Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.24. 06:47:06

Livia Drusilla írta:
LG írta: Nem hiszem, h meg égnénk. Most vesztegettünk pontokat, de amikor eddig igazán kellett, mindig nyertünk, ott van a Milan elleni 2 derbi, főleg a 2. volt olyan szituációban. A Milan nagy formában érkezett, már azt hitték, h lazán megelőznek, aztán meg esélyük nem volt.
"A Milan nagy formában érkezett" -ezzel nem értek egyet. Egy jó sorozat után inkább, de a nagy formától még igencsak messze vannak.
Mondjuk a tré szezonkezdethez képest valóban feljöttek, de a nagy forma még várat magára... :wink: :D
Hát azért abban az 1-2 hónapban elég jó formában voltak. 5 el küldték haza a Geonát, elverték a Juvét 3-al a Delle Alpiban. Nem csak 1-0-s meccseket játszottak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.02.24. 02:33:48

LG írta: Nem hiszem, h meg égnénk. Most vesztegettünk pontokat, de amikor eddig igazán kellett, mindig nyertünk, ott van a Milan elleni 2 derbi, főleg a 2. volt olyan szituációban. A Milan nagy formában érkezett, már azt hitték, h lazán megelőznek, aztán meg esélyük nem volt.
"A Milan nagy formában érkezett" -ezzel nem értek egyet. Egy jó sorozat után inkább, de a nagy formától még igencsak messze vannak.
Mondjuk a tré szezonkezdethez képest valóban feljöttek, de a nagy forma még várat magára... :wink: :D
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
gekkodan
Director del Fútbol

2010.02.22. 10:29:17

Egész egyszerűen nem hiszek a Roma bajnoki címében. Jelentősebb összeggel lehetne fogadni arra, hogy az Inter behúzza. Sanyi érvei is helytállóak, de a keret mélysége, a győztes mentalitás, Mourinho személye bizony azt mutatja, hogy az Inter idén is behúzza. Nem kell temetkezni, csak azért, mert pár pont elveszett. Simán eredményként könyvelem el pl. azt, hogy a Napoli ellen bőven 0 ponttal lehetett volna kijönni, mégis csurrant egy pontocska. És ez a dél-olasz fellegvárban nem rossz eredmény. A Romának is lesznek még nagy meccsei, most épp nagy sorozatban vannak, de azért, mert a félgyenge Firenzéből elhozták a 3 pontot 2 hete, még nem kiáltanám ki őket fő kihívónak.

Az Inter max elveszíteni tudja ezt a bajnokis címet, ezt azért jobb előre tisztázni, erre meg azért kevés az esély, mert José fiai mindig akkor húzzák meg magukat és mondanak ellent a várakozásoknak, amikor kell (ld. Milan elleni 9 emberes győzelem).

Bízom benne, hogy meglesz az 5.! Forza José!!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.22. 10:06:30

Savi, még jöttök hozzánk nemsokára, ha akkor megégtek - és meg fogtok égni - akkor az a maradék két pontocska már elég karcsú lehet...
Nem hiszem, h meg égnénk. Most vesztegettünk pontokat, de amikor eddig igazán kellett, mindig nyertünk, ott van a Milan elleni 2 derbi, főleg a 2. volt olyan szituációban. A Milan nagy formában érkezett, már azt hitték, h lazán megelőznek, aztán meg esélyük nem volt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.21. 23:23:03

Bari-Milan 0-2

Borriello,Pato

Milan feljöhet ha pótolja a meccsét 4 pontra az Interhez képest,és így a 2.helyre, Roma 5ponttal lemaradva a 3.

a Bles helyekért nem kell aggódnia ennek a 3 csapatnak, küzdhetnek a bajnokságért (bár továbbra is úgy vélem,hogy Inter befut ismét, könnyen)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.02.21. 22:51:28

gekkodan írta:
Boixos írta:...és a főnök lehet, h uccsó bajnoki címe így a kapuzárása előtt. szted melyik az erősebb bugi?
Ranieri "zero tittolija" tényleg ütősebb érv, de pont ezért nem fog idén se nyerni 1 darabot se, max leeshet az öregnek egy kupa.

