Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.10. 20:39:28

Lionel85 írta:Én úgy gondolom, hogy Torresnek az angol bajnokság való. Az a fajta játék illik a Liverpool gépezetébe, amit ő képvisel. A spanyol bajnokságban ugyan megcsillogtatta képességeit, de olyan szupersztár sosem volt, mint amilyen most Angliában. Nem feltétlen tartom szükségesnek Torres leigazolását. Ha már sztárcsatárt akarunk, akkor folytassuk a tárgyalásokat Villáért a Valenciával.
Mondjuk lehet közrejátszik, hogy fiatal volt, amikor még az Atletiben nyomta. :roll: Esetleg az is, hogy örök vesztes az a csapat, és semmit nem nyertek akkoriban (sem), lehet, hogy nehezebb kitűnni.

Az viszont igaz, hogy a válogatottban Villa jobban tűnik, ami talán azt sejteti, hogy itt is jobb lenne.

Mindenesetre bármelyiküknek jobban feküdne ez a játék, mint Ibrának, viszont már mondtam, gyak. lehetetlen, hogy a svédnek ne adjanak még időt.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.03.10. 20:33:19

Ibrána adnék még egy évet, viszont Torrest nyáron meg lehetne szerezni, mert sanszos, hogy nem jut be a Bl-be a Liverpool. Viszont ez a két támadó a Barca 4-3-3-jába nem fér bele egyszerre...nehéz eldönteni, mi lenne a legjobb.
Villa viszont nálam jobban favorit, mint Ribery vagy akárki. Ő nem egy tipikus 9-es, elférne Ibrával és Messivel a pályán.
És nálunk fontosabb hogy gólerős legyen, mint hogy jól tudjon beadni a baltámadó. Én őt hoznám Henry helyére.
Aztán Ha Ibra jövőre se szedi össze magát, akkor Torres is képbe kerülhetne. De erről fölösleges beszélni még, bízzunk Ibrában inkább.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.10. 20:20:07

Én úgy gondolom, hogy Torresnek az angol bajnokság való. Az a fajta játék illik a Liverpool gépezetébe, amit ő képvisel. A spanyol bajnokságban ugyan megcsillogtatta képességeit, de olyan szupersztár sosem volt, mint amilyen most Angliában. Nem feltétlen tartom szükségesnek Torres leigazolását. Ha már sztárcsatárt akarunk, akkor folytassuk a tárgyalásokat Villáért a Valenciával.
Kép
Kép
Kép
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.10. 17:05:25

Barcaman14 írta:Torrest egyébként én is szívesen látnám nálunk, de ennek az esélye vajmi kevés :lol: Egyrészt mert még fel sem merült a neve a klubnál, másrészt meg nem hiszem, hogy az Atleticon kívül játszana más spanyol csapatban. Amúgy az egyik legszimpatikusabb támadó számomra. Szerény, gólerős, igazi csapatember, szóval világklasszis támadó!
Egyetértek, de én :lol: megpróbálnám elcserélni Ibrával. Ibra a Pl-ben sokkal jobb lenne, Torres meg a La Ligában lenne feleennyit sérült és 2x ennyire eredményes. Szeretne kupákat is nyerni szvsz, mert ő tényleg nem nyert még semmit :roll: Sokkal többet érdemelne.

Fabregas pedig jöhet :lol: bármikor szívesen fogadjuk. Aki pedig azzal indokolja, hogy egyszer már adva volt neki a lehetőség, hogy itt játsszon, és nem élt vele, ahhoz volna 2 kérdésem.
1. Egy 15-16 éves ambíciózus tini egyértelmű, hogy nem akar éveket várni azzal, hogy bekerüljön egy sztárcsapatba, mikor egy másikban már el van készítve számára a hely?
2. Ilyen korban ki volt teljesen döntőképes? Ilyenkor az első fontos döntéseit hozza az ember, kell egyfajta "rutin" és sok-sok elrontott döntés a későbbi ítélőképesség kialakulásához :wink: Szóval ne okoljátok ezért :)
Més que un club.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.10. 16:44:54

