Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.03.06. 22:15:42

Enrique írta:
istyke6 írta:elore is bocsanatot kerek, minden ibras emberketol, de ahogy leszallt a palyarol, sokkal jobban ment a jatek.
Esküszöm ezt akartam írni.

Most már tényleg le tudom írni, mert több meccsből szűrtem le: nélküle láthatóan könnyedebb, gyorsabb, gördülékenyebb a játék. És ma ez még emberhátrányban is látszott...
Az a baj, hogy ha ő van a pályán, akkor ált. középen van, és ez még + védőket is eredményez ott, mi meg nagyon középen erőltetjük, de így meg hely nincsen. Ibrától sok futás és gyors beindulásokat azért nem nagyon várhatunk, ezt Pep is tudhatta előre, mikor lecserélte Samura. Viszont ugyanazt próbálja játszatni a svéddel, ami persze hogy nem lesz olyan eredményes. Vagy kicsit más játékrendszer kéne, vagy nem kellett volna ilyen típusú csatárt ide hozni.
De kéne egy év eleji Ibra most...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2010.03.06. 22:10:04

istyke6 írta:elore is bocsanatot kerek, minden ibras emberketol, de ahogy leszallt a palyarol, sokkal jobban ment a jatek.
Esküszöm ezt akartam írni.

Most már tényleg le tudom írni, mert több meccsből szűrtem le: nélküle láthatóan könnyedebb, gyorsabb, gördülékenyebb a játék. És ma ez még emberhátrányban is látszott...
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.03.06. 22:07:21

elore is bocsanatot kerek, minden ibras emberketol, de ahogy leszallt a palyarol, sokkal jobban ment a jatek.
I <3 FCB
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.03.06. 21:51:39

olyan mintha futsalos erőcsatárt próbálna játszani és azt is rosszul. nem tudom mi van vele, az elején a várhatónál gyorsabban beilleszkedett, most meg olyan, mintha már 5 bl-t nyert volna velünk. az erejét meg inkább verekedésre használja, bár hozzáteszem, hogy amikor egyszerűen elsöpör valakit mert erősebb azt folyamatosan lefújkálják, ez biztos idegesítő lehet. de ehhez muszáj lesz hozzászoknia. és a futómennyisége meg tényleg övön aluli, nem bírom elhinni, hogy guardiola ezt nem teszi neki szóvá.

na mind1, bojan nem fog világot váltani, más meg nincs, úgyhogy ibra változásában lehet bizakodni, más nincs. de nyáron mindenképp kell hozni egy komoly vetélytársat neki, hadd legyen egy kis plusz motivésön. mert ha belegondoltok, kitől kéne tartania, ki fogja kiszorítani?
barcaME55i
Jugador d'estrella

2010.03.06. 21:46:15

Szerintem egész szépen fogadtuk a madridi meccset. ( Vagy ti végeztétek jól a dolgotokat hsz-tisztogatásnál nem tudom) Mindegy annyit azért lei'rnék, hogy nem engedheti meg ezt magának egy Barca játékos.
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.06. 21:39:32

barcaME55i írta:Készülődhetnek az Ibra-védők.
itt egy ügyvéd sincs, mivel egy ügyvéd mindig az ügyfelét védi,és az ő érdeke számít, nekünk meg a csapaté,és amit el kell ismerni,azt el kell ismerni, ma sem villogott a svéd, kiállítása még tetézte is a dolgot.

szóval felőlem egyesével leírhatja bárki,aki kedvet érez hozzá,h ma se volt jó,mert jogos, majd akkor reagálok ha olyan kritikát olvasok ismét ami nem jogos, ez az lenne.

szerk: természetesen a paraszt mód megnyilvánulók ugyanúgy kapják a pihenőt majd,ami alatt elgondolkodhatnak,hogy bánat ide vagy oda,milyen formában kellene írni egy BARCA csapattagról.

vannak páran akik negatív kritikát is szépen kulturáltan tudnak ide bevésni,őket kövessétek ha lehet.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barcaME55i
Jugador d'estrella

