Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én arról vagyok meggyőződve hogy itt két lehetőség van.Sanama írta: Szóval eddig sok hülyeséget mondtam,a lényeg,hogy igenis Madridban fog eldőlni a bajnoki cím. Miért?
Mert a Real minden meccset be fog húzni,ebben biztos vagyok.
Ha Madridban kikapunk,akkor viszlát bajnoki trófea.
Ha nyerünk,még akkor is nagyon necces lesz,mert a Barca gyakrabban hullajt pontokat mint a Real.De győzni muszáj lesz,mert ha nem,akkor tuti,hogy esélytelen a csapat.
Szóval a Madrid abszolút verhető kategória. A srácok kezében van a bajnoki cím sorsa.
istyke6 írta:Megneztem az idei szezonban a masodik Madrid meccset( elso a Clasico, masodik Getafe). Ne legyen igazam, de a jelenlegi jatekunkkal, meggyulik a bajunk a Bernabeuban.
Én sem szeretem Ronaldo-t, de azért ez kicsit erőltetett, nem?Rivaldo11 írta: Azért nyom le 60 méteres sprintet, mert egy önimádó r*banc, aki a saját érdekeit messze a csapat elé helyezi, és csak a saját találatai érdeklik.
Gondolom ő is a játékhiányra gondol, ami jellemzi őt idén. Tény, hogy jó középpályás, de Pellegrini nem szívleli, ez is tény. Hogy ehhez képest remekül játszik egy meccsen, az sem akármi.zsuni írta:Gago azért fél éven keresztül cipelte a csapatot a hátán, nem ügyetlen gyerek hidd elés egy eddig 390 percet játszó Gago szétpasszolta a 28 bajnokin játszó Getafe középpályát. Ez szinte már kezd vicces lenni...
Azért nyom le 60 méteres sprintet, mert egy önimádó r*banc, aki a saját érdekeit messze a csapat elé helyezi, és csak a saját találatai érdeklik. Persze ha már betalált, tud örülni mások góljainak is... Lehet persze ellenpéldát hozni, de nekem elég ha látom hogy viselkedik akkor, ha nyernek ugyan, de ő nem talál be. Szerintem aznap éjjel nem is alszik. Még hogy nem duzzog...ja. Képességeit maximálisan elismerem, jelenleg ő a világ 2. legjobbja, de -és ezt mondtam akkor is, amikor még manchesteri volt: Én egy ilyen utolsó gyökeret soha nem szeretnék Barca mezben látni. Annyira nem lehet szükség senkire, hogy egy ilyen önimádó kihaénnem alaknak tapsoljunk.fir3bird írta:mennyi ember van tévhitben Cével kapcsolatban, félelmetes. mielőtt Madridba igazolt, ugyanezeket írtam róla, pedig nem sok meccsét láttam.hát nekem semmi pénzért nem kéne ronaldo. egyszeruen a személyisége miatt. jól focizik de nem illene ide.
viszont mióta játszik, minden meccsét láttam, és teljesen pozitívan csalódtam benne. nagyon megszerettem.
egyrészt közel sem színészkedik annyit, mint régebben, másrészt már rég nem "Primadonna", nem szokott duzzogni, dobálni sem dobálgatja magát, mindig felrúgják, mert nem tudják máshogy szerelni.
és amilyen alázattal focizik minden meccsen, példaértékű lehetne bárki számára. még akár a 90. percben 4-2-nél is lenyom egy 60 méteres sprintet, és ez csak egy példa.
Gago azért fél éven keresztül cipelte a csapatot a hátán, nem ügyetlen gyerek hidd elés egy eddig 390 percet játszó Gago szétpasszolta a 28 bajnokin játszó Getafe középpályát. Ez szinte már kezd vicces lenni...
bármibe bele lehet kötni,de felesleges. Ez a Madrid arra volt jó,hogy egy fos getafét elverjen. Volt megint 30perc foci,ami egy komolyabb ellenfél ellen kevés. Persze 4-0-nál én sem hajtanék,de ha nem egy ilyen gyenge csapat az ellen,akkor nem csak 2-t rúgnak. Hiába a nagy differenciájú győzelmek,továbbra sem meggyőző számomra a csapat,ezt láthattuk a bl-ben is. Mind1,papíron jól mutat,tv-be annyira nem.csababarca írta:Itt a hangsúly az "annyit"-on van szerintem.Meg hogy nem duzzog? hát ez azért sántít.A többiben igazad van,de ebben nem,nincs olyan szitu amikor felrúgják,hogy ne vágná a fejeket,fintorokat,ne csóválná a fejét.fir3bird írta:
egyrészt közel sem színészkedik annyit, mint régebben, másrészt már rég nem "Primadonna", nem szokott duzzogni, dobálni sem dobálgatja magát, mindig felrúgják, mert nem tudják máshogy szerelni.
És? Biztos azért vannak más csapatokban mert olyan bazi nagy tehetségekamúgy ne zavarjon, hogy a legtöbb a madridi nevelésből van a spanyol bajnokságban...
most erre mondjam azt hogy látszik is a bajnokság színvonalán?ferninho írta:amúgy ne zavarjon, hogy a legtöbb a madridi nevelésből van a spanyol bajnokságban....
Itt a hangsúly az "annyit"-on van szerintem.Meg hogy nem duzzog? hát ez azért sántít.A többiben igazad van,de ebben nem,nincs olyan szitu amikor felrúgják,hogy ne vágná a fejeket,fintorokat,ne csóválná a fejét.fir3bird írta:
mennyi ember van tévhitben Cével kapcsolatban, félelmetes. mielőtt Madridba igazolt, ugyanezeket írtam róla, pedig nem sok meccsét láttam.hát nekem semmi pénzért nem kéne ronaldo. egyszeruen a személyisége miatt. jól focizik de nem illene ide.
Biztos megnyugodott, hogy lassan már úgy is mindent megnyertSanama írta:Casillassal mi van mostanában? Victor Valdes klasszisokkal jobb teljesítmány nyújt az elmúlt 1-1,5évben....
Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket...ALEXDP írta:ez a sok "furcsaság" csak felértékeli majd.
Amúgy meg több mint 10 éve előjogokkal bírnak!
A Madridisták is elégedetlenkedtek, amikor a Torresszel felálló Atlético kikapott tőlünk 6-1-re a Calderónban, akkor is összeesküvés-elméletről beszélt minden Reálos. Most ugyanez visszafelé.bence-barca írta:Tény, hogy ez a Real elég jó formában van, de az is, hogy (speciel most) a Getafe egy kalap... volt ma