Torrest egyébként én is szívesen látnám nálunk, de ennek az esélye vajmi kevés :lol: Egyrészt mert még fel sem merült a neve a klubnál, másrészt meg nem hiszem, hogy az Atleticon kívül játszana más spanyol csapatban. Amúgy az egyik legszimpatikusabb támadó számomra. Szerény, gólerős, igazi csapatember, szóval világklasszis támadó!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kilibarca
Capitá del Barça

2010.03.09. 15:39:46

Barca+ írta:Xal sztem egy Fabregas és egy Toress valamint egy Robinho Sokat dobna a Játékunkon és jövőre majdnem ott lehetnénk mint tavaly!
Akkor kb. csőd közelben lennénk, és nem ott mint tavaly :) . Pletyák azért pletykák mert nincs sok valóság tartalmuk.

3 ilyen nevű játékos nem fog jönni ez fix.Torrest amúgy bírom de nekünk bal oldara kell valaki, csatárnak itt van Ibra/Bojan.
Robinhot ha most nem vettük kölcsön szerintem hülyeség lenne megvenni €milliókért.
Fabregasra nagy esélyt látok. Majd kiderül ki kampányol vele.
Barca+
Jugador del Barça

2010.03.09. 15:17:57

a Pepsifocin megjelent egy cikk miszerint Fernando Torres jönne a Barcába a nyáron és a transzferre akár már most nyáron sor kerülhet!
Ami tetszik benne, hogy azt nyilatkozta, hogy a Madridhoz nem mennem de ha a barca tényleg érdeklődik iránta akkor jönne!!!
Xal sztem egy Fabregas és egy Toress valamint egy Robinho Sokat dobna a Játékunkon és jövőre majdnem ott lehetnénk mint tavaly!
Csak azt nem tudom, hogy a pletykákból mik igazak!
Ha valaki tud vmit kérem írja meg!
köszönöm
mvik
Jugador d'estrella

2010.03.09. 14:36:27

üdv. Mata-t én is szívesen látnám a Barcába, nagyon ügyes gyerek, csak sajnos vele is az lehet a gond, h a Valencia sokat kérne érte (30-40 millió) és a Barca nem hiszem, h kifizetne érte annyit. De szerintem az Ajaxból a Suarez gyerek is egész jó lenne a Barcába, tud szélen is játszani és elég jól cselez és nagyon jól passzol, mellette lenne ideje játszani a Pedronak is. Attól félek, h Guardiola miatt a Bojan előbb utóbb el fog menni a Barcából, mert alig játszik (ennél többet érdemelne, főleg így, h az Ibra meg az Henry is nagyon gyenge formába van). A középpályára muszáj a nyáron igazolni, remélem az Fabregas lesz, meg lassan be lehetne építeni a csapatba a Dos Santost is. Viszont ha vki jön a középpályára a nyáron és a Dos Santos is felkerül a nagyokhoz, akkor a nyáron vki el fog menni és az szerintem akkor a Touré lesz (bár én nagyon sajnálnám), mert így is kevesebbet játszik, mint amennyit tavaly szokott. Ez az én véleményem :D.
mvik
barcelona74
Barça B

2010.03.09. 14:34:22

Az átigazolásokhoz szólnék nekünk Fabregas kell ő jó lenne ha valaki egyetért szavazon köszi!
abreu
Jugador d'estrella

2010.03.09. 13:51:42

neobarca írta:Hatalmas nagy barom volt Guardiola, hogy hagyta Robinho-t elvesztegetni. Én nagyon szeretem az edzőnket de ez tényleg nagy hiba volt. Parádézik a Santosban és a válogatottban is. Írország ellen is káprázatosan játszott. Neki a City-vel volt a baja, nem felejtett el focizni. Az ég világon semmit sem vesztettünk volna ha kölcsön vesszük. Romlani nem romlottunk volna de sztem épp, hogy egy kis színt vitt volna a játékunkba. Mindig szükség van a frissítésre... Hihetetlen, hogy egy ilyen lehetőséget képesek voltunk kihagyni... 1fecske is képes meghozni a nyarat. Nekünk pedig szükségünk lett volna ebben a komor télben ami a Barca háza táján van...
Mi pont h kölcsön akartuk venni, de Robinho nem egyezett bele abba h fél évig csak kölcsönbe jön.
neobarca
Director del Fútbol

