gekkodan írta:
Vettelnek talán jobb lett így, mert azért megette volna a végére Alonso szerintem. Beszédes, hogy Webber és Vettel között mekkora különbség volt, ez azért tanulságos, mert komoly sansz van arra, hogy a Red Bull bár pokoli gyors volt az első felében, azért kicsit szét lett hajtva és nem biztos ám, hogy versenytávon bírják ezt a fajta terhelést. És Webber teljesítménye ezt igazolja.
szerintem nem ette volna meg, Vettelnek semmiféle gumigondja nem volt, amikor Alonso próbált keményebben odaérni,és esetleg előzni, felmelegedett a gumi,és vissza is esett 1-2 körre,ez lett volna az utolsó 5 körig,aztán feladatja vele a csapat,és behozzák 2-3ba.
nem érdemes Webberből kiindulnod, ennyi erővel Hami-Button? Webber gépének amúgy se volt baja,csak a gumijaival,ami egyértelmű,h mi miatt ment szét a végére.
Vettelnél fordítva, nagyon jó tempót ment végig, és még a gumijai is bírták, "egyszerű" technikai probléma,ami sajnos tavaly is kísértette őt sokszor. ezen részben egyetértünk, hiszen nagyon gyorsak,csak megbízhatatlanabbak mint a Ferrari egyelőre.
de amiért írtam az ez: technikai gond nélkül nem HISZEM,h Vettelt leelőzi Alonso, láthattuk,h hamar döglődni kezd a gumi ha kicsit is agresszorba megy át vki...(jó hülye szabály)