Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én sem szeretném.LG írta:Én veled ellentétben nem szeretném, h ez a favágó Hull bent maradjon.
Így van. Azért a Man. City elleni eset egészen más kávéház mint ez.Colos írta:Az MU gólokat szerintem azért jegyezték meg (talán még én is), mert azok a jelzett hosszabbítás letelte után születtek. Bár igaz, hogy talán kettő ilyen volt, csak azok nagyon közel egymáshoz...ozsimiki írta:ekkora makkos gólokat tudnak csak szerezni...jah és csak a M.U. szerez hosszabbításos gólokat, elmúlt 4meccsen ez a 4. 90vagy 90+. Arsenalos gól, engem nem érdekel,csak M.U. esetében mindig megjegyzitek,gondoltam most én teszem
Egyébként ez tipikusan olyan meccs volt, ahol négy pontot "kellett volna" kiosztani. Egyet a Hullnak, hármat az Arsenalnak.
Ezt írónia nélkül mondom/állítom, hogy igen, távol áll.ozsimiki írta:de tőled biztos távol áll,hgy pl egy M.U.s meccs után ne emelj ki a M.U.ra nézve negatív dolgotvagy ne jegyezz meg.
tehát te is elismered,h mákos,én is csak ennyit írtam, ezért feltétlen szükség volt rá reagálni?levproff írta: Nekem többet jelent a mákos gól, mint a szabálytalan.
De te arról nem szóltál..ááá..ki kell emelni, hogy MÁKOS Arsenal gól.
nekem az realos picit,h egyből mást látsz bele egy hszbe,mint amiről szól.levproff írta:Nekem ez ilyen Real mentalitás.
"Ááá, ha minket ba.ogatnak, akkor ba.ogassák a másikat is."
Colos leírta,de azt is,hogy 2 volt (max),és főleg a City meccsen történteket emlegették fel. mert ott még rátett egy két percet a bíró a jelzett percekre. és meg is nyertük (bár a M.U. gólja után se fújta le egyből,hanem még jöhetett a City másfél perciglevproff írta:Amúgy Colos leírta erről a 90+-os dologról a lényeget.
Szerintem nem b@szogatás képp írta , csak megjegyezte a mákos golokat (amiben igaza van) és hozzátette hogy hogy többször eldönhették volna nem mákos golókkal. Vagy is hogy megérdemelten nyertz a csapat csak hát mákos golokkallevproff írta:Ki dicsekedett?![]()
Nem értem miért puffogsz itt mákos gólokkal, amikor legalább az Arsenal szabályos gólt/okat lő.
Nekem többet jelent a mákos gól, mint a szabálytalan.
De te arról nem szóltál..ááá..ki kell emelni, hogy MÁKOS Arsenal gól.
Nekem ez ilyen Real mentalitás.
"Ááá, ha minket ba.ogatnak, akkor ba.ogassák a másikat is."
Amúgy Colos leírta erről a 90+-os dologról a lényeget.
levproff írta:ekkora makkos gólokat tudnak csak szerezni??..pfff.
Remélem a Hull gólját is láttad!![]()
Mond azt, hogy a Hull többet érdemelet volna..
Vicc.
ozsimiki írta:ekkora makkos gólokat tudnak csak szerezni...jah és csak a M.U. szerez hosszabbításos gólokat, elmúlt 4meccsen ez a 4. 90vagy 90+. Arsenalos gól, engem nem érdekel,csak M.U. esetében mindig megjegyzitek,gondoltam most én teszem
Összesen 30 gólt lőtt, MU-ban 26-ot.Lampiao írta:Rooney idén hány gólt lőtt? (Már csak azért, mert mindenki arról beszél hogy idén megdöntheti Ronaldo 42-es rekordját)
Az MU gólokat szerintem azért jegyezték meg (talán még én is), mert azok a jelzett hosszabbítás letelte után születtek. Bár igaz, hogy talán kettő ilyen volt, csak azok nagyon közel egymáshoz...ozsimiki írta:ekkora makkos gólokat tudnak csak szerezni...jah és csak a M.U. szerez hosszabbításos gólokat, elmúlt 4meccsen ez a 4. 90vagy 90+. Arsenalos gól, engem nem érdekel,csak M.U. esetében mindig megjegyzitek,gondoltam most én teszem
4-1Game90 írta:3-1-re nyert a Chelsea a West Ham ellen. Ha tartani akarja a lépést az Arsenal, akkor illene megverni egy kiesőhelyen lévő csapatot (Hull City). Tippem: 2-0.