2010.03.09. 13:38:22

Hatalmas nagy barom volt Guardiola, hogy hagyta Robinho-t elvesztegetni. Én nagyon szeretem az edzőnket de ez tényleg nagy hiba volt. Parádézik a Santosban és a válogatottban is. Írország ellen is káprázatosan játszott. Neki a City-vel volt a baja, nem felejtett el focizni. Az ég világon semmit sem vesztettünk volna ha kölcsön vesszük. Romlani nem romlottunk volna de sztem épp, hogy egy kis színt vitt volna a játékunkba. Mindig szükség van a frissítésre... Hihetetlen, hogy egy ilyen lehetőséget képesek voltunk kihagyni... 1fecske is képes meghozni a nyarat. Nekünk pedig szükségünk lett volna ebben a komor télben ami a Barca háza táján van...
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.08. 16:42:42

LG írta:Már ha 16 éves egyáltalán, mert ezeknél sosem tudni. Nehogy aztán az legyen mint Martinsal, vagy Kanuval. Nem kell ide, egyértelmű egyébként. Amúgy ezek közül a fiatal tehetségek közül akiben én tényleg sokat látok az Balotelli, őt szivesen is látnám itt, hiszen szélen is képes tolni, csakhát fel sem merült a neve, meg az Inter sem hinném, h eladná, meg nem is a legszimpatikusabb gyerek. :)
Nos igen, ez bennem is megfordult, hogy tuti 16-e... Amúgy ha ennyire Drogba utódnak van kikiáltva akkor meg végképp nem kéne. :D Egyébként ha te írtad Balotelli-t, akkor én írom Nani-t. Bőven elférne a balszellőn. Kicsit érik és világsztár is lehet belőle.

Szerk.: Pont ma jelent meg egy cikk:
ERRŐL
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.08. 15:34:48

Barcaman14 írta:
Lionel85 írta:Nem tudom mit hallottatok erről a Lukaku-ügyről, mindenesetre van benne tehetség. Az Anderlecht 15 milliót kér érte, de nagy a versenyfutás, mert számos európai nagycsapat csábítja. Bár lehet az is, hogy hasonlóan zsákbamacska lehet, mint Keirrison vagy Cáceres. Szóval csak csínján. Mindenesetre a jövő Barçájában el tudnám képzelni.
Egy másik topicban én is írtam, hogy óriási tehetség korához képest! 16 éves :shock: De számos fiatal támadónk van akik teret szeretnének nyerni(Pedro, Bojan). A legjobb választás ennek a Lukakunak az Arsenal szvsz. Wenger keze alatt kikupálódna rendesen és klasszis támadó lenne. Ráadásul az ágyúsoknál úgyis elkél egy vérbeli ék, mivel RvP sérült Bendtner meg kritikán aluli.. :roll: Úgyhogy szerintem nem szükséges ő most ide :wink:
Már ha 16 éves egyáltalán, mert ezeknél sosem tudni. Nehogy aztán az legyen mint Martinsal, vagy Kanuval. Nem kell ide, egyértelmű egyébként. Amúgy ezek közül a fiatal tehetségek közül akiben én tényleg sokat látok az Balotelli, őt szivesen is látnám itt, hiszen szélen is képes tolni, csakhát fel sem merült a neve, meg az Inter sem hinném, h eladná, meg nem is a legszimpatikusabb gyerek. :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.08. 15:26:54

