Az egy dolog,hogy az ilyen kiscsapatokat a Madrid porig zúzza.
Én ezekről nem akarok beszélni,mert már tavaly is körbe lett járva a dolog. Kiscsapatok ellen tavaly is ment a Realnak.
Viszont ha egy Getafe tud 2gólt lőni egy Madridnak, egy Lyon tud nekik gőlt lőni, akkor kétlem,hogy egy Messi-Ibrahimovic-Henry hármas ne tudna. Feltéve,ha támadni fognak,mert akkor közel sincs a Barca akkora veszélyben,mintha fogná magát a Real és beállna védekezni, kontrára játszva,mint tették 2008 Decemberében.
Hozzátenném,hogy a Real védelme egy kalap .... , már bocsánat. Olyan hibákat csinálnak minden héten,hogy az valami hihetetlen. Nem rajtuk múlott,hogy a Sporting hétvégén nem nyert 2-3góllal....
A tegnapi meccset nem láttam ,arról nem tudok nyilatkozni.
Összességében én azt akarom mondani,hogy nem egy hatalmas nagy durranás ez a Madrid,akkor sem ha minden meccsén lő egy 3-4-5gólt.
Ronaldo szabadrúgásai veszélyesek,illetve a megindulásai. De tőle sem láttam Madridban olyat szólókat,mint esetleg 1-2 Manchesteri volt.Bár nekem a szóló az az amit Messi csinál,nem az,hogy a kezdőkörben dobok 3 szaltót

. Na viccet félretéve. Ronaldo is lövi szépen a gólokat de szerintem nem olyan húde veszélyes mint volt tavaly a MU-ban, vagy tavaly előtt. Bár gólt még nem lőtt a Barcának....
Higuain nagy csapat ellen még érvényesülni nem tudott. És a támadó szekció ezzel ki is merült...
Abidal remélem felépül addig, és visszalendül,mert Maxwell hétközi teljesítménye kevés lesz egy Madrid ellen.
Szóval eddig sok hülyeséget mondtam,a lényeg,hogy igenis Madridban fog eldőlni a bajnoki cím. Miért?
Mert a Real minden meccset be fog húzni,ebben biztos vagyok.
Ha Madridban kikapunk,akkor viszlát bajnoki trófea.
Ha nyerünk,még akkor is nagyon necces lesz,mert a Barca gyakrabban hullajt pontokat mint a Real.De győzni muszáj lesz,mert ha nem,akkor tuti,hogy esélytelen a csapat.
Szóval a Madrid abszolút verhető kategória. A srácok kezében van a bajnoki cím sorsa.