zola8787 írta:de rem minél hamarabb lezárulnak a találgatások és egyben biztos vagyok: Ribéry nem jön Barcelonába. Nem is kell....
Hát szerintem erre minimállis esély van. Jön a VB, és általában az ilyen tornák után - és nem előtte/alatta - szoktak robbanni a bombák. Plusz ott is "felfedezhetnek" a klubok 1-2 jó játékost - Ribéry 4 éve, Arshavin 2 éve pl. Szóval szerintem idén sokáig fog húzódni ez a hercehurca.
Szerintem a szélsőkérdést mi a VB alapjn döntjük el

Én még mindig hiszem, hogyha Robinho villant egy nagyot a VB-n, akkor nálunk fog kikötni - ha felpörögne, és nem a Citys Robinhot látnánk, bőven jól járnánk vele úgyvélem -, de akár Di Maria vagy Ribéry is felnyithatja a vezetőség szemét - már ha lehet jobban kinyitni.
A középpályára szerintem Cesc érkezik - max Gourcuff - de rajta(tuk) kívül nem fogunk igazolni erre a posztra. Guardiola véleményem szerint úgy van vele, hogy egy középszerű irányítónál még Dos Santos és Thiago is jobb, úgyhogy őket fogja inkább felhozni.
Sőt, ha jól tudom, idén mindkettőjük szerződése lejár, úgyhogy már profi szerződést kell kapniuk, vagy mennek nem?
Valamiért úgy rémlik, hogy a B-be nem szoktak profi szerződéseket dobálni, de lehet nagyon félre vagyok tájolva Na de vissza a témához... Középpályára nem feltétlenül fogunk igazolni, hanem céltudatosan inkább - szélsőkérdésben véleményem szerint nyitottabbak leszünk. Amúgy Dos Santos megy a VB-re, lehet ott berobban, és Cescről el is felejtkezik a vezetőség

(kétlem, de jól hangzik

)
Meg ugye a cserejobbekk. Hát ezt nem tudom, sokan mondják az Osasuna leírhatatlan nevű bekkjét, ellenünk nem volt ügyetlen, tőlem jöhet. De azon se csodálkoznék, ha Bartra jönne fel cserének, bár 1 meccs alapján nehéz megítélni a teljesítményét, de amikor játszott, szerintem jó volt.
Egy szó mint száz, a VB nagy eséllyel "be fog kavarni"egy kicsit, de ennek ellenére 3 posztra várok igazolást: Balszélső, Jobbhátvéd és egy Irányító. Hogy ezek hány százaléka lesz az ifiből feltöltve, az még a jövő zenéje - ha egyáltalán valaki onnan jön fel...