Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fcbarca78
Jugador del Barça

2010.04.11. 18:31:09

hajnesz írta:
currahee írta:ha ez így megy tovább a szezonban akkor nyáron búcsút inthetünk Tourénak köszönhetően az ő mellőzésének.
és ha ő elmegy azt csak is Josep Guardiola számlájára lehet felírni mert ő a kis kedvencét játszatja.

egyébként talán azért játszik annyit Busquets Touré ellenében mert ő katalán + saját nevelés és akkor Pep ezzel dicsekedhet hogy mennyi saját nevelést játszat... vagy én nem tudom. de érthetetlen ez a fokozott mellőzés.

ha nem fog eleget játszani a szezon végéig illetve a fontos meccseken ott lenni (BL, bajnoki rangadók) akkor könnyen lehet hogy azt mondja máshol majd jobban megbecsülnek és értékelik a játékom lehet hogy több pénzért is...
Itt eggyes emberek nem tudják megérteni,hogy nem azért nem játszik,mert Pep nem szavaz neki bizalmat,hanem azért ,mert közel sincs a tavalyi formájától,s az nem feltétlenül a meccshiány miatt van...
Busquetsra meg akármit lehet mondani,de idén sokkal jobban játszik,mint Touré.Nézzétek már vissza,hogy mennyi jó labdát adott már a szezonba,s hányszor szürte le jó a közeppáját... Jólvan van hibája...És?? Tourénak nincs?
Csak gondoltam leirom a véleményem,mielőtt mindenki porig alázná Busquetsot...
Szerintem is így van.Busquetset én sem szerettem nagyon sokáig, de van benne fantázia. Márcsak a kora miatt is.
Busquets nagyon sok labdát elszór,igaz, de nagyon sok labdát elszór Keita és Touré is.Nézzétek vissza az elmúlt meccseket.Nézzétek vissza a classicot h mennyi labdát elszórt Keita!
Szval szerintem a három játékos között nincs ma nagyon különbség, amiben talán kicsit több mint Touré az a kreativitás ( Keitával együtt).Viszont egy jó Toure jobban védekezik/több labdát tud szerezni mint Busquets vagy Keita.
Szerintem nincs különbség a 3 játékos között.Kb.egy szint.
westerngom
Entrenador del Barça

2010.04.11. 18:17:29

Mikaos írta: "Busq biztos az apja miatt játszik", stb, hanem amellett kardoskodom, hogy minden bizonnyal Pep utasításait és filozófiáját Busq jobban tudja végrehajtani.
-ugye ezt jól átgondolva Te sem hiszed el, hogy így van......, illetve Buzkecc pályán látott játékát ítélve, más magyarázatot az édesapja jó baráti hátszélen kívül nem tudok elképzelni!
Egy v.kp.-nek minimum úgy kell játszania: -ellen állhatatlanul, átjátszhatatlanul, erőt demonstrálva mint, YAYA-nak!
Evvel szemben, Alvesen kívül talán ő fetreng és színészkedik a legtöbbet minden kis testi kontaktus után! Ezt a szintet bárki lehozza a csapatból a középpályán, még Pinto is!
hajnesz
Entrenador del Barça

2010.04.11. 18:14:17

currahee írta:ha ez így megy tovább a szezonban akkor nyáron búcsút inthetünk Tourénak köszönhetően az ő mellőzésének.
és ha ő elmegy azt csak is Josep Guardiola számlájára lehet felírni mert ő a kis kedvencét játszatja.

egyébként talán azért játszik annyit Busquets Touré ellenében mert ő katalán + saját nevelés és akkor Pep ezzel dicsekedhet hogy mennyi saját nevelést játszat... vagy én nem tudom. de érthetetlen ez a fokozott mellőzés.