Mourinho és Ranieri nem egy kávéház.

a főnökkel Totti Ferenczre gondoltam.
nem számít, h mennyi a "titolija" murinnyónak vagy ranierinek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.02.21. 20:31:32

Barcaman14 írta:BARI: Gillet; Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello; Alvarez, Gazzi, Donaiti, Rivas; Meggiorini, Barreto

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho

Koman nincs a kezdőben :evil: Ahogy látom kikerült a kezdőből Dida. meg is értem, az utóbbi meccseken elég könnyen zavarba hozható volt. A Pato-Borriello-Ronaldinho hármas ütős lesz!
Najo igy mar a Milannak szurkolok... :? :( Pedig Koman miatt ezegyszer szerettem volna hogy kikapjon a Milan,persze Koman goljaval. :wink:
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.21. 20:29:13

BARI: Gillet; Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello; Alvarez, Gazzi, Donaiti, Rivas; Meggiorini, Barreto

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho

Koman nincs a kezdőben :evil: Ahogy látom kikerült a kezdőből Dida. meg is értem, az utóbbi meccseken elég könnyen zavarba hozható volt. A Pato-Borriello-Ronaldinho hármas ütős lesz!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
gekkodan
Director del Fútbol

2010.02.21. 20:03:55

Boixos írta:Savi, még jöttök hozzánk nemsokára, ha akkor megégtek - és meg fogtok égni - akkor az a maradék két pontocska már elég karcsú lehet...
megint jön egy tökösebb bíró, mint tegnap, aki meg meri lépni azt, amit meg kell, akárhol játszotok, és mondjuk nem egy olyan gyámoltalan brigád ellen nyomjátok, mint a samp, és máris tűz forró lesz a pite.
titeket a sorban ötödik bajnokság motiválhat (már ha...), minket meg a Roma összesen negyedik és a főnök lehet, h uccsó bajnoki címe így a kapuzárása előtt. szted melyik az erősebb bugi?
Ranieri "zero tittolija" tényleg ütősebb érv, de pont ezért nem fog idén se nyerni 1 darabot se, max leeshet az öregnek egy kupa.

Mourinho és Ranieri nem egy kávéház.

Yaya Touré - a szikla.

socio66

2010.02.21. 20:02:41

Igen,mai Nemzeti Sportban van egy hosszabb interjú ezzel a Venturával. Hát,lehet hogy jó edző,meg taktikailag topon van,de elég begyepesedett felfogása van az embernek,nem szívesen lennék nála fiatal játékos,az biztos.
Azért bízom benne,hogy Koman most már nem nagyon fog padozni.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.21. 19:58:11

Ne feledjük este Bari-Milan! :o
Jó hangulat várható, telt ház mellett, remélhetőleg Komannal a kezdőben. A Bari könnyen megleckéztetheti Dinhoékat! Ide kapcsolódik, hogy G.Ventura a Bari edzője azt nyilatkozta, hogy Gosztonyi nem valószínű hogy egyáltalán a keret közelébe is kerül a tavasszal! :?
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Boixos
Llegenda del Barça

2010.02.21. 18:56:41

Savi, még jöttök hozzánk nemsokára, ha akkor megégtek - és meg fogtok égni - akkor az a maradék két pontocska már elég karcsú lehet...
megint jön egy tökösebb bíró, mint tegnap, aki meg meri lépni azt, amit meg kell, akárhol játszotok, és mondjuk nem egy olyan gyámoltalan brigád ellen nyomjátok, mint a samp, és máris tűz forró lesz a pite.
titeket a sorban ötödik bajnokság motiválhat (már ha...), minket meg a Roma összesen negyedik és a főnök lehet, h uccsó bajnoki címe így a kapuzárása előtt. szted melyik az erősebb bugi?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Saviola
Júdás 2, az áruló

2010.02.21. 12:49:31

Komolytól azért még messze van,s azt is csak az Inter blfszkodásának köszönhetik.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.20. 22:52:17

nem akarom megbántani a Roma fanokat,de inkább úgy fogalmaznék,h a többi """üldöző" közül,ők veszélyeztetnek a leginkább.

