2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez egy top hsz, ne haragudj, de erről süt az elfogultság... Eladott labdák? 1-re emlékszem, de az se az a tipikus, odagurítom elé, hanem letámadták, megzavarták és nem is kellett volna megkapni... Az hogy fetreng, meg az ő dolga, neki fáj nem neked, nem nekem... Azért Alves haláltusájához képest ez még csak béta verzió...Sanama írta:...
Első két személy által leírtak igazak lennének, nem szaros kis 1:1nek kéne örülnünk.Ini, Xavi: több előrepassz, biztosabb labdatartás, sokkal gyorsabban reagáltak dolgokra, mint 16-os társuk, akinek több buta megoldása, labdavesaztése volt.
Messi: Így is a meccs legveszélyesebb embere volt. Egy jó lövés, ami épp, hogy Lehmanról kapufára pattant. (mondjuk mák lett volna, ha be megy:D). Hosszú időre eltünt, de a végén, ha nem állítják meg - amiből a kakaskodás és sárga lett, lehet, hogy 1-2 az végeredmény. Hiányzik neki Alves is...
Ibra: Lőtt egy gólt
Ini, Xavi: több előrepassz, biztosabb labdatartás, sokkal gyorsabban reagáltak dolgokra, mint 16-os társuk, akinek több buta megoldása, labdavesaztése volt.kennyke04 írta: Ha megmondod hogy az általam említett 4es mivel volt jobb mint Sergio, akkor elfogadom... mivel én ezzel nem Sergio-t akartam kiemelni, hanem a többiek teljesítményét 0-ról mínuszra redukálni. De nem ő volt az, aki gyenge volt a középpályán illetve elől...
Yaya idén mikor játszott, nekem nem váltotta meg a világot, pedig világ legjobb vkp. jának tartom, de tett annyit ma Sergio is, mint ő és akkor még Yaya-nak kb most kellett volna felépülni, de már hétvégén játszani kényszerült.
Ha megmondod hogy az általam említett 4es mivel volt jobb mint Sergio, akkor elfogadom... mivel én ezzel nem Sergio-t akartam kiemelni, hanem a többiek teljesítményét 0-ról mínuszra redukálni. De nem ő volt az, aki gyenge volt a középpályán illetve elől...petejke írta:1. Ha nálad az "elképzelés", hogy visszapasszolja a mögötte álló védőhöz, akkor igen, csúcs ez a srác!
2. Touré legrosszabb formájában is 1000szer jobb, mint Busquets manapság. Viszont, ha a jelenlegi formákat hasonlítsuk össze, akkor még egy 0-t odaírhatok Yaya szorzojához.
Kapjon lehetőséget, de annyit mint pl Pedro, aki azért lazán beférne a kezdőbe és senki sem sírna a teljesítménye miatt.
1. Ha nálad az "elképzelés", hogy visszapasszolja a mögötte álló védőhöz, akkor igen, csúcs ez a srác!kennyke04 írta: 1. több elképzelés volt a srácban egyedül mint Ini, Xavi, Messi, Ibra 4esbe
2. Yaya hátsóját meg kéne hagyni színre olyan, amilyen, mivel a csávó sajnos hulla gyenge tavalyi Yayahoz képest...
1. több elképzelés volt a srácban egyedül mint Ini, Xavi, Messi, Ibra 4esbemezenga írta:Hát ez a gyerek meg egyre töketlenebb lesz. Elkap az ideg mikor játszani látom. Főleg mikor Toure helyett játszik.
Nekem egyre inkább ugy tűnik h Toure el fog menni nyáron(és már meg is értem)
Kérlek szépen én ezt azért írtam,mert mindig is védtem a játékost,és őt is nagyra tartom!westerngom írta:- sajnálatra méltó, ha valaki csak ezért jár közénk.....gianni írta:Hahóóóóóóó uraim itt elég nagy a csend,miért,nem lehet belekötni a középpályásunkba?![]()
Miért kellene valakibe is belekötni, ha tudásához mérten elfogadhatót nyújt a pályán? Tegnap, tudásához mérten jól nyomta! Voltak csetlései botlásai, de ezt a fizikumának és felépítésének lehet főként betudni. Ellenben voltak pengés villanásai és asszisztjai is!
