Na egy kis beszámoló a mai West Ham - Wolverhampton meccsről így félidőben:
Meglátszik az idegesség mindkét csapaton, és látszik az is, hogy nem a bajnoki címért zajlik a meccs

. Akik szeretik a régi angol focit a mai meccset ne hagyják ki: nagy hajtás, kevés helyzet, de annál több ütközés és feszültség. Engem már csak az érintettség miatt is nagyon leköt a meccs és szerintem élvezetes is.
A Wolves egyértelműen úgy jött ki a meccsre, hogy mindenképpen nyerni kell és elég hamar komoly helyzetbe kerültek Foley révén (hatalmas kapufát rúgott).
Aztán egy jó 10-15 percig mezőnymunka, és jött az eddigi egyetlen gól Doyle révén, aki Tomkins igencsak suta mozdulatát (haza akarta adni a félpálya közelében, de abba a labdába még én is nagyobbat rúgok

). Ezek után eléggé összezavarodott a West Ham próbálkoztak, de nem jutottak el a kapuig és volt egy jó 5 perces szakasz, ahol egyértelműen beszorultak a kapujuk elé. Az utolsó percekben aztán hirtelen megtáltosodtak. Parker először a kapufát találta el, a kipattanót pedig kissé erőtlenül a kapura "lőtte", de Hahnemann sikeresen kipaskolta, és megúszta a Wolves a gólt. Pont jókor jött a szünet a Farkasoknak...
Remélem McCarthy megteszi, amit meg kell tennie a 3 pont érdekében!
Hajrá Wolves!!!
köszi, hogy elolvastad
Szerk.:
Vége a meccsnek 1:3 lett és fontos 3 pontot szerzett a Wolves!!!
A 2. félidő úgy kezdődött ahogy az első is: erőteljesebb Farkas támadásokkal. Az 58.-ig percig bírta a West Ham akkor Zubar egy csodás Jones passzot váltott gólra, majd a 60 percben a romokban heverő West Ham bekapta a 3 gólját is ezúttal Jarvis volt a gólszerző.
Itt adta fel teljesen mind a hazai csapat, mind a szurkolóik. Elkezdtek egyénileg játszani és ez bejött Nekik (bár igaz innentől fogva a Wolves teljesen átadta a kezdeményezés jogát). Mind a 77. mind a 85. percben hatalmasat védett Hahnemann; előbbit a csereként beálló Franco, utóbbit Diamanti hagyta ki.
A 93. percben született meg a hazai becsületgól Franco révén egy szépségdíjas emeléssel.
Összességében nagyon fontos 3 pontot szerzett a Wolverhampton és nem mellesleg egy hatalmas lökést is a kiesés elkerüléséért zajló küzdelem. 31 pontjuk van és 7 pontra vannak a legjobb kieső Burnley előtt. A West Hamnak pedig nagyon össze kell kapnia magukat, mert ez édeskevés lesz a bent maradáshoz.
Duplán köszönöm, ha még ezt is elolvastad