2010.03.06. 21:34:37

Készülődhetnek az Ibra-védők.
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Chino
Llegenda del Barça

2010.02.28. 14:53:16

Ezek a hasonlítgatások, meg mi lett volna ha stb annyira feleslegesek. Ha Villa jött volna lehet, hogy mindenki ugyanúgy Eto'o vagy Ibra után ácsingózna. Ha Samu maradt volna már lehet, hogy egy "jóllakott" közel sem olyan motivált játékosunk lenne és mindenki sírna, hogy miért volt ilyen hülye a vezetés, hogy nem változtatott. Ez a sok "ha" olyan szinten felesleges. Koncentráljunk arra aki van, nevezetesen Ibrára. Van egy hullámvölgye. Nem szapulni kellene, hanem bízni benne. Bevallom én se mellette "kampányoltam" a nyáron, de ha ő van itt akkor megpróbálok mellette állni. Akárki akármit mond, nekem a tegnapi játéka ha nem is tetszett, de találtam pozitívumokat benne. Szerintem elég sokat hajtott, látszott rajta hogy akar és amikor a helyzetei kimaradtak nem csak legyintett, hanem látszott hogy igazán bosszús miatta. Szal a hozzáállása is kezd jó irányba menni, mostmár "csak" a jobb játék hiányzik és klappolni fog ide.

Az pedig, hogy mennyire nem érzi a társakat és előlük rúgja/fejeli a labdákat egy vicc. Igaz, hogy Piqué egyszer jobb helyzetben volt, de ki tudja szólt-e neki, ő csatár gólt kell rúgnia. Mellesleg Ini és Messi is egymás lábát rúgta ki kétszer is.
Én bízom a formajavulásában, úgy érzem a köv meccsen már az igazi Ibrát láthatjuk.
Forca Barca!!!!
katalunya
Jugador d'estrella

2010.02.28. 14:12:47

MichaaBee írta:
fcbarcelona10 írta:Hello
Észrevettem hogy Ibrát mindenki a tavalyi Eto'oval hasonlítja össze. De miért?? Inkább Eto'o első évével kéne nem??
Mert azért hoztuk Ibrát, hogy tavalyhoz képest minőségi javulás legyen. :wink: Hiába jobb most Ibra, mint Eto'o az első évében, ennyi erővel Samu is maradhatott volna, mert a tavalyi teljesítménye jobb az első événél...
kíjavítanálak :oops: ibra szerzőtetésével újítást szerettünk volna elérni h ne járjunk úgy mint a 06/07-es szezonba...egy sikeréhes játékost keresett pep,aki középcsatár és eto'o után egy technikás középcsatára legyen barcának...nah hát ez Ibra...én vmiér jobban bízok ibrába mint eto'oba,mer ibrába még úgyis benne van a gól,h ien flegmán,kómotosan mozog...a világ 3 legjobb középcsatárába benne van,ez kár vitatni :wink:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.02.28. 14:07:06

MichaaBee írta:
Észrevettem hogy Ibrát mindenki a tavalyi Eto'oval hasonlítja össze. De miért?? Inkább Eto'o első évével kéne nem??
Mert azért hoztuk Ibrát, hogy tavalyhoz képest minőségi javulás legyen. :wink: Hiába jobb most Ibra, mint Eto'o az első évében, ennyi erővel Samu is maradhatott volna, mert a tavalyi teljesítménye jobb az első événél...
Ezt te kitől hallottad? Ki mondott ilyet?
Még ha ezért is hoztuk volna, akkor is képtelenség lett volna. A Tavalyi évnél hova feljebb?