Nem igazán értem az ilyen bekiabálásokat!
Ezt sose értettem. Ha nem megy a csapatnak, akor se messinek, se Ininek, se Xavinak nem megy... De ezt csak Businál hozzátok fel. Nem egészen értem. Egy fiatal vkp. hogyan tudná felpörgetni a csapatot? Vagy az a gond, hogy akkor több az eladott labda? mert annak kb a fele tényleg Xavi-Ini kezelésén múlik... Szóval nem csak az ő hibája ez. Tudom, hogy hülyén hangzik, de majd lessétek meg meccsen - bár nem kívánom, hogy rossz formában lévő Barcát lássun egyhamar -, nem mondok hülyeségetRewolution5 írta:
lehet, de nem érdmli meg ...amúgy ez a játékos tipikus olyan h:
-ha megy a csapatnak, megy Busquetsnek is
-ha nemmegy a csapatnak, akkor Busquets is gyér teljesítményt nyújt...
lehet, de nem érdmli meg ...amúgy ez a játékos tipikus olyan h:gianni írta:Hahóóóóóóó uraim itt elég nagy a csend,miért,nem lehet belekötni a középpályásunkba?
- sajnálatra méltó, ha valaki csak ezért jár közénk.....gianni írta:Hahóóóóóóó uraim itt elég nagy a csend,miért,nem lehet belekötni a középpályásunkba?
Talán, mert nem vkp-t játszott?gianni írta:Hahóóóóóóó uraim itt elég nagy a csend,miért,nem lehet belekötni a középpályásunkba?
Sztem nem alaptalan az összehasonlítás, amikor Rijkaardal dupláztunk, és nagyon ment a csapatnak, akkor Oleguerel sem volt probléma. Én pont ugyanezt látom Busquetsnél, amikor körülötte jó a csapat, akkor ő is viszonylag jó, de ha nem, akkor megmutatkoznak a gyengeségei. Abban is egyet értek, h a fizikuma sem a legmegfelelőbb a vkp posztra, sokszor kijön a gyengesége. Én biztos vagyok benne, h ekkora hátszél nélkül nem futott be volna ekkora karriert, nagyon szerencsés fickó. Sztem ha egy kis csapatból kéne feltörnie, sosem jutna el a világ egyik legjobb csapatába.westerngom írta:Igen... ez az Oleguer-es hasonlítás erős és alaptalan!socio66 írta:Nem tudom mi baj van vele.
Első évében valósággal berobbant,jól játszott,megbízható volt,be lehetett vetni többek között egy Klasszikuson,vagy a Bl-döntőn is.
Idén tény,hogy kicsit megrekedt a fejlődésben,és valamiért bizonytalanabb is lett,de azért én még így sem sz.rom össze magam,ha ő kezd egy meccsen.
Van benne potenciál,és ezt csak az nem látja,akit elvakít a Touré mellőzöttségéből fakadó csalódottsága.
Oleguer-el meg ne hasonlítsuk már össze,jézusom..![]()
Személy szerint engem nem vakít el semmi és csalódott sem vagyok, talán inkább konzekvens!
Igen... ez az Oleguer-es hasonlítás erős és alaptalan!socio66 írta:Nem tudom mi baj van vele.
Első évében valósággal berobbant,jól játszott,megbízható volt,be lehetett vetni többek között egy Klasszikuson,vagy a Bl-döntőn is.
Idén tény,hogy kicsit megrekedt a fejlődésben,és valamiért bizonytalanabb is lett,de azért én még így sem sz.rom össze magam,ha ő kezd egy meccsen.
Van benne potenciál,és ezt csak az nem látja,akit elvakít a Touré mellőzöttségéből fakadó csalódottsága.
Oleguer-el meg ne hasonlítsuk már össze,jézusom..
Ne haragudj, de ezen írásod mellett nem tudom elmenni szó nélkül!Fernando írta:Nem hiszem, hogy összekéne hasonlítani Touréval ilyen szempontból. Más kettejük játéka. Touré az erejére épít, Busquets a technikájára. Szerintem innentől fölösleges is beszélni erről.