Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
PCsabi
aka Game90

2010.03.29. 21:49:28

Nem sokszor fordult elő idáig, de most egyetértek gekkodannal.

Híres Arsenal szurkolók :)
http://www.arseweb.com/other/celebs.html
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.29. 12:27:42

Én attól félek, h jövő 7-en eldől a bajnokság a mú javára. Nem tudom elképzelni, h a Chelsea legyőzze őket, egy x-re sem látok túl sok esélyt. Sztem manchesteri győzelem lesz, és 4 pontra növelik az előnyüket, és onnan már nem bukják el.

Ami flecsőrt illeti, én is úgy gondolom, h túl van értékelve, hasonlóképen mint a buzkec nálunk. Mind2ről az gondolom, h szerencsés emberek, jókor vannak jó helyen. Egy gyengébb csapatban nyomás alatt megnézném, mire mennének.
Charlie
Öreg Harcos

2010.03.28. 23:31:57

Szerintem olyan könnyen dobálóztok ezzel a világklasszis jelzővel.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.28. 23:26:52

gekkodan írta: Cambiasso épp csak lefőzte az egész Chelsea-t 2 meccsen Lucioval párban, szóval azért ezeket a Livornos példákat azért célszerű hanyagolni, mert egész egyszerűen nem helytállóak. De Rossi nagyon jó játékos és bőven élmezőnyben van, olasz bajnokság ide-oda. Fletcher jó játékos, de az, hogy Ő lenne a világ egyik legjobb VKP-ja, iszonyat erős túlzás és nem is igaz. Kapásból jobb nála az általad említett Essien, Touré, de Cambiasso is. Az a baj az angol ligával, hogy bár a világ legjobb bajnoksága, annyira sok a buta játékos, hogy egy Fletcher-szintű technikával már ilyen frázisokat hallhat az ember, holott nem egy kávéház sem Cambiassoval, sem Yayával, de nálam még Mascheranonál sem (ne a vehemenciájáról meg a piros lapjairól beszéljünk). Fletcher egy nagy munkabírású, viszonylag jó technikával megáldott buta skót gyerek, aki iszonyatosan hálás lehet, hogy Anglia egyik legpontosabban és finomabban játszó középpályása, Michael Carrick mellett tolja. Ennyi tömören.
A chelsea kp-ja maximum fizikálisan volt erős, játéktudásban azért annyira nem volt kiemelkedő én azt inkább Jose számlájára írnám a győzelmet amiben persze fontos szerepet játszott Cambiasso.
Fletcher meg annyi rangadón bizonyított már hogy nálam már ott van az elejében. A MU középályás védekezése a legerősebb a világon amiben Fletchernek illetve Carricknek is óriási szerepe van , Carrick előrejátékban jobb ám védekezésben néha "gyámoltalan" erre ott van Fletcher aki takarít többek közt ezért is alulértékelt mivel ez a poszt eleve alulértékelt. Az általad említett Mascherano kétségkívül képes világklasszis teljesítményre , tavalyi Madrid 4-0 ugrik be, ott vmi elképesztő volt de rapszódikus nagyon. A mostani szezon első felében borzasztó formában volt, azóta persze javult sokat de egy vkp legyen kiegyensúlyozottabb , talán ez a legfontosabb toljadonság azon a poszton.
Még vmi: Azt adom hogy Fletcher nem vszínű hogy így tudna vilogni akár nákunk akár a Madridnál mivel ide , előrejátékban több kell még ezen a poszton is de SAF annyire megtalálta a kp-ja egyensúlyát a MU-ban hogy Fletcher 1,5 szezon óta világklasszis szinten tolja.
miihii
KHAL

2010.03.28. 23:17:58

Miből következik számodra,h buta?
Láttad egy IQ-tesztjének eredményét v mi? :lol:
Főleg úgy,h Masche-nál ezt a jelzőt nem írtad oda.Viszont azt a részt igen,h ne a lapjairól,meg a vehemenciájáról beszéljünk.Pedig ezeket is bele kellene számolni sztem az értékelésébe,mert igenis elég ostobaságnak tűnik időnként,h nem tanul a saját hibáiból.Újra és újra szükségtelenül kemény és ezzel a saját csapatát hozza nehéz helyzetbe.És ha valami,akkor ez valahol butaság is. :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gekkodan
Director del Fútbol