szóval korántsem gondolom,h komoly gondot fognak jelenteni az Interre nézve a bajnoki címért folyó küzdelemben.

akár feljönnek holnap 5 pontra,akár nem.

bár lehet eljátssza az Inter azt megint ,hogy a végére elszór kismillió pontot,és így ráfoghatjuk a hajrára,h izgi...de nem hiszem,h mégegyszer előfordul ilyen Josenál.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.20. 22:47:20

ki gondolta volna, h a pocsék rajt ellenére a Roma mostanra komoly kihívója lett az Internek??? nagyon örülök neki! FORZA ROMA!
levproff
Director del Fútbol

2010.02.20. 22:46:27

Ájj, de kár, hogy Eto'o kihagyta azt az orbitális helyzetet..
Az utolsó mixemet is vitte az Inter. :?
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.20. 22:44:35

Inter-Samp 0-0, kihúzták,sőőőt 2.félidőben többet veszélyeztettek 11ember ellen,majd pedig 10ember ellen mint a Samp 9 ellen...

Eto'o lábába pl ott volt a győzelem is, Pandev remek passza után,csakhát tavaszi megoldást választott,és lesütött fejjel belebikázta a kapusba.

ettől függetlenül több mint 45percet játszott az Inter 9emberrel, jó az x nekik szerintem.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.20. 22:02:11

hoppá,néha néha belenéztem az első félidőbe, kiállításokról lemaradtam,így még érdekesebb ez a félidő. azért ha most se szakad meg Jose sorozata,akkor sosem kb :D (1-0 lesz,megérzés)

szerk: ETo leutánozta Ballack vs Övrebőt :lol: :lol:
Kép
szajko
Director del Fútbol

2010.02.20. 21:57:05

Most nézem, hogy az Interből már az 1. félidőbe két embert kiállítottak.

9 emberrel félidőt a Samp ellen, hát ez még x se lesz.
És ha a Roma nyer egyre melegebb lesz a pite.
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.02.16. 14:07:55

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ez-2017897

Itt a lényeg. Betömörülve védekező, vagy gyorsan játszó csapatokkal nemigen tudnak mit kezdeni. Ez nagyon látványos volt az OM (csak ott szerencséjük volt), vagy az Inter elleni meccseken, pl. ...most meg jön a MU... :?
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.15. 21:24:21

Amúgy láttátok mekkora kamu 11-el nyert a Juventus. Sanyika a 16-on kívül feldobta magát, erre az ostoba bíró befújja. Enyhén gyanús....Az utóbbi időben megint megszaporodtak a birói tévedések, pl. Atleticonak a Racing ellen. Nem lepődnek meg újabb bunda botrányon/botrányokon.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.11. 10:05:09

Lehet őt utálni, de én azt mondom, jót tesz a labdarúgásnak egy ilyen figura. Milyen unalmas lenne, ha mindenki olyan szerény edző lenne, mint pl. Pep v. az épp emlegetett Rijkaard. Én azt mondom kellenek a rossz fiúk is!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.11. 08:59:03

Pár aranyköpés Mourinhotól! (Az eheti Képes Sport alapján :lol: )

"Nem akarom hogy arrogánsnak tartsanak, de én BL-győztes és igen különleges edző vagyok"

"Ha kényelmes állásra vágynék, maradok Portóban. Csodálatos kék kispad, BL-trófea, Isten -és Isten után én"

"Ha megnézed a Chelsea játékosok önéletrajzát, azt látod, amit a Porto futballistákéban: mielőtt ideérkeztem, nem nyertek semmi fontosat. Senki sem érezte még a győzelem ízét."

"Kiváló játékosaink vannak, és bocsánat, ha arrogáns vagyok, de kiváló edzőnk is van."

"Csodálatos volt a közönség, azt énekelték, hogy Fuck off, Mourinho....!"

