Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Andrisr10
Barça B

2010.03.03. 14:05:31

Tudom, hogy elfoglutságból mondom leginkább, de baloldalra támadónak szerintem nagyon nagy lenne Dzsudzsi, ő ritkábban tolná befelé a játékot mivel nem jobb lábas, így Messinek meg Ibrának több helye lenne. Mindamellett egy nagyon kreatív jó lövőtechnikájú játékos a mi Balázsunk. Persze most nem extraklasszis, de rendkívül fejlődőképes. (látva az elmúlt években mutatott teljesítményét).

ui.: Biztos volt már erről szó korábban is, de nem bírtam ki, hogy ne írjam be. :twisted:
Meg, ha már a Madrid is nézi a játékát...
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.03.03. 13:33:09

Szerintem Henry távozása és egy-két fiatal kölcsönadása várható!
Kapus poszton rendben vagyunk.
Hátvédnek kell Daninak egy csere, aki lehet Caseres vagy vehetünk is valakit, de akkor Caserest el kell passzolni végleg. Herique nem hiszem hogy visszatér. Marquez maradjon, nagyon jó beugró, ha már sokan vannak középhátvédnek, akkor inkább Csigát kéne kölcsönadni, hogy szokja a ritmust. Bal oldal oké!
Középen örülnék Fabregasnak, mert azért elférne ide egy kis frissítés!
Elől bal szélre kell valaki. Nálam Ribery a favorit, ha nem ő akkor én Villát venném meg ide, mivel szerintem balon is jól teljesítene!

De ez így is 2 vagy 3 érkezőt jelent (Caseres függvényében), ráadásul nem is kis nevek! Viszont ha végleg elpasszolnánk Hlebet, Henriquet, akkor legalább folyna is be egy kevés a kasszába! Egyébként szerintem Hlebet a Fabregas üzletbe kéne bevonni! Wenger csípte a srácot, és ott neki is nagyon jól ment!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.03.02. 20:07:04

Stevenny írta:
messi70 írta:Jovore egy ilyen kerettel''------V.V./Pinto-------

Alves/F Lham---Puyol/Chigrinskij/Marquez--- Pique/Milito---Abidal/Maxwell--

---------------------------------Touré/busquets----------------------------

------------------------Xavi/Fabregas-----------Iniesta/Keita----------

Messi/JesusNavas/Jefren--------------------------villa/Ibra-----------------Ribery/Pedro/Bojan/Henry.
...
Ez a keret emgmosolyogtatott. :)

Lahm szerinted idejönne Alvés mögé padozni 20-25 milláért? A védelem többi része oké., talán Csigrinszkij lesz majd kölcsönadva, mert sok az az 5 játékos 2 posztra, de én azt sem bánom, ha maradnak mindnyájan. Jobboldalra egyébként állítólag Azpilicueta a kiszemelt, ha 10 alatt el lehet hozni, akkor felőlem jöhet. :wink:

Középpályán csak Fabregas kérdéses. Felőlem jöhet, de én nem szakadnék meg a leigazolásáért. Nem tudom, hogy jó lenne-e ha annyit padozna. No meg akkor a Touré-Busquets-Keita hármasból valaki kiszorulna, illetve akkor esélytelen lenne JdS vagy Thiago beépítése. Én amondó vagyok, hogy velük kell még a lazább meccseken próbálkozni, hogy jövőre jók lesznek-e.

A csatársor meg. :shock: Picit FM szagú a dolog...
Messi és Ibra alap, helyettük nem kell senki, cseréik is megvannak Pedro illetve Bojan személyében. Viszont oda balra nagyon kéne valaki, nálam személy szerint Villa, Silva és Ribéry jöhet szóba. Robinhónak szerintem már vége, nem jön ő ide, Suárezt pedig kevésnek érzem.
Ergo ebből a hármasból felőlem akárki jöhet, nekem gyakorlatilag teljesen mindegy. Cserének ott van Jeffren meg a többi fiatal.