ha nem fog eleget játszani a szezon végéig illetve a fontos meccseken ott lenni (BL, bajnoki rangadók) akkor könnyen lehet hogy azt mondja máshol majd jobban megbecsülnek és értékelik a játékom lehet hogy több pénzért is...
Itt eggyes emberek nem tudják megérteni,hogy nem azért nem játszik,mert Pep nem szavaz neki bizalmat,hanem azért ,mert közel sincs a tavalyi formájától,s az nem feltétlenül a meccshiány miatt van...
Busquetsra meg akármit lehet mondani,de idén sokkal jobban játszik,mint Touré.Nézzétek már vissza,hogy mennyi jó labdát adott már a szezonba,s hányszor szürte le jó a közeppáját... Jólvan van hibája...És?? Tourénak nincs?
Csak gondoltam leirom a véleményem,mielőtt mindenki porig alázná Busquetsot...
currahee
Jugador d'estrella

2010.04.11. 18:01:07

ha ez így megy tovább a szezonban akkor nyáron búcsút inthetünk Tourénak köszönhetően az ő mellőzésének.

Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.11. 17:51:45

Mikaos itt az a baj,hogy Toure amint említetted 5percre jött be és elszórt 2labdát.Ennek oka a meccshiány.

Busi úgy szór el meccsenként több labdát,és ad gólpasszt az ellenfélnek,hogy meccshiányról szó sincs nála.
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.11. 17:17:15

Mikaos írta:
Végezetül (bár már mondtam ma, de ezt érzem a legfontosabbnak): a játékos csapatban elfoglalt helyét és szerepét a legjobban az edző és a stáb érti és értheti. Lehet, hogy egyénileg jobbnak érezzük Tourét alapvetően (ÉN IS!), de én nem úgy állok hozzá a kérdéshez, hogy "Busq biztos az apja miatt játszik", stb, hanem amellett kardoskodom, hogy minden bizonnyal Pep utasításait és filozófiáját Busq jobban tudja végrehajtani.
Én sem ezzel érvelek, szimplán azzal, hogy Buszkecc egy kettétörhető szürke egér, Keitával együtt. Nem nyújtanak kimagaslót, senki sem beszél róluk úgy, mint Touréról anno hónapokig, hogy a középpályás labdaszerzés ura, egy varázsló. Buszkecc lehet ellátja a feladatát, jól helyezkedik, szerez lasztikat, tud bokázgatni, de sem fizikailag, sem technikailag nem ér fel Yayához. Ahogy a mali gyerek sem. Mégis mindketten indokolatlanul többet játszanak. És kár számokat hozni, mert tavaly is ezen ment itt a vita hetekig, Yaya mégis rendre kezdett legalább a nagy meccseken. Most már csereként sem jöhet be egy Madrid ellen, Keita meg ott majomkodik 90 percet a középpálya mély, láthatatlan bugyraiban.

Ez a csapat elbírja mindkettő játékát, ez a nagy helyzet. De hát ahol Xavi-Messi-Iniesta játszadozik, ott sok közepes emberkének van helye, mert belefér. És akkor még a hátuk mögötti Puyol-Piqué-Alvesről és az előttük álló Ibráról nem is beszéltem.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.11. 17:13:32

Mihu és gekkodan:
Értem a problémátokat. Mi több, egyetértünk abban is, hogy Touré jobb képességű labdarúgó (jelenleg), mint a kiscsikó Busquets. Egy vkp poszton amúgy is elvárás a rutin.

Régebben én is értetlenül álltam ezen döntés felett, most már úgy nagyjából (mint egyszerű foci rajongó) talán kezdem érteni, legalábbis a magam elgondolása alapján.

Nem is a nyilatkozatokra akartam kihegyezni a hangsúlyt, hanem a játszatásra. Lehet, hogy Pep mindig megvédi a játékosait rossz teljesítmény után - de ebből még nem következik egyenesen az, hogy akkor folyamatosan kéne játszatnia ezen játékosokat. Ezek szerint ő úgy érzi, hogy bizonyos játékosok (jelen esetben Busq) jól teljesítenek, és végrehajtják azt, amit ő kér.

Végezetül (bár már mondtam ma, de ezt érzem a legfontosabbnak): a játékos csapatban elfoglalt helyét és szerepét a legjobban az edző és a stáb érti és értheti. Lehet, hogy egyénileg jobbnak érezzük Tourét alapvetően (ÉN IS!), de én nem úgy állok hozzá a kérdéshez, hogy "Busq biztos az apja miatt játszik", stb, hanem amellett kardoskodom, hogy minden bizonnyal Pep utasításait és filozófiáját Busq jobban tudja végrehajtani.
Mihu
Director del Fútbol

2010.04.11. 17:03:30

Mikaos!