Bocs de ezen jót nevettem :)
gergo9
Director del Fútbol

2010.02.28. 14:04:00

MichaaBee írta: Mert azért hoztuk Ibrát, hogy tavalyhoz képest minőségi javulás legyen. :wink:
Nem feltétlenül, inkább hogy egy sokkal komplettebb csatárunk legyen, és aki a fizikálisan brutálisan erős középső védők közt is megállja a helyét, mert bizony Eto'o-t a MU elleni elődöntők, ill a tavalyi elődöntők alkalmával csúnyán letakarították a pályáról, momentumai sem voltak. Akinek a fejjátéka is kiemelkedő stb stb.
Eto'o-Ibra transzfert külön kell választani.
1.
Eto'o eladása, elzavarása ahogy tetszik. Ez egy egészen kiváló döntés volt , Eto'o Interben mutatott játéka is igazolja. Megkapta a zsíros szerződését amiért itt is hisztizet aztán sz*rik az egészre. 2008 nyaráig is visszamehetünk amikor nagyon úgy tűnt hogy a barcás karrierje befellegzet (esélytelen egy jó szerződésre), remélte vki elviszi innen csak ugye a kutyának sem kellet annyiért meg olyan fizetésért , utána rájött hogy nagy gázba van elkezdett teperni, aztán a jóra sikerült szezon után-közben a Barca ajánlott neki egy szerződést amit visszautasított majd jött a hiszti a még zsírosabb szerződésért stb stb Ugye 1év volt hátra a szerződésből, és ha nem sikerült volna vele szerződést hosszabítani akkor kb ő diktált volna a szerződéssel kapcsolatban, a klub viszont ismerte jól a kamerunit és jó döntést hozva elzavarták.
2. Eto helyett Ibrahimovic
Én a nyár során is Villa mellet kampányoltam elsősorban, másodsorban Ibrahimovic mellet. Ez a döntés majd elválik helyes e, mármint nem Eto'o eladása mert az rendben van hanem az hogy Ibra van helyette.
Az ősszel megmutatta hogy helyes, szemkáprázatató megoldások, assistot, gólok zseniális volt vitte a hátán a csapatot. Most meccsek óta holtponton van(bár mostmár vmennyire javul) ekkora hullámvölgynek nem lenne szabad lennie egy évben. 2-3 meccs okés de ez jóval nagyobb, meg szükség is van rá nagyon mivel ugye nincs klasszis balszélső jelenleg, a mostani Pedro, Messi duó kevés lesz a duplához. Kell az igazi Ibra nagyon kell.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.02.28. 13:18:59

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
fcbarcelona10
Jugador del Barça

2010.02.28. 13:01:19

Hello

Épp ezért bátorkodtam utánanézni Eto'o első évében nyújtott teljesítményének:

Bajnokság: Meccs /gól: 37/24
Kupa: 1/0
Európai Kupasorozat: 7/4
Összesen: 42/28

Ibrának simán összejöhet ennyi sztem. Én drukkolok neki !!
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.02.28. 12:56:23

palesz77 írta:Komolyan mondom, ha a BÍRÓK nem csesztetnék ennyire Ibra ténykedését, már jobb formában lehetne... Tényleg igaza van, túl nagy, és azt hiszik ölni akar. Emiatt nem meri játszani a saját fociját sem, mert azt úgyis befújják, pedig semmit nem csinál, csak kihasználja a testi erejét. Mellel nagyobbat lök, mint sokan kézzel, pedig az szabályos test-test párharc...
Ha rúg egy ilyen gólt Spanyolban, kb ki is állítják. Pedig itt többet dolgozott, mint a tegnapi fullra szabályos góljánál... És ez nagyon bosszantó, mivel neki most góltra van szüksége, hogy beinduljon a szekér, erre még a gyökér csodabírók is hátráltatják :evil: Így is nehéz a beilleszkedés, nemhogy még ekkora "szembeszéllel"... Ez olyan, hogy Pedro sosem kap tizit, mert túl kicsi, a bírók szerint gondolom minden szarra burul, de ha Ibrától burul a védő, azmeg már szabad, mert ő tuti lökte az 180 magas védőt, mert ugye az magától nem burulna... Pedig Ibráról bőven pattannak le az ilynek...
Semmi túlzás nincsen abban, amit írsz. Sokszor már úgy érzem, h Ibra levegőt vesz, és azt is lefújják... :mrgreen:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2010.02.28. 12:23:11

32. mérkőzése a varázslónak, gól nélkül!