2010.03.28. 22:57:36

gergo9 írta:
Inkább under :D Sosem hallottam még hogy Fletcher túlértékelt lenne. Vszeg nem vlenül van a MU-ban régóta.
De Rossi meg Cambiasso elbohóckodik a Cataniak meg Livornok ellenl igazán komoly kp ellen meg igazából semmi. Kettőjüket nem cserélném el Fletcher-ért. Talán előre játékban jobbak vmivel de védekezésben meg mérföldekkel veri őket Fletcher. Nagy meccseken látszik meg leginkább hasznossága ott klasszis kp-kat úgy takarít le a pályáról hogy momentumuk sincs 90perc alatt.
Cambiasso épp csak lefőzte az egész Chelsea-t 2 meccsen Lucioval párban, szóval azért ezeket a Livornos példákat azért célszerű hanyagolni, mert egész egyszerűen nem helytállóak. De Rossi nagyon jó játékos és bőven élmezőnyben van, olasz bajnokság ide-oda. Fletcher jó játékos, de az, hogy Ő lenne a világ egyik legjobb VKP-ja, iszonyat erős túlzás és nem is igaz. Kapásból jobb nála az általad említett Essien, Touré, de Cambiasso is. Az a baj az angol ligával, hogy bár a világ legjobb bajnoksága, annyira sok a buta játékos, hogy egy Fletcher-szintű technikával már ilyen frázisokat hallhat az ember, holott nem egy kávéház sem Cambiassoval, sem Yayával, de nálam még Mascheranonál sem (ne a vehemenciájáról meg a piros lapjairól beszéljünk). Fletcher egy nagy munkabírású, viszonylag jó technikával megáldott buta skót gyerek, aki iszonyatosan hálás lehet, hogy Anglia egyik legpontosabban és finomabban játszó középpályása, Michael Carrick mellett tolja. Ennyi tömören.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.28. 22:50:23

Game90 írta: Fletcher szerintem overrated, ha nem a MU-ban játszana, senki sem beszélne róla. Hirtelen pár név, aki bőven jobb nála: Yaya, Essien, de Rossi, Cambiasso...
Inkább under :D Sosem hallottam még hogy Fletcher túlértékelt lenne. Vszeg nem vlenül van a MU-ban régóta.
De Rossi meg Cambiasso elbohóckodik a Cataniak meg Livornok ellenl igazán komoly kp ellen meg igazából semmi. Kettőjüket nem cserélném el Fletcher-ért. Talán előre játékban jobbak vmivel de védekezésben meg mérföldekkel veri őket Fletcher. Nagy meccseken látszik meg leginkább hasznossága ott klasszis kp-kat úgy takarít le a pályáról hogy momentumuk sincs 90perc alatt.
gekkodan
Director del Fútbol

2010.03.28. 22:25:46

Fletcher mint az egyik legjobb VKP? :roll: :roll:

Ugyan kérem..
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
PCsabi
aka Game90

2010.03.28. 21:54:52

gergo9 írta:Van der Sar- Ehhez nem kell különösebb komment
Fletcher mint VKP nálam csak Essien illetve a csúcsformában lévő Touré előzi meg.
Ferdinand-Vidic védőpárost, ezt így együtt kezelném így alkotják a világ egyik legjobb védő belsőpárosát, külön-külön talán nem annyira acélos de együtt bőven top3.
Igaz, VdS-t kihagytam. (Amúgy mostanában annyi jó kapus van, hogy egy Top 10-et is nehezen tudnék összeállítani.)
Fletcher szerintem overrated, ha nem a MU-ban játszana, senki sem beszélne róla. Hirtelen pár név, aki bőven jobb nála: Yaya, Essien, de Rossi, Cambiasso...
Védőknél is lehetne vitatkozni, aktuális forma, csapat teljesítménye és a személyes vélemény azért sokat számít.

