Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
daffy
Madridista

2010.03.31. 11:04:06

szerintem ezen a döntésen fog múlni,hogy sok vagy kevés gólos meccset látunk-e. A Real nagyon jól támad,így ha egy védekező kp-van játszotok,szinte biztos h lő gólt,viszont akkor több emberrel támadna a Barca és a Real védelme nincs csúcsformában. ez esetben egy látványos,sok gólos meccsre számítok. Ha 2 vkp-val állnátok fel,akkor max 2-3gólt tudok elképzelni.
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.03.31. 10:53:24

a Classicóra hangolva megkérdezem tőletek hogy szerintetek Pep egy vkp-t vagy kettőt kezdet majd , mert a labdabirtoklási fölény a Barcánál lesz de mi nagyon tudunk kontrázni és szerintem egy Touré azért kevés lesz :?:
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.30. 21:29:18

Enjoy írta:
füst írta:Azért hű leszek magamhoz, szerintem a Real fog nyerni, lesznek forró pillanatok -értsd nagyon forró pillanatok :D -, de a 90 perc során ha Higu és Casillas odafigyel, összejöhet a két gólos előny, ami már elég lehet.
Én meg képesnek tartom a Barcát olyan teljesítményre, mint amit a Lyon játszott nálatok.
1-1 8)
Most már mind1, h mi volt a Lyon ellen. De nem számít már a tavalyi 6-2 sem, meg az őszi meccs sem. Szép dolgok voltak ezek, de ez most egy egészen más meccs lesz, ami valószínűleg eldönti a bajnokságot.

Én tippelni még nem tudnék. Előbb megnézem, mint mutatunk az Arsenal ellen. Azért ha őket szépen ütni tudnánk, akkor optimistán állnék hozzá ehhez a meccshez is.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.03.30. 20:12:46

Enjoy írta:Én meg képesnek tartom a Barcát olyan teljesítményre, mint amit a Lyon játszott nálatok.
1-1 8)
Na BUMM! :twisted:

Sosem esélyesként lépünk pályára a Bernabéuban a Madrid ellen, de többet kell mutatni a Blacóknak az utóbbi időkben nyújtott teljesítményüknél.
Mert nem lesz elég ellenünk. :twisted:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Enjoy
Capitá del Barça

2010.03.30. 19:54:11

füst írta:Azért hű leszek magamhoz, szerintem a Real fog nyerni, lesznek forró pillanatok -értsd nagyon forró pillanatok :D -, de a 90 perc során ha Higu és Casillas odafigyel, összejöhet a két gólos előny, ami már elég lehet.
Én meg képesnek tartom a Barcát olyan teljesítményre, mint amit a Lyon játszott nálatok.
1-1 8)
Kép
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.30. 19:50:16

srácok tud esetleg valaki ajánlani nekem egy jó PUB-ot valahol Budapest Pesti oldalán, ahol tudjuk nézni az El Classicot a haverommal ? valami jól bevált helyet ? Előre is köszi
Kép
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2010.03.30. 19:03:28

Bazsi900 írta:
Charlie írta:Tizedikén.
C.
Milyen forrásból tudjátok ennyire biztosra hogy tizedikén lesz? :wink:

EGYSZERRE MAXIMUM KETTŐT IDÉZZ!
E.
Száz forrásból, de itt a hivatalos.
Ápr. 10, szombat, este 10. http://lfp.es/Default.aspx?tabid=73&IDNoticia=2354&l=ES
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.30. 18:59:37

Bazsi900 írta: Milyen forrásból tudjátok ennyire biztosra hogy tizedikén lesz? :wink:

E.
Zsézusz... Onnan, hogy mindenhol ezt reklámozzák.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.03.30. 19:07:01-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bazsi900
Barça C

2010.03.30. 18:54:51

Charlie írta:Tizedikén.
C.
Milyen forrásból tudjátok ennyire biztosra hogy tizedikén lesz? :wink:

E.
Írok ide is valamit.... majd ha kitalálok valami jó szöveget...
füst
Barça B

2010.03.30. 18:50:45

Sziasztok!