Lionel85 írta:Nem tudom mit hallottatok erről a Lukaku-ügyről, mindenesetre van benne tehetség. Az Anderlecht 15 milliót kér érte, de nagy a versenyfutás, mert számos európai nagycsapat csábítja. Bár lehet az is, hogy hasonlóan zsákbamacska lehet, mint Keirrison vagy Cáceres. Szóval csak csínján. Mindenesetre a jövő Barçájában el tudnám képzelni.
Egy másik topicban én is írtam, hogy óriási tehetség korához képest! 16 éves :shock: De számos fiatal támadónk van akik teret szeretnének nyerni(Pedro, Bojan). A legjobb választás ennek a Lukakunak az Arsenal szvsz. Wenger keze alatt kikupálódna rendesen és klasszis támadó lenne. Ráadásul az ágyúsoknál úgyis elkél egy vérbeli ék, mivel RvP sérült Bendtner meg kritikán aluli.. :roll: Úgyhogy szerintem nem szükséges ő most ide :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.08. 10:01:10

Nem tudom mit hallottatok erről a Lukaku-ügyről, mindenesetre van benne tehetség. Az Anderlecht 15 milliót kér érte, de nagy a versenyfutás, mert számos európai nagycsapat csábítja. Bár lehet az is, hogy hasonlóan zsákbamacska lehet, mint Keirrison vagy Cáceres. Szóval csak csínján. Mindenesetre a jövő Barçájában el tudnám képzelni.
Kép
Kép
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2010.03.08. 01:21:45

csababarca írta:Alsóhangon ez a Di María gyerek sem tűnik rossznak...
25 millát kér érte a Benfica... Amúgy állítólag vinné a Real és a Juve is.
Nagy karriert futhat be a srác, ha jól szerződik - ha nem hozzánk, akkor inkább az olaszokhoz, ott kaphat is lehetőséget, a blancoknál meg csak elvesztegetné az időt a kispadon vagy a lelátón.
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.03.06. 19:21:03

Balszélső mindenképpen kell. Ronaldinho óta nem fix a poszt. (Henry jó féléve nálam nem számít annak, meg akkor se a balszellő volt az erősségünk, hanem Henry gólerőssége).

Jelenlegi ismereteim szerint nincs igazán megfelelő játékos arra a posztra. Ribery nagyon jó (a jelöltek közül a legjobb), vele a sérülékenység és a szimpátia hibádzik.
Silva szintén nagyon sérülékeny, és nemtom mennyire oldaná meg a mi balszélső posztunkat, viszont miatta lehetne ezen változtatni, olyan spanyol válogatott fílingre. (jelenleg se a Rijkard féle 4-3-3at játszuk).
Mata: őt elnézegetném őszintén. Sok még a kérdőjel vele kapcsolatban, de van benne potenciál.

Villa: háhá. Nem szélső. Nem is 9es. Viszont szívesen megnézném az Ibra-Messi-Villa hármast. Nem feltétlen lenne halott ötlet, bár nagyon kockázatos az átállás (ha nem is annyira radikálás átállás lenne).

Di Maria: nem kérem, köszönöm.

Capel: szintén nem kérem. Pedro teljesen alkalmas olyan szituációs játékosnak mint ő lenne itt. Gyors, de nagyjából ennyiben ki is fújt.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.06. 19:11:18

fcb4ever írta:Capel és Mata jó játékosok, fiatalok is, de nincs sok esély a transzferre. Véleményt nem alkotok róluk mert nem igazán figyelem a játékukat (Capel a Barca rajongók körében amúgy sem közkedvelt :lol: ) Írnátok egy-két mondatot róluk?
Capel (mint írta előttem barca99) "lehajtom a fejem és megyek a vonalig típusú játékos". Szóval nem igazán Barca-jellegű, de részemről pont megfelelne annak a kritériumnak, amit hiányolok helyenként: a szélen való elfutásokat (amennyiben balszélsőként lenne használva!!!). Én nagyon olcsó vételáron és főleg csereként számolnék vele -> de erre elég kevés az esély.

