Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.08. 23:08:38

ElBartimaeus írta:ak megbomlana a csapatösszhang, így tökéletes. :)
ezt komolyan mondod,hogy nem kell balszélső? Ezt nem nagyon értem.
Pedro oké, 12.embernek tökéletes ,de hogy 50meccset végigtoljon a legmagasabb szinten,az nem megy neki.
Jeffren meg aztán Pedro alatt van bőven,úgyhogy nem is beszélek róla.

Ronaldinho szürkülése óta hiányposzt a szélső, most jön egy elnökválasztás , biztos vagyok benne,hogy oda fog jönni valaki. (Ribery,Silva kettősből tippelnék).

Illetve szerintem ha Caceres maradna,akkor ő lenne az amolyan csere jobb-bekk.

És én ekkor mondanám,hogy igen, tökéletes a keret.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.04.08. 23:00:23

Chino írta:Henry, ha elmegy akkor helyette kell majd egy ember az biztos. Marquez nem most hosszabbított? Vagy én tudom rosszul? Jobbhátvéd nem feltétlenül kellene. Inkább fogni kellene és Bartra-t megpróbálni beépíteni. Ahogy láttam nem egy botlábú gyerek. Ezt gondolom Muniesa-ról is (sajnos a kapitány sem lesz már fiatalabb). Remélem az előszezonban már tűzközelben lesznek.
A kp viszont kérdéses. Nem igazán tudom eldönteni hogy kellene-e Cesc vagy nem, de biztos hogy mindenki vele fog kampányolni. Mintha Pep egyre jobban próbálná JDS-t játszatni. Talán már erősen gondol a jövőre. Lehet, hogy Fabregas maradhatna még egy évet az ágyúsoknál, addig letisztázódna a helyzet. Xaviban még van sztem 2 jó év, de addigra már egy stabil kp kellene hogy legyen és nem akkor alakítgatni.
Egy kicsit előreszaladtam, de inkább arra próbáltam volna rávilágítani, hogy van 1-2 olyan poszt ahová nem kellene feltétlenül igazolni.
Én nem érzek most sem olyan posztot, ahová szükségszerű lenne. Jól jöhet Fabregas talán, de én személy szerint jobban örülnék két szempontból is mondjuk JDS, vagy Thiago beépítésének.

Védelemnél szintén hasonló a helyzet: Bartra cserejobbhátvédnek tökéletes, kupában is alkothatna. Középre Fontás (Muniésaval még várnék egy évet, ne kerüljön fel túl fiatalon)

Balszélsőre szintén nincs szerintem szükségünk, Pedro megoldja, vagy Jeffren, illetve az éppen aktuális szélső hátvéd. Persze, ha valaki távozik a kezdőből, akkor oda érdemes pótlást találni (esetleg Touré) bár ott is megoldható házon belül a kezdő, cserének meg nem kell nagy név.

Jó ez a csapat úgy, ahogy van, nem kell ide túl sok szupersztár, csak megbomlana a csapatösszhang, így tökéletes. :)
Chino
Llegenda del Barça

2010.04.08. 21:59:28

Henry, ha elmegy akkor helyette kell majd egy ember az biztos. Marquez nem most hosszabbított? Vagy én tudom rosszul? Jobbhátvéd nem feltétlenül kellene. Inkább fogni kellene és Bartra-t megpróbálni beépíteni. Ahogy láttam nem egy botlábú gyerek. Ezt gondolom Muniesa-ról is (sajnos a kapitány sem lesz már fiatalabb). Remélem az előszezonban már tűzközelben lesznek.
A kp viszont kérdéses. Nem igazán tudom eldönteni hogy kellene-e Cesc vagy nem, de biztos hogy mindenki vele fog kampányolni. Mintha Pep egyre jobban próbálná JDS-t játszatni. Talán már erősen gondol a jövőre. Lehet, hogy Fabregas maradhatna még egy évet az ágyúsoknál, addig letisztázódna a helyzet. Xaviban még van sztem 2 jó év, de addigra már egy stabil kp kellene hogy legyen és nem akkor alakítgatni.
Egy kicsit előreszaladtam, de inkább arra próbáltam volna rávilágítani, hogy van 1-2 olyan poszt ahová nem kellene feltétlenül igazolni.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.04.08. 19:40:12