Figyelemmel követtem a soraitokat, és szeretnék hozzászólni a témához. Ahogy elnéztem a többség Barcelona győzelmet vár, amivel persze nincs gond, elvégre tudom melyik fórumon járok. Viszont szeretnék rávilágítani pár dologra, hátha kicsit árnyalni tudom a hozzáállásotokat. :)

Akármennyire is nyíltsisakos mérkőzés az El Clásicó, az otthon játszó fél többnyire otthon tatja a 3 pontot. Jó eséllyel. Persze kivételek voltak is, és lesznek is. Viszont intő jel lehet, hogy már régóta nem szokása a Madidba látogató csapatoknak pontokkal távozni a Bernabéu gyepéről.
Emellett kifejezetten örülök, hogy az elmúlt hetekben többször is úgy nyert a szeretett csapatom, hogy a vezetést az ellenfél szerezte meg. Sokat jelent ez a tény, és biztos vagyok benne, hogy jól kezelnék a Real játékosok ha a Barca találna be először. Sőt, megkockáztatom, egy kapott gól inkább felrázná a madridiakat, mintsem megzavarná.
Sokszor felmerült, hogy a Madrid csak 20 percnyi "játék"-ra képes. Talán így is van, de én szeretném úgy látni, hogy ez előnyös a részünkről, és a pályán egy kipihent és villámgyors Real Madrid fogad vendégül benneteket, melynek játékosai igenis képesek egy egész meccset végig hajtani, ha nem olyan csapat ellen lép pályára, akiken pár perc alatt át lehet robogni. Kipihentebb lesz a Madrid, mivel -sajnos- nem kell az energiáját, és figyelmét megosztania, hogy legyőzzön egy angol gigászt 2x90 perc alatt.
Felmerült, hogy a Realnak 40%-nyi labdabirtoklásból kell gazdálkodnia, ami nagyon is lehetséges, de ez engem igazából egy kicsit sem zavar. Azért nem, mert nem érzem azt, hogy a Barca magabiztos labdatartása mellé kellő offenzitás párosulna, hogy egykapuzzon. Én inkább a kidolgozott helyzetekre esküszük, biztos vagyok benne, hogy a mérkőzés során ki tudunk dolgozni annyit, ami elég a három ponthoz. Más kérdés, hogy mennyit értékesítünk ezekből.
Lassan befejezem, eléggé Madrid-koncentrikus lett a mondandóm, ami nem lehet túl érdekfeszítő számotokra. A lényeg, hogy lehetséges ugyan hogy elviszitek a 3 pontot tőlünk, de egy 80%-os Barca nem elég hozzá. Nagyon nem. Viszont ha megteszitek, joggal érdemlitek meg a Ligát.

Azért hű leszek magamhoz, szerintem a Real fog nyerni, lesznek forró pillanatok -értsd nagyon forró pillanatok :D -, de a 90 perc során ha Higu és Casillas odafigyel, összejöhet a két gólos előny, ami már elég lehet.
odanézz SMS
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.30. 15:31:43

Bármennyire is utálom a Madridot, azért Boldog születésnapot Sergio Ramosnak :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Charlie
Öreg Harcos

2010.03.30. 15:22:09

Csoka írta:
Csoka írta:Most az El classicó április 10-én vagy 11-én lesz mert a sport1 szerint 10 az fcbarcelona.com meg 11-et ír
Senki nem tudja mikor lesz a classico?
Tizedikén.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.30. 12:43:05