Amúgy lehet folytatni ezeket a témákat több oldalon keresztül, de úgysem fogjuk meggyőzni egymást :) :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.28. 21:03:25

Mikaos írta:
Game90 írta:MU-t nagyon egy emberes csapatnak érzem, ha Rooney helyzetkihasználása nem fejlődött volna óriásit tavaly óta, akkor sehol sem lennének. És ha megkérnének, hogy állítsak össze egy Top 5-öt posztok szerint, akkor Evra és Rooney kivételével nem tudnék MU játékost betenni a listába.
Ajjaj, ez biztos nem fog tetszeni pár embernek :lol:
semmi baj sincs vele, nem egy-egy meccsünkről állított valótlant,vagy a játékunkról,ahogy te szoktad,sőt ő el is szokta ismerni amit el kell, és nem próbál belekapaszkodni a legapróbb dolgokba egy-egy negatívum kedvéért...

egyszerűen úgy érzi,h csak és kizárólag Rooney-val megy így,ahogy. természetesen ő is kell hozzá, csupán ahogy Gergő is írta, ez a játék rendszer most rá lett szabva, nem vmi csoda miatt lett jobb Rooney idénre,hanem mert más szisztémában toljuk mint CR idején,akkor ő volt az elsődleges célpont,most pedig Wayne. persze zseniálisan oldja meg,és vele könnyebb mint nélküle,de ez nem M.U. sajátosság, egy klasszis jelen vagy nem jelen léte érződik mindenhol.

azért Wayne nélkül is vannak +szisztémáink,ahol Berba vagy épp Nani kap ilyen olyan szerepet, 7végén pl Berba volt a központi figura, 2 gól le is esett. persze a legerősebb a Rooneys M.U.ez egyértelmű.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.28. 19:20:08

Game90 írta:MU-t nagyon egy emberes csapatnak érzem, ha Rooney helyzetkihasználása nem fejlődött volna óriásit tavaly óta, akkor sehol sem lennének. És ha megkérnének, hogy állítsak össze egy Top 5-öt posztok szerint, akkor Evra és Rooney kivételével nem tudnék MU játékost betenni a listába.
Ajjaj, ez biztos nem fog tetszeni pár embernek :lol:
Persze, nekem is ez a véleményem, szinte teljesen: annyi kiegészítéssel, hogy Van Der Sar még beférne a kapusuk TOP 5-jébe.

A Chelsea-ben több a jobb képességgel bíró focista (a kispadon is), de nem tudnak csapatként együttműködni, nem tudják levetkőzni magukról a "zsoldosságukat". Övéké a legerősebb keret a PL-ben, de ez nem biztos, hogy elég lesz a végső győzelemhez.
Pont azért, mert pl. a MU csapatként jobban együtt tud működni, jobban tudnak harcolni, ezáltal tudásbeli hátrányukat le tudják dolgozni.
Game90 írta:Arsenal döntetlenje nagyon fájó, de a meccs előtt döntetlent jósoltam. És ne feledjük el, hogy itt a MU és a Chelsea is botlott :wink: Arsenal bajnoki címére kb. 5% esélyt adok, megkéne nyerni az összes meccset, MU - Chelsea x, de utána kéne még egy MU és egy Chelsea vereség is.
Ha a múlt alapján ítélnék, akkor azt mondanám, hogy MU nyeri - de mivel lényegtelen, hogy mi történt tavaly vagy bármikor is, ezért mindháromnak van bőven esélye. Elég, ha az egyiknél egy-két kulcsjátékos sérült lesz pár meccs erejéig - a bajnoki címbe kerülhet. Ennyin múlik.
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.28. 19:18:09