Varatrix írta:Miért változtatnának a felálláson?
Mostanában így szoktunk játszani: 4-2-3-1. :wink:
Varatrix
Director del Fútbol

2010.04.08. 19:39:00

Miért változtatnának a felálláson?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LM10
Director del Fútbol

2010.04.08. 19:36:37

Sanama írta:
LM10 írta:...
----------Touré--------Xavi-------

Ribéry------------Messi--------Iniesta--

--------------------Ibra--------------
ezt írtad.
szerintem így ésszerűbb:

Messi------------Iniesta-------Ribery--

Messi Ribery saját poszt. Bár ilyen nevek ugyse lesznek :D
Igazad van, hogy ésszerűbb lenne, de Messi szinte már mindig középen van és Pedro a jobb oldalt. Ezért gondoltam Ribéryt a jobb oldalra. :wink:
MatyiG
Adminisztrátor

2010.04.08. 19:33:12

MaiconvsDani írta:Hú kösz szerintem is így van csak biztosra akartam menni :D
Amúgy Hlebet elfelejtettem írni róla azt hallottam hogy Man. City érdeklődik iránta meg majd nyáron megakarja szerezni.
De szerintem úgy se maradt volna itt.
Am. nagy a siget/aláírásképed vigyázz, mert a modik kiszúrják cseréld le v. kérj meg valakit eurobarcán, hogy csinálja kisebbre. :wink:
Szerk.: Én mondtam, észre is vették. :)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.08. 19:33:02

LM10 írta:...

ezt írtad.
szerintem így ésszerűbb:

Messi------------Iniesta-------Ribery--

Messi Ribery saját poszt. Bár ilyen nevek ugyse lesznek :D
MaiconvsDani
Barça C

2010.04.08. 19:29:48

Vedd kisebbre az aláírásképedet!

Hú kösz szerintem is így van csak biztosra akartam menni :D
Amúgy Hlebet elfelejtettem írni róla azt hallottam hogy Man. City érdeklődik iránta meg majd nyáron megakarja szerezni.
De szerintem úgy se maradt volna itt.
Visca la el Catalunya,Visca la el Barca!
Maxwell 4ever!Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.04.08. 19:28:03

Szerinetem is az. Egyszer, már írtam, hogy ő és Henry fognak távozni nyáron. Emlékszem LM10 is egyetértett.
Így van :D Márquez és Henry távozását "várom". Henryt nem kell különösen indokolni, 33 éves, mindent nyert már. Márqueznél pedig Puyol,Piqué,Milito megelőzi a mexicóit, Csigában pedig bízik Pep, és a Bilbao ellen pl már nem is volt rossz, szvsz az ukrán a jövő évtől kezd majd "berobbanni"(nem hiába kötött vele a Barca 5 évre szerződést a szokásos 4 helyett).

Alves cseréjének is vennék valakit. "Mind1", hogy ki lesz az végül, de kell oda valaki. Azon én is gondolkoztam, hogy lehet, hogy sok lenne Fabregas és Ribéry is. De mivel nálunk már a 4-3-2-1 megy nagy esetben, ezért jobb oldalra is elkéne 1 játékos. Ribéry érkezésével mind2 játékrendszerben használható lenne:

------------Touré---------------

---------Xavi--------Iniesta

Messi---------Ibra-------Ribéry--

vagy

Szóval balszélső mindenféle képen kell, ezzel lehetne játszogatni ahogy felírtam, és ha jönne Cesc is, akkor lehetséges, hogy a kp-ról már távoznia kellene valakinek.

SZERK: Hleb,Caceres,Henrique, és Keirrisonon is végleg túl adnék. Hleb vissza a PL-be, Caceres maradhat a Juvéban, Henrique amerre lát, Keirrison pedig valószínű, hogy marad majd végleg 2011 narától a Fiorentinánál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2010.04.08. 19:31:12-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.04.08. 19:24:49