P.S. Jesús Navast majdnem kihagytam. Ő jobboldali támadó, baloldalt már nem olyan jó, Messi cseréjének meg hülyeség idehozni...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
geridoss
Director del Fútbol

2010.03.02. 19:49:31

fcbarca0827 írta:
messi70 írta:Ribéry vagy Silva elférne''' Jesus Navas mind kettojuknel jobb megoldas a barcelonaba s ezt ne mondja nekem meg pep se nem hogy ti hogy nem igaz ''''''''''''''''''
Valaki lefordítaná nekem magyarra? :roll: Főleg a kiemelt részt. Van egy olyan érzésem, hogy van felesleges szó, de nem tudok rájönni, hogy melyik az. :twisted:
Annyiról szól a mondandója, hogy neki ne mondja meg senki, se Pep, se mi, hogy Jesus Navas nem jobb játékos, mint Ribery vagy Silva. :)

Bocs az offért!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Stevenny
Jugador del Barça

2010.03.02. 19:46:08

fcbarca0827 írta:
Stevenny írta: De erről még korai beszélni!
Igazábol késői, mert ez tavaly nyári hír. :wink: (Ahogy, geridoss is írta.)
De én erre a yaya-s busquetses, keitas szövegemre értettem. a jövőről, sergio fejlődéséről s az eligazolásról-cseréről korai beszélni!
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Stevenny
Jugador del Barça

2010.03.02. 19:40:40

Messi/JesusNavas/Jefren--------------------------villa/Ibra-----------------Ribery/Pedro/Bojan/Henry.
Azért én is reagálnék erre! A kapusok talán elfogadhatóak.

Alves is aláírva.

Lahm biztos nem jön, vagy jönne csak nem hozzák, mert értelmetlen, nem ő kell oda, kiesett már a formából, valaki más kéne oda, pl. Cissokho, de nagyon nem tudom, hogy oda ki lenne jó.

Puyol rendben.

Csiga rendben.

Márquez rendben.

Piqué rendben.

Abidal rendben.

Maxwell rendben.

Yaya ok.

Sergio ok.

Xavi ok.

Szerintem Fbregas is ott lesz, mert szükség lenne rá, s Wengernek úgyis szokása a sztárok eladása. Tehát szerintem egy olyan 35-40 millió euró fejében meg is jöhetne s egy olyan 9 millkós gázsit kapna.

Ini rendben.

Keita rendben.

Messi ok.

Jesus Navas szerintem nem jön.

Jeffren rendben, de ő ha jól tudom bal oldalon játszik de nem biztos.

Villa biztos nem jön, ha itt van Ibra, akkor rá már nem lesz szükség, s még ott van Bojan is aki beállhat középre, vagy szükség esetén Messi vagy Henry.

Ibra rendben van.

Ribéry már nem jn, mert ő Madrid fele kacsingat, s én nem is örülnék jöttének.

Pedro rendben, de a jobb oldalon is bevethető.

Bojan tökéletesen rendben.

Én még megtoldanám egy másik jobb szélső védővel, s talán még egy jobb csatárral, de nem Jesussal.

Várnám Di Máriát!

Én így gondolom!

Egy pár játékost azért kihagytál, pl. Alcantara, Jonathan, Bartra, ...
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.02. 19:38:08

Stevenny írta: De erről még korai beszélni!
Igazábol késői, mert ez tavaly nyári hír. :wink: (Ahogy, geridoss is írta.)
messi70 írta:Ribéry vagy Silva elférne''' Jesus Navas mind kettojuknel jobb megoldas a barcelonaba s ezt ne mondja nekem meg pep se nem hogy ti hogy nem igaz ''''''''''''''''''
Valaki lefordítaná nekem magyarra? :roll: Főleg a kiemelt részt. Van egy olyan érzésem, hogy van felesleges szó, de nem tudok rájönni, hogy melyik az. :twisted:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Chino
Llegenda del Barça

2010.03.02. 19:33:29

Az az igazság, hogy még baromira sok fehér folt van. Ami biztos hogy balszélre kell vki. A legjobb persze Ribéry lenne, Silva is nagyon jó, mobilis stb., de nekünk egy gólerős támadó kellene, Silva pedig nem az a fajta. Villa-t most hallom nyár óta először, de szvsz esélytelen, pedig nem lenne akármilyen támadóalakzat.