FC Barcelona-Málaga CF 2-1 ( 0-0 )
Barcelona, Camp Nou
64. 837 néző
Vezette: Rubinos Perez

FCB: Víctor Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Sergio Busquets, Xavi, Iniesta; Messi, Ibrahimovic és Pedro (Bojan 85’).

Málaga: Munúa; Manolo Gaspar, Stepanov (Edu Ramos, 17’), Weligton, Manu Torres (Valdo, 46’); Juanito, Toribio; Fernando, Baha (Forestieri, 71’), Duda és Obinna.

Gólok: 1-0, Pedro (68’). 1-1, Valdo (80’). 2-1, Messi (83’).

Statisztikája:

La Liga:20 mérk./12 gól

Copa del Rey:2 mérk./1 gól

Bajnokok Ligája:6 mérk./2 gól

Spanyol szuperkupa:1 mérk./0 gól

Európai Szuperkupa:1 mérk./0 gól

Klubvilágbajnokság:2 mérk./0 gól

Összesen:32 mérk./15 gól

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.28. 12:07:17

gygerike írta:Egyértelmű javulás látszik az emberren , tegnap sokkal több mezőnymunkát végzett. Visszont vannak periódusok amikor teljesen eltűnik. Veszélytelen kapura stb. Igy is voltak szép megoldásai megérdemelt volna 1 gólt. Sajnos nem jött össze neki , pedig szerintem lenditett volna sokat rajta. Majd legközelebb csak igy javuljon tovább :)
igen észre lehet venni rajta a "vacsora" hatását :) tudtommal ez idáig mindenkinn segített..szal hajrá Ibra
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2010.02.28. 12:02:01

Egyértelmű javulás látszik az emberren , tegnap sokkal több mezőnymunkát végzett. Visszont vannak periódusok amikor teljesen eltűnik. Veszélytelen kapura stb. Igy is voltak szép megoldásai megérdemelt volna 1 gólt. Sajnos nem jött össze neki , pedig szerintem lenditett volna sokat rajta. Majd legközelebb csak igy javuljon tovább :)
Visca El Barca
Kép
levproff
Director del Fútbol

2010.02.28. 10:58:56

madmushroom írta:Hála az égnek nem múlt semmi azon a nem megadott gólon :)
Dehogynem!
Az én Tippmix szelvényem. :lol: :?

Amúgy szerintem lehet, hogy 1-1-nél megadta volna a bíró.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
madmushroom
Capitá del Barça

2010.02.28. 10:45:29

Hála az égnek nem múlt semmi azon a nem megadott gólon :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.28. 10:36:28

A tegnapi játéka már 1 fokkal jobb volt, de csak eggyel! :D Érezhetően még mindig nem érzik egymást teljesen a társakkal. Két erre utaló szituáció volt. Egyszer Xavi nyeste be Messinek középre, de Ibra levette Messi elől, majd ugyanezt eljátszotta Iniesta ívelésénél is! :)
A gól nagyon kellett volna neki! Közel járt hozzá, de sajnos vagy a kapus vagy a hősiesen védekező védő vagy a bíró szólt közbe :? Meglehetett adni a gólját szvsz!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.02.28. 10:32:00

Komolyan mondom, ha a BÍRÓK nem csesztetnék ennyire Ibra ténykedését, már jobb formában lehetne... Tényleg igaza van, túl nagy, és azt hiszik ölni akar. Emiatt nem meri játszani a saját fociját sem, mert azt úgyis befújják, pedig semmit nem csinál, csak kihasználja a testi erejét. Mellel nagyobbat lök, mint sokan kézzel, pedig az szabályos test-test párharc...
Ha rúg egy ilyen gólt Spanyolban, kb ki is állítják. Pedig itt többet dolgozott, mint a tegnapi fullra szabályos góljánál... És ez nagyon bosszantó, mivel neki most góltra van szüksége, hogy beinduljon a szekér, erre még a gyökér csodabírók is hátráltatják :evil: Így is nehéz a beilleszkedés, nemhogy még ekkora "szembeszéllel"... Ez olyan, hogy Pedro sosem kap tizit, mert túl kicsi, a bírók szerint gondolom minden szarra burul, de ha Ibrától burul a védő, azmeg már szabad, mert ő tuti lökte az 180 magas védőt, mert ugye az magától nem burulna... Pedig Ibráról bőven pattannak le az ilynek...