daman írta:
Tavaly..
Nem altalanositottam, ezt meg is mondtam. Csak azt probalom magyarazni, hogy SZERINTEM IDEN a Barca SEM nyujtott olyat amitol nagyon el kellene ajulni, a mostani csapat pedig nem a tavalyi mivel szerintem az egyik legfontosabb lancszem mar nincs ott, aki igen fontos volt a csapat jatekanak a szempontjabol, a tobbi pedig valamivel gyengebben muzsikal iden.
A kerdesedre valaszolva: nem egyszer lattam a Real Madridhoz melto jatekot, de mindig csak 20-45 percig! Erre mondtam, hogy ha ezt a jatekot hoznak 90 percig akkor bajban lenne a Barca. Mas kerdes, hogy szerintem ez nem fog megvalosulni, mert valamiert keptelenek erre. Es akkor itt elerkeztunk a Rivaldo altal emlegetett nagy csapatok elleni reszhez. Egyreszt szerintem egy Atleticot, Sevillat kiscsapatnak beallitani nem igazan fair, ahogy azt a Barca meg is tapasztalhatta, masreszt pedig ezek szerint a nagy csapat nektek a Lyon, Milan.. Mint mondtam,ha lattad a meccskeet, lathattad, hogy ezeken is megvolt a jatek amirol beszelek, csak keves ideig, raadasul kihagyott helyzetekkel, Milan ellen Ronaldo nelkul is, raadasul meg osszel.
Az El Clasico meg egy felido ide, egy oda, Barcelonaban, 1-0-s hazai siker egy szep loves utan, szinten meg osszel. Nem lattam azt a hatalmas hazai erofolenyt..
Egyebkent meg a forum erre van, szerintem en kulturaltan probalok velemenyt alkotni, meg a Barcelonarol is tisztelettel beszelek.
Te kérdezted mi ez a nagy "magabiztosság", mint mondom, nincs magabiztosság, 3 esélyes meccs mindig 1 klasszikus és az az esélyes aki otthon van.
Annyit mondtam hogy ha mind2 csapat maxon pörög akkor mi jobbak vagyunk.
Ha meg a Sevilla, Atma nem 1 kiscsapat, akkor ha a Sevillában van pár sérült és nyerünk akkor miért Sevilla B-ztek? Nem nagy csapat ha nem tudja pótolni normálisan az embereit.
Ha meg igen, akkor na bumm, 4-0 ide az egyik kedvenc meccsem volt teszem hozzá.
ATMA ellen 5-2 itthon, ellenetek meg sose fognak nyerni.
Igazi erőmérők: Nektek Milan, Lyon. 0 győzelem, San Siroban pedig elvettek 1 teljesen szabályos gólt Patotól.

Nekünk Inter: 0-0 2-0...

Ha pedig 20-45 perces fociról beszélünk..
Valencia elleni második félidő. De ezt még sorolhatnám.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.03.30. 11:58:36

Miért fáj a barcásoknak ha az ellenfél bizakodó?
Tényleg nem tudunknagy különbséget ítélni a javunkra... Igen ha Xavi és Iniesta úgy pörögne ahogy tavaly... De ezzel el is mondtunk mindent... Tavaly már elmúlt, most meg most van. Rohadtul esélytelen hogy több góllal simán nyerjünk. Egy szoros meccs lesz, sőt még annál is szorosabb. Amennyiben fel tudunk pörögni nyerhetünk, itt fontosabbnak tarton azt, hogy mi hogyan játszunk, mert elvégre összeszokottabb együttes vagyunk, régeb óta ismerik egymást a játékosok, így a játékunk állandóbb lehet a 20-45 percnél. Ez esetben nyerhetünk... Ha mi is kihagyunk akár 20 percre is és a Real itt húzza meg akkor eg marad a vereség vagy a döntetlen...
Meglátjuk a pályán, de én már nem hiszem olyan sebezhetetlennek a középpályás duónkat, sajna...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
fir3bird
Entrenador del Barça

2010.03.30. 11:54:59

Én igazán nem értem minek jön ide egy madridista erre a fórumra és kezd el itt veszekedni.?
úgy látszik minden héten legalább egy ember megkérdezi ezt. :P

a témához pedig annyit, hogy nekem is vannak félelmeim a klasszikussal kapcsolatban.
tavaly (is) érthetően nagy önbizalommal vártuk a meccset, hiszen az előtte álló sorozat erre adott okot. viszont nagyon csúnya lett a vége. megalázó.

de azért az idei Real Madridot erősebbnek érzem, mint a tavalyit, és szerintem képesek lehetnek győzni - de sokkal több kell, mint a Gijón vagy az ATMA elleni első félidőnél, sokkal.
Csoka
Barça B

2010.03.30. 11:54:26

Most az El classicó április 10-én vagy 11-én lesz mert a sport1 szerint 10 az fcbarcelona.com meg 11-et ír
daman
Barça B

2010.03.30. 11:22:43

lluisllach89 írta:
daman írta:
Epp ez az, ennek semmi ertelme, hogy 1-1 meccs alapjan kijelentse valaki, hogy jobb a Barca (v forditva) "mert csucsformaban mi jobbak vagyunk".
Hm. Abból indulok ki h volt tavaly a 2-6-ig tavasszal ki sem kaptatok, sőt, olyan rekordokat döntögettetek hogy csak na... De akkor nektek mikor volt a csúcsformátok? És idén? Vmelyik kiscsapat ellen? Mert 100%-os Barca sztem a 2-6-on meg a Bl döntőben volt. Ilyen szinten a ti csapatotok nem képes pörögni pedig ez volt a cél, ez triviális.
De hagyjuk a tavalyi évet. Idén mikor láttál a REAL MADRIDHOZ méltó játékot?(és nem a tavalyi évekhez viszonyítva hanem a névhez viszonyítva).

A nagyképűséggel meg ne általánosíts, nem mondtam semmi degradálót a madridra nézve, nem is tippeltem se flegmán, sehogy.
Tavaly..
Nem altalanositottam, ezt meg is mondtam. Csak azt probalom magyarazni, hogy SZERINTEM IDEN a Barca SEM nyujtott olyat amitol nagyon el kellene ajulni, a mostani csapat pedig nem a tavalyi mivel szerintem az egyik legfontosabb lancszem mar nincs ott, aki igen fontos volt a csapat jatekanak a szempontjabol, a tobbi pedig valamivel gyengebben muzsikal iden.
A kerdesedre valaszolva: nem egyszer lattam a Real Madridhoz melto jatekot, de mindig csak 20-45 percig! Erre mondtam, hogy ha ezt a jatekot hoznak 90 percig akkor bajban lenne a Barca. Mas kerdes, hogy szerintem ez nem fog megvalosulni, mert valamiert keptelenek erre. Es akkor itt elerkeztunk a Rivaldo altal emlegetett nagy csapatok elleni reszhez. Egyreszt szerintem egy Atleticot, Sevillat kiscsapatnak beallitani nem igazan fair, ahogy azt a Barca meg is tapasztalhatta, masreszt pedig ezek szerint a nagy csapat nektek a Lyon, Milan.. Mint mondtam,ha lattad a meccskeet, lathattad, hogy ezeken is megvolt a jatek amirol beszelek, csak keves ideig, raadasul kihagyott helyzetekkel, Milan ellen Ronaldo nelkul is, raadasul meg osszel.
Az El Clasico meg egy felido ide, egy oda, Barcelonaban, 1-0-s hazai siker egy szep loves utan, szinten meg osszel. Nem lattam azt a hatalmas hazai erofolenyt..
Egyebkent meg a forum erre van, szerintem en kulturaltan probalok velemenyt alkotni, meg a Barcelonarol is tisztelettel beszelek.
Deus
Boixos Nois

2010.03.30. 01:08:49

ronaldinho89 írta:Én igazán nem értem minek jön ide egy madridista erre a fórumra és kezd el itt veszekedni.?
A topic ezért van. Lehet vitatkozni, de csak kulturáltan ;)
KépKép
daffy
Madridista