MaiconvsDani írta:Én a balszélre Silvát vagy Dí Máriát hoznám el.Ribéry nem nyújt olyan jó teljesítményt idén.
Amúgy nem érteném Keita miért menne el?
Jól játszik meg minden.
A kölcsönben lévőkről:
Cácerest tuti hogy megveszi a Juve
Henrique is szerintem marad a Racingnál
Victor Sánchez is marad a Xereznél
Talán csak Keirisson fog vissza jönni.
Amúgy én jobszélsőknél Azpilicuétát meg Ebouét hallottam hogy jönnek én mindkettőnek örülnék.
Fabregast még nem hoznám el.Hagy eddződjön még egy kicsit 8)
Amúgy hallottam olyanokat hogy Maxwell megy a Milanba nyáron mert nem elégedett a helyével!
Ez igaz?
Valaki világosítson már fel lécci!
Nem hiszem, hogy igaz mivel Maxwell eddig egy csomót játszott kb. annyit mint Abidal főleg itt a ásodik félévben mivel sérült volt Eric.
Szerintem ez egy nagy kacsa. :wink:
MaiconvsDani
Barça C

2010.04.08. 19:22:50

Én a balszélre Silvát vagy Dí Máriát hoznám el.Ribéry nem nyújt olyan jó teljesítményt idén.
Amúgy nem érteném Keita miért menne el?
Jól játszik meg minden.
A kölcsönben lévőkről:
Cácerest tuti hogy megveszi a Juve
Henrique is szerintem marad a Racingnál
Victor Sánchez is marad a Xereznél
Talán csak Keirisson fog vissza jönni.
Amúgy én jobszélsőknél Azpilicuétát meg Ebouét hallottam hogy jönnek én mindkettőnek örülnék.
Fabregast még nem hoznám el.Hagy eddződjön még egy kicsit 8)
Amúgy hallottam olyanokat hogy Maxwell megy a Milanba nyáron mert nem elégedett a helyével!
Ez igaz?
Valaki világosítson már fel lécci!

Iszonyat nagy az aláírás képed!Vedd ki gyorsan légyszi.
B.
Visca la el Catalunya,Visca la el Barca!
Maxwell 4ever!Kép
bali 15
Director del Fútbol

2010.04.08. 19:22:36

Szerintem a csapat sebezhetőpontja továbbra is a baloldali csatárposzt.
De ez az egyetlen egy probléma. Mindenhol máshol a csapat tökéletes a maximumig. Csak egy támadó kell a baloldalra.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.04.08. 19:22:36

Ibra99 írta:Jól van na. Csak próbálgattam. Meglátjuk hogy alakul. Figyeljetek az tény hogy semmi sem biztos. Izlés kérdése. Külónben nincs köze semmi managerhez minden kivéve Xavi Keita Pinto ügyön kivül tényre alapul.
Jó, hogy nem soroltad fel az összeset, hogy azokat kivéve. :lol:
Össz-vissz a Ribéry meg Fabregas ami nem manageren alapult az az atletico kapusos sem jön be most ment oda Asenjo. :wink:
matyi02
Entrenador del Barça

2010.04.08. 19:15:06

Barcaman1993 írta:Sztem sok igazolást ne várjatok. Ha megy Henry, akkor oda kell 1 ember, meg Fabregas visszahívása lesz sztem a fő cél. A többit megoldja a csapat saját nevelésekből és a kölcsönben lévő játékosokból. Elvégre van 2 védőnk. 1 középpályásunk és 1 csatárunk kölcsönben. Bár bevallom az őszintét, lövésem sincs, hogy Keirrisont minek vettük meg. Bojan-Pedro-Jeffren-Messi 4-es nem fog gyorsan kiöregedni. Hleb meg remélem már többet nem jön vissza. Henrique meg Cáceres 2-ősből meg vkit sztem be kéne építeni a csapatba Alves cseréjének aztán viszontlátásra. Írtátok Marquez távozását, de nem most hosszabbította meg 2012-ig?

Igen írtam, nekem is dereng a hosszabítása de jobb nála: Puyol.Piqué,Milito,Yaya(is:)), és akkor még ott vannak Cáceres,Henrique,CSiga,!Muniesa! akkor már inkább a fiatalabbak kapjanak több lehetőséget, valamint Rafa nem azt érdemli, hogy padozgasson inkább egy EL csapatban aprítsa a támadókat :)
Kép
Ibra99
Barça C
Kapcsolat:

2010.04.08. 19:14:16

Jól van na. Csak próbálgattam. Meglátjuk hogy alakul. Figyeljetek az tény hogy semmi sem biztos. Izlés kérdése. Külónben nincs köze semmi managerhez minden kivéve Xavi Keita Pinto ügyön kivül tényre alapul.
„Öt esztendőre írtam alá, nagyon boldog vagyok itt, és eszem ágában sincs eligazolni Barcelonából.”-mpndta Ibrahimovics
Forza Barca
Barca 4ever
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.04.08. 19:07:02

Sztem sok igazolást ne várjatok. Ha megy Henry, akkor oda kell 1 ember, meg Fabregas visszahívása lesz sztem a fő cél. A többit megoldja a csapat saját nevelésekből és a kölcsönben lévő játékosokból. Elvégre van 2 védőnk. 1 középpályásunk és 1 csatárunk kölcsönben. Bár bevallom az őszintét, lövésem sincs, hogy Keirrisont minek vettük meg. Bojan-Pedro-Jeffren-Messi 4-es nem fog gyorsan kiöregedni. Hleb meg remélem már többet nem jön vissza. Henrique meg Cáceres 2-ősből meg vkit sztem be kéne építeni a csapatba Alves cseréjének aztán viszontlátásra. Írtátok Marquez távozását, de nem most hosszabbította meg 2012-ig?
matyi02
Entrenador del Barça

2010.04.08. 18:59:36

Amúgy Neymar ? :roll: :lol:

Mint Roni utód bal szélre kecsegtető a srác néztem nem 1x játszani.

Vélemények?
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.04.08. 18:55:11

matyi02 írta:Pinto nem kötött szerződést még 1évre?
De.
matyi02 írta:Am Márquez távozása nálam elég lehetséges szerintetek?
Szerinetem is az. Egyszer, már írtam, hogy ő és Henry fognak távozni nyáron. Emlékszem LM10 is egyetértett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.04.08. 18:59:13-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
matyi02
Entrenador del Barça

2010.04.08. 18:54:03

Xavi soha nem megy el az 100 de lazán beírtad h a világ jelenlegi középályása távozik ráadásúl a vergődő poolba és a poolnak honnan lenne rá pénze? Mert ha Fabre 40milla akk XAvi 50-60...

Am nem látok arra sok esélyt hogy Ribéry, és Fabre is jön egyszerre, de úgylegyen, Keita sem megy eel szten, Pinto nem kötött szerződést még 1évre? :oops:

Am a kölcsönjátékosokról nem írtál.
Remélem Hleb, marad ott a Henriquenak kell az esély Cáceres tökéletes Alves csere lehetne, Keirrisont, se kéne [auto_cenzúra]. CSIGÁT kölcsönadni!
Am Márquez távozása nálam elég lehetséges szerintetek?
Kép
Ibra99
Barça C
Kapcsolat:

2010.04.08. 18:46:23

Alaptalan jóslásokról és felállásokról nem beszélünk ebben a topikban!
„Öt esztendőre írtam alá, nagyon boldog vagyok itt, és eszem ágában sincs eligazolni Barcelonából.”-mpndta Ibrahimovics
Forza Barca
Barca 4ever
miihii
KHAL

2010.04.05. 17:58:13

Tim írta:
Más. Azt a cikket amiben Ribery kijelenti hogy a Madridba akar menni (és amire mindenki hivatkozik),be tudná linkelni valaki?
ALEXDP írta:Bocs így hirtelen ezt leltem.
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... agy_semmi/
Én ezzel nagyon óvatosan bánnék továbbra is.Mármint azzal a szóval,h kijelenti.Inkább fogalmazzunk úgy,h ebben a cikkben ezt írta az újság/oldal.
Már csak azért is,mert közvetlenül a fenti linken kicsit jobbra ott van a szintén hiteles "Ribery a BARCÁhoz tart" és a "Ribery:Nem kell aggódni,maradok Münchenben" cikk is.
Csak úgy miheztartás végett.Mindegyik "hiteles" infó volt és szentírásnak volt beállítva,hisz' mind a playától származott.Na persze. :roll:
Én inkább úgy gondolom,h inkább média keringőztette ennyire a különböző csapatokkal Franck-ot.Amikor felénk állt a zászló,velünk házasították.Aztán jött van Gaal,ezt megvétózta és szóba került a reál.Ekkor már blankóba látt(att)ák a franciát.Végül nem sikerült megállapodni,így maradt (átmenetileg?) Münchenben.
Nem hiszek abban,h annyira ostoba lenne a Sebhelyesarcú,h így dobálózna a nevekkel meg az "elkötelezettséggel".Inkább a sajtó munkájának eredménye ez,amit sokan kész tényként vettek.
Mint ahogy az áprilisi tréfát is,h a felesége dönt majd,mert csípi a homokos tengerpartot.Jött is a sav a franciára,pedig még ki is lett írva,h poén volt. :roll:
Kábé ennyit erről :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.04.05. 12:21:13