A jobbhátvéd posztja szerintem nem olyan rettenetesen sürgős. Alves bírja a sorozatterhelést, mellette ott van Puyol és Bartra/Muniesa. (utóbbi előbb-utóbb biztos a nagycsapatnál találja magát, erre sokat tennék). Persze ők nem tudják olyan szinten azt a posztot megoldani, de az szinte lehetetlen.
Erre a Bartra srácra amúgyis kiváncsi lettem. Elég jól tolta legutóbb. Kisebb meccseken 20-30 percekre megnézném.

Kp-ra biztos feljön egy fiatal JDS vagy Thiago személyében, de ettől függetlenül szerintem "elbírnánk" Fabregast. Xavi sem lesz fiatalabb és jelenleg nincs helyettese. Se neki se Ininek. Keitat nem sorolnám a megfelelő "helyettesek" közé, a fiataloknak pedig 1-2 év biztos kelleni fog. Láttuk mi történt mostanában, Ini meg amúgyis elég sérülékeny. A rotációs rendszer pedig teljesen jó lenne a 3 embernek. Simán meg lehetne oldani, hogy mindenki eleget játszhasson. Bár egy dolog miatt ez aggasztana. Peptől kitelik , hogy idehozza Cesc-t, balszélre senkit és Ini megy oda Fabregas meg a helyére. Ettől borsózna a hátam.

A többi poszttal nem lenne gáz, igazán csak azzal a balszéllel van gond. Jeffren nem igazán tudom, hogy teljesítene ott, de ha Henry távozik és jön vki helyette, akkor is nagy lesz a tolongás ott. Pedro, Bojan, Jeffren... Majd kiderül.
Forca Barca!!!!
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.03.02. 19:28:28

Fernando írta:
Barcaádám írta:Ki ne találjátok már hogy Márquez elmenjen! teljesen korrekt védő jók a passzai jól fejel elég labdabiztos. Nem kell őt eladni majd 2 év múlva akkor már úgyis kiöregszik viszont vhogy jó lenne visszaszerezni Cácerest és akkor nem kéne vásárolni annyira csak jobbvédőt középpályást meg baltámadót(?)ebbe egyre bizonytalanabb vagyok mivel egyre jobbak a fiataljaink.. de azért egy Ribéry vagy Silva elférne :D

Silva azért is lenne jó mert középpályán is kíváló teljesítményre képes viszont Ribéry meg vérbeli szélső.Vagy valamelyikőjük jöjjön vagy senki..
Ha Cáceres visszajön minek jobb védő? Torinóban jobbhátvédet játszik, és elég jól. Valószínűleg meg is fogják őt venni év végén. Rá szerintem már nem számíthatunk.

Márquez helyzete érdekes nagyon. 2 éve még kirobbanthatatlan volt a kezdőből. Puyollal fantasztikusan megértették egymást. Onnantól kezdve viszont, hogy leigazoltuk Piquét komoylan elgondolkodtam látva a teljesítményét, hogy szükség van-e rá. Ráadásul a nyáron a nyakára hoztuk Csigrinszkijt és Milito is teljesen felépült, ráadásul magabiztosabban is játszik a maxikóinál.

Nagy változást nem várok a védősorban a nyáron. ha Cáceres jön senki nem kell helyette, ha végleg elmegy talán egy csere jobb bekk, de valószínűleg ez házon belül lesz megoldva egy Bartrával esetleg egy Muniesával.

A középpálya már talány. Touré ugye nyilatkozta, hogy egy évet biztosan maradni fog még ezen kívül. Szóval akkor ha ez igaz megspékelve azzal, hogy helyre áll a világ rendje és nem Busquets kezd, akkor adott a kezdő középpálya. Touré, Xavi, Iniesta. Inkább a cserék közt akadnak gondok. Busquets szerintem tök rendben van kiegészítő embernek egyenlőre, Keita viszont baromira forma ember. Ha megy neki nagyon megy, ha nem akkor nagyon nem. Ettől függetlenül tökéletes kiegészítő ember. Nah és itt kezdődnek a gondok. Szerintem egy fiatal feltétlenül fog érkezni az Atlétic-ből állandó tagsággal a homlokán. Ez a személy a Thiago-Jonathan kettősből kerülhet ki. De minden bizonnyal lesz egy érkező ide. Egyre nagyobb esély van Fábregasra. Ki tudja...

