Komolyan mondom, ha a BÍRÓK nem csesztetnék ennyire Ibra ténykedését, már jobb formában lehetne... Tényleg igaza van, túl nagy, és azt hiszik ölni akar. Emiatt nem meri játszani a saját fociját sem, mert azt úgyis befújják, pedig semmit nem csinál, csak kihasználja a testi erejét. Mellel nagyobbat lök, mint sokan kézzel, pedig az szabályos test-test párharc...
Ha rúg egy
ilyen gólt Spanyolban, kb ki is állítják. Pedig itt többet dolgozott, mint a tegnapi fullra szabályos góljánál... És ez nagyon bosszantó, mivel neki most góltra van szüksége, hogy beinduljon a szekér, erre még a gyökér csodabírók is hátráltatják

Így is nehéz a beilleszkedés, nemhogy még ekkora "szembeszéllel"... Ez olyan, hogy Pedro sosem kap tizit, mert túl kicsi, a bírók szerint gondolom minden szarra burul, de ha Ibrától burul a védő, azmeg már szabad, mert ő tuti lökte az 180 magas védőt, mert ugye az magától nem burulna... Pedig Ibráról bőven pattannak le az ilynek...
Amúgy tegnap láttam a javulást, még a csodagólunkban is bennevolt, ő sarkazta(?) hátra Maxwellnek a lasztit, aki Xavinak adta... De tényleg nem volt rossz, a szabadjától majdnem leestem az ágyról, a szögletfejese is csak a fortunán múlott. Csak sajna nagyon úgytűnik, hogy nem mellette áll

Amúgy kíváncsi lennék, hogyha megadják a gólját, akkor ki hogy értékelné... Mindegy, majd legözelebb. Amúgy volt egy nagyon szép labdakihozatala, kb 4 ember gyűrűjében tartotta meg, és hozta be középre, majd tette ki Messinek.
u.i.: És lássuk be, amikor 2 v 1-ben vitték a kapusra, ha ott nem Messi, hanem Ini fut mellette, akkor a megnem adott gólon kívül egy szabályos is áll a neve mellett... Azt tényleg nem értem miért nem lehetett lepasszolni. Mindegy, így alakult.