Mata -szerintem- lesz olyan jó, mint Silva (ha már nincs lassan azon a szinten?!). 21 éves, átlagosan gólerősnek mondható (Xavi-szint kb), összjátékban is elég jó kezd lenni, és elég gyorsnak-lendületesnek érzem nemcsak a futását, hanem a játékát is.
- Ami Mata mellett szól még Silvával szemben (a gólerőssége és "fiatalabbsága" mellett), hogy
1. kevésbé sérülékeny
2. valóban szélső támadóként bevethető (Silva azért inkább kp, támadókp, persze megállja a helyét szélső támadóként is)
3. olcsóbban megszerezhető - talán :)

Persze van pár dolog, amiben meg Silva jobb: ("rutinosabb" a játéka, passzjátéka; vélhetően gyorsabban is tudna alkalmazkodni az "új" környezethez; több poszton bevethető - biztonsággal).
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.06. 18:48:23

Mikaos írta:
palesz77 írta: És jelen pillanatban a komolyan figyelembe vehető bal lábas balszélsők: Silva, Mata, Di Maria, Capel. Nekem személy szerint Silva a legszimpatikusabb, de az nagyot levon az értékéből, hogy Iniestához hasonlóan kissé "gólhiányos".
Di María nagy góllövő, de a beadásai nem mindig tökéletesek :? Silva ugyanaz, mint Iniesta elől, akkor már inkább Fabregast hoznám.

Capel és Mata jó játékosok, fiatalok is, de nincs sok esély a transzferre. Véleményt nem alkotok róluk mert nem igazán figyelem a játékukat (Capel a Barca rajongók körében amúgy sem közkedvelt :lol: )
Írnátok egy-két mondatot róluk?
Més que un club.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.06. 16:11:01

palesz77 írta:Szerintem meg a játékunk miatt fontos, hogy befele húzzon a szélsőnk. Így Xavi és Ini be tudja neki kitenni a labdát ütemre... És ebből születik sok gólunk.
Alapvetően én is ezt a variációt preferálom, hiszen ez a "védjegye" a Barca játékának.
De pontosan ezért - ha valakik ezt jól tanulmányozták, és jó játékosaik vannak arra, hogy ezt 90 percen keresztül hatástalanítsák - akkor váltani kellene meccs közben. Ez lehet új igazolás megvalósításával, de azt is el tudom képzelni, hogy a jelenlegi keretből is meg lehetne ezt oldani.

Tehát, hogy akkor ne középre tömörüljenek a szélsőink, hanem a széleket húzzák meg, és beadással próbálkozzanak.
Egyébként ez az egyik dolog, amit hiányolok nagyon a játékunkból. Ha az ellenfél levédi a saját 16-osának területét, akkor csak úgy tudsz a védelem mögé (vagy vele egy vonalba) kerülni, ha kihasználod a széleket. Különben azt látni, hogy 16-18 ember tartózkodik a 16-os környékén, ami nem túl egészséges - látványnak sem.

Amúgy meg beadásból nem feltétlenül kell fejjátékra játszani... és itt jön a másik dolog, amit még nagyon hiányolok tőlünk: a lecsorgó labdákra való érkezést a középpályások részéről. Ez a kettő dolog (szélekről beadás és érkezés középen) egyébként nagyon szorosan összekapcsolódik, és ez legalább olyan fontos elem (lenne), mint a "mi játékunk".

A harmadik probléma az átlövések teljes hiánya.

Akárhogy is nézem, ez a három probléma két posztot érint: egy szélső támadót, és egy középső középpályást. Nem azt mondom, hogy ezek feltétlenül új igazolást igényelnének.
De ha már ebben gondolkodunk, akkor egyértelműen preferálom Fabregast (aki egyáltalán nem sajnálja az átlövéseket, és piszok jól tud érkezni a beadásokra - persze nem csupán ez az összes érdeme), illetve akkor a bal szélre egy bal lábas, vagy "két lábas" játékos. És jelen pillanatban a komolyan figyelembe vehető bal lábas balszélsők: Silva, Mata, Di Maria, Capel. Nekem személy szerint Silva a legszimpatikusabb, de az nagyot levon az értékéből, hogy Iniestához hasonlóan kissé "gólhiányos".
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.06. 16:10:04

Azért remélem tudjátok, Silva nem az a Capel-féle lehajtom a fejem és megyek a vonalig típusú játékos... :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.03.06. 15:51:46