Amúgy tegnap láttam a javulást, még a csodagólunkban is bennevolt, ő sarkazta(?) hátra Maxwellnek a lasztit, aki Xavinak adta... De tényleg nem volt rossz, a szabadjától majdnem leestem az ágyról, a szögletfejese is csak a fortunán múlott. Csak sajna nagyon úgytűnik, hogy nem mellette áll :cry: Amúgy kíváncsi lennék, hogyha megadják a gólját, akkor ki hogy értékelné... Mindegy, majd legözelebb. Amúgy volt egy nagyon szép labdakihozatala, kb 4 ember gyűrűjében tartotta meg, és hozta be középre, majd tette ki Messinek.

u.i.: És lássuk be, amikor 2 v 1-ben vitték a kapusra, ha ott nem Messi, hanem Ini fut mellette, akkor a megnem adott gólon kívül egy szabályos is áll a neve mellett... Azt tényleg nem értem miért nem lehetett lepasszolni. Mindegy, így alakult. :?
Dave87
Capitá del Barça

2010.02.28. 10:25:18

A probléma az, hogy alkalmazkodnia kell a játékrendszerhez, ami még nem sikerült neki. Meg kell tanulnia adott helyzetekben helyezkedni, illetve úgy és annyit mozogni a pályán, hogy ezzel a többieket segítse (pl. teret nyisson a keresztmozgásoknál vagy a kényszerítőknél).
Ibra mozgékonyságát, képességeit tekintve alkalmas erre a játékra.
Mindezektől függetlenül azért már 12-t gurított a bajnokságban, ami egy "kilógó" csatártól nem olyan rossz. :)
Ibra99
Barça C
Kapcsolat:

2010.02.28. 09:13:37

Sziasztok fiuk!
Szerintem Ibra most sokkal jobbban akart játszani, mint a Vfb ellen és az Atletico ellen mind a kettőn pocsékul játszott. Most remekül és nem jött a gól, pedig medérdemelte volna nemúgy mint az előző kettőn. A Camp Nouban már az Espanyol ellen szerzett gólt. Megérdemelte volna az kétségtelen rúgott is, de nem adták meg az amúgy teljesen szabályos gólját. Nem hiszem el nem elég hogy nem jól játszik még szerencséje sincs. :( :(
„Öt esztendőre írtam alá, nagyon boldog vagyok itt, és eszem ágában sincs eligazolni Barcelonából.”-mpndta Ibrahimovics
Forza Barca
Barca 4ever
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.28. 00:20:42

Lefújható? Lefújta. De nem volt szabálytalan az tuti. Akárhonnan megnézem neked, csak ezt tudom mondani. Mindegy! Szép volt Ibra. Szerintem nagyon durva ez a felállás ami ma volt:

------------Busquets------------

------Xavi-----------------------

-----------------Messi-----------

---Pedro------------Iniesta-----

-------------Ibra----------------
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
petejke
Barça B

2010.02.28. 00:20:08

Megértem valahol az Ibrát cikiző, kritizáló szurkolókat, de én még türelmes vagyok vele szemben.
Emlékszem, hogy Henry első éve sem a csillogásról szólt. Szokta a játékot, a társakat. (Persze abban az éveben a csapatnak se ment, és most már Titi is megfakult picit.)
Zlatan is kap egy évet, de ha jövőre sem hozza, amit várnánk tőle, utána lehet kritizálni.
Amúgy szerintem, a mai meccs alapján is, kezdi megtalálni a helyét.
Lezárt