Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.14. 15:44:28

csomó meccsen látom ezt a hülye pöttyös lasztit, ez vmi új dizájn ?:D szörnyű

előbb majdnem ott volt a 2.,de nem használtuk ki ezt a kavarodást ami a 16oson belül volt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.14. 15:41:15

Már vezet a MU. Már unalmas, de persze hogy Rooney a gólszerző. Eszméletlen formában van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.14. 15:38:51

MU-Fulham félidőben 0-0!

A Fulham nagyon kulturált focit játszik és volt egy kb. 10 perces időszak, amikor több ígéretes lehetőségük volt. A végén aztán már irányított a United, de úgy néz ki nehéz lesz megnyerni ezt a meccset, ami nem is baj :D
Egyébként Gera nagyon hasznosan játszik. Csak így tovább :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.14. 10:16:58

nem a favágó stílusuk miatt kedveltem meg őket úgy ahogy anno én sem :wink: viszont a kiesés ellen menekülő csapatokra ennyi erővel mind rá lehet fogni,h favágók,meg még pár középcsapatra is. a sok favágó banda közül,pedig szeretném ha ők vágnák tovább jövőre is a PLben :D
Kép
levproff
Director del Fútbol

2010.03.14. 10:14:19

LG írta:Én veled ellentétben nem szeretném, h ez a favágó Hull bent maradjon.
Ezt én sem szeretném.
Én is inkább abban reménykedek, hogy minél kevesebb favágó csapat legyen. :roll:
Attól, hogy tudnak küzdeni, attól még én nem szeretném,hogy bent maradjanak, hogy minden másodpercben rettegni kelljen, hogy elne törjék az ellenfél lábát.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.14. 09:31:59

Ne haragudj, de az általam idézett hsz-ból mindenre lehetett következtetni, csak arra nem, h szted megérdemelt a győzelem. De tényleg fölösleges már erről beszélni, ahogy az utolsó hsz-ban írtad, mákos gól ide v. oda, teljesen megérdemelt győzelem, és kész.

Én veled ellentétben nem szeretném, h ez a favágó Hull bent maradjon. Már az elején biztos voltam benne, h nem fogják 11 emberrel befejezni. Örülök, h kaptak egy lökést a kiesés felé.

Amúgy messze nem játszottunk jól, de ennyi sérülttel nekem most maximálisan elég, h vhogy behúzzuk a 3 pontot.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.14. 09:10:46

Akkor még utoljára (bár még Mikaos hasonlóan félreértelmezett hszét is szeretettel várom ez ügyben :D) LG barátunknak is leírom, ill kérdem: írtam,h nem megérdemelt a győzelmetek? elég nehéz lehet azt elolvasni,és értelmezni amit leírtam. de egy embernek pontosan sikerült, ezek szerint nem lehet annyira nehéz.

ha a M.U. szerez két makkos gólt,akkor a makk tényén nem fogok vitatkozni,ettől még az is megérdemelt győzelem,ha annyi lehetőség van mellette mint ma az ágyúsoknál. (amit írtam is,h volt 5-6 olyan szitu amikor simán "normális" gólokkal is eldönthették volna=egyértelmű,h melyik csapat tett többet a győzelemért)

nektek az nem tetszik,h a szerencsés gólt/kat megemlítettem,de ez ügyben a saját játékosaitokat vegyétek elő,akik a tiszta helyzeteket átlőtték egy másik stadionba,akkor nem lenne miről "vitázni",meg félreérteni.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.14. 08:43:06

