Mikaos írta:
1. A védelemnek túlzásból adtam a 2 pontot. A pontozás elnagyolásával akartam láttatni, hogy mit érzek problémának. És hogy mitől érzem őket 5-6.csapatnak ez évben. Nekem ez a véleményem, nem piszkálásból írom. Nem szórakozásból ütögetem a billenytűzetet. Bármelyik csapatról leírom, hogyha nem tetszik valami a játékukban - legyen az Arsenal, Liverpool, Hull City.
Ahha,belátod,h túlzás volt az a kettes,de csodálkozol,meg üldözési mániázol,amiért vitatjuk!?
Általában a véleményed és a piszkálódás egy és ugyanaz.Tényleg úgy érződik,h passzióból keresel vmi fogást a MU-n.Bármelyik csapatról leírod?Akkor miért van az,h a saját favoritodon kívül szinte kizárólag csak a MU-ról írsz?És róluk meg döntő többségben negatívumot (vagy annak vélt dolgot) emelsz ki.Inkább nálad érződik az üldözési mánia a Vörös Ördögökkel szemben,mert nagyon rájuk vagy állva.A többi csapatról miért nem adagolod ilyen szép csomagokban az "objektív,elfogulatlan" véleményeidet?Hébe-hóba egy-egy gondolat kifut másnak is,de ezek is csak az Arsenal meccs kapcsán.Minden mást meg ráömlesztesz a MU-ra.
Mikaos írta:
2. "Szóval menetrendszerűen piszkálom a MU-t"...értem. Azért remélem, megnézted, hogy átlagban mikor szóltam MU-meccshez

Mert a kijelentésed (megsúgom) nagyon nem igaz.
3. Nem érzem, hogy elfogult lett volna a hozzászólásom. Egyszerűen értékeltem a MU-t három ember teljesítményét kiemelve, és a többi csapatrész gyengeségére hívtam fel a figyelmet.
Mitől nem igaz?Súgd meg lécci ezt is!
Időről időre megtalálod vmi miatt őket.Igen gyakran véleményt formálsz,lehetőség szerint negatívat.Ez a szíved joga,csak egy kicsit vicces,h vmi különös okból gyakran meg kell szólalnod MU ügyben és akár az adott meccstől függetlenül felhozol vmit ellenük.1:0-ás vesszőparipád,a bunkerfoci,máker gólok,most meg a középszerű csapat,2es szintű védelem,egyéb piszlicsári dolgok.
Ha szintén rendszeresen megtalálnál más csapatokat is,akkor esetleg nem tűnne ennyire elfogultnak,üldözési mániának amit csinálsz.(Mert én nem konkrétan a hsz-edre mondtam,h elfogult,hanem rád.Ebből következnek az objektivítást mellőző kommentek.)Erős késztetést érzel már szezonok óta,h bizonyítsd,mekkora sz*rszemét banda a MU (még ha konkrétan nem is ezekkel a szavakkal fejted ki,de összegzésként vmi hasonló érződik a postjaidon).
De ha jól esik,csak írogasd nyugodtan.Mondtam,h sok vidám pillanatot szerzel ezekkel,így csak hajrá!
Mikaos írta:
Számomra egyértelműnek tűnik, hogy a védelem nagyot gyengült előre játékban (és ez egyben a védekezésére is kihat - hiszen ha eladják a labdát, akkor az ellenfél támad).
Az is feltűnő nekem, hogy a középpályán átlagos teljesítményt nyújtanak a játékosok (mivel átlagos képességűek is), Valenciában látni azt a húzást és erőt, ami különbséget tud teremteni. Nem azt mondom, hogy rossz a MU középpályája, csak elég átlagos - jobb teljesítményt várnék el.
Tavalyhoz képes játékban mindenképp elmarad a MU önmagától, egyáltalán nem érzem meggyőzőnek és elsöprőnek a csapatot. Rooney-t igen, de ő nagyon az.
Ezzel kapcsolatban ajánlom figyelmedbe Gergő hsz-ét