Szerintem is így van.Busquetset én sem szerettem nagyon sokáig, de van benne fantázia. Márcsak a kora miatt is.hajnesz írta:Itt eggyes emberek nem tudják megérteni,hogy nem azért nem játszik,mert Pep nem szavaz neki bizalmat,hanem azért ,mert közel sincs a tavalyi formájától,s az nem feltétlenül a meccshiány miatt van...currahee írta:ha ez így megy tovább a szezonban akkor nyáron búcsút inthetünk Tourénak köszönhetően az ő mellőzésének.
és ha ő elmegy azt csak is Josep Guardiola számlájára lehet felírni mert ő a kis kedvencét játszatja.
egyébként talán azért játszik annyit Busquets Touré ellenében mert ő katalán + saját nevelés és akkor Pep ezzel dicsekedhet hogy mennyi saját nevelést játszat... vagy én nem tudom. de érthetetlen ez a fokozott mellőzés.
ha nem fog eleget játszani a szezon végéig illetve a fontos meccseken ott lenni (BL, bajnoki rangadók) akkor könnyen lehet hogy azt mondja máshol majd jobban megbecsülnek és értékelik a játékom lehet hogy több pénzért is...
Busquetsra meg akármit lehet mondani,de idén sokkal jobban játszik,mint Touré.Nézzétek már vissza,hogy mennyi jó labdát adott már a szezonba,s hányszor szürte le jó a közeppáját... Jólvan van hibája...És?? Tourénak nincs?
Csak gondoltam leirom a véleményem,mielőtt mindenki porig alázná Busquetsot...
Busquets nagyon sok labdát elszór,igaz, de nagyon sok labdát elszór Keita és Touré is.Nézzétek vissza az elmúlt meccseket.Nézzétek vissza a classicot h mennyi labdát elszórt Keita!
Szval szerintem a három játékos között nincs ma nagyon különbség, amiben talán kicsit több mint Touré az a kreativitás ( Keitával együtt).Viszont egy jó Toure jobban védekezik/több labdát tud szerezni mint Busquets vagy Keita.
Szerintem nincs különbség a 3 játékos között.Kb.egy szint.