Colos írta:
ozsimiki írta:ekkora makkos gólokat tudnak csak szerezni...jah és csak a M.U. szerez hosszabbításos gólokat, elmúlt 4meccsen ez a 4. 90vagy 90+. Arsenalos gól, engem nem érdekel,csak M.U. esetében mindig megjegyzitek,gondoltam most én teszem :lol:
Az MU gólokat szerintem azért jegyezték meg (talán még én is), mert azok a jelzett hosszabbítás letelte után születtek. Bár igaz, hogy talán kettő ilyen volt, csak azok nagyon közel egymáshoz...
Egyébként ez tipikusan olyan meccs volt, ahol négy pontot "kellett volna" kiosztani. Egyet a Hullnak, hármat az Arsenalnak.
Így van. Azért a Man. City elleni eset egészen más kávéház mint ez.
Meg még annyit, h Miklósunk a hasonló mu győzelmekre a "teljesen megérdemelt" jelzőt szokta akasztani.
levproff
Director del Fútbol

2010.03.13. 21:41:55

ozsimiki írta:de tőled biztos távol áll,hgy pl egy M.U.s meccs után ne emelj ki a M.U.ra nézve negatív dolgot :) vagy ne jegyezz meg.
Ezt írónia nélkül mondom/állítom, hogy igen, távol áll. :)

Amúgy ez már régóta érlelődött bennem, hogy egyszer vissza "szóljak", mert szúrta a szemem, hogy mindig megjegyeztél valami negatív dolgot az Arsenal felé. :) :twisted:

de csak valósat, és nem ritka,mivel nem a kedvenc csapatom, nem én vagyok az egyedüli példa rá,aki megjegyez az általam un szimpatizált csapatról NEGATÍV VALÓS dolgokat :) láthatod ezt kontra is, M.U.val,meg bármilyen más csapattal kapcsolatban is, nem nagy dolog, felőlem jegyezgetheted mindenkinek,amíg nem off. Ozsi
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.13. 21:30:51

levproff írta: Nekem többet jelent a mákos gól, mint a szabálytalan.
De te arról nem szóltál..ááá..ki kell emelni, hogy MÁKOS Arsenal gól.
tehát te is elismered,h mákos,én is csak ennyit írtam, ezért feltétlen szükség volt rá reagálni? :D

az,h ki mit emel ki a saját hszben (főleg ha nem hülyeséget állít),az pedig szubjektív.

de tőled biztos távol áll,hgy pl egy M.U.s meccs után ne emelj ki a M.U.ra nézve negatív dolgot :) vagy ne jegyezz meg.
levproff írta:Nekem ez ilyen Real mentalitás.
"Ááá, ha minket ba.ogatnak, akkor ba.ogassák a másikat is."
nekem az realos picit,h egyből mást látsz bele egy hszbe,mint amiről szól.

ez nem ba.ogatás hanem simán feltűnt,ahogy szntem mindenkinek,hogy mostanában milyen sok gólt szereztek a legvégén,v a hosszabbításban.

szerk: gygerike sokkal tömörebben,és talán érthetőbben leírta,hogy mit miért írtam,kár volt ezt leírnom,de most már bent hagyom :)
levproff írta:Amúgy Colos leírta erről a 90+-os dologról a lényeget.
Colos leírta,de azt is,hogy 2 volt (max),és főleg a City meccsen történteket emlegették fel. mert ott még rátett egy két percet a bíró a jelzett percekre. és meg is nyertük (bár a M.U. gólja után se fújta le egyből,hanem még jöhetett a City másfél percig :D:D:D:D:D)

de olyan realosan akkor mindenki ebbe kapaszkodott :wink:

nah részemről kibeszéltem, ha akad még valami egyéb,ami félreérthető,vagy realos,vagy akármi, nem zavar. tovább kár nyújtani ezt már :D
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2010.03.13. 21:14:49

levproff írta:Ki dicsekedett? :roll:
Nem értem miért puffogsz itt mákos gólokkal, amikor legalább az Arsenal szabályos gólt/okat lő.
Nekem többet jelent a mákos gól, mint a szabálytalan.
Nekem ez ilyen Real mentalitás.