A támadósorból távozó szinte biztosan lesz. Véleményem szerint Henry nem tölti ki a szerződését és potompénzért Ámérikába fog igazolni. A helyére mindenféleképp kell egy támadó szellemű jobb lábas játékos. Ez szerintem nyílt nagyon. Sok névről lehet hallani. Én Ribéry-t és Villa-t kilőném. Egyszerűen nem hiszem, hogy ők idejönnének. Ráadásul utóbbi elég hülyén is érezhetné magát, plusz ha tavaly nem adta a Valencia 45-50 mihályért akkor most miért adnék olcsóbban? A másik két név adott. Ibra és Messi. A cserék közt se lesz nagy gond. Bojan ha többet játszik nagyon jó kiegészítő ember lehet, Pedro és Jeffren pedig meg fogja oldani a két szélt.

jajj elírtam azt akartam írni hogy akkor nem kell jobbvédő
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
kristop
Entrenador del Barça

2010.03.02. 19:17:28

ne trollkodj már itt pls.

Mascherano pedig két meccsenként lenne kiállítva a spanyol ligában. már a PLben is sok lapot kap, itt meg kinyírnák a bírók teljesen. amúgy nagyon jó játékos, egy igazi piócavékápé. nem hiszem, hogy elférnének, de akkor már lenne egy romboló, egy pióca és egy inkább összjátékra összpontosító játékosunk is arra a posztra.
Stevenny
Jugador del Barça

2010.03.02. 19:11:45

Amúgy tényleg volt róla szó, de szerintem nincs rá szükség s nem is lesz ebből vásár, hacsak nem adunk el egy játékost a Sergi, Yay, Seydou trióból! Mondjuk egy Sergi-Masch csere nem lenne jó, mert egy fiatalért idősebb jönne, s Busquetsben még sok van, tehát szerintem Busquets nem menne, meg yayara nagy igény van és Seydou általában már nem v.k-t játszik.

De erről még korai beszélni!
geridoss
Director del Fútbol

2010.03.02. 19:08:18

El fanático írta:Bocsánat, ha már meg lett említve - nem emlékszem rá, az az igazság és nem olvasnék vissza 20-30 oldalt...
Szóval nekem új, hogy Mascheranót is megkereste a Barca....

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -deal.html
:arrow: ez a hír forrása.
A nyáron volt róla szó, csak ha jól emlékszek Benítez nem akart több embert veszíteni, Xabi Alonso is elég nagy érvágás volt nekik.
Bocs, de a kiemelt részen muszáj voltam nevetni egyet. :D
Még az a jó, hogy vannak itt sokkal jobban hozzáértő emberek, mint Pep :wink: Szerintem le kéne váltani :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geridoss 2010.03.02. 19:16:36-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
messi70
Jugador del Barça

2010.03.02. 18:46:57

Ribéry vagy Silva elférne''' Jesus Navas mind kettojuknel jobb megoldas a barcelonaba s ezt ne mondja nekem meg pep se nem hogy ti hogy nem igaz ''''''''''''''''''
El fanático
Entrenador del Barça

2010.03.02. 17:37:42

Bocsánat, ha már meg lett említve - nem emlékszem rá, az az igazság és nem olvasnék vissza 20-30 oldalt...
Szóval nekem új, hogy Mascheranót is megkereste a Barca....

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -deal.html
:arrow: ez a hír forrása.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.02. 15:34:51

Barcaádám írta:Ki ne találjátok már hogy Márquez elmenjen! teljesen korrekt védő jók a passzai jól fejel elég labdabiztos. Nem kell őt eladni majd 2 év múlva akkor már úgyis kiöregszik viszont vhogy jó lenne visszaszerezni Cácerest és akkor nem kéne vásárolni annyira csak jobbvédőt középpályást meg baltámadót(?)ebbe egyre bizonytalanabb vagyok mivel egyre jobbak a fiataljaink.. de azért egy Ribéry vagy Silva elférne :D

Silva azért is lenne jó mert középpályán is kíváló teljesítményre képes viszont Ribéry meg vérbeli szélső.Vagy valamelyikőjük jöjjön vagy senki..
Ha Cáceres visszajön minek jobb védő? Torinóban jobbhátvédet játszik, és elég jól. Valószínűleg meg is fogják őt venni év végén. Rá szerintem már nem számíthatunk.