"Csak Szuperkupát nyert, de az kis trófea. Sosem szerzett nagy trófeát. Talán meg kéne változtatnia a nézeteit, de ahhoz meg már túl öreg" Ranieriről

"Napi öt órában tanultam olaszul. Claudio Ranieri öt évet volt Angliában, de csak addig jutott, hogy good morning és good afternoon"

És végül jöjjön pár beszólás ami számunkra nem éppen hízelgő:

" Az én edzői karrieremmel nem versenyezhet Frank Rijkaardé. Neki egyetlen trófeája sincs, nekem viszont rengeteg."

"A Barcelona nagy klub, de kétszáz éves történelme alatt csak egy Bl-t nyert. Én csak néhány éve edzősködöm, mégis ugyanannyiszor nyerem el a kupát."

"Hogy van az katalánul, hogy csalni? Barcelona kulturált város, tele nagyszerű színházzal, és ez a fiú nagyon jól tanul- színészetet" A Messi-Del horno afférról.

Nos lehet válogatni! :D :wink:
Kép

Boixos
Llegenda del Barça

2010.02.09. 11:57:31

gekkodan írta:
Rivaldo11 írta:Számomra meglepő, hogy kölcsönadták a Fulhamnek. Amennyire én látom, a játéka fejlődik, egyre jobb a srác. Meglátjuk hogyan hat rá ez a kölcsön.
A Romában egyébként nagy lehetőségek rejlenének. Ha tudnának igazolni 3-4 kész futballistát-szerintem egy klasszis csatár, egy vkp, és egy támadó kp kellene-, és ha Totti sérülés nélkül lehozna egy szezont, a Scudettora is esélyesek lennének.
Ebben a képletben csak az egykupás Ranieri hibádzik. Ahogy Mourinho mondta róla még a Juve padján: Zero Tittoli :lol: :lol:

Örülhet a 70 éves thinkerman, ha idén egy olasz kupa leesik neki, de még ehhez is sok munka van, "csak" az intert kéne megverni.
murinnyót nem kommentálom, inkább betenném olyan körülmények közé, amilyenekben ranieri dolgozik, utána megnézném, h ő quanto titoli vincere? és amíg évek óta mi vagyunk az egyetlenek, akikkel meg szokott gyűlni a milánói atalantamezesek baja, addig sztem nincs gáz.
jönnek még hozzánk tavasszal, az -3 a szempontjukból, plusz máshol is leesehet nekik egy-két zakó, aztán a végén még nehogy majd vérnyomáscsökkentőket kelljen szedegetni a san siro környékén...

a ASR utánpótlásáról annyit, ahonnan a csuka is kinőtt, h az egyik legjobb itáliában. sorozatosan nyerjük, v dobogósok vagyunk a primavera bajnokságban, éppen ezért bátran szerepeltetheti az első csapatnál is az aktuális főnök a fiatal tehetségeket, és hát az sem véletlen, h tele van a serie a romai nevelésű játékosokkal, szal ebből a szempontból nincs gond.
inkább az a gáz, h kevés a lé, plusz a félévenként előkerülő eladomaklubot-nemadomelaklubot bugitól sem biztos, h letapossák egymást a romába vágyó zsugások... és hát hiába lesz a következő capitano daniele de rossi, de totti után nincs senki sem, ez a legnagyobb gáz....
PUYOL-XAVI-INIESTA
gekkodan
Director del Fútbol

2010.02.09. 09:17:08

Rivaldo11 írta:Számomra meglepő, hogy kölcsönadták a Fulhamnek. Amennyire én látom, a játéka fejlődik, egyre jobb a srác. Meglátjuk hogyan hat rá ez a kölcsön.
A Romában egyébként nagy lehetőségek rejlenének. Ha tudnának igazolni 3-4 kész futballistát-szerintem egy klasszis csatár, egy vkp, és egy támadó kp kellene-, és ha Totti sérülés nélkül lehozna egy szezont, a Scudettora is esélyesek lennének.
Ebben a képletben csak az egykupás Ranieri hibádzik. Ahogy Mourinho mondta róla még a Juve padján: Zero Tittoli :lol: :lol:

Örülhet a 70 éves thinkerman, ha idén egy olasz kupa leesik neki, de még ehhez is sok munka van, "csak" az intert kéne megverni.

Yaya Touré - a szikla.

Lezárt