Game90 írta:
MU-t nagyon egy emberes csapatnak érzem, ha Rooney helyzetkihasználása nem fejlődött volna óriásit tavaly óta, akkor sehol sem lennének. És ha megkérnének, hogy állítsak össze egy Top 5-öt posztok szerint, akkor Evra és Rooney kivételével nem tudnék MU játékost betenni a listába.
Csak ennyire szeretnék reagálni. :D
Aki azt hiszi hogy nem tudatos hogy a MU Rooneyra épül , az téved. Tehát az nem azért van mert Rooney képességekben annyira kimagaslik a támadószekcióból hanem mert SAF egyértelműen kiaknázza minden benne rejlő potnciált mintahogy tette Ronaldo esetében, Ronaldp elment a MU ereje mégsem csökkent csak egy időre. Ezt feltételezni hogy Rooney nélkül sehol sem lennének már sry de hülyeség de többször átrágtuk magunkat ezen a témán. Elég sok "kulcsember" vált már ki a MU-ból aztán a következő időszakban bizonyított a MU és SAF is. Csapatépítésben SAF messze a legzseniálisabb az egész világon. Hiába dicsérték az Arsenalt ill a Chelseat hogy több lábon áll a trófeák nem őket igazolják, cseszhetik a több lábon álló játékukat. 2003-2006-ig lerakta egy olyan csapat alapjait ami tömkelegével hódítja el a trófeákat, volt pár vak igazolása de ez benne van. Rooney kiválását is megoldaná az öreg, lehet kellene pár hónap de pótolná.

TOP5 kapcsoltaban pedig 4-5 játékost id tudok mondani aki top3.
Evra-világ legjobb balhátvédje , ő az egyetlen akire elcserélném a mostani Abidalt is
Rooney- legjobb formában lévő csatár jelenleg
Van der Sar- Ehhez nem kell különösebb komment
Fletcher mint VKP nálam csak Essien illetve a csúcsformában lévő Touré előzi meg.
Ferdinand-Vidic védőpárost, ezt így együtt kezelném így alkotják a világ egyik legjobb védő belsőpárosát, külön-külön talán nem annyira acélos de együtt bőven top3.
PCsabi
aka Game90

2010.03.28. 18:47:28

http://c.wrzuta.pl/wi6627/5d53fe5500082 ... ard%20webb

ozsimiki írta:...
Én csak arra gondoltam, hogy a MU-nak még mindig jobb egy döntetlen, mint egy esetleges vereség. Mert egy x-el még mindig a saját kezükben van a bajnokság, mert ha utána megnyerik az összes meccsüket, akkor megvan a PL.

MU-t nagyon egy emberes csapatnak érzem, ha Rooney helyzetkihasználása nem fejlődött volna óriásit tavaly óta, akkor sehol sem lennének. És ha megkérnének, hogy állítsak össze egy Top 5-öt posztok szerint, akkor Evra és Rooney kivételével nem tudnék MU játékost betenni a listába.

Chelsea-ben szerintem több olyan ember van, aki képes eldönteni egy meccset. Szezon elején nem hittem volna, hogy Ancelottival ilyen jók lesznek + ott volt az ANK is, de azt az időszakot is túlélték. És nekik már csak a PL-re kell koncentrálniuk.

Arsenal döntetlenje nagyon fájó, de a meccs előtt döntetlent jósoltam. És ne feledjük el, hogy itt a MU és a Chelsea is botlott :wink: Arsenal bajnoki címére kb. 5% esélyt adok, megkéne nyerni az összes meccset, MU - Chelsea x, de utána kéne még egy MU és egy Chelsea vereség is.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.28. 18:18:22

2-0 közben, és kihagytak elég sok helyzetet az első félidőben, 2. játékrész már jóval laposabb.

de bele fog férni.

ettől eltekintve szerintem nem érnek oda a 4.helyhez.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.28. 17:24:10

Na a Pool összekapja magát a végére?:D
Sebbeség átütőerő lendület , legjobb Pool amit idén láttam. Ez magasabb szint mint amit a City,Villa,Spurs képviselt akármikor idén.
Ilyen focival meglehet nekik a 4. hely.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.28. 00:12:43

Game,ne hogy azt hidd,h a M.U. aláírná az xet a Chelsea ellen, a Sir se hülyült meg, a legfontosabb 3 pont lehet az egész bajnokságban, nem szabad a további meccsekre bízni a döntést, hiszen ezzel az 1 meccsel nagyon megkönnyíthetnénk a saját dolgunkat. gkjuk is már jobb mint a mienk,egyértelműen az x nagyon rossz lenne nekünk, meg kell őket verni,és pontokkal elhúzni.

azt meg megindokolhatnád,h ezt a Chelseat miért érzed jobb csapatnak,szerintem bőven nagyobb negatív irányban a difi a tavalyi önmagukhoz képest,mint pl a M.U.nál (C.R. távozása miatt).

