Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ezt korán írtadkanty írta:Ha nehezen is megvan az Arsenalnak a 3 pont. A második félidei játék alapján mindenképpen megérdemelt az Agyúsok győzelme.
WEnger a félidő közepén behozta Arshavint és Nasrit és ez győztes taktikának bizonyult. Utánna a játék gyorsabb lett és a helyzetek is jöttek majd pedig a gól is.
Ezzel az Arsenal is életben tartja a bajnoki esélyeit.
kanty írta:Ha nehezen is megvan az Arsenalnak a 3 pont. A második félidei játék alapján mindenképpen megérdemelt az Agyúsok győzelme.
WEnger a félidő közepén behozta Arshavint és Nasrit és ez győztes taktikának bizonyult. Utánna a játék gyorsabb lett és a helyzetek is jöttek majd pedig a gól is.
Ezzel az Arsenal is életben tartja a bajnoki esélyeit.
Eddig tartott :/ . A Sea meg már 7:1 nem semmilui1698 írta:A Chelsea szépen kiütötte a Villa-t. 6-1, Lampard 3, Malouda 2, Kalou 1.
Arsenal is megszerezte nagynehezen a vezetést Nasri góljával. Csak húzzák is ki mostmár.
Atlagos van nehany jo megoldasa,de nem igazan fekszik neki a PL...Kalap1988 írta:Most nézem a Chelsea meccset, valaki, aki látta az elejétől megmondaná, hogy Deco kezdő volt e? És ha igen, hogy játszott? Szurkolok neki, talán az egyetlen,akik szeretek a kékektől.
Itt nem feltétlenül néztem, hogy ki érdemelné meg a legjobban, csak nem szimpatizálok egyikkel sem. Én itt a Poolnak drukkolok hogy érjen oda negyediknek.Game90 írta: Szerk.: közben megelőztek![]()
Gergő! Akkor szerinted kinek kéne a BL-ben indulnia?
Nem került veszélybe - csak aggódnak, hogy ne kerüljön veszélybe a VB-szereplés, illetve a BL + a bajnokság végső fázisa.LM10 írta:http://goal.com/en-us/news/85/england/2 ... ter-united
Rooney megsérült! Ha jól olvastam, akkor a VB is veszélybe került nála. Jobbulást neki!
Már régóta sérülten játszik, a térdébe van begyulladva egy ín. Képes vele játszani , mitnahogy Touré illetve anno Cé a MU-ba is így tolta végig a 2007/2008 szezont, aztán nyáron megműtötték. Gondolom Rooney is megy a műtűasztalra a vébé után.LM10 írta:http://goal.com/en-us/news/85/england/2 ... ter-united
Rooney megsérült! Ha jól olvastam, akkor a VB is veszélybe került nála. Jobbulást neki!
ahogy én is,meg szntem mindenkiShark írta:
Ettől függetlenül én továbbra is Parkozni fogom...