Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a keret emgmosolyogtatott.Stevenny írta:...messi70 írta:Jovore egy ilyen kerettel''------V.V./Pinto-------
Alves/F Lham---Puyol/Chigrinskij/Marquez--- Pique/Milito---Abidal/Maxwell--
---------------------------------Touré/busquets----------------------------
------------------------Xavi/Fabregas-----------Iniesta/Keita----------
Messi/JesusNavas/Jefren--------------------------villa/Ibra-----------------Ribery/Pedro/Bojan/Henry.
Annyiról szól a mondandója, hogy neki ne mondja meg senki, se Pep, se mi, hogy Jesus Navas nem jobb játékos, mint Ribery vagy Silva.fcbarca0827 írta:Valaki lefordítaná nekem magyarra?messi70 írta:Ribéry vagy Silva elférne''' Jesus Navas mind kettojuknel jobb megoldas a barcelonaba s ezt ne mondja nekem meg pep se nem hogy ti hogy nem igaz ''''''''''''''''''Főleg a kiemelt részt. Van egy olyan érzésem, hogy van felesleges szó, de nem tudok rájönni, hogy melyik az.
De én erre a yaya-s busquetses, keitas szövegemre értettem. a jövőről, sergio fejlődéséről s az eligazolásról-cseréről korai beszélni!fcbarca0827 írta:Igazábol késői, mert ez tavaly nyári hír. :wink: (Ahogy, geridoss is írta.)Stevenny írta: De erről még korai beszélni!
Azért én is reagálnék erre! A kapusok talán elfogadhatóak.messi70 írta:Jovore egy ilyen kerettel''------V.V./Pinto-------
Messi/JesusNavas/Jefren--------------------------villa/Ibra-----------------Ribery/Pedro/Bojan/Henry.
Igazábol késői, mert ez tavaly nyári hír.Stevenny írta: De erről még korai beszélni!
Valaki lefordítaná nekem magyarra?messi70 írta:Ribéry vagy Silva elférne''' Jesus Navas mind kettojuknel jobb megoldas a barcelonaba s ezt ne mondja nekem meg pep se nem hogy ti hogy nem igaz ''''''''''''''''''
Fernando írta:Ha Cáceres visszajön minek jobb védő? Torinóban jobbhátvédet játszik, és elég jól. Valószínűleg meg is fogják őt venni év végén. Rá szerintem már nem számíthatunk.Barcaádám írta:Ki ne találjátok már hogy Márquez elmenjen! teljesen korrekt védő jók a passzai jól fejel elég labdabiztos. Nem kell őt eladni majd 2 év múlva akkor már úgyis kiöregszik viszont vhogy jó lenne visszaszerezni Cácerest és akkor nem kéne vásárolni annyira csak jobbvédőt középpályást meg baltámadót(?)ebbe egyre bizonytalanabb vagyok mivel egyre jobbak a fiataljaink.. de azért egy Ribéry vagy Silva elférne![]()
Silva azért is lenne jó mert középpályán is kíváló teljesítményre képes viszont Ribéry meg vérbeli szélső.Vagy valamelyikőjük jöjjön vagy senki..
Márquez helyzete érdekes nagyon. 2 éve még kirobbanthatatlan volt a kezdőből. Puyollal fantasztikusan megértették egymást. Onnantól kezdve viszont, hogy leigazoltuk Piquét komoylan elgondolkodtam látva a teljesítményét, hogy szükség van-e rá. Ráadásul a nyáron a nyakára hoztuk Csigrinszkijt és Milito is teljesen felépült, ráadásul magabiztosabban is játszik a maxikóinál.
Nagy változást nem várok a védősorban a nyáron. ha Cáceres jön senki nem kell helyette, ha végleg elmegy talán egy csere jobb bekk, de valószínűleg ez házon belül lesz megoldva egy Bartrával esetleg egy Muniesával.
A középpálya már talány. Touré ugye nyilatkozta, hogy egy évet biztosan maradni fog még ezen kívül. Szóval akkor ha ez igaz megspékelve azzal, hogy helyre áll a világ rendje és nem Busquets kezd, akkor adott a kezdő középpálya. Touré, Xavi, Iniesta. Inkább a cserék közt akadnak gondok. Busquets szerintem tök rendben van kiegészítő embernek egyenlőre, Keita viszont baromira forma ember. Ha megy neki nagyon megy, ha nem akkor nagyon nem. Ettől függetlenül tökéletes kiegészítő ember. Nah és itt kezdődnek a gondok. Szerintem egy fiatal feltétlenül fog érkezni az Atlétic-ből állandó tagsággal a homlokán. Ez a személy a Thiago-Jonathan kettősből kerülhet ki. De minden bizonnyal lesz egy érkező ide. Egyre nagyobb esély van Fábregasra. Ki tudja...
A támadósorból távozó szinte biztosan lesz. Véleményem szerint Henry nem tölti ki a szerződését és potompénzért Ámérikába fog igazolni. A helyére mindenféleképp kell egy támadó szellemű jobb lábas játékos. Ez szerintem nyílt nagyon. Sok névről lehet hallani. Én Ribéry-t és Villa-t kilőném. Egyszerűen nem hiszem, hogy ők idejönnének. Ráadásul utóbbi elég hülyén is érezhetné magát, plusz ha tavaly nem adta a Valencia 45-50 mihályért akkor most miért adnék olcsóbban? A másik két név adott. Ibra és Messi. A cserék közt se lesz nagy gond. Bojan ha többet játszik nagyon jó kiegészítő ember lehet, Pedro és Jeffren pedig meg fogja oldani a két szélt.
ne trollkodj már itt pls.messi70 írta:Ribéry vagy Silva elférne''' Jesus Navas mind kettojuknel jobb megoldas a barcelonaba s ezt ne mondja nekem meg pep se nem hogy ti hogy nem igaz ''''''''''''''''''
A nyáron volt róla szó, csak ha jól emlékszek Benítez nem akart több embert veszíteni, Xabi Alonso is elég nagy érvágás volt nekik.El fanático írta:Bocsánat, ha már meg lett említve - nem emlékszem rá, az az igazság és nem olvasnék vissza 20-30 oldalt...
Szóval nekem új, hogy Mascheranót is megkereste a Barca....
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -deal.html
ez a hír forrása.
Bocs, de a kiemelt részen muszáj voltam nevetni egyet.messi70 írta:Ribéry vagy Silva elférne''' Jesus Navas mind kettojuknel jobb megoldas a barcelonaba s ezt ne mondja nekem meg pep se nem hogy ti hogy nem igaz ''''''''''''''''''
Ha Cáceres visszajön minek jobb védő? Torinóban jobbhátvédet játszik, és elég jól. Valószínűleg meg is fogják őt venni év végén. Rá szerintem már nem számíthatunk.Barcaádám írta:Ki ne találjátok már hogy Márquez elmenjen! teljesen korrekt védő jók a passzai jól fejel elég labdabiztos. Nem kell őt eladni majd 2 év múlva akkor már úgyis kiöregszik viszont vhogy jó lenne visszaszerezni Cácerest és akkor nem kéne vásárolni annyira csak jobbvédőt középpályást meg baltámadót(?)ebbe egyre bizonytalanabb vagyok mivel egyre jobbak a fiataljaink.. de azért egy Ribéry vagy Silva elférne![]()
Silva azért is lenne jó mert középpályán is kíváló teljesítményre képes viszont Ribéry meg vérbeli szélső.Vagy valamelyikőjük jöjjön vagy senki..
A Márquez dologgal egyet értek, szerintem is tökéletes beugró embernek, meg amúgy is, ő egy nagyszerű védő.Barcaádám írta:Ki ne találjátok már hogy Márquez elmenjen! teljesen korrekt védő jók a passzai jól fejel elég labdabiztos. Nem kell őt eladni majd 2 év múlva akkor már úgyis kiöregszik viszont vhogy jó lenne visszaszerezni Cácerest és akkor nem kéne vásárolni annyira csak jobbvédőt középpályást meg baltámadót(?)ebbe egyre bizonytalanabb vagyok mivel egyre jobbak a fiataljaink.. de azért egy Ribéry vagy Silva elférne![]()
Puyol-Piqué ugye alap. Milito a sérülése ellenére sokkal megbízhatóbb lett, min a mexicói. És Csiga. Guardiola megbízik az ukránban, és pl nemhiszem, hogy egy 25 milláért vett, 2014-ig bíró szerződésű játékost, aki nem mellesleg Pep kérésére érkezett, távozna. Ráadásul hiába szidjuk őt, nem sok meccset kapott. Így Márquez "maradt" ki ,de szvsz neki jót tenne egy környezet váltás.messideco írta:Marquez miért menne el? Szerintem elfogadta a padot és jól érzi magát itt. 2011-ig szerződése van, ha jól tudom és ki is fogja tölteni, úgy érzem.
Ez most komoly vagy csak vicceltél?messi70 írta:Jovore egy ilyen kerettel''------V.V./Pinto-------