Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A chelsea kp-ja maximum fizikálisan volt erős, játéktudásban azért annyira nem volt kiemelkedő én azt inkább Jose számlájára írnám a győzelmet amiben persze fontos szerepet játszott Cambiasso.gekkodan írta: Cambiasso épp csak lefőzte az egész Chelsea-t 2 meccsen Lucioval párban, szóval azért ezeket a Livornos példákat azért célszerű hanyagolni, mert egész egyszerűen nem helytállóak. De Rossi nagyon jó játékos és bőven élmezőnyben van, olasz bajnokság ide-oda. Fletcher jó játékos, de az, hogy Ő lenne a világ egyik legjobb VKP-ja, iszonyat erős túlzás és nem is igaz. Kapásból jobb nála az általad említett Essien, Touré, de Cambiasso is. Az a baj az angol ligával, hogy bár a világ legjobb bajnoksága, annyira sok a buta játékos, hogy egy Fletcher-szintű technikával már ilyen frázisokat hallhat az ember, holott nem egy kávéház sem Cambiassoval, sem Yayával, de nálam még Mascheranonál sem (ne a vehemenciájáról meg a piros lapjairól beszéljünk). Fletcher egy nagy munkabírású, viszonylag jó technikával megáldott buta skót gyerek, aki iszonyatosan hálás lehet, hogy Anglia egyik legpontosabban és finomabban játszó középpályása, Michael Carrick mellett tolja. Ennyi tömören.
Cambiasso épp csak lefőzte az egész Chelsea-t 2 meccsen Lucioval párban, szóval azért ezeket a Livornos példákat azért célszerű hanyagolni, mert egész egyszerűen nem helytállóak. De Rossi nagyon jó játékos és bőven élmezőnyben van, olasz bajnokság ide-oda. Fletcher jó játékos, de az, hogy Ő lenne a világ egyik legjobb VKP-ja, iszonyat erős túlzás és nem is igaz. Kapásból jobb nála az általad említett Essien, Touré, de Cambiasso is. Az a baj az angol ligával, hogy bár a világ legjobb bajnoksága, annyira sok a buta játékos, hogy egy Fletcher-szintű technikával már ilyen frázisokat hallhat az ember, holott nem egy kávéház sem Cambiassoval, sem Yayával, de nálam még Mascheranonál sem (ne a vehemenciájáról meg a piros lapjairól beszéljünk). Fletcher egy nagy munkabírású, viszonylag jó technikával megáldott buta skót gyerek, aki iszonyatosan hálás lehet, hogy Anglia egyik legpontosabban és finomabban játszó középpályása, Michael Carrick mellett tolja. Ennyi tömören.gergo9 írta:
Inkább underSosem hallottam még hogy Fletcher túlértékelt lenne. Vszeg nem vlenül van a MU-ban régóta.
De Rossi meg Cambiasso elbohóckodik a Cataniak meg Livornok ellenl igazán komoly kp ellen meg igazából semmi. Kettőjüket nem cserélném el Fletcher-ért. Talán előre játékban jobbak vmivel de védekezésben meg mérföldekkel veri őket Fletcher. Nagy meccseken látszik meg leginkább hasznossága ott klasszis kp-kat úgy takarít le a pályáról hogy momentumuk sincs 90perc alatt.
Inkább underGame90 írta: Fletcher szerintem overrated, ha nem a MU-ban játszana, senki sem beszélne róla. Hirtelen pár név, aki bőven jobb nála: Yaya, Essien, de Rossi, Cambiasso...
Igaz, VdS-t kihagytam. (Amúgy mostanában annyi jó kapus van, hogy egy Top 10-et is nehezen tudnék összeállítani.)gergo9 írta:Van der Sar- Ehhez nem kell különösebb komment
Fletcher mint VKP nálam csak Essien illetve a csúcsformában lévő Touré előzi meg.
Ferdinand-Vidic védőpárost, ezt így együtt kezelném így alkotják a világ egyik legjobb védő belsőpárosát, külön-külön talán nem annyira acélos de együtt bőven top3.
semmi baj sincs vele, nem egy-egy meccsünkről állított valótlant,vagy a játékunkról,ahogy te szoktad,sőt ő el is szokta ismerni amit el kell, és nem próbál belekapaszkodni a legapróbb dolgokba egy-egy negatívum kedvéért...Mikaos írta:Ajjaj, ez biztos nem fog tetszeni pár embernekGame90 írta:MU-t nagyon egy emberes csapatnak érzem, ha Rooney helyzetkihasználása nem fejlődött volna óriásit tavaly óta, akkor sehol sem lennének. És ha megkérnének, hogy állítsak össze egy Top 5-öt posztok szerint, akkor Evra és Rooney kivételével nem tudnék MU játékost betenni a listába.![]()
Ajjaj, ez biztos nem fog tetszeni pár embernekGame90 írta:MU-t nagyon egy emberes csapatnak érzem, ha Rooney helyzetkihasználása nem fejlődött volna óriásit tavaly óta, akkor sehol sem lennének. És ha megkérnének, hogy állítsak össze egy Top 5-öt posztok szerint, akkor Evra és Rooney kivételével nem tudnék MU játékost betenni a listába.
Ha a múlt alapján ítélnék, akkor azt mondanám, hogy MU nyeri - de mivel lényegtelen, hogy mi történt tavaly vagy bármikor is, ezért mindháromnak van bőven esélye. Elég, ha az egyiknél egy-két kulcsjátékos sérült lesz pár meccs erejéig - a bajnoki címbe kerülhet. Ennyin múlik.Game90 írta:Arsenal döntetlenje nagyon fájó, de a meccs előtt döntetlent jósoltam. És ne feledjük el, hogy itt a MU és a Chelsea is botlottArsenal bajnoki címére kb. 5% esélyt adok, megkéne nyerni az összes meccset, MU - Chelsea x, de utána kéne még egy MU és egy Chelsea vereség is.
Csak ennyire szeretnék reagálni.Game90 írta:
MU-t nagyon egy emberes csapatnak érzem, ha Rooney helyzetkihasználása nem fejlődött volna óriásit tavaly óta, akkor sehol sem lennének. És ha megkérnének, hogy állítsak össze egy Top 5-öt posztok szerint, akkor Evra és Rooney kivételével nem tudnék MU játékost betenni a listába.
Én csak arra gondoltam, hogy a MU-nak még mindig jobb egy döntetlen, mint egy esetleges vereség. Mert egy x-el még mindig a saját kezükben van a bajnokság, mert ha utána megnyerik az összes meccsüket, akkor megvan a PL.ozsimiki írta:...
Ok. Jövőhéten eldől, hogy melyikünknek lesz igazagergo9 írta:...
Ennek a MU-nak minden meccs kötelező otthon.Game90 írta: Miért lenne már kötelező? Szerintem egyik csapat sem fog kockáztatni, veszíteni nem akarnak, szerintem a döntetlent mindkét csapat aláírná a meccs előtt.
Én egy kicsivel esélyesebbnek tartom a Chelseat még idegenben is, szerintem jobb csapat, mint a MU.
Miihii jó napod lehetmiihii írta:A 37. percben egy nem akármilyen öngóllal vezet a MU idegenben.Érdemes lesz megnézni majd ezt a találatot,tanítanivalóan helyezte be a saját kapujába a védő a bőrt.Egy-két csatár megirigyelhetné ezt a higgadt,pontos befejezést
Clichy sárgáját én sem értettem. Song is először szabálytalankodott a meccsen, azt is az Arsenal térfelének közepén, természetesen sárga.Mikaos írta:A bíró tényleg egy kretén volt - ez a Webb. Első félidőben két sárga lapja volt az Arsenalnak, a támadóbb csapatnak, míg a birminghami favágóknak egy sem. Ez már önmagában vicc, de Clichy esete nem is volt szabálytalan - csak sárga lap![]()
Épp ez az, egy jobb kapus ezt a kapu fölé ütötte volna. Amúgy nem varrom az ő nyakába teljesen a pontvesztést, mert addigra már el kellett volna dönteni a meccset, csak Arshavin és Nasri elbénázták a helyzeteket.Mikaos írta:Persze egy ilyen szitu Casillas-nál, VdS-nél vagy Cech-nél két kapufát érintve plusz onnan a fejükre vágódva kipattant volna valószínűleg(De hát a jó kapusnak szerencséje van, ugyebár)
Miért lenne már kötelező? Szerintem egyik csapat sem fog kockáztatni, veszíteni nem akarnak, szerintem a döntetlent mindkét csapat aláírná a meccs előtt.gergo9 írta:Ha a MU megcsapja a Bolton-t utána a Chelsea-t otthon ami azért kötelezőnek tűnik
A bíró tényleg egy kretén volt - ez a Webb. Első félidőben két sárga lapja volt az Arsenalnak, a támadóbb csapatnak, míg a birminghami favágóknak egy sem. Ez már önmagában vicc, de Clichy esete nem is volt szabálytalan - csak sárga lapGame90 írta:a bíró (meg nem adott gól ill. 11-esek)
Én nem éreztem hibásnak. 1 Arsenal játékos rúgott egyet a labdába, és a Philips-bábú orráról pattant (...inkább: robbant) be a labda kb. másfélszer akkora sebességgel, mint amúgy történt volna sima fejesnél. Persze egy ilyen szitu Casillas-nál, VdS-nél vagy Cech-nél két kapufát érintve plusz onnan a fejükre vágódva kipattant volna valószínűlegGame90 írta: és Almunia elhúzhat a jó büdös ...