Nem hiszem, hogy nem volt még a keretben olyan játékos, akit nem kritizáltál volna. Az most teljesen mind1, hogy kit. Arra akarok kilyukadni, hogy Pep mindenkit megvéd, akár heteken, hónapokon keresztül is, hogy nagyon hasznos a csapatnak, meg meg van vele elégedve, és hasonlók. Úgyhogy az, hogy mit nyilatkozik Pep és Messi, az a látottak alapján számomra teljesen lényegtelen. Mikor Henry egy meccsen 3x találkozott a labdával, akkor is 2x eladta, akkor is azt mondták, hogy Titi nagyon hasznos tagja a csapatnak, és érdemtelenül szidják az emberek.

Szóval Messi és Pep akár a mennyekbe is emelhetik Busit a nyilatkozataikkal, számomra akkor is egy flegma, szeleburdi, könnyelmű, sokat és feleslegesen cselező vkp marad, aki játékban ugyan annyit tesz hozzá, amennyit el is vesz. Egyszóval számomra semmi extra a játéka, mégis mérhetetlenül többet játszik, mint Touré, aki Busihoz képest mérföldekkel többet tett le már az asztalra.

A játékpercekhez meg annyit, hogy ha ennyire ragaszkodz ahhoz a 2100-hoz....nemtudom hogy fociztál-e már csapatban. Én igen. Ezért is tudom megérteni Touré-t, mert valamelyest átéltem én is azt, amit most Ő. 5 évet játszottam nagypályán, 3 évig voltam stabil jobbszélső csatár. Aztán jött egy új edző, és hirtelen kegyvesztett lettem. Aztán az új edző meg azt a srácot kezdette, aki 3 évig a cserém volt. Onnantól kezdve ilyen 15-20 perceket kaptam. Arra akarok kilyukadni, hogy ha egy játékos nem érzi az edző bizalmát, akkor nem is várható el, hogy olyan teljesítményt nyújtson, amit el lehetne várni tőle.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.11. 16:43:54

Mikaos!

Óriási energiákat mozgatsz itt meg ma a fórumon, hogy megvédd az edzői döntést és nem is lehet vitatkozni vele, ameddig sikeresek vagyunk. Ettől még azt értsd meg, hogy Yaya évekig a csapatunk motorja és a védekezésünk-letámadásunk agya volt, tudjuk itt sokan mire képes és rossz nézni, hogy keveset szerepel. És továbbra is gondolom, hogy a Sergi-Keita tengelyhez képest feltünően keveset szerepel. És most nem ragadom ki egyiket vagy másikat, de Yaya ennél többet érdemel, mert bármennyire írja Etooka a cikkében, hogy Maxwell-Keita tegnap nagyot tengelyezett, a mali játékos szürke volt, mint egy egér. Hetek óta az, passzjátékban is gondjai vannak, simán kaphatna esélyt Yaya is. Arról nem is beszélve, hogy a játéktér ezen területén Yaya fizikuma sem másodlagos szempont és bármennyire bokázgat Buszkecc meg szerelget, néha úgy törik ketté, ahogy kell. Ja és Londonban szép kis gólt kaptunk a baromsága miatt. Szóval nem ilyen egyértelmű ez a kép azért, bármennyire is mezei szurkolók véleménye áll szemben egy 6 kupás edzőjével.

Egyszerűen ez a csapat elbírja Buszkeccet és nem feltünő, de mégis létező bakikról van ám szó.

Ja és továbbra is tartom, hogy Keita és Buszkecc is szürke mint a templom egere. Egyszerűen elbírjuk őket.

Yaya Touré - a szikla.

Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.11. 16:38:26

Sanama írta:Mikaos,
Azért ne nevettesd már ki magad.
Bocsánat, hogy Pep és Messi véleményét képviselem 5-6 fórumon jelen lévő drukkerrel szemben :D
Sanama írta:Amúgy meg nem tudom milyen 2100percről beszélsz:
bajnokság: 1000, BL 600, kupa 94
Kiszámoltam pontosan: 2044 perc. Add hozzá a szuperkupákat, a klub vb-t.
Sanama írta:Busquetsel nem lenne semmi baj,ha nem lenne ekkora arca,és ne lenne ilyen flegma. Tegnap is azt hiszem ő vesztett labdát ha minden igaz,és VdV-nek abból lett ziccere. Arsenal ellen is róla kaptuk a gólt.
És amikor Touré beállt a második félidőben legutóbb, akkor 5 perc alatt majdnem 3 gólpasszt adott az ellenfélnek.
Nem szeretem az elvakultságot... Vagy mindenkit egyforma elvek és tények alapján vizsgálunk, vagy akkor nincs értelme. Az, hogy csak Busquets-nél veszel észre ilyen hibákat, azt mutatja, hogy csak nála figyeled.
Talma
Jugador d'estrella

2010.04.11. 16:16:53

Felvetődött magamban a gondolat, hogy esetleg Touré - Fabregas csere lesz láthatáron?

Mivel ez a mellőzés valamire mindenképp utal. Csak akkor tesz ilyent egy edző, ha jövőre nem számol a játékosával. És talán pont ezért játszatja ennyit Busquets-t, hogy jövőre bombaformában legyen.
socio66

2010.04.11. 16:07:19

Mikaos-nak annyiban igaza van,hogy Touré egyáltalán nem tett meg mindent azért,hogy visszakerüljön a kezdőbe,amikor lehetőséget kapott. Elpasszolt labdák,lomha mozgás,abszolút passzivitás. Ez jellemezte,mikor Pep pályára küldte,ezzel pedig nem lehet kiszorítani a jelenlegi Busquets-et,aki azért elég jól nyomja és nagy potenciál van benne.
Touré nagyon jó volt az elmúlt két évben és méltán lehetne még rosszabb időszakában is stabil kezdő,de Pep-nél úgy tűnik nincs bérelt helye.
Az edzéseken meg nem vagyunk ott,nem látjuk a két játékos edzésmunkáját, hozzáállását,azon is sok múlik.
Azért én is sajnálnám az elefántcsontpartit és reménykedem benne,hogy velünk marad,de nem fogok meglepődni,ha távozik.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.11. 16:06:41

Az a gond, hogy az évben - jó, legyen csak a tavasszal - egyszerűen nem kapott elegendő bizalmat. Én nem tudom elképzelni, hogy Touré edzésmunkájával gond lenne. Az meg botrányos, hogy jóformán nem kapott sorban két meccset, vagy többet, hogy formába lendüljön. S amikor játszott kezdőként, akkor nem is rosszul, legalábbis nem rosszabbul, mint Sergi, Keita, sokszor még Iniesta hellyel-közzel előforduló, közepes, ám még így is nem mindennapi produktumát is hozta.

Ez a perces dolog meg vicc. Vagy nézhetjük úgy, hogy nem mindegy, hogy valaki minden harmadik meccsen lép pályára, vagy valaki másfélszer annyit, inzenzív terhelés mellett. S akkor még nem vettem ide azt, ami már-már megalázó szerintem, hogy egyáltalán előfordul olyan, hogy 5-30 percekre taktikai jelleggel, vagy más pihentetése céljából becserélik. (Ennél a pontnál nem tudok elmenni, hogy ne példálózzak Zlatannal, aki bárhogy is játszott egy meccset /négy hónapon keresztül/, s ha egymás után többször is gyengén teljesített, akkor is a kezdőbe került. Ebben az olvasatban Torué formába lendítését is "erőltethette" volna a mester, ha másért nem is, azért amit Yaya az előző idényben letett az asztalra. )

Sergivel semmi bajom, ha végig koncentrálna és nem bizonytalankodna legalább a meccsek 80%-ban, akkor végképp nyugodt lennék. Persze, minden téren fejlődhet még, de van benne potenciál.

Touré ha más szempontból nem is, a sokoldalúsága és a védekező képessége révén más szintet képvisel.

Az tény, hogy nem volt meg az esélye elérnie a csúcsformáját. Keita pedig megint más tészta, nálam Touré nagyságrendekkel előrébb tart, de jelen esetben Guardiola a személyisége, meg a nem is tudom milyen posztja (mert igazából a balszélsőtől :lol: kezdve a középső középpályáson és a támadó középpályáson át még trequartista és csatár szerepkörben is játszatta, kevesebb, mint több sikerrel) miatt használhatóbb számára. Ennyi belefér valóban, a többit legalább 50%-ban dilettantizmusnak és unszimpátiának tartom Pep részéről.

Sanama írta:Mikaos,
Megtette:
Mikaos írta:Pep a Busq apja - aki egy nevenincs a klub történetében és a klub jelenlegi életében is - miatt csinálja ezt
A "noname" szót kényszerből kellett kicserélnem, jó magyarosra... :D
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.11. 15:47:53

Mikaos,
BL-ben rendre szinte csak a csoportkörben kapott lehetőséget,ami egy Barcanak nem tét.

Ami számít az a bajnokság,és a kieséses BL szakasz.
Na hát a bajnokságban Busi 2000percél , Toure 1000 :!: -nél jár. Ez majdnem annyi,mint Csiga 800perce.
Itt nem stimmel valami. Csigának ad 800percet,annak ellenére hogy semmit nem mutatott, Toure,aki meg igen, annak 200al többet,mint a csapat fekete bárányának,és FELE annyit,mint Businak?
Toure 16 bajnokin játszott. Úgy,hogy komolyabb sérülésről nem tudok...

Amúgy meg nem tudom milyen 2100percről beszélsz:
bajnokság: 1000, BL 600, kupa 94

Csak ne az legyen a vége,hogy Toure megy és MAscherano jön...

Busquetsel nem lenne semmi baj,ha nem lenne ekkora arca,és ne lenne ilyen flegma. Tegnap is azt hiszem ő vesztett labdát ha minden igaz,és VdV-nek abból lett ziccere. Arsenal ellen is róla kaptuk a gólt.
November is kiszórta magát a Real ellen.
Rengeteget szórakozik a középpálya egyik legfontosabb posztján, feleslegesen cselezget,és flegma.

Ezek a dolgok mindnere utalnak,csak klasszira nem.

A csapat eredményessége pedog más tészta. Ha tavaly év elején elbírt a csapat egy 0 Henryt(igaz ő az év végére megrázta magát és fantasztikus volt), akkor egy effektive gyengébb vkp játéka sem látszik meg,nem?!
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.11. 14:10:17

Ez a saját nevelés dolog is kicsit erőltetett. Oleguer szinte elsőként repült a Klubtól, pedig nála nagyobb katalánt nehezen találni, és talán évi 4-5 meccs Alves mögött még nem is rejtett volna magában sok kockázatot.

gekkodan, igazad van. Nagy pazarlás lenne elengedni, de egyszerűen (most) nélküle is jó a Barca. Engem ez érdekel csak. Persze ha jövőre csak Sergi lesz, és minősíthetlen teljesítményt nyújt, az eredmények sem jönnek, akkor elő lehet venni az edzőt.

Mellesleg én nem is Busquets-hez képest keveslem a lehetőséget, hanem Keitához. Tegnap is küzdött a mali, de két jó passza nem volt. Nem tudom, miért nem lehet ott kipróbálni Yayát. Védekezésben nem hiszem, hogy ne hozna ennyit, támadásban meg lehetetlen lett volna alulmúlni Keitát.

És abban sem lennék biztos, hogy máshol olyan jó dolga lenne. Nem tudom pontosan kik akarják vinni, de a történelemkönyvekbe itt fog bekerülni, nem az Arsenalban vagy Cityben. :)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.11. 13:52:18