2010.03.30. 01:00:18

ronaldinho89 írta:Én igazán nem értem minek jön ide egy madridista erre a fórumra és kezd el itt veszekedni.? Mint az oviban. A Barca és a Real mindig is ősi riválisok lesznek míg a Föld forog, egyszer egyik lesz fent egyszer másik. Minek kell most ezt itt felhozni hogy ki van jobb formában meg minden más...
akkor minek a topic? :roll: :wink:
mondd el kérlek,hogy miről lehet beszélgetni,ha nem a két csapat rivalizálásáról és nem a jelen helyzetükről,mégis mi való szerinted egy barca vs real forumba? kösz
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.03.29. 23:59:32

Én igazán nem értem minek jön ide egy madridista erre a fórumra és kezd el itt veszekedni.? Mint az oviban. A Barca és a Real mindig is ősi riválisok lesznek míg a Föld forog, egyszer egyik lesz fent egyszer másik. Minek kell most ezt itt felhozni hogy ki van jobb formában meg minden más... Tavaly a Barca mindent megnyert, ezt azelőtt senki nem tette meg így senki sem tudhatja ( a mai Barcán kívűl) hogy ezután milyen érzés az uj szezon, mik az uj elvárások. majd ha a madrid is megnyer 6 kupát, az azt követő szezont kell megnézni. és nem nyekeregni itt hogy melyik kis csapat ellen nyer az egyik vagy a másik. azok a kis csapatok is ugyanugy számítanak, mert nekünk lehet hogy kicsik, de attol még versenyben vannak és ugyanolyan értékes 3 pont ha megverjük őket. Addig is várom az el classicot. nyerjen a Barca :D
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.29. 23:15:20

daman írta:
Epp ez az, ennek semmi ertelme, hogy 1-1 meccs alapjan kijelentse valaki, hogy jobb a Barca (v forditva) "mert csucsformaban mi jobbak vagyunk".
Hm. Abból indulok ki h volt tavaly a 2-6-ig tavasszal ki sem kaptatok, sőt, olyan rekordokat döntögettetek hogy csak na... De akkor nektek mikor volt a csúcsformátok? És idén? Vmelyik kiscsapat ellen? Mert 100%-os Barca sztem a 2-6-on meg a Bl döntőben volt. Ilyen szinten a ti csapatotok nem képes pörögni pedig ez volt a cél, ez triviális.
De hagyjuk a tavalyi évet. Idén mikor láttál a REAL MADRIDHOZ méltó játékot?(és nem a tavalyi évekhez viszonyítva hanem a névhez viszonyítva).

A nagyképűséggel meg ne általánosíts, nem mondtam semmi degradálót a madridra nézve, nem is tippeltem se flegmán, sehogy.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.29. 23:04:42

Majd én megmondom mi alapján: a madrid eddig a nagyok ellen totál súlytalan volt. Ennyi. És ez tény, ha fájdalmas, ha nem. Ez mindennél többet elárul.
Az meg, hogy 300 milla után versenyben vagytok ebben a ligában, az minden csak nem kiugró eredmény. Mi szanaszét nyertük magunkat tavaly, természetes, hogy a motiváció nem ugyanaz. De ha felpörgetjük a játékot, még mindig mi vagyunk azok, akik bárkire rákényszerítik az akaratukat-rátok is. Láthattuk ősszel, a 2. félidőben felpörgettük a játékot, akkor 10 ember ellen sem nagyon tudtatok mit kezdeni, sőt, a labda sem igen volt meg.
Rivaldo-A Legnagyobb.
daman
Barça B

2010.03.29. 23:03:37

lluisllach89 írta: Melyik az a meccs ami alapján azt mondom h a Barca jobb?
Ez mi? Teljesen értelmetlen.
Kiválasztok nektek 1 gyengét magunknak 1 erőset oszt kész.
Klasszikuson meg ütöttünk titeket.
Epp ez az, ennek semmi ertelme, hogy 1-1 meccs alapjan kijelentse valaki, hogy jobb a Barca (v forditva) "mert csucsformaban mi jobbak vagyunk". Ez az a tipikus semmi ertelme szoveg. Az egesz szezon meg nem azt mutatja, hogy olyan egyertelmu erofolenyben van a Barca. En csak arra szeretnek rajonni, hogy az elmult szezonon kivul mi az, ami ezt a nagy "magabiztossagot" * okozza egy El Clasico-val kapcsolatban, mert meg mindig nem latom.
* Ezt nem mindenkire ertem, nagyon sokan vannak, akikre ez nem illik, akinek nem inge...

