2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most már mind1, h mi volt a Lyon ellen. De nem számít már a tavalyi 6-2 sem, meg az őszi meccs sem. Szép dolgok voltak ezek, de ez most egy egészen más meccs lesz, ami valószínűleg eldönti a bajnokságot.Enjoy írta:Én meg képesnek tartom a Barcát olyan teljesítményre, mint amit a Lyon játszott nálatok.füst írta:Azért hű leszek magamhoz, szerintem a Real fog nyerni, lesznek forró pillanatok -értsd nagyon forró pillanatok-, de a 90 perc során ha Higu és Casillas odafigyel, összejöhet a két gólos előny, ami már elég lehet.
1-1
Na BUMM!Enjoy írta:Én meg képesnek tartom a Barcát olyan teljesítményre, mint amit a Lyon játszott nálatok.
1-1
Én meg képesnek tartom a Barcát olyan teljesítményre, mint amit a Lyon játszott nálatok.füst írta:Azért hű leszek magamhoz, szerintem a Real fog nyerni, lesznek forró pillanatok -értsd nagyon forró pillanatok-, de a 90 perc során ha Higu és Casillas odafigyel, összejöhet a két gólos előny, ami már elég lehet.
Száz forrásból, de itt a hivatalos.Bazsi900 írta:Milyen forrásból tudjátok ennyire biztosra hogy tizedikén lesz?Charlie írta:Tizedikén.
C.
EGYSZERRE MAXIMUM KETTŐT IDÉZZ!
E.
Zsézusz... Onnan, hogy mindenhol ezt reklámozzák.Bazsi900 írta: Milyen forrásból tudjátok ennyire biztosra hogy tizedikén lesz?
EGYSZERRE MAXIMUM KETTŐT IDÉZZ!
E.
Milyen forrásból tudjátok ennyire biztosra hogy tizedikén lesz?Charlie írta:Tizedikén.
C.
Tizedikén.Csoka írta:Senki nem tudja mikor lesz a classico?Csoka írta:Most az El classicó április 10-én vagy 11-én lesz mert a sport1 szerint 10 az fcbarcelona.com meg 11-et ír
Te kérdezted mi ez a nagy "magabiztosság", mint mondom, nincs magabiztosság, 3 esélyes meccs mindig 1 klasszikus és az az esélyes aki otthon van.daman írta:
Tavaly..
Nem altalanositottam, ezt meg is mondtam. Csak azt probalom magyarazni, hogy SZERINTEM IDEN a Barca SEM nyujtott olyat amitol nagyon el kellene ajulni, a mostani csapat pedig nem a tavalyi mivel szerintem az egyik legfontosabb lancszem mar nincs ott, aki igen fontos volt a csapat jatekanak a szempontjabol, a tobbi pedig valamivel gyengebben muzsikal iden.
A kerdesedre valaszolva: nem egyszer lattam a Real Madridhoz melto jatekot, de mindig csak 20-45 percig! Erre mondtam, hogy ha ezt a jatekot hoznak 90 percig akkor bajban lenne a Barca. Mas kerdes, hogy szerintem ez nem fog megvalosulni, mert valamiert keptelenek erre. Es akkor itt elerkeztunk a Rivaldo altal emlegetett nagy csapatok elleni reszhez. Egyreszt szerintem egy Atleticot, Sevillat kiscsapatnak beallitani nem igazan fair, ahogy azt a Barca meg is tapasztalhatta, masreszt pedig ezek szerint a nagy csapat nektek a Lyon, Milan.. Mint mondtam,ha lattad a meccskeet, lathattad, hogy ezeken is megvolt a jatek amirol beszelek, csak keves ideig, raadasul kihagyott helyzetekkel, Milan ellen Ronaldo nelkul is, raadasul meg osszel.
Az El Clasico meg egy felido ide, egy oda, Barcelonaban, 1-0-s hazai siker egy szep loves utan, szinten meg osszel. Nem lattam azt a hatalmas hazai erofolenyt..
Egyebkent meg a forum erre van, szerintem en kulturaltan probalok velemenyt alkotni, meg a Barcelonarol is tisztelettel beszelek.
úgy látszik minden héten legalább egy ember megkérdezi ezt.Én igazán nem értem minek jön ide egy madridista erre a fórumra és kezd el itt veszekedni.?
Tavaly..lluisllach89 írta:Hm. Abból indulok ki h volt tavaly a 2-6-ig tavasszal ki sem kaptatok, sőt, olyan rekordokat döntögettetek hogy csak na... De akkor nektek mikor volt a csúcsformátok? És idén? Vmelyik kiscsapat ellen? Mert 100%-os Barca sztem a 2-6-on meg a Bl döntőben volt. Ilyen szinten a ti csapatotok nem képes pörögni pedig ez volt a cél, ez triviális.daman írta:
Epp ez az, ennek semmi ertelme, hogy 1-1 meccs alapjan kijelentse valaki, hogy jobb a Barca (v forditva) "mert csucsformaban mi jobbak vagyunk".
De hagyjuk a tavalyi évet. Idén mikor láttál a REAL MADRIDHOZ méltó játékot?(és nem a tavalyi évekhez viszonyítva hanem a névhez viszonyítva).
A nagyképűséggel meg ne általánosíts, nem mondtam semmi degradálót a madridra nézve, nem is tippeltem se flegmán, sehogy.
akkor minek a topic?ronaldinho89 írta:Én igazán nem értem minek jön ide egy madridista erre a fórumra és kezd el itt veszekedni.? Mint az oviban. A Barca és a Real mindig is ősi riválisok lesznek míg a Föld forog, egyszer egyik lesz fent egyszer másik. Minek kell most ezt itt felhozni hogy ki van jobb formában meg minden más...
Hm. Abból indulok ki h volt tavaly a 2-6-ig tavasszal ki sem kaptatok, sőt, olyan rekordokat döntögettetek hogy csak na... De akkor nektek mikor volt a csúcsformátok? És idén? Vmelyik kiscsapat ellen? Mert 100%-os Barca sztem a 2-6-on meg a Bl döntőben volt. Ilyen szinten a ti csapatotok nem képes pörögni pedig ez volt a cél, ez triviális.daman írta:
Epp ez az, ennek semmi ertelme, hogy 1-1 meccs alapjan kijelentse valaki, hogy jobb a Barca (v forditva) "mert csucsformaban mi jobbak vagyunk".
Epp ez az, ennek semmi ertelme, hogy 1-1 meccs alapjan kijelentse valaki, hogy jobb a Barca (v forditva) "mert csucsformaban mi jobbak vagyunk". Ez az a tipikus semmi ertelme szoveg. Az egesz szezon meg nem azt mutatja, hogy olyan egyertelmu erofolenyben van a Barca. En csak arra szeretnek rajonni, hogy az elmult szezonon kivul mi az, ami ezt a nagy "magabiztossagot" * okozza egy El Clasico-val kapcsolatban, mert meg mindig nem latom.lluisllach89 írta: Melyik az a meccs ami alapján azt mondom h a Barca jobb?
Ez mi? Teljesen értelmetlen.
Kiválasztok nektek 1 gyengét magunknak 1 erőset oszt kész.
Klasszikuson meg ütöttünk titeket.
Melyik az a meccs ami alapján azt mondom h a Barca jobb?daman írta:Szerintem nem teny, de ez persze a maganvelemenyem, az viszont annal inkabb egyertelmu, hogy itt nincs toronymagas eselyes.lluisllach89 írta: Tény. Ha mind2 csapat csúcsformában játszik, egyértelmű a Barca fölénye.
Nem csoda hogy versenyképesebb a Barca a Bl-ben.
De ha küzdelemről van szó ( persze nem alapvető futballal) és elkapja a fonalat a madrid, hazai lesz.
Ezért 3 esélyes.
De kövezz meg, nevezz nagyképűnek, a Barcelona jobb focit játszik mint a madrid ha mind2 ugyanolyan passzban van.
Kérdés hogy eredményesebbet is..
Most szigoruan maganvelemeny kovetkezik:
Ez az a Madrid, amelyik fociban is legyozheti a Barcat, nem csak birkozasban (kuzdelemben). Megpedig akkor ha kepes jatszani azt a focit 90 percig, amit mar joparszor lathattunk a szezon soran csak eppen 20-45 percig legtobbszor. Ez a velemenyem, lehet (sot igen valoszinu), hogy sokan nem ertenek egyet vele, de legalabb nem tenykent talalom.
Vegul erdekelne, hogy melyik az az idei meccs, amelyik alapjan azt mondod, hogy a Barca jobb. (kotozkodes nelkul, csak erdekel, mert en iden nem latom, hogy miert is lenne jobb a Barca-legalabbis olyan sokkal. Mert ha egy Barca-Sevilla B es Madrid-Gijon meccsbol indulunk ki, akkor megertem.)
Szerintem nem teny, de ez persze a maganvelemenyem, az viszont annal inkabb egyertelmu, hogy itt nincs toronymagas eselyes.lluisllach89 írta: Tény. Ha mind2 csapat csúcsformában játszik, egyértelmű a Barca fölénye.
Nem csoda hogy versenyképesebb a Barca a Bl-ben.
De ha küzdelemről van szó ( persze nem alapvető futballal) és elkapja a fonalat a madrid, hazai lesz.
Ezért 3 esélyes.
De kövezz meg, nevezz nagyképűnek, a Barcelona jobb focit játszik mint a madrid ha mind2 ugyanolyan passzban van.
Kérdés hogy eredményesebbet is..