Pár aranyköpés Mourinhotól! (Az eheti Képes Sport alapján

)
"Nem akarom hogy arrogánsnak tartsanak, de én BL-győztes és igen különleges edző vagyok"
"Ha kényelmes állásra vágynék, maradok Portóban. Csodálatos kék kispad, BL-trófea, Isten -és Isten után én"
"Ha megnézed a Chelsea játékosok önéletrajzát, azt látod, amit a Porto futballistákéban: mielőtt ideérkeztem, nem nyertek semmi fontosat. Senki sem érezte még a győzelem ízét."
"Kiváló játékosaink vannak, és bocsánat, ha arrogáns vagyok, de kiváló edzőnk is van."
"Csodálatos volt a közönség, azt énekelték, hogy Fuck off, Mourinho....!"
"Csak Szuperkupát nyert, de az kis trófea. Sosem szerzett nagy trófeát. Talán meg kéne változtatnia a nézeteit, de ahhoz meg már túl öreg" Ranieriről
"Napi öt órában tanultam olaszul. Claudio Ranieri öt évet volt Angliában, de csak addig jutott, hogy good morning és good afternoon"
És végül jöjjön pár beszólás ami számunkra nem éppen hízelgő:
" Az én edzői karrieremmel nem versenyezhet Frank Rijkaardé. Neki egyetlen trófeája sincs, nekem viszont rengeteg."
"A Barcelona nagy klub, de kétszáz éves történelme alatt csak egy Bl-t nyert. Én csak néhány éve edzősködöm, mégis ugyanannyiszor nyerem el a kupát."
"Hogy van az katalánul, hogy csalni? Barcelona kulturált város, tele nagyszerű színházzal, és ez a fiú nagyon jól tanul- színészetet" A Messi-Del horno afférról.
Nos lehet válogatni!