zola8787 írta:de rem minél hamarabb lezárulnak a találgatások és egyben biztos vagyok: Ribéry nem jön Barcelonába. Nem is kell....
Hát szerintem erre minimállis esély van. Jön a VB, és általában az ilyen tornák után - és nem előtte/alatta - szoktak robbanni a bombák. Plusz ott is "felfedezhetnek" a klubok 1-2 jó játékost - Ribéry 4 éve, Arshavin 2 éve pl. Szóval szerintem idén sokáig fog húzódni ez a hercehurca.

Szerintem a szélsőkérdést mi a VB alapjn döntjük el :oops: Én még mindig hiszem, hogyha Robinho villant egy nagyot a VB-n, akkor nálunk fog kikötni - ha felpörögne, és nem a Citys Robinhot látnánk, bőven jól járnánk vele úgyvélem -, de akár Di Maria vagy Ribéry is felnyithatja a vezetőség szemét - már ha lehet jobban kinyitni. :D

A középpályára szerintem Cesc érkezik - max Gourcuff - de rajta(tuk) kívül nem fogunk igazolni erre a posztra. Guardiola véleményem szerint úgy van vele, hogy egy középszerű irányítónál még Dos Santos és Thiago is jobb, úgyhogy őket fogja inkább felhozni. Sőt, ha jól tudom, idén mindkettőjük szerződése lejár, úgyhogy már profi szerződést kell kapniuk, vagy mennek nem? :oops: Valamiért úgy rémlik, hogy a B-be nem szoktak profi szerződéseket dobálni, de lehet nagyon félre vagyok tájolva Na de vissza a témához... Középpályára nem feltétlenül fogunk igazolni, hanem céltudatosan inkább - szélsőkérdésben véleményem szerint nyitottabbak leszünk. Amúgy Dos Santos megy a VB-re, lehet ott berobban, és Cescről el is felejtkezik a vezetőség :lol: :lol: (kétlem, de jól hangzik :lol: )

Meg ugye a cserejobbekk. Hát ezt nem tudom, sokan mondják az Osasuna leírhatatlan nevű bekkjét, ellenünk nem volt ügyetlen, tőlem jöhet. De azon se csodálkoznék, ha Bartra jönne fel cserének, bár 1 meccs alapján nehéz megítélni a teljesítményét, de amikor játszott, szerintem jó volt.

Egy szó mint száz, a VB nagy eséllyel "be fog kavarni"egy kicsit, de ennek ellenére 3 posztra várok igazolást: Balszélső, Jobbhátvéd és egy Irányító. Hogy ezek hány százaléka lesz az ifiből feltöltve, az még a jövő zenéje - ha egyáltalán valaki onnan jön fel... :D
zola8787
Director del Fútbol

2010.04.04. 21:59:41

Fabregas, Silva, Ribéry: már komolyan unalmas ez a találgatás. Beszéljünk inkább valaki másról. Mondjuk hozzuk el Balotellit XDXDXD Persze csak vicc volt, de rem minél hamarabb lezárulnak a találgatások és egyben biztos vagyok: Ribéry nem jön Barcelonába. Nem is kell....
Tim
Mezei fórumozó

2010.04.04. 21:53:01

ALEXDP írta:Bocs így hirtelen ezt leltem.
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/ ... agy_semmi/
Köszi! Most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége ennek a sztorinak.
Ha kezdeni akar valamit a karrierjével akkor itt az ideje hogy váltson.
Akárcsak Agüero. Nem hiszem hogy jövőre is az Atleticoban fog játszani.
Kép
Lezárt