Márquez helyzete érdekes nagyon. 2 éve még kirobbanthatatlan volt a kezdőből. Puyollal fantasztikusan megértették egymást. Onnantól kezdve viszont, hogy leigazoltuk Piquét komoylan elgondolkodtam látva a teljesítményét, hogy szükség van-e rá. Ráadásul a nyáron a nyakára hoztuk Csigrinszkijt és Milito is teljesen felépült, ráadásul magabiztosabban is játszik a maxikóinál.

Nagy változást nem várok a védősorban a nyáron. ha Cáceres jön senki nem kell helyette, ha végleg elmegy talán egy csere jobb bekk, de valószínűleg ez házon belül lesz megoldva egy Bartrával esetleg egy Muniesával.

A középpálya már talány. Touré ugye nyilatkozta, hogy egy évet biztosan maradni fog még ezen kívül. Szóval akkor ha ez igaz megspékelve azzal, hogy helyre áll a világ rendje és nem Busquets kezd, akkor adott a kezdő középpálya. Touré, Xavi, Iniesta. Inkább a cserék közt akadnak gondok. Busquets szerintem tök rendben van kiegészítő embernek egyenlőre, Keita viszont baromira forma ember. Ha megy neki nagyon megy, ha nem akkor nagyon nem. Ettől függetlenül tökéletes kiegészítő ember. Nah és itt kezdődnek a gondok. Szerintem egy fiatal feltétlenül fog érkezni az Atlétic-ből állandó tagsággal a homlokán. Ez a személy a Thiago-Jonathan kettősből kerülhet ki. De minden bizonnyal lesz egy érkező ide. Egyre nagyobb esély van Fábregasra. Ki tudja...

A támadósorból távozó szinte biztosan lesz. Véleményem szerint Henry nem tölti ki a szerződését és potompénzért Ámérikába fog igazolni. A helyére mindenféleképp kell egy támadó szellemű jobb lábas játékos. Ez szerintem nyílt nagyon. Sok névről lehet hallani. Én Ribéry-t és Villa-t kilőném. Egyszerűen nem hiszem, hogy ők idejönnének. Ráadásul utóbbi elég hülyén is érezhetné magát, plusz ha tavaly nem adta a Valencia 45-50 mihályért akkor most miért adnék olcsóbban? A másik két név adott. Ibra és Messi. A cserék közt se lesz nagy gond. Bojan ha többet játszik nagyon jó kiegészítő ember lehet, Pedro és Jeffren pedig meg fogja oldani a két szélt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.02. 15:27:05

Henry szerintem is távozni fog, erre nagyobb összegekben is mernék fogadni
:D de Marquez remélem velünk marad még min 1 évig! Viszont Csiga nem hiszem, hogy túl boldog lenne nálunk. A játék nem megy neki, az utóbbi időben nem is játszik, még csak csereként sem. A spanyollal gondjai vannak stb... Nem éppen azt sugallja az összkép, hogy mindenáron itt akarna maradni. :? Bár kitudja?! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.03.02. 15:24:54

A Márquez dologgal egyet értek, szerintem is tökéletes beugró embernek, meg amúgy is, ő egy nagyszerű védő. 8)

Örülnék Ribérynek vagy Silvának is, de előbbi szerintem Madridban fog kikötni, sajnos. :evil:
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.03.02. 15:10:15

Ki ne találjátok már hogy Márquez elmenjen! teljesen korrekt védő jók a passzai jól fejel elég labdabiztos. Nem kell őt eladni majd 2 év múlva akkor már úgyis kiöregszik viszont vhogy jó lenne visszaszerezni Cácerest és akkor nem kéne vásárolni annyira csak középpályást meg baltámadót(?)ebbe egyre bizonytalanabb vagyok mivel egyre jobbak a fiataljaink.. de azért egy Ribéry vagy Silva elférne :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaádám 2010.03.02. 19:29:25-kor.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
LM10
Director del Fútbol

