2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezt komolyan mondod,hogy nem kell balszélső? Ezt nem nagyon értem.ElBartimaeus írta:ak megbomlana a csapatösszhang, így tökéletes.
Én nem érzek most sem olyan posztot, ahová szükségszerű lenne. Jól jöhet Fabregas talán, de én személy szerint jobban örülnék két szempontból is mondjuk JDS, vagy Thiago beépítésének.Chino írta:Henry, ha elmegy akkor helyette kell majd egy ember az biztos. Marquez nem most hosszabbított? Vagy én tudom rosszul? Jobbhátvéd nem feltétlenül kellene. Inkább fogni kellene és Bartra-t megpróbálni beépíteni. Ahogy láttam nem egy botlábú gyerek. Ezt gondolom Muniesa-ról is (sajnos a kapitány sem lesz már fiatalabb). Remélem az előszezonban már tűzközelben lesznek.
A kp viszont kérdéses. Nem igazán tudom eldönteni hogy kellene-e Cesc vagy nem, de biztos hogy mindenki vele fog kampányolni. Mintha Pep egyre jobban próbálná JDS-t játszatni. Talán már erősen gondol a jövőre. Lehet, hogy Fabregas maradhatna még egy évet az ágyúsoknál, addig letisztázódna a helyzet. Xaviban még van sztem 2 jó év, de addigra már egy stabil kp kellene hogy legyen és nem akkor alakítgatni.
Egy kicsit előreszaladtam, de inkább arra próbáltam volna rávilágítani, hogy van 1-2 olyan poszt ahová nem kellene feltétlenül igazolni.
Igazad van, hogy ésszerűbb lenne, de Messi szinte már mindig középen van és Pedro a jobb oldalt. Ezért gondoltam Ribéryt a jobb oldalra.Sanama írta:----------Touré--------Xavi-------LM10 írta:...
Ribéry------------Messi--------Iniesta--
--------------------Ibra--------------
ezt írtad.
szerintem így ésszerűbb:
----------Touré--------Xavi-------
Messi------------Iniesta-------Ribery--
--------------------Ibra--------------
Messi Ribery saját poszt. Bár ilyen nevek ugyse lesznek
Am. nagy a siget/aláírásképed vigyázz, mert a modik kiszúrják cseréld le v. kérj meg valakit eurobarcán, hogy csinálja kisebbre.MaiconvsDani írta:Hú kösz szerintem is így van csak biztosra akartam menni![]()
Amúgy Hlebet elfelejtettem írni róla azt hallottam hogy Man. City érdeklődik iránta meg majd nyáron megakarja szerezni.
De szerintem úgy se maradt volna itt.
----------Touré--------Xavi-------LM10 írta:...
Így vanSzerinetem is az. Egyszer, már írtam, hogy ő és Henry fognak távozni nyáron. Emlékszem LM10 is egyetértett.
Nem hiszem, hogy igaz mivel Maxwell eddig egy csomót játszott kb. annyit mint Abidal főleg itt a ásodik félévben mivel sérült volt Eric.MaiconvsDani írta:Én a balszélre Silvát vagy Dí Máriát hoznám el.Ribéry nem nyújt olyan jó teljesítményt idén.
Amúgy nem érteném Keita miért menne el?
Jól játszik meg minden.
A kölcsönben lévőkről:
Cácerest tuti hogy megveszi a Juve
Henrique is szerintem marad a Racingnál
Victor Sánchez is marad a Xereznél
Talán csak Keirisson fog vissza jönni.
Amúgy én jobszélsőknél Azpilicuétát meg Ebouét hallottam hogy jönnek én mindkettőnek örülnék.
Fabregast még nem hoznám el.Hagy eddződjön még egy kicsit![]()
Amúgy hallottam olyanokat hogy Maxwell megy a Milanba nyáron mert nem elégedett a helyével!
Ez igaz?
Valaki világosítson már fel lécci!
Jó, hogy nem soroltad fel az összeset, hogy azokat kivéve.Ibra99 írta:Jól van na. Csak próbálgattam. Meglátjuk hogy alakul. Figyeljetek az tény hogy semmi sem biztos. Izlés kérdése. Külónben nincs köze semmi managerhez minden kivéve Xavi Keita Pinto ügyön kivül tényre alapul.
Barcaman1993 írta:Sztem sok igazolást ne várjatok. Ha megy Henry, akkor oda kell 1 ember, meg Fabregas visszahívása lesz sztem a fő cél. A többit megoldja a csapat saját nevelésekből és a kölcsönben lévő játékosokból. Elvégre van 2 védőnk. 1 középpályásunk és 1 csatárunk kölcsönben. Bár bevallom az őszintét, lövésem sincs, hogy Keirrisont minek vettük meg. Bojan-Pedro-Jeffren-Messi 4-es nem fog gyorsan kiöregedni. Hleb meg remélem már többet nem jön vissza. Henrique meg Cáceres 2-ősből meg vkit sztem be kéne építeni a csapatba Alves cseréjének aztán viszontlátásra. Írtátok Marquez távozását, de nem most hosszabbította meg 2012-ig?
De.matyi02 írta:Pinto nem kötött szerződést még 1évre?
Szerinetem is az. Egyszer, már írtam, hogy ő és Henry fognak távozni nyáron. Emlékszem LM10 is egyetértett.matyi02 írta:Am Márquez távozása nálam elég lehetséges szerintetek?
Tim írta:
Más. Azt a cikket amiben Ribery kijelenti hogy a Madridba akar menni (és amire mindenki hivatkozik),be tudná linkelni valaki?
Én ezzel nagyon óvatosan bánnék továbbra is.Mármint azzal a szóval,h kijelenti.Inkább fogalmazzunk úgy,h ebben a cikkben ezt írta az újság/oldal.ALEXDP írta:Bocs így hirtelen ezt leltem.
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... agy_semmi/
Hát szerintem erre minimállis esély van. Jön a VB, és általában az ilyen tornák után - és nem előtte/alatta - szoktak robbanni a bombák. Plusz ott is "felfedezhetnek" a klubok 1-2 jó játékost - Ribéry 4 éve, Arshavin 2 éve pl. Szóval szerintem idén sokáig fog húzódni ez a hercehurca.zola8787 írta:de rem minél hamarabb lezárulnak a találgatások és egyben biztos vagyok: Ribéry nem jön Barcelonába. Nem is kell....
Köszi! Most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége ennek a sztorinak.ALEXDP írta:Bocs így hirtelen ezt leltem.
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... agy_semmi/