Amúgy Colos leírta erről a 90+-os dologról a lényeget.
Szerintem nem b@szogatás képp írta , csak megjegyezte a mákos golokat (amiben igaza van) és hozzátette hogy hogy többször eldönhették volna nem mákos golókkal. Vagy is hogy megérdemelten nyertz a csapat csak hát mákos golokkal
Visca El Barca
Kép
levproff
Director del Fútbol

2010.03.13. 21:03:33

Ki dicsekedett? :roll:
Nem értem miért puffogsz itt mákos gólokkal, amikor legalább az Arsenal szabályos gólt/okat lő.
Nekem többet jelent a mákos gól, mint a szabálytalan.
Nekem ez ilyen Real mentalitás.

Amúgy Colos leírta erről a 90+-os dologról a lényeget.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.13. 20:47:20

levproff írta:ekkora makkos gólokat tudnak csak szerezni??..pfff.
Remélem a Hull gólját is láttad! :wink:

Mond azt, hogy a Hull többet érdemelet volna..
Vicc.

Levproff. pfff vicc :wink:

Arsenal se dicsekedhet,h 93.percben egy kipattanóval végre legyőzi az elég régóta emberhátrányban lévő betonerős Hull-t (max tisztelet,nagyot küzdöttek,remélem bent maradnak)

ha pedig belelátsz mást a mondandómba akkor az a te bajod,vagy vicced.

eldönthették volna 5ször normális gólokkal,csal eltörték, ettől még amivel eldőlt MAKK GÓL, ahogy az elsőnél is szerencsésen pattant tovább, nem vicc,tény.

ennyit írtam,nem azt,h a Hull 1 v 3pontot és bent maradást érdemelt volna, +köv évre automata el szereplést,meg egy új stadiont.

értelmezzük előbb normálisan,aztán pfffogtassunk.
Kép
PCsabi
aka Game90

2010.03.13. 20:36:14

Hú, de nehéz meccs volt.

Röviden összefoglalva:
1. Bendtneeeer a hőőőőőős.
2. Denilson védekező középpályás létére elég könnyen borul.
3. A kommentátornál már csak a bíró volt gyengébb.
4. Védelem tetszett Sol kivételével, Denilson kuka, Nasri ma gyenge volt, Diaby néha mutatott valamit, Arshavin ha leszorítja a lövéseit, akkor lőtt volna 3 gólt, Eboué azt hiszi magáról, hogy ő CR, Walcottnak volt pár jó beadása, Eduardo kb. 3szor ért a labdához.
ozsimiki írta:ekkora makkos gólokat tudnak csak szerezni...jah és csak a M.U. szerez hosszabbításos gólokat, elmúlt 4meccsen ez a 4. 90vagy 90+. Arsenalos gól, engem nem érdekel,csak M.U. esetében mindig megjegyzitek,gondoltam most én teszem :lol:
8)

Until we score :lol:
Lampiao írta:Rooney idén hány gólt lőtt? (Már csak azért, mert mindenki arról beszél hogy idén megdöntheti Ronaldo 42-es rekordját)
Összesen 30 gólt lőtt, MU-ban 26-ot.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
levproff
Director del Fútbol

2010.03.13. 20:32:12

ekkora makkos gólokat tudnak csak szerezni??..pfff.
Remélem a Hull gólját is láttad! :wink:

Mond azt, hogy a Hull többet érdemelet volna..
Vicc.
Kép
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.03.13. 20:30:58

Az MU gólokat szerintem azért jegyezték meg (talán még én is), mert azok a jelzett hosszabbítás letelte után születtek. Bár igaz, hogy talán kettő ilyen volt, csak azok nagyon közel egymáshoz...
Egyébként ez tipikusan olyan meccs volt, ahol négy pontot "kellett volna" kiosztani. Egyet a Hullnak, hármat az Arsenalnak.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.13. 20:26:16

ekkora makkos gólokat tudnak csak szerezni...jah és csak a M.U. szerez hosszabbításos gólokat, elmúlt 4meccsen ez a 4. 90vagy 90+. Arsenalos gól, engem nem érdekel,csak M.U. esetében mindig megjegyzitek,gondoltam most én teszem :lol:
Kép
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.03.13. 20:24:31

Sziasztok! Egy kérdésem lenne, örülnék ha vaéaki tudna segíteni...