ErrQl van szóLG írta:Ok, így már jogos! Én örülnék egyébként, ha ők lennének a meglepetéscsapat, számomra szimpatikusak, meg azért már eredményeket is mutattak fel. Ugye 7 év után taszították le a trónról a Lyont, és egy olyan csoportból jutottak tovább első helyen, ahol azért ott volt egy Bayern és egy Juve. Persze utóbbi 2 messze nem fénykorát éri, de sztem ez akkor is derék teljesítmény. Amúgy a gyengébbik 4-ből(Lyon, Bayern, Sevilla, Bordeaux) sztem ők a legjobbak.
Hú bocs de nagyon félreérthetőre sikerült, amit írtam...LG írta:Még szezon elején én azt mondtam, h idén is a 4 legerősebb csapat Európában az lehet aki tavaly, bár megjegyeztem, h az Arsenal nem olyan erős csapat mint a másik 3, de 4. helyen nálam ők vannak. Erre vmi okostojás(csak nem te?Barcaman14 írta:Hát a mi szemszögünkből nézve kevésbécarlosvela írta:Jó mi?!![]()
Amúgy meg ezt az Arsenalt nem érzem elég erősnek ahhoz hogy bejussanak a döntőbe. Pontosabban mondva van nála jó néhány jóval erősebb gárda szerintem! De egy elődöntőre jók lehetnek.
) elkezdett nekem picsogni, h de ugyan már, az Arsenal egy [auto_cenzúra] csapat, akármilyen komolyabb csapat kiüti stb...meg, h a Real Madrid is mennyivel erősebb náluk
Na igen, tegnap láthattunk, valóban kibaxottul erős a RM...
Én arra lennék most kíváncsi, h ki az a rengeteg csapat, aki szted erősebb az Arsenalnál? Ha azt mondod, h a Barca, Chelsea, Mu 3-s, akkor azt mondom ok. De te még kit mondanál rajtuk kívül, mert ugye a 3 az nem olyan rengeteg?
fcb4ever kolléga is válaszolhat...ő véleményére is kiváncsi vagyok. Mert te komolyan azt gondolod, h a legjobb 8-ban az Arsenalnak csak a Bayern ellen van esélye?
Vagy igen, vagy nem... Abban viszont biztos vagyok, hogy Vermaelen 3-4 év múlva Európa egyik legnevesebb középhátvédje lesz (akárcsak Piqué)carlosvela írta:Ma azon veszekedtünk a suliban, hogy Vermaelen meg tudná-e állítani Messit.
Szerintem Vermaelen képes rá, istenre esküszöm, hogy, még az életben nem láttam ilyen jó középhátvédet, olyan higgadt cseleket tesz utolsó emberként, hogy azt a világ is megcsodáljaNagyon szeretem őt és nagy vásár volt, Wengernek nagyon jó szeme van
:)
Messi szerintem a világ 3 legjobb futballista soraiba írható, nagyon gyors, jól cselez lát a pályán. Tisztelem és nagyon jó játékosnak tartom.
De Vermaelen megállítaná
Dani
azért ne hasonlítgassuk össze Messit és Vermaelen-t....Messi klasszisokkal jobb... erősen kétlem hogy egy az egyben megállítaná Messit, ez lehetetlenség... etetett már ő meg nagyobb neveket, mint Vermaelen...UI: nemmondom h Vermealen rossz, de sokat kell még fejlődnie ...carlosvela írta:Ma azon veszekedtünk a suliban, hogy Vermaelen meg tudná-e állítani Messit.
Szerintem Vermaelen képes rá, istenre esküszöm, hogy, még az életben nem láttam ilyen jó középhátvédet, olyan higgadt cseleket tesz utolsó emberként, hogy azt a világ is megcsodáljaNagyon szeretem őt és nagy vásár volt, Wengernek nagyon jó szeme van
:)
Messi szerintem a világ 3 legjobb futballista soraiba írható, nagyon gyors, jól cselez lát a pályán. Tisztelem és nagyon jó játékosnak tartom.
De Vermaelen megállítaná
Dani