kurdt írta:Azért az Arsenalba sok csatár lenne jó. Valszeg Chamakh lenne a legjobb, de mondjuk Dzeko, Hulk, Lukaku (?) vagy Balotelli/Pazzini (nem túl sanszos egyik se) is jók lennének. Sőt még Gomis is, aki szvsz nagyon tehetséges, csak gyökér volt h Lyonba igazolt.
Fellaini nagyon jó választás lenne. Fantasztikusan jó játékos, vágja a PL-t és ő is fiatal.
Chamakh szerintem jönni fog. Dzeko túl drága, Lukaku-t szerintem a Chelsea vagy a Real fogja elvinni, Hulk is drága lenne, meg őt nem is tartom olyan jónak, Pazzini szerintem marad olaszban, Balotelli passz, először is észhez kéne térnie, Gomist nem láttam sokszor játszani, róla inkább nem írnék.
Fellaini szerintem is nagyon jó játékos, bármilyen poszton bevethető, elnézném őt az Arsenalban.
Gekkodan! LG és Mikaos leírta a véleményemet. Csak annyit fűznék hozzá, hogy a "nagy durranás" (még) tényleg elmaradt, de azért a 3-4. hely mindig megvan, a ManCity, Tottenham kettős egyike, ahol szrják a pénzt, csak a Liverpool idei formájának köszönheti, hogy jövőre a BL-ben fog indulni. Szóval az Arsenal megelőzéséről szó sincs, és a Chelsea kivételével az összes csapatra igaz, hogy a pénz nem minden.
Ja, egy olyan szezont megnéznék, ahol nem sérült a fél Arsenal keret...