Na beke
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.29. 22:42:30

daman írta:
lluisllach89 írta: Tény. Ha mind2 csapat csúcsformában játszik, egyértelmű a Barca fölénye.
Nem csoda hogy versenyképesebb a Barca a Bl-ben.
De ha küzdelemről van szó ( persze nem alapvető futballal) és elkapja a fonalat a madrid, hazai lesz.
Ezért 3 esélyes.
De kövezz meg, nevezz nagyképűnek, a Barcelona jobb focit játszik mint a madrid ha mind2 ugyanolyan passzban van.
Kérdés hogy eredményesebbet is..
Szerintem nem teny, de ez persze a maganvelemenyem, az viszont annal inkabb egyertelmu, hogy itt nincs toronymagas eselyes.
Most szigoruan maganvelemeny kovetkezik:
Ez az a Madrid, amelyik fociban is legyozheti a Barcat, nem csak birkozasban (kuzdelemben). Megpedig akkor ha kepes jatszani azt a focit 90 percig, amit mar joparszor lathattunk a szezon soran csak eppen 20-45 percig legtobbszor. Ez a velemenyem, lehet (sot igen valoszinu), hogy sokan nem ertenek egyet vele, de legalabb nem tenykent talalom.

Vegul erdekelne, hogy melyik az az idei meccs, amelyik alapjan azt mondod, hogy a Barca jobb. (kotozkodes nelkul, csak erdekel, mert en iden nem latom, hogy miert is lenne jobb a Barca-legalabbis olyan sokkal. Mert ha egy Barca-Sevilla B es Madrid-Gijon meccsbol indulunk ki, akkor megertem.)
Melyik az a meccs ami alapján azt mondom h a Barca jobb?
Ez mi? Teljesen értelmetlen.
Kiválasztok nektek 1 gyengét magunknak 1 erőset oszt kész.
Klasszikuson meg ütöttünk titeket.
Kép
daman
Barça B

2010.03.29. 22:11:12

lluisllach89 írta: Tény. Ha mind2 csapat csúcsformában játszik, egyértelmű a Barca fölénye.
Nem csoda hogy versenyképesebb a Barca a Bl-ben.
De ha küzdelemről van szó ( persze nem alapvető futballal) és elkapja a fonalat a madrid, hazai lesz.
Ezért 3 esélyes.
De kövezz meg, nevezz nagyképűnek, a Barcelona jobb focit játszik mint a madrid ha mind2 ugyanolyan passzban van.
Kérdés hogy eredményesebbet is..
Szerintem nem teny, de ez persze a maganvelemenyem, az viszont annal inkabb egyertelmu, hogy itt nincs toronymagas eselyes.
Most szigoruan maganvelemeny kovetkezik:
Ez az a Madrid, amelyik fociban is legyozheti a Barcat, nem csak birkozasban (kuzdelemben). Megpedig akkor ha kepes jatszani azt a focit 90 percig, amit mar joparszor lathattunk a szezon soran csak eppen 20-45 percig legtobbszor. Ez a velemenyem, lehet (sot igen valoszinu), hogy sokan nem ertenek egyet vele, de legalabb nem tenykent talalom.

Vegul erdekelne, hogy melyik az az idei meccs, amelyik alapjan azt mondod, hogy a Barca jobb. (kotozkodes nelkul, csak erdekel, mert en iden nem latom, hogy miert is lenne jobb a Barca-legalabbis olyan sokkal. Mert ha egy Barca-Sevilla B es Madrid-Gijon meccsbol indulunk ki, akkor megertem.)
Lezárt