Arsenalnak már érett,h a végén koppanjon, utóbbi hetekben nem 1szer húzták be neccesen a meccseket. szerintem is elfogyóban,remélem Barca Emiratesben is győz, meg van rá a sansz.

Chelsea szépet nyert.

na de még semmi sem dőlt el, Chelsea-t otthon ütni kell,és megnyugtató lehet egy ideig az előny.

eddig tippjeim jönnek,sőt +2ben van a M.U. 8) ha továbbra is találok,akkor nem 1ponttal nyerünk,hanem 3al.
legyen így.

GO M.U.!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.27. 20:52:21

Szép ez az eredmény. A meccset ugyan nem láttam, de mindenképpen bepótolom. :wink: Glory MU!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
miihii
KHAL

2010.03.27. 20:47:37

A cselszkij egy hetessel hangolt a rangadóra,Drogba nélkül.
A MU meg egy 4:0át keresett ma a Bolton :lol: Mindezt Roo nélkül.

Annyi előnye feltétlenül van a kékeknek,h a MU-nak van még érdekeltsége a BLben is,nem sétálgatni megyünk Münchenbe 8)
De kemény gyerekek ezek,így bírni fogják a terhelést.Angliában úgyis erőltetett menet van állandóan :wink:

GO MU!
PCsabi
aka Game90

2010.03.27. 20:33:39

gergo9 írta:...
Ok. Jövőhéten eldől, hogy melyikünknek lesz igaza :twisted: :D

MU is kiütötte a Boltont, egy öngól azért megint becsúszott :) Vidic meg lekönyökölte Elmandert a 16-oson környékén, aztán semmi...
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.27. 19:38:06

Game90 írta: Miért lenne már kötelező? Szerintem egyik csapat sem fog kockáztatni, veszíteni nem akarnak, szerintem a döntetlent mindkét csapat aláírná a meccs előtt.

Én egy kicsivel esélyesebbnek tartom a Chelseat még idegenben is, szerintem jobb csapat, mint a MU.
Ennek a MU-nak minden meccs kötelező otthon. :D
Hát csak annyi hogy akkor a Chelsea-nek nem a saját kezében lesz a sorsa ha a MU hozza a további meccseket, mintahogy fordított esetben a MU-nak sem. MU meg tud olyan játékot játszani ami elég biztos lábakon áll de eredményes. Semmivel sem lesz mássabb ez a meccs mint a többi rangadó. Semmivel nem tartom jobbnak ezt a Chelsea-t mint a tavalyi Scolari féle Chelsea-t ami sima hármassal ment haza az Old Traffordról. Idén is csak egy késői , szabálytalan góllal hozták a hazai meccset azóta meg a MU rengeteget fejlődött, vmi elképesztő gyenge foci kéne a MUtól ahhoz hogy kikapjanak. Maximum bővebb a kerete az oroszoknak, CSAPATként nagyon messze vannak a MU-tól.
LM10
Director del Fútbol

2010.03.27. 19:15:03

miihii írta:A 37. percben egy nem akármilyen öngóllal vezet a MU idegenben.Érdemes lesz megnézni majd ezt a találatot,tanítanivalóan helyezte be a saját kapujába a védő a bőrt.Egy-két csatár megirigyelhetné ezt a higgadt,pontos befejezést :P
Miihii jó napod lehet :D A ZTE nyert, a MU vezet, remélem a Barca révén is javulni fog a napod :wink: :)

