kennyke04 írta:
Ha megmondod hogy az általam említett 4es mivel volt jobb mint Sergio, akkor elfogadom... mivel én ezzel nem Sergio-t akartam kiemelni, hanem a többiek teljesítményét 0-ról mínuszra redukálni. De nem ő volt az, aki gyenge volt a középpályán illetve elől...
Yaya idén mikor játszott, nekem nem váltotta meg a világot, pedig világ legjobb vkp. jának tartom, de tett annyit ma Sergio is, mint ő és akkor még Yaya-nak kb most kellett volna felépülni, de már hétvégén játszani kényszerült.
Ini, Xavi: több előrepassz, biztosabb labdatartás, sokkal gyorsabban reagáltak dolgokra, mint 16-os társuk, akinek több buta megoldása, labdavesaztése volt.
Messi: Így is a meccs legveszélyesebb embere volt. Egy jó lövés, ami épp, hogy Lehmanról kapufára pattant. (mondjuk mák lett volna, ha be megy:D). Hosszú időre eltünt, de a végén, ha nem állítják meg - amiből a kakaskodás és sárga lett, lehet, hogy 1-2 az végeredmény. Hiányzik neki Alves is...
Ibra: Lőtt egy gólt
Azzal egyetértek, hogy egyikük se játszott (túl) jól, de hogy Busquets akár egyiküknél is jobb lett volna, az enyhe túlzás, nem hogy négyüknél. Vagy, hogy elképzelés több lett volna benne? Mondj már egy példát? Ibrának volt min. egy fölös sarkazása. Semmit nem ért vele, de elképzelés volt benne

Messi 1-2 megindulása, Ini vagy Xavi pár indítási próbálkozása. Ez fantázia. ötlet, de Sergio a támadásokhoz semmit sem tett hozzá.
És nem tudom, hogy valaki észre vette-e, de EZ A BARCA! Egy félidőt végig támadóközéppályásként játszott és csak alibi passzai voltak.
Yaya tavasszal be fogja bizonyítani, hogy miért ő a világ legjobbja a posztján. Pep se bolond, tudja, hogy a komoly meccseken szüksége van rá.