Rooney idén hány gólt lőtt? (Már csak azért, mert mindenki arról beszél hogy idén megdöntheti Ronaldo 42-es rekordját)
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
levproff
Director del Fútbol

2010.03.13. 19:26:41

Nálam ez az Arsenal meccs a vicc kategóriába tartozik.

1.A bíró amit művel az ...
2.A Hull favágó módon "játszik".
3.A pálya minősége.

2. félidőben több kell.Jól jött most ez a kiállítás.
Teljesen jogos volt.
Kinyomta Bendtner szemét, sárga.
Letalpalta Sagna térdét, sárga.
Aztán röpült is.. :lol:
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.13. 18:43:46

Game90 írta:3-1-re nyert a Chelsea a West Ham ellen. Ha tartani akarja a lépést az Arsenal, akkor illene megverni egy kiesőhelyen lévő csapatot (Hull City). Tippem: 2-0.
4-1 :wink:

Malouda nagyot játszott! Drogba meg már 21 gólnál jár a bajnokságban. Amúgy azzal egyet értek hogy az Arsenalnak illene megvernie a Hullt. Arshavin parádéra számítok :) Megyek is nézni a meccset :lol:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
PCsabi
aka Game90

2010.03.13. 18:34:43

4-1-re nyert a Chelsea a West Ham ellen. Ha tartani akarja a lépést az Arsenal, akkor illene megverni egy kiesőhelyen lévő csapatot (Hull City). Tippem: 2-0.

Almunia - Sagna, Campbell, Vermaelen, Clichy - Diaby, Denilson, Nasri - Arshavin, Bendtner, Eboué.

Kemény a pad: Fabianski, Silvestre, Traoré, Eastmond, Merida, Walcott, Eduardo.

Szerk.: Igazad van, 4-1 lett :)

Ismét szerk. :) : Arshavin megszerezte a vezetést, a Hull egy kamu 11-essel egyenlített. A favágók közül kiszórták Boatenget a 45. percben.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.03.13. 19:23:24-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.12. 19:28:56

LG írta:Ok, így már jogos! Én örülnék egyébként, ha ők lennének a meglepetéscsapat, számomra szimpatikusak, meg azért már eredményeket is mutattak fel. Ugye 7 év után taszították le a trónról a Lyont, és egy olyan csoportból jutottak tovább első helyen, ahol azért ott volt egy Bayern és egy Juve. Persze utóbbi 2 messze nem fénykorát éri, de sztem ez akkor is derék teljesítmény. Amúgy a gyengébbik 4-ből(Lyon, Bayern, Sevilla, Bordeaux) sztem ők a legjobbak.
ErrQl van szó :D
Més que un club.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.12. 16:53:06

Ok, így már jogos! Én örülnék egyébként, ha ők lennének a meglepetéscsapat, számomra szimpatikusak, meg azért már eredményeket is mutattak fel. Ugye 7 év után taszították le a trónról a Lyont, és egy olyan csoportból jutottak tovább első helyen, ahol azért ott volt egy Bayern és egy Juve. Persze utóbbi 2 messze nem fénykorát éri, de sztem ez akkor is derék teljesítmény. Amúgy a gyengébbik 4-ből(Lyon, Bayern, Sevilla, Bordeaux) sztem ők a legjobbak.
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.12. 15:45:03

