2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a baj, hogy ha ő van a pályán, akkor ált. középen van, és ez még + védőket is eredményez ott, mi meg nagyon középen erőltetjük, de így meg hely nincsen. Ibrától sok futás és gyors beindulásokat azért nem nagyon várhatunk, ezt Pep is tudhatta előre, mikor lecserélte Samura. Viszont ugyanazt próbálja játszatni a svéddel, ami persze hogy nem lesz olyan eredményes. Vagy kicsit más játékrendszer kéne, vagy nem kellett volna ilyen típusú csatárt ide hozni.Enrique írta:Esküszöm ezt akartam írni.istyke6 írta:elore is bocsanatot kerek, minden ibras emberketol, de ahogy leszallt a palyarol, sokkal jobban ment a jatek.
Most már tényleg le tudom írni, mert több meccsből szűrtem le: nélküle láthatóan könnyedebb, gyorsabb, gördülékenyebb a játék. És ma ez még emberhátrányban is látszott...
Esküszöm ezt akartam írni.istyke6 írta:elore is bocsanatot kerek, minden ibras emberketol, de ahogy leszallt a palyarol, sokkal jobban ment a jatek.
itt egy ügyvéd sincs, mivel egy ügyvéd mindig az ügyfelét védi,és az ő érdeke számít, nekünk meg a csapaté,és amit el kell ismerni,azt el kell ismerni, ma sem villogott a svéd, kiállítása még tetézte is a dolgot.barcaME55i írta:Készülődhetnek az Ibra-védők.
kíjavítanálakMichaaBee írta:Mert azért hoztuk Ibrát, hogy tavalyhoz képest minőségi javulás legyen.fcbarcelona10 írta:Hello
Észrevettem hogy Ibrát mindenki a tavalyi Eto'oval hasonlítja össze. De miért?? Inkább Eto'o első évével kéne nem??Hiába jobb most Ibra, mint Eto'o az első évében, ennyi erővel Samu is maradhatott volna, mert a tavalyi teljesítménye jobb az első événél...
Ezt te kitől hallottad? Ki mondott ilyet?MichaaBee írta:Mert azért hoztuk Ibrát, hogy tavalyhoz képest minőségi javulás legyen.fcbarcelona10 írta:Hello
Észrevettem hogy Ibrát mindenki a tavalyi Eto'oval hasonlítja össze. De miért?? Inkább Eto'o első évével kéne nem??Hiába jobb most Ibra, mint Eto'o az első évében, ennyi erővel Samu is maradhatott volna, mert a tavalyi teljesítménye jobb az első événél...
Nem feltétlenül, inkább hogy egy sokkal komplettebb csatárunk legyen, és aki a fizikálisan brutálisan erős középső védők közt is megállja a helyét, mert bizony Eto'o-t a MU elleni elődöntők, ill a tavalyi elődöntők alkalmával csúnyán letakarították a pályáról, momentumai sem voltak. Akinek a fejjátéka is kiemelkedő stb stb.MichaaBee írta: Mert azért hoztuk Ibrát, hogy tavalyhoz képest minőségi javulás legyen.![]()
Mert azért hoztuk Ibrát, hogy tavalyhoz képest minőségi javulás legyen.fcbarcelona10 írta:Hello
Észrevettem hogy Ibrát mindenki a tavalyi Eto'oval hasonlítja össze. De miért?? Inkább Eto'o első évével kéne nem??
Semmi túlzás nincsen abban, amit írsz. Sokszor már úgy érzem, h Ibra levegőt vesz, és azt is lefújják...palesz77 írta:Komolyan mondom, ha a BÍRÓK nem csesztetnék ennyire Ibra ténykedését, már jobb formában lehetne... Tényleg igaza van, túl nagy, és azt hiszik ölni akar. Emiatt nem meri játszani a saját fociját sem, mert azt úgyis befújják, pedig semmit nem csinál, csak kihasználja a testi erejét. Mellel nagyobbat lök, mint sokan kézzel, pedig az szabályos test-test párharc...
Ha rúg egy ilyen gólt Spanyolban, kb ki is állítják. Pedig itt többet dolgozott, mint a tegnapi fullra szabályos góljánál... És ez nagyon bosszantó, mivel neki most góltra van szüksége, hogy beinduljon a szekér, erre még a gyökér csodabírók is hátráltatjákÍgy is nehéz a beilleszkedés, nemhogy még ekkora "szembeszéllel"... Ez olyan, hogy Pedro sosem kap tizit, mert túl kicsi, a bírók szerint gondolom minden szarra burul, de ha Ibrától burul a védő, azmeg már szabad, mert ő tuti lökte az 180 magas védőt, mert ugye az magától nem burulna... Pedig Ibráról bőven pattannak le az ilynek...
igen észre lehet venni rajta a "vacsora" hatásátgygerike írta:Egyértelmű javulás látszik az emberren , tegnap sokkal több mezőnymunkát végzett. Visszont vannak periódusok amikor teljesen eltűnik. Veszélytelen kapura stb. Igy is voltak szép megoldásai megérdemelt volna 1 gólt. Sajnos nem jött össze neki , pedig szerintem lenditett volna sokat rajta. Majd legközelebb csak igy javuljon tovább
Dehogynem!madmushroom írta:Hála az égnek nem múlt semmi azon a nem megadott gólon