Szerintem meg a játékunk miatt fontos, hogy befele húzzon a szélsőnk. Így Xavi és Ini be tudja neki kitenni a labdát ütemre... És ebből születik sok gólunk. Beadásra ott vannak a hátvédek, idén Abdial is adott már vagy 3 gólpasszt, pedig elvileg beadni se tud - bár ő inkább begurít, nem bead :D Szóval szerintem jobb lenne egy befele cselező szélső. Mostis az a baja mindenkinek, hogy Henry csak a vonal fele húz és bead - de azt rendszerint rosszul... Nemtudom, hogy nekünk tényleg a fejjátékra kéne-e építeni, amikor csak 1 hivatalos csatárunk van, és ő sem az a típus, aki végig középen várja, hogy megtalálják egy beadással. Valóban, néha jóljönne 1-2 beívelés is, de szerintem ezt megolják a védőink - vagy adott esetben a szélső, mert Pedro is bead mindkét lábával pl.

Szóval én inkább jobblábas játékost prefarálnék - Bojan és Pedro az :D -, de úgysem én döntök... És Silvát én max irányítóként tudnám elképzelni nálunk, Ini posztján, ami meg ugye elképzelhetetlen, főleg azértis, mert még az utánpótlására is megvan már a jelölt: Thiago. Szóval Silvát én fölöslegesnek érzem, de ha jön nem fogok azért magambafordulni...
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.06. 15:49:04

Fernando írta:Valaki írta, hogy Silva lenne nála a No 1. a balszélre. Neki szól ez: Mi nem 4-4-2-ben játszunk, vagy 4-4-1-1-ben. Silva ballábas. Nekünk egy ellentétes lábú játékos kell a balszélre. Messi tükörképe. Pl (Robinho, Ribéry).
Végülis a Giuly - Ronaldinho szél is halálra volt ítélve. Sőt, előtte akárhányszor játszott a csapat 4-3-3-at, a szélsők csak befelé cselezhettek. Rájöttem, mi volt a baj Overmars-sal. :)

Ez a kell meg ellentétes láb ilyen megrögzött ...-ság a fórumon, sehol nincs kőbe vésve, és azt sem lehetne mondani, hogy kilóméterekkel jobb lenne. Így is elég sok probléma van abból, hogy mindent középen erőltetünk, így logikus hogy kell még egy ember aki sűríti középre a tömeget.

Ribéry-vel nem hiszem, hogy baj lenne, mert ő meghúzza ballal is ha kell, de befelé is tud tologatni. Sőt, az sem biztos, hogy az állandó kapu felé törés rossz lenne, viszont az tény, hogy könnyebb tömörülni, és az olyan meccsek tavaly is nyögvenyelősen jöttek.
Ha nem sikerül a franciát elhozni, én egyáltalán nem bánnám, ha egy ballábas játkos érkezne (főleg, ha Silva lenne az).
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.06. 15:34:02

Én nem igazán hasonlítanám össze Silva-t Ribéryvel. Szerintem utóbbi egy kategóriával jobb játékos. Nem rossz játékos Silva, tehetséges nagyon, fiatal és technikás, de én nem érzem benne azt a pluszt amit a franciában. Így ha másért nem már csak azért sem őt hoznám ide. De hát ez a jövő zenéje, meg talán Sandro Rossell-é.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.03.06. 15:06:50

Fernando írta:Valaki írta, hogy Silva lenne nála a No 1. a balszélre. Neki szól ez: Mi nem 4-4-2-ben játszunk, vagy 4-4-1-1-ben. Silva ballábas. Nekünk egy ellentétes lábú játékos kell a balszélre. Messi tükörképe. Pl (Robinho, Ribéry).
Nem én írtam, de maximálisan egyetértek vele. Nem feltétlenül hátrány, ha mindenáron befelé húzza a szélső, lehet néha beadni is. :)

Nem ragaszkodom mindenáron Silvához, de jobban örülnék neki, mint Ribérynek. (Persze a francia érkezése miatt sem sírnék, de nálam nem ő a favorit jelenleg.) Ha legalább egy spanyol válogatottat igazolunk, akkor már elégedett leszek. :D (Villa, Silva, Fabregas)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lezárt