matyi02 írta:ElBartimaeus írta:Készítettem egy képet arról, hogy szerintem hogy is lenne érdemes felállni:
---
Bocs, hogy hosszabbra sikeredett, azért remélem valaki végigolvassa és kommenteli, mert érdekel, hogy mit gondoltok erről.

Tessék végig olvasni nem vicc!
Ugye Ibra rész kiesik de annyi kell Bojantól is ő meg is csinálja.
Busi rész én YAyat kezdetném ahogy előbb le is írtam biztos a Madrid rámenne Busira és hibára kényszerítenék, DE az elefántcsontpartival nem hiszem, hogy lehetne!, valamint Yaya kemény előre töréseivel sokat segíthet
Az hogy balra húzni a dolgokat, hát nemtudom...

rizikós nekem mert akkor az egész csapat ugyebár a bal oldalon van és PL: Alves felfut bead kifejelik azonnal jobb oldal totál üres lenne., valamint labda az nállunk lesz valszeg és akkor ki kell húzni hogy több terünk legyen a passzokra Margitosok pedig keresgéljék a bőrt
Az hogy Jeffren a kezdőbe gyorsasága miatt, Ini tudja őt indítani hát...

Én nagy Jeffren fan vagyok de nem érzem arra még elég jónak hogy egy Ramost megegyen DE hogy a második félidőbe beállna és úgy lefutna mindenkit abban tudok hinni
És ElBartimaeus grat hozzá jó meglátások
Véletlen nem vagy edző ?
Na, te vagy az első olyan ember, aki komolyabb érveket (Sanama nekem nem volt elég meggyőző

) sorakoztatott fel ellene.
A Sergi-Touré kérdésnél azért választottam a katalánt, mert sokkal többet passzol pontosan, illetve nem ütközésekkel szerez labdát, hanem inkább passzokat csíp el. A Reál támadói elég gyorsak ahhoz, hogy viszonylag kevés ütközésre kerüljön sor, ezért inkább a passzokat érné meg elcsípni. Építkezésben meg jobb Busquets, legalábbis a jelenlegi forma alapján biztos.
A csapat balra tolása nem azt jelenti, hogy a jobb oldal mindenképpen tök üres lenne, Sergi-t és Piquét a támadásoknál kicsit kijjebb is tolnám arra az oldalra épp az általad említett ok miatt, de alapvetően letámadással szerezhetnénk labdát, akkor meg gyors támadást igazából nem nagyon tudnának emberfölényben vezetni, hacsak nem adják fel elég nagy mértékben a védekezést, de akkor tuti nincs esélyük, tehát nem ez a valószínűbb.
Jeffren-t inkább a mostanában megkapott bizalom alapján tettem be Henry kárára, de igazából inkább egyet kell értenem azokkal, akik a franciát preferálnák ott, aki a mozgásával tuti le tudja fogni a bal oldalt, indítani is lehet és persze a Madrid ellen mindig él.
Amúgy nem vagyok edző, csak valahogy választ keresek erre a magas színvonalú játékra, amit ismét képviselünk, meg arra, hogy egy-egy meccsen miért mindig egy bizonyos ember termeli a gólok nagy százalékát, vagy éppen az összeset és az ilyesmi dolgokra, amikhez az "apró", finom mozgásokban látom a kulcsot. De csak próbálkozok, ezért is örülök pl a Te hozzászólásodnak, mert több szem többet lát, ha az agy gondolkodni is akar.
És így tudom korrigálni, avagy pontosítani a gondolataimat.