Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért abban az 1-2 hónapban elég jó formában voltak. 5 el küldték haza a Geonát, elverték a Juvét 3-al a Delle Alpiban. Nem csak 1-0-s meccseket játszottak.Livia Drusilla írta:"A Milan nagy formában érkezett" -ezzel nem értek egyet. Egy jó sorozat után inkább, de a nagy formától még igencsak messze vannak.LG írta: Nem hiszem, h meg égnénk. Most vesztegettünk pontokat, de amikor eddig igazán kellett, mindig nyertünk, ott van a Milan elleni 2 derbi, főleg a 2. volt olyan szituációban. A Milan nagy formában érkezett, már azt hitték, h lazán megelőznek, aztán meg esélyük nem volt.
Mondjuk a tré szezonkezdethez képest valóban feljöttek, de a nagy forma még várat magára...![]()
"A Milan nagy formában érkezett" -ezzel nem értek egyet. Egy jó sorozat után inkább, de a nagy formától még igencsak messze vannak.LG írta: Nem hiszem, h meg égnénk. Most vesztegettünk pontokat, de amikor eddig igazán kellett, mindig nyertünk, ott van a Milan elleni 2 derbi, főleg a 2. volt olyan szituációban. A Milan nagy formában érkezett, már azt hitték, h lazán megelőznek, aztán meg esélyük nem volt.
Nem hiszem, h meg égnénk. Most vesztegettünk pontokat, de amikor eddig igazán kellett, mindig nyertünk, ott van a Milan elleni 2 derbi, főleg a 2. volt olyan szituációban. A Milan nagy formában érkezett, már azt hitték, h lazán megelőznek, aztán meg esélyük nem volt.Savi, még jöttök hozzánk nemsokára, ha akkor megégtek - és meg fogtok égni - akkor az a maradék két pontocska már elég karcsú lehet...
gekkodan írta:Ranieri "zero tittolija" tényleg ütősebb érv, de pont ezért nem fog idén se nyerni 1 darabot se, max leeshet az öregnek egy kupa.Boixos írta:...és a főnök lehet, h uccsó bajnoki címe így a kapuzárása előtt. szted melyik az erősebb bugi?
Mourinho és Ranieri nem egy kávéház.
Najo igy mar a Milannak szurkolok...Barcaman14 írta:BARI: Gillet; Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello; Alvarez, Gazzi, Donaiti, Rivas; Meggiorini, Barreto
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho
Koman nincs a kezdőbenAhogy látom kikerült a kezdőből Dida. meg is értem, az utóbbi meccseken elég könnyen zavarba hozható volt. A Pato-Borriello-Ronaldinho hármas ütős lesz!
Ranieri "zero tittolija" tényleg ütősebb érv, de pont ezért nem fog idén se nyerni 1 darabot se, max leeshet az öregnek egy kupa.Boixos írta:Savi, még jöttök hozzánk nemsokára, ha akkor megégtek - és meg fogtok égni - akkor az a maradék két pontocska már elég karcsú lehet...
megint jön egy tökösebb bíró, mint tegnap, aki meg meri lépni azt, amit meg kell, akárhol játszotok, és mondjuk nem egy olyan gyámoltalan brigád ellen nyomjátok, mint a samp, és máris tűz forró lesz a pite.
titeket a sorban ötödik bajnokság motiválhat (már ha...), minket meg a Roma összesen negyedik és a főnök lehet, h uccsó bajnoki címe így a kapuzárása előtt. szted melyik az erősebb bugi?
murinnyót nem kommentálom, inkább betenném olyan körülmények közé, amilyenekben ranieri dolgozik, utána megnézném, h ő quanto titoli vincere? és amíg évek óta mi vagyunk az egyetlenek, akikkel meg szokott gyűlni a milánói atalantamezesek baja, addig sztem nincs gáz.gekkodan írta:Ebben a képletben csak az egykupás Ranieri hibádzik. Ahogy Mourinho mondta róla még a Juve padján: Zero TittoliRivaldo11 írta:Számomra meglepő, hogy kölcsönadták a Fulhamnek. Amennyire én látom, a játéka fejlődik, egyre jobb a srác. Meglátjuk hogyan hat rá ez a kölcsön.
A Romában egyébként nagy lehetőségek rejlenének. Ha tudnának igazolni 3-4 kész futballistát-szerintem egy klasszis csatár, egy vkp, és egy támadó kp kellene-, és ha Totti sérülés nélkül lehozna egy szezont, a Scudettora is esélyesek lennének.![]()
![]()
Örülhet a 70 éves thinkerman, ha idén egy olasz kupa leesik neki, de még ehhez is sok munka van, "csak" az intert kéne megverni.
Ebben a képletben csak az egykupás Ranieri hibádzik. Ahogy Mourinho mondta róla még a Juve padján: Zero TittoliRivaldo11 írta:Számomra meglepő, hogy kölcsönadták a Fulhamnek. Amennyire én látom, a játéka fejlődik, egyre jobb a srác. Meglátjuk hogyan hat rá ez a kölcsön.
A Romában egyébként nagy lehetőségek rejlenének. Ha tudnának igazolni 3-4 kész futballistát-szerintem egy klasszis csatár, egy vkp, és egy támadó kp kellene-, és ha Totti sérülés nélkül lehozna egy szezont, a Scudettora is esélyesek lennének.