Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk lehet közrejátszik, hogy fiatal volt, amikor még az Atletiben nyomta.Lionel85 írta:Én úgy gondolom, hogy Torresnek az angol bajnokság való. Az a fajta játék illik a Liverpool gépezetébe, amit ő képvisel. A spanyol bajnokságban ugyan megcsillogtatta képességeit, de olyan szupersztár sosem volt, mint amilyen most Angliában. Nem feltétlen tartom szükségesnek Torres leigazolását. Ha már sztárcsatárt akarunk, akkor folytassuk a tárgyalásokat Villáért a Valenciával.
Egyetértek, de énBarcaman14 írta:Torrest egyébként én is szívesen látnám nálunk, de ennek az esélye vajmi kevésEgyrészt mert még fel sem merült a neve a klubnál, másrészt meg nem hiszem, hogy az Atleticon kívül játszana más spanyol csapatban. Amúgy az egyik legszimpatikusabb támadó számomra. Szerény, gólerős, igazi csapatember, szóval világklasszis támadó!
Akkor kb. csőd közelben lennénk, és nem ott mint tavalyBarca+ írta:Xal sztem egy Fabregas és egy Toress valamint egy Robinho Sokat dobna a Játékunkon és jövőre majdnem ott lehetnénk mint tavaly!
Mi pont h kölcsön akartuk venni, de Robinho nem egyezett bele abba h fél évig csak kölcsönbe jön.neobarca írta:Hatalmas nagy barom volt Guardiola, hogy hagyta Robinho-t elvesztegetni. Én nagyon szeretem az edzőnket de ez tényleg nagy hiba volt. Parádézik a Santosban és a válogatottban is. Írország ellen is káprázatosan játszott. Neki a City-vel volt a baja, nem felejtett el focizni. Az ég világon semmit sem vesztettünk volna ha kölcsön vesszük. Romlani nem romlottunk volna de sztem épp, hogy egy kis színt vitt volna a játékunkba. Mindig szükség van a frissítésre... Hihetetlen, hogy egy ilyen lehetőséget képesek voltunk kihagyni... 1fecske is képes meghozni a nyarat. Nekünk pedig szükségünk lett volna ebben a komor télben ami a Barca háza táján van...
Nos igen, ez bennem is megfordult, hogy tuti 16-e... Amúgy ha ennyire Drogba utódnak van kikiáltva akkor meg végképp nem kéne.LG írta:Már ha 16 éves egyáltalán, mert ezeknél sosem tudni. Nehogy aztán az legyen mint Martinsal, vagy Kanuval. Nem kell ide, egyértelmű egyébként. Amúgy ezek közül a fiatal tehetségek közül akiben én tényleg sokat látok az Balotelli, őt szivesen is látnám itt, hiszen szélen is képes tolni, csakhát fel sem merült a neve, meg az Inter sem hinném, h eladná, meg nem is a legszimpatikusabb gyerek.
Már ha 16 éves egyáltalán, mert ezeknél sosem tudni. Nehogy aztán az legyen mint Martinsal, vagy Kanuval. Nem kell ide, egyértelmű egyébként. Amúgy ezek közül a fiatal tehetségek közül akiben én tényleg sokat látok az Balotelli, őt szivesen is látnám itt, hiszen szélen is képes tolni, csakhát fel sem merült a neve, meg az Inter sem hinném, h eladná, meg nem is a legszimpatikusabb gyerek.Barcaman14 írta:Egy másik topicban én is írtam, hogy óriási tehetség korához képest! 16 évesLionel85 írta:Nem tudom mit hallottatok erről a Lukaku-ügyről, mindenesetre van benne tehetség. Az Anderlecht 15 milliót kér érte, de nagy a versenyfutás, mert számos európai nagycsapat csábítja. Bár lehet az is, hogy hasonlóan zsákbamacska lehet, mint Keirrison vagy Cáceres. Szóval csak csínján. Mindenesetre a jövő Barçájában el tudnám képzelni.De számos fiatal támadónk van akik teret szeretnének nyerni(Pedro, Bojan). A legjobb választás ennek a Lukakunak az Arsenal szvsz. Wenger keze alatt kikupálódna rendesen és klasszis támadó lenne. Ráadásul az ágyúsoknál úgyis elkél egy vérbeli ék, mivel RvP sérült Bendtner meg kritikán aluli..
Úgyhogy szerintem nem szükséges ő most ide
Egy másik topicban én is írtam, hogy óriási tehetség korához képest! 16 évesLionel85 írta:Nem tudom mit hallottatok erről a Lukaku-ügyről, mindenesetre van benne tehetség. Az Anderlecht 15 milliót kér érte, de nagy a versenyfutás, mert számos európai nagycsapat csábítja. Bár lehet az is, hogy hasonlóan zsákbamacska lehet, mint Keirrison vagy Cáceres. Szóval csak csínján. Mindenesetre a jövő Barçájában el tudnám képzelni.
25 millát kér érte a Benfica... Amúgy állítólag vinné a Real és a Juve is.csababarca írta:Alsóhangon ez a Di María gyerek sem tűnik rossznak...
Capel (mint írta előttem barca99) "lehajtom a fejem és megyek a vonalig típusú játékos". Szóval nem igazán Barca-jellegű, de részemről pont megfelelne annak a kritériumnak, amit hiányolok helyenként: a szélen való elfutásokat (amennyiben balszélsőként lenne használva!!!). Én nagyon olcsó vételáron és főleg csereként számolnék vele -> de erre elég kevés az esély.fcb4ever írta:Capel és Mata jó játékosok, fiatalok is, de nincs sok esély a transzferre. Véleményt nem alkotok róluk mert nem igazán figyelem a játékukat (Capel a Barca rajongók körében amúgy sem közkedvelt) Írnátok egy-két mondatot róluk?
Di María nagy góllövő, de a beadásai nem mindig tökéletesekMikaos írta:palesz77 írta: És jelen pillanatban a komolyan figyelembe vehető bal lábas balszélsők: Silva, Mata, Di Maria, Capel. Nekem személy szerint Silva a legszimpatikusabb, de az nagyot levon az értékéből, hogy Iniestához hasonlóan kissé "gólhiányos".
Alapvetően én is ezt a variációt preferálom, hiszen ez a "védjegye" a Barca játékának.palesz77 írta:Szerintem meg a játékunk miatt fontos, hogy befele húzzon a szélsőnk. Így Xavi és Ini be tudja neki kitenni a labdát ütemre... És ebből születik sok gólunk.
Végülis a Giuly - Ronaldinho szél is halálra volt ítélve. Sőt, előtte akárhányszor játszott a csapat 4-3-3-at, a szélsők csak befelé cselezhettek. Rájöttem, mi volt a baj Overmars-sal.Fernando írta:Valaki írta, hogy Silva lenne nála a No 1. a balszélre. Neki szól ez: Mi nem 4-4-2-ben játszunk, vagy 4-4-1-1-ben. Silva ballábas. Nekünk egy ellentétes lábú játékos kell a balszélre. Messi tükörképe. Pl (Robinho, Ribéry).
Nem én írtam, de maximálisan egyetértek vele. Nem feltétlenül hátrány, ha mindenáron befelé húzza a szélső, lehet néha beadni is.Fernando írta:Valaki írta, hogy Silva lenne nála a No 1. a balszélre. Neki szól ez: Mi nem 4-4-2-ben játszunk, vagy 4-4-1-1-ben. Silva ballábas. Nekünk egy ellentétes lábú játékos kell a balszélre. Messi tükörképe. Pl (Robinho, Ribéry).