Fevernova írta:El fog menni! Mégpedig az Arsenalba a Fabregas csere üzletben!Nagyon nagy kár érte , hogy morálisan ide jutott mert szerintem itt nem képességbeli dolgokról hanem akarásbeli dolgokról van már szó , komolyan olyan érzése volt az embernek tavaly , hogy ő katalán és szíve csücske a csapat , de most...zsoldos aki kényszerből játszik! Ez a szomorú
Busquets 1 meccs erejéig volt sérült...és pont amikor Touré jött vissza Afrika-kupáról, tehát még helyettesíteni sem tudta volna őt Touré.Fernando írta:Csak az a baj, hogy te csak azzal számoltál, hogy Touré mi miatt nem lehetett a pályán és azt figyelmen kívül hagytad, hogy Busquets-nek is voltak problémái, sérülés(ek), kiállítás, stb. Szóval ez az egyenlet nem kerek. Azt nem mondom, hogy óriási a különbség, de pont elég arra, hogy egy világklasszist a padozásra kényszerítsen.
Csak az a baj, hogy te csak azzal számoltál, hogy Touré mi miatt nem lehetett a pályán és azt figyelmen kívül hagytad, hogy Busquets-nek is voltak problémái, sérülés(ek), kiállítás, stb. Szóval ez az egyenlet nem kerek. Azt nem mondom, hogy óriási a különbség, de pont elég arra, hogy egy világklasszist a padozásra kényszerítsen.Mikaos írta:Én arról nem is szóltam, hisz szerintem is Busquets-et preferálja.Fernando írta:Mikaos szép adatok, meg lehet vele magyarázni, de ettől még a vak is látja, hogy kit preferál, és tegyük hozzá, hogy abban is hatalmas az eltérés, hogy a fontosabb meccseken ki is játszik, vagy ha mindketten egészségesek.
De attól még nem kell túlzásokba esni. Azoknak írtam be a statisztikát, akik óriási különbségekről beszélnek, miközben azt látni, hogy az "óriási különbség" nem is létezik. Ha meg -szerintük- mégis létezik, akkor azért számoltam ki a különbözetet, illetve indokoltam meg.
Én arról nem is szóltam, hisz szerintem is Busquets-et preferálja.Fernando írta:Mikaos szép adatok, meg lehet vele magyarázni, de ettől még a vak is látja, hogy kit preferál, és tegyük hozzá, hogy abban is hatalmas az eltérés, hogy a fontosabb meccseken ki is játszik, vagy ha mindketten egészségesek.
ÉS MINDEN OLYAN EMBER, AKI NEM VETTE A FÁRADTSÁGOT:Maxsteel666 írta:Szerintem felháborító, hogy a tavalyi szezon után, ott tartunk, hogy Busi kb kétszer annyit volt pályán, mint Touré![]()
Persze volt benne Afrika kupa meg sérülés, de akkor is!
van, aki adatokat tud beollózni - és van, aki semmitwesterngom írta:a Pep és Busquets fan-ok megfogják magyarázni, hogy ennek miért kellett így történnie és végeláthatatlan statisztikákat fognak beollózni mindenféle számokkal adatokkal!
Zsoldosnak nem nevezném. Játszani se játszik..Fevernova írta:El fog menni! Mégpedig az Arsenalba a Fabregas csere üzletben!Nagyon nagy kár érte , hogy morálisan ide jutott mert szerintem itt nem képességbeli dolgokról hanem akarásbeli dolgokról van már szó , komolyan olyan érzése volt az embernek tavaly , hogy ő katalán és szíve csücske a csapat , de most...zsoldos aki kényszerből játszik! Ez a szomorú
- HÁÁÁT ez a zsoldos egy kicsit erős! Én mindennek nevezném, csak zsoldosnak nem, mert nem jószántából padozik és nem ő osztja illetve keveri a lapokat! Teszi a dolgát, profihoz méltón, még ha abszolút méltatlan a képességeihez, tudásához mérten a helyzete, amibe az edzőnk belekényszeríti!Fevernova írta:El fog menni! Mégpedig az Arsenalba a Fabregas csere üzletben!Nagyon nagy kár érte , hogy morálisan ide jutott mert szerintem itt nem képességbeli dolgokról hanem akarásbeli dolgokról van már szó , komolyan olyan érzése volt az embernek tavaly , hogy ő katalán és szíve csücske a csapat , de most...zsoldos aki kényszerből játszik! Ez a szomorú
Saviola írta:
El fog menni,majdnem biztos.
teljesen egyetértek!!!LG írta:Mert pl. most nem volt benne a gólba? Vagy a Stuttgart ellen nem szerencsétlenkedett eleget, h a legfrissebbeket említsem. Külömben sem azt írtam, h Busquets játékának ittuk meg a levét, hanem azt, h Pep rejtélyes, megmagyarázhatatlan döntéseinek. Abból meg csak az egyik Touré padoztatása és Busquets játékának erőltetése, de van még jó pár ezen kívül, de ne kelljen felsorolnom, sztem ezekkel te si tisztában vagy.barca99 írta:Így van, tényleg sokszor ittuk meg a levét Busquets játékának. Egy másik dimenzióban, esetleg.![]()
Személyes kedvencem Touré, de azért ezek a fröcsögő túlzások baromira feleslegesek. Sőt.
Mert pl. most nem volt benne a gólba? Vagy a Stuttgart ellen nem szerencsétlenkedett eleget, h a legfrissebbeket említsem. Külömben sem azt írtam, h Busquets játékának ittuk meg a levét, hanem azt, h Pep rejtélyes, megmagyarázhatatlan döntéseinek. Abból meg csak az egyik Touré padoztatása és Busquets játékának erőltetése, de van még jó pár ezen kívül, de ne kelljen felsorolnom, sztem ezekkel te si tisztában vagy.barca99 írta:Így van, tényleg sokszor ittuk meg a levét Busquets játékának. Egy másik dimenzióban, esetleg.![]()
Személyes kedvencem Touré, de azért ezek a fröcsögő túlzások baromira feleslegesek. Sőt.