2010.03.02. 14:57:36

messideco írta:Marquez miért menne el? Szerintem elfogadta a padot és jól érzi magát itt. 2011-ig szerződése van, ha jól tudom és ki is fogja tölteni, úgy érzem.
Puyol-Piqué ugye alap. Milito a sérülése ellenére sokkal megbízhatóbb lett, min a mexicói. És Csiga. Guardiola megbízik az ukránban, és pl nemhiszem, hogy egy 25 milláért vett, 2014-ig bíró szerződésű játékost, aki nem mellesleg Pep kérésére érkezett, távozna. Ráadásul hiába szidjuk őt, nem sok meccset kapott. Így Márquez "maradt" ki ,de szvsz neki jót tenne egy környezet váltás.
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.02. 14:56:51

Ez most komoly vagy csak vicceltél?
Ez a keret nagyon el van rugaszkodva a valóságtól. Lahm, Fabregas, Navas, Villa, Ribéry fizetését meg majd az Európai Unió kitermeli, a megvásárlásukért pedig felparcellázák a Mars felszínét is és lakóparkokat értékesítenek rajta. Hozzáteszem hogy a klub kb 10-18 milliós haszonnal szokta zárni az évet (és ez már nagy szó ha egy élklub nem mínuszban zár), ennek az 5 játékosnak meg kb.25-30 milliós éves fizetés kéne adni. A keletkezet pénzügyi vákumot meg majd habcukorral és wc papírral töltjük majd ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.03.02. 15:04:47-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
messideco
Presidente del Barça

2010.03.02. 14:54:15

Marquez miért menne el? Szerintem elfogadta a padot és jól érzi magát itt. 2011-ig szerződése van, ha jól tudom és ki is fogja tölteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2010.03.02. 15:09:10-kor.
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.03.02. 14:52:42

Most nézem miket írnak itt néhányan. Azért nem ártana a földön járni srácok.

Távozók: Henrynak sztem is menni kell. Túlságosan gyengén teljesít. Csigának még adnék 1 évet, de sztem 1 év múlva sem lesz sehol. Könyörgöm miért gondoljátok azt, hogy Marquezt el kell adni? Egyrészt nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára ilyen jól játszani, másrészt meg most hosszabbította meg a szerződését, úgyhogy nem valószínű, hogy menni fog.

Érkezők: Lahm-ot kilőhetnénk már ebből a listákból... 100%-ra mondom, hogy nem fog jönni. Ha megakartuk volna venni, akkor már rég megvettük volna. Egy jobb oldali védő tényleg kéne, de van egy Henrique Buss nevű játékosunk kölcsönben. Vagy őt kéne idehozni vagy az Osasuna jobb védőjét kéne. Középpályára én Thiagóra szavaznék a fiataloktól, vagy végső megoldásban Fabregasra, de hát ez elég bonyolult ügy lenne... Na és most jön el az én nagy bajom. Kéne egy ütős balszélső. Csak az a baj, hogy ha Henryt nem számolom, akkor is itt van Jeffren, Bojan, Pedro 3-as és pár év múlva akár még Assulin is jöhetne. Keirrison-t meg már meg sem említem... Sok csatárunk van, de abból sztem a Pedro(Iniesta)-Ibra-Messi 3-as egyedül az ütőképes.

Bocs, ha sok lett. :( :D
LM10
Director del Fútbol

2010.03.02. 14:23:46

Szerintem is Márquez és Henry fognak távozni. Egy csere jobbvédő, középpályás(Fabregas :D ) és egy baltámadó érkezhet így előzetesen. A baltámadó posztra rengeteg jelölt van, kíváncsi leszek ki fog végül jönni.

SZERK: Tényleg az elmundo Ribéryt erőlteti jobban és azt is írják, hogy Hleb-et is odaadnánk érte. De ha a Stuttgartban nem képes megragadni, akkor a Bayernben sem :?
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.03.02. 14:15:21

Messi helyén lehet alkalmazni Jeffrent? Mert ha igen akkor oda már nem kell senki. Év végén nagyon mélyre kell nyúlni a pénztárcában mert a Real jövőre ha összeszokik azok mindent megnyernek.. Nem élhetünk meg az ifiakadémiából sajnos úgyhogy remélem nem fogunk Hlebeket meg Csigakárkiket venni. Ha meg akarjuk tartani az első helyünket akkor erősíteni kell.
Lezárt