Egyébként az Arsenalt remélem picit elbizonytalanította ez a végén bekapott gól, és ezzel járó pontvesztés.
miihii
KHAL

2010.03.27. 19:12:17

A 37. percben egy nem akármilyen öngóllal vezet a MU idegenben.Érdemes lesz megnézni majd ezt a találatot,tanítanivalóan helyezte be a saját kapujába a védő a bőrt.Egy-két csatár megirigyelhetné ezt a higgadt,pontos befejezést :P
PCsabi
aka Game90

2010.03.27. 19:04:24

Mikaos írta:A bíró tényleg egy kretén volt - ez a Webb. Első félidőben két sárga lapja volt az Arsenalnak, a támadóbb csapatnak, míg a birminghami favágóknak egy sem. Ez már önmagában vicc, de Clichy esete nem is volt szabálytalan - csak sárga lap :)
Clichy sárgáját én sem értettem. Song is először szabálytalankodott a meccsen, azt is az Arsenal térfelének közepén, természetesen sárga.
Mikaos írta:Persze egy ilyen szitu Casillas-nál, VdS-nél vagy Cech-nél két kapufát érintve plusz onnan a fejükre vágódva kipattant volna valószínűleg :) (De hát a jó kapusnak szerencséje van, ugyebár)
Épp ez az, egy jobb kapus ezt a kapu fölé ütötte volna. Amúgy nem varrom az ő nyakába teljesen a pontvesztést, mert addigra már el kellett volna dönteni a meccset, csak Arshavin és Nasri elbénázták a helyzeteket.

Ja, nálam a MOM Diaby.
gergo9 írta:Ha a MU megcsapja a Bolton-t utána a Chelsea-t otthon ami azért kötelezőnek tűnik
Miért lenne már kötelező? Szerintem egyik csapat sem fog kockáztatni, veszíteni nem akarnak, szerintem a döntetlent mindkét csapat aláírná a meccs előtt.

Én egy kicsivel esélyesebbnek tartom a Chelseat még idegenben is, szerintem jobb csapat, mint a MU.
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.27. 18:24:10

Nah ez a pontvesztés olyan tipikus Arsenal-os volt, írtam pár hsz lejjebb hogy kezdenek elfogyni ez most már nem csak az eredményen hanem a pontokon is megmutatkozott, lesz még Tottenham ill City könnyen lehet hogy egyiken sem hozzák a 3 pontot. Ez most jó a Barca-nak is illetve a MU-nak is.

Ha a MU megcsapja a Bolton-t utána a Chelsea-t otthon ami azért kötelezőnek tűnik akkor vége a bajnokság érdemi részének, 4-el mennénk a két vetélytárs előtt semmivel sem nehezebb sorsolással, talán annyival hogy idegenbeli meccs lesz a City. Ez a 4 pont a MU-nak több mint elég
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.27. 18:19:41

Game90 írta:a bíró (meg nem adott gól ill. 11-esek)
A bíró tényleg egy kretén volt - ez a Webb. Első félidőben két sárga lapja volt az Arsenalnak, a támadóbb csapatnak, míg a birminghami favágóknak egy sem. Ez már önmagában vicc, de Clichy esete nem is volt szabálytalan - csak sárga lap :)
Múltkor is majdnem sikerült a bírónak nehéz helyzetbe hoznia az Arsenalt Vermaelen jogtalan kiállítása miatt. Remélhetőleg az Arsenal visszakapja ezeket a lehetőségeket valamilyen úton-módon.
Game90 írta: és Almunia elhúzhat a jó büdös ...
Én nem éreztem hibásnak. 1 Arsenal játékos rúgott egyet a labdába, és a Philips-bábú orráról pattant (...inkább: robbant) be a labda kb. másfélszer akkora sebességgel, mint amúgy történt volna sima fejesnél. Persze egy ilyen szitu Casillas-nál, VdS-nél vagy Cech-nél két kapufát érintve plusz onnan a fejükre vágódva kipattant volna valószínűleg :) (De hát a jó kapusnak szerencséje van, ugyebár)
Lezárt