LG írta:
Barcaman14 írta:
carlosvela írta:Jó mi?! :D
Hát a mi szemszögünkből nézve kevésbé :roll: :wink: Amúgy meg ezt az Arsenalt nem érzem elég erősnek ahhoz hogy bejussanak a döntőbe. Pontosabban mondva van nála jó néhány jóval erősebb gárda szerintem! De egy elődöntőre jók lehetnek.
Még szezon elején én azt mondtam, h idén is a 4 legerősebb csapat Európában az lehet aki tavaly, bár megjegyeztem, h az Arsenal nem olyan erős csapat mint a másik 3, de 4. helyen nálam ők vannak. Erre vmi okostojás(csak nem te? :lol: ) elkezdett nekem picsogni, h de ugyan már, az Arsenal egy [auto_cenzúra] csapat, akármilyen komolyabb csapat kiüti stb...meg, h a Real Madrid is mennyivel erősebb náluk :lol: Na igen, tegnap láthattunk, valóban kibaxottul erős a RM...
Én arra lennék most kíváncsi, h ki az a rengeteg csapat, aki szted erősebb az Arsenalnál? Ha azt mondod, h a Barca, Chelsea, Mu 3-s, akkor azt mondom ok. De te még kit mondanál rajtuk kívül, mert ugye a 3 az nem olyan rengeteg?
fcb4ever kolléga is válaszolhat...ő véleményére is kiváncsi vagyok. Mert te komolyan azt gondolod, h a legjobb 8-ban az Arsenalnak csak a Bayern ellen van esélye? :lol:
Hú bocs de nagyon félreérthetőre sikerült, amit írtam... :lol:
A Bordeaux-ra gondoltam, nekik a legjobb 8 között csak a Bayern (és persze a Lyon) ellen lenne esélyük (olyan 40% kb.), ha minden papírforma szerint alakul.

De egy meglepetéscsapatot mindenképpen várok a 4 közé (pl.: Sevilla, Bordeaux, Lyon) Viszont azzal egyetértek, hogy a Barca-Chelsea-MU trió után az Arsenal képviseli a legerősebb játékerőt.

Jó lenne ha idén kivételesen nem lenne Chelsea-Barca, inkább megnéznék egy MU-Chelsea-t :D Nem bánkódnék ha az Inter kiejtené Qket :oops:

carlosvela írta:Ma azon veszekedtünk a suliban, hogy Vermaelen meg tudná-e állítani Messit.

Szerintem Vermaelen képes rá, istenre esküszöm, hogy, még az életben nem láttam ilyen jó középhátvédet, olyan higgadt cseleket tesz utolsó emberként, hogy azt a világ is megcsodálja :) Nagyon szeretem őt és nagy vásár volt, Wengernek nagyon jó szeme van :):)

Messi szerintem a világ 3 legjobb futballista soraiba írható, nagyon gyors, jól cselez lát a pályán. Tisztelem és nagyon jó játékosnak tartom.

De Vermaelen megállítaná :P
Dani
Vagy igen, vagy nem... Abban viszont biztos vagyok, hogy Vermaelen 3-4 év múlva Európa egyik legnevesebb középhátvédje lesz (akárcsak Piqué)

Bár már most is iszonyatosan jók, és a befejezésben sem gyengék... Nagy kedvenceim egyébként. Barca jól járna vele Puyol helyett, ha az öreg majd visszavonul (bár lehet elfogultnak látszom mert nagyon megszerettem a srácot. Alkotott a Porto ellen is, de év eleje óta úgy veszem észre, hogy stabil a teljesítménye...
Més que un club.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.11. 19:23:41

carlosvela írta:Ma azon veszekedtünk a suliban, hogy Vermaelen meg tudná-e állítani Messit.

Szerintem Vermaelen képes rá, istenre esküszöm, hogy, még az életben nem láttam ilyen jó középhátvédet, olyan higgadt cseleket tesz utolsó emberként, hogy azt a világ is megcsodálja :) Nagyon szeretem őt és nagy vásár volt, Wengernek nagyon jó szeme van :):)

Messi szerintem a világ 3 legjobb futballista soraiba írható, nagyon gyors, jól cselez lát a pályán. Tisztelem és nagyon jó játékosnak tartom.

De Vermaelen megállítaná :P
Dani
azért ne hasonlítgassuk össze Messit és Vermaelen-t....Messi klasszisokkal jobb... erősen kétlem hogy egy az egyben megállítaná Messit, ez lehetetlenség... etetett már ő meg nagyobb neveket, mint Vermaelen...UI: nemmondom h Vermealen rossz, de sokat kell még fejlődnie ... :wink:
Kép
Lezárt