Benga írta:Aki azt mondja, hogy Toure nem bizonyított akkor, amikor lehetőséget kapott attól azért megkérdezném, hogy Sergi mennyivel tett többet azért, hogy őt preferálják azon a poszton? Nincs bajom Sergivel, kedvelem meg minden, de ha Toure megkapná a bizalmat, tartósan, nem 1 meccs erejéig, nyilvánvaló, hogy jobb teljesítményt nyújtana, mint Sergi, mivel jelenleg jobb képességű labdarúgó, ez nem lehet vita alap.
Nem vita alap, Touré jobb képességű. Csak egyrészt ez évben ezt nem bizonyítja sokszor.
Másrészt nem a képességekről van itt szó, hanem arról, hogy egy játékos mennyire illik bele az edző által elképzelt rendszerbe. Kitűnő példa erre a Manchester United, ahol egy pár, képességeit tekintve másodosztályú játékos (Fletcher, O'Shea, Park), vagy már élete formáján túl lévő játékos (Scholes, Giggs, Neville) játszik egy meccsen, de mégis kitűnően végzik a dolgukat, amit az edző kér: ezért sikeresek évek óta. Egy játékos a csapat részeként üzemel, nem pedig afelett vagy amellett.

Én (mint laikus) úgy gondolom, hogy Touré-nak a passzjátéka és üresbe mozgása hagy némi kívánnivalót maga után. Pedig kb.ezek a legfontosabb részei a Barca gépezetének a letámadás mellett (amit viszont nagyon jól csinál Touré). Mégis lehet, hogy a másik kettő fontosabb lehet Pepnek (ha ő is úgy gondolja, mint én).
Benga
Entrenador del Barça

2010.04.11. 13:35:53

Aki azt mondja, hogy Toure nem bizonyított akkor, amikor lehetőséget kapott attól azért megkérdezném, hogy Sergi mennyivel tett többet azért, hogy őt preferálják azon a poszton? Nincs bajom Sergivel, kedvelem meg minden, de ha Toure megkapná a bizalmat, tartósan, nem 1 meccs erejéig, nyilvánvaló, hogy jobb teljesítményt nyújtana, mint Sergi, mivel jelenleg jobb képességű labdarúgó, ez nem lehet vita alap.

A Pep nem kedveli a fekákát féle vélemény, pedig remélem csak poén volt.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.11. 13:18:36

Tourénak jobban kéne játszania, ha Pep lehetőséget ad neki*. És akkor nincs kérdés, nincs vita.
Volt 2100 perce!!!! ez évben, hogy tisztázza az első helyet a vkp poszton, de nem sikerült neki egyelőre.

Mindig egyszerű másokra mutogatni (Pep a saját neveléseket favorizálja**, Pep a Busq apja*** miatt csinálja ezt, stb) - de mi lenne, ha inkább Barca-drukkerként, és nem Touré-drukkerként állnátok a kérdéshez hozzá?

* ez évben két meccsen játszott igazán jól: az egyik szuperkupa meccsen, illetve valamelyik bajnokin.
** ja, úgy mint V.Sánchezt, Crosast, Giovannit és Jorquera-t... : eladta őket.
*** aki egy noname a klub történetében és a klub jelenlegi életében is
zoli001
Barça B

2010.04.11. 13:10:07

Rivaldo11 írta:
gekkodan írta:Én csak azt sajnálom, hogy a világ egyik legjobb VKP-ja jó eséllyel elhúz nyáron. És ez nagy pazarlás, mert habár az eredmények Pepet igazolják, azért nem kell érteni hozzá, ahogy barca99 mondja, hogy belássuk: yaya még akkor is keveset játszik, ha Buszkecc tényleg ennyivel jobb lenne nála. Holott nem az.
Azért várjunk még ezzel. Ha nincs személyes ellentét, akkor nem biztos hogy megy Yaya. Neki sem mindegy, hol játszik. Ha most, a döntő szakaszban lehetőséget kap, és címeket nyer, jó szájízzel megy nyári pihire.
Sziasztok.
Az év elején olvastam valahol (vagy riportot láttam,már nem tudom),hogy Yaya még 1évet biztosan marad.
De már tudom hol láttam.....A Eurosporton volt egy riport a tesójával,hogy mennyire szeretnének együtt játszani,és ott mondta hogy 1évet még biztos marad a Barcában.Tehát szerintem aki ezt mondja hogy még 1 évet.......az ne várjon mást....
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.11. 13:03:57

Hatalmas amit művel Guardiola, de ilyen téren baromi önfejű. Oké, hogy jó dolog a saját nevelés, meg jó dolog ennyire a fiatalokat nyomni, de Touré szerintem nélkülözhetetlen lenne alapjáraton onnan. Abban van valami, hogy a döntő szakaszra ott lehet, de szerintem nem lesz. Most kicsit áldom az eget, hogy még az előtt elment Oleguer mielőtt jött volna Guardiola.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.11. 13:01:26

Rivaldo11 írta:
gekkodan írta:Én csak azt sajnálom, hogy a világ egyik legjobb VKP-ja jó eséllyel elhúz nyáron. És ez nagy pazarlás, mert habár az eredmények Pepet igazolják, azért nem kell érteni hozzá, ahogy barca99 mondja, hogy belássuk: yaya még akkor is keveset játszik, ha Buszkecc tényleg ennyivel jobb lenne nála. Holott nem az.
Azért várjunk még ezzel. Ha nincs személyes ellentét, akkor nem biztos hogy megy Yaya. Neki sem mindegy, hol játszik. Ha most, a döntő szakaszban lehetőséget kap, és címeket nyer, jó szájízzel megy nyári pihire.
Nemtudom én személyes ellentétet nem gondolok.
Emlékeztek volt a szitu,mikor Pep 4et akart cserélni és Csigának szólt.
Na Toure röhögte ki a legjobban Pepet ,meg még utána is "dobott" vagy szólt valamit. Aztán Henry vállára dőlve nevetett.

Ebből kiindulva ha én nem szeretném az edzőmet,biztos nem röhögnék vele/rajta,hanem fapofával ülnék,értitek?!
ziipp
Capitá del Barça

2010.04.11. 13:00:45

lui1698 írta:Gondolkodj már kicsit. Keita meg Abidal hófehérek? A mali Pep egyik személyes kedvence, míg a francia ha egészséges mindig kezdő.
Majd meglátjuk, hogy alakul az Abidal-Maxwell páros sorsa. Egyébként sem jellemző Pepre, hogy önmaga ellen dolgozna, de ha van lehetősége, akkor megteszi a lépéseket.

Az rendben van, hogy az eredmények őt igazolják, és ha ez kell a lelki békéjéhez és ebből kifolyólag a győzelemhez, legyen. Ám a Yaya-Busi közötti különbség tényszerűbb annál, hogy csak úgy elmenjen mellette az ember.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.11. 12:54:07

Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.11. 12:51:25

barca99 írta:
LG írta:De Touré még nem ment el. Még széteshetünk utána. Lehet, h idén megy nélküle is, de lehet, h hosszú távon majd mégsem.
Lehet. Mint ahogy az is, hogy ezután ötször megvédjük minden címünket.
Feleslegesen misztifikáltok megint túl dolgokat, miközben Busquets egy nagyon jó mérkőzésen megint túl van. 21 évesen.

Nagyon sajnálom, hogy Yaya nem játszik, az egyik legkedvesebb játékos számomra, főleg a légiósok közül. És az sem fog tetszeni, ha eligazol. Viszont eddig sehol nem támadható Pep döntése, nekem meg százszor inkább Barca, mint akármelyik játékos...
Az utolsó mondatoddal egyet értek. Csak azért sajnálom azt, ahogy pl. Etoonak kellett távozniuk, és sajnálnám, ha Touréval is ez történne. Mert ez a 2 ember semmivel nem szolgált rá. Mondhatjuk, h nélkülük is milyen jól megy, de nem hiszem, h velünk gyengébbek lettünk volna, sőt!
De Etoo helyett legalább jött egy nagyszerű csatár Ibra személyében. Remélem ha esetleg megy Touré, ezért egy Essient hozunk a helyére :D
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.11. 12:49:32

Én csak azt sajnálom, hogy a világ egyik legjobb VKP-ja jó eséllyel elhúz nyáron. És ez nagy pazarlás, mert habár az eredmények Pepet igazolják, azért nem kell érteni hozzá, ahogy barca99 mondja, hogy belássuk: yaya még akkor is keveset játszik, ha Buszkecc tényleg ennyivel jobb lenne nála. Holott nem az.

Yaya Touré - a szikla.

Lezárt