Jól játszottunk, Xavi 2 gólpassz, Valdes is jól védett, Messi is szerzett 1 gólt, de kihagyott 2 helyzetet.
Másik oldalról csak Casillast tudnám kiemelni.
Init már lerúgták volna már az 5. percben. Nem kell megint hogy 2 hónapra kiessen, majd beáll a 2.félidőre, jöhetne Touré is.ronaldinho89 írta:Én tudom hogy Alves jo játékos de miért kell pont most ezt a kezdő variálást. Ha INIESTA egészséges, felépült akkor mit kell még itt vigyázkodni. Aki egészséges az legyen kezdő mivel az egyik legfontosabb meccs az évben. Örülök hogy vezetünk de abszolut nem vagyok megnyugodva. Még jó hogy Messi megcsinálta, mert helyzeteink se nagyon nincsenek. Nincs támadójátékunk. Henry Iniesta kell!
Mondjuk jogosMikaos írta:Messit kéretik két támadónak venni. Szóval három támadónk leszcsababarca írta:Most két támadóval állunk fel,ez kevés lehet,de remélem elég lesz.
Messit kéretik két támadónak venni. Szóval három támadónk leszcsababarca írta:Most két támadóval állunk fel,ez kevés lehet,de remélem elég lesz.
barca99 írta:Mit váltunk?? Nem először megy idén a 4-2-3-1...currahee írta:mi a f*szom ez a kezdő???
pont ilyenkor kell felállást váltani?!
érthetetlen h egy jól bevált formációt bontunk meg egy ilyen fontos
vagy inkább 4-4-2 lesz... de én amugy sem emléxem olyanra amit te írsz max annyi a hasonlóság h messi visszább lépett általában de az más volt azért... ott inkább messi volt elengedve a pályán.barca99 írta:Mit váltunk?? Nem először megy idén a 4-2-3-1...
Mit váltunk?? Nem először megy idén a 4-2-3-1...currahee írta:mi a f*szom ez a kezdő???
pont ilyenkor kell felállást váltani?!
érthetetlen h egy jól bevált formációt bontunk meg egy ilyen fontos
Charlie írta:Most olvastam, hogy Mejuto Gonzales vezeti a meccset és álítólag 1999 óta nem vesztett vele a madrid meccset.
C.
Na, te vagy az első olyan ember, aki komolyabb érveket (Sanama nekem nem volt elég meggyőzőmatyi02 írta:ElBartimaeus írta:Készítettem egy képet arról, hogy szerintem hogy is lenne érdemes felállni:
---
Bocs, hogy hosszabbra sikeredett, azért remélem valaki végigolvassa és kommenteli, mert érdekel, hogy mit gondoltok erről.
Tessék végig olvasni nem vicc!![]()
Ugye Ibra rész kiesik de annyi kell Bojantól is ő meg is csinálja.
Busi rész én YAyat kezdetném ahogy előbb le is írtam biztos a Madrid rámenne Busira és hibára kényszerítenék, DE az elefántcsontpartival nem hiszem, hogy lehetne!, valamint Yaya kemény előre töréseivel sokat segíthet![]()
Az hogy balra húzni a dolgokat, hát nemtudom...rizikós nekem mert akkor az egész csapat ugyebár a bal oldalon van és PL: Alves felfut bead kifejelik azonnal jobb oldal totál üres lenne., valamint labda az nállunk lesz valszeg és akkor ki kell húzni hogy több terünk legyen a passzokra Margitosok pedig keresgéljék a bőrt
![]()
Az hogy Jeffren a kezdőbe gyorsasága miatt, Ini tudja őt indítani hát...
Én nagy Jeffren fan vagyok de nem érzem arra még elég jónak hogy egy Ramost megegyen DE hogy a második félidőbe beállna és úgy lefutna mindenkit abban tudok hinni![]()
És ElBartimaeus grat hozzá jó meglátások![]()
Véletlen nem vagy edző ?![]()
Ini nem nagyon produkálja magát a bal szélen, oda beraknám Bojant (Pedro lesz ott), és Init pedig Toure mellett játszatnám. De Pep dönt, és sajnos úgy érzem, Bojan megint nem kezd...MichaaBee írta:-------------------Valdés-------------------
---Alvés----Puyol----Piqué----Maxwell---
-------------Touré----Keita----------------
----Messi---------Xavi----------Iniesta---
------------------Henry--------------------
Nálam más kezdő szóba se jöhet., hiszen ez a legerősebb és szvsz a leghatékonyabb is.
Csak úgy mint Busquetsbe. Belé is bele van zúgva.barcafan0911 írta:Szerintem a legeredményesebb támadósorunk a Messi - Bojan - Henry csatárhármas lenne, utóbbi kettő elég jól érzi egymást a pályán. Csak sajnálatos módon Pep "szerelmes" Pedróba és biztos kezdetni foglya, szvsz Bojan pados lesz. Úgy meg nehezebb lesz.
Ami pedig Init illeti, ő csak maradjon középen, hasznosabb lesz ő ott.