lluisllach89 írta:senkialfonz40 írta:...
Ha kívűlről megy a lábára a passz akkor eleve rosszabb szögből kellett volna lőnie..De a bőr halálos volt

Abban igazad van, hogy a szög rosszabb lett volna, de nem jeletősen, mert így is meredeken "vágott be" a hátvédünk elé. (Mondjuk a lövés nem volt extra, ezért ment be, mert valahogy Valdes "alá" rúgta.) Maxwell azt próbálta megakadályozni, hogy egyáltalán eljusson hozzá a labda, az előtte lévő esetnél már érezte, hogy jelentős különbség van futógyorsaságban, ezért gondolom azt, amit írtam, hogy eleve azt szerette volna, ha Walcott nem kaphatja meg a labdát. Látszik, a passz előtt ütemet is veszít emiatt,(figyelte, hol van) utána meg már nem volt esélye, de szerintem akkor se lett volna, ha befelé jobban zár, beljebb helyezkedik, mert akkor kívülről jön a passz és Walcott ugyanolyan meredeken jön befelé, mint tette így is.
A bőr az tényleg naon kúúl volt!

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano