USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.13. 13:27:30

Krojf írta: 2-5 a vége a Montrealnak, így a Pens elbukott!
A legendás Mellon Arena utolsó mérkőzését láthattuk!
Sajnos a Pens most túlságosan is erőtlen volt ahhoz, hogy meghosszabbítsa legendás arénájának "sportkarrierjét"!
K.
0-4 is volt sajnos, aztán hihetetlenül jöttek előre a hazaiak, elképesztő nyomást fejtettek ki, 2-4re alakították és még volt 1 harmad, ahol szintén meg voltak a lehetőségek, de többre már nem futotta. Pedig még ki kellett volna használni 1-2 emberelőnyös szitut, de úgy vettem észre, sima 5-5 ellen jobban toltuk. :D sebaj, óriási meccs volt, megérte megnézni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.05.13. 04:17:03

A Pens új otthona októbertől: http://en.wikipedia.org/wiki/Consol_Energy_Center
Szerintem impozáns!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Krojf

2010.05.13. 04:10:32

ozsimiki írta:
Krojf írta:Pittsburgh-Montreal Game7!!!
Aki győz, főcsoportdöntős!!
01:00, Sport2, ESPN America!
K.
Hajrá Pittsburgh!

Óriási meccs lesz (illetve már tart, 1-0 már is a Montrealnak...)
, egész párharcra jellemző volt az amiről a rájátszás szól 8)
2-5 a vége a Montrealnak, így a Pens elbukott!
A legendás Mellon Arena utolsó mérkőzését láthattuk!
Sajnos a Pens most túlságosan is erőtlen volt ahhoz, hogy meghosszabbítsa legendás arénájának "sportkarrierjét"!
K.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.13. 01:18:07

Krojf írta:Pittsburgh-Montreal Game7!!!
K.
Hajrá Pittsburgh!

Óriási meccs lesz (illetve már tart, 1-0 már is a Montrealnak...)
, egész párharcra jellemző volt az amiről a rájátszás szól 8)
Kép
Krojf

2010.05.13. 00:10:45

Pittsburgh-Montreal Game7!!!
K.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.05.12. 16:18:39

Slither írta:Végül mindkettő tudott söpörni, nagyon egyoldalúak voltak a párharcok.

Celtics is simán nyert most idegenben. Ha azt nézzük hogy a 2 Cavs győzelem is épphogy összejött, akkor látszik hogy ez a matchup is elég sima eddig. Ha James nem kapja össze magát, akkor esélytelenek lesznek Bostonban. Ha meg a Big4 jól nyomja és a pad is hozzá tud tenni, akkor a kelták lezárják a párharcot holnap. 8)
azt hiszem a bostoni 3. meccset elég lazán behúzta a Cavs, mind 4 negyedet megnyerve, az elsőben meg nagy különbséggel húzták le jamesék (CC 60%al volt eredményes mezőnyből, 41%al három pontosból, ami elég jó stat a Boston ellen) James sztem nagyon fel lesz pörögve a következő meccsre, nagyot fog alakítani, ebben biztos vagyok. Igazából csak az kérdés, h mellé érnek a társak, m egyedül kevés lesz legyőzni a Celticset. Mert akármennyire is kiemelkedő a KingJames, azért rajta kívül is vannak ott játékosok.. Nézegetve az nba.comot, eléggé érdekes ez a playoff eddig. a phoenix remeklése, a denver korai búcsúja. meg eléggé szokatlan 4-0ás elődöntőket látni. a Bostont se véltem ennyire jónak. (számomra) pozitívum, h végre időben kiesett a spurs :lol: a lényeg, ha erre a rájátszásra tettem vna tippmixet, nem sok mindent találtam vna el :roll: :lol:
Kép
PCsabi
aka Game90

2010.05.12. 15:46:42

Cavs - Celtics meccsből az első három negyedet tudtam végignézni.

Jamesnek az első félidőben nem is volt sikeres mezőnykísérlete :roll: A többiek meg elég ritkán tudnak elsőszámú opcióvá felnőni James rosszabb napjain.

Mike Brown helyett meg kéne egy jobb edzőt hozni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.12. 10:50:11

Végül mindkettő tudott söpörni, nagyon egyoldalúak voltak a párharcok.

Celtics is simán nyert most idegenben. Ha azt nézzük hogy a 2 Cavs győzelem is épphogy összejött, akkor látszik hogy ez a matchup is elég sima eddig. Ha James nem kapja össze magát, akkor esélytelenek lesznek Bostonban. Ha meg a Big4 jól nyomja és a pad is hozzá tud tenni, akkor a kelták lezárják a párharcot holnap. 8)
PCsabi
aka Game90

2010.05.10. 20:02:41

Slither írta:...
Rondo tényleg nagyon jó, a 3 sztár helyett most már ő húzza a Boston szekerét. De én még mindig Paul-t vagy D-Will-t választanám. Amúgy szerintem a Cavs hazai pályán behúzza.

Suns söprése meglepő, főleg, hogy a Spurs kiverte a Dallast. SA-ban tényleg nagy változások várhatók: A bennfentesek valószínűsítik, hogy Tiago Splitter B a s z k földről Texasba költözik, a brazil mellett pedig a legnagyobb változtatást minden bizonnyal egy cserével érhetnék el. Parker állítólag bizonytalan jövőjével kapcsolatban és lejáró, $13,5M-os szerződésével a Spurs legkomolyabb cserealapja lehet, ha ezt az utat választják a hiányposztok javítására. (nba1.hu)

Orlando és a LA szerintem csak hazai pályán fog továbbjutni.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.10. 18:23:20

Eddig a konferencia elődöntők elég simák a Cavs-Celtics kivételével. Rondo nem semmi dolgokat művel, most is olyan erős tripla-duplákat szerzett, hogy LeBron is megirigyelné. Védekezésben talán a ő a legjobb az írányítók közül, támadásban is hatalmasat fejlődött. Jól irányítja a csapatot, szépen osztogat, és fenomenális assitokat ad. A betörései nagyon jók, 1-v-1-ben szinte bárkit megver. A mezőnykosarakat is egész jól dobálja most már, ha ezen és a 3-asain túd még fejlődni, akkor simán lesz olyan jó (ha nem jobb) mint Deron és Paul.

A Suns végre túl tudott lépni a Spursön, ráadásul söpörtek. San Antonioba jövőre még lehet esélyük ha jól tudnak kavarni, mert utána Duncan már nem lesz megállíthatatlan, már idén sem volt az igazi. RJ egy rossz projekt volt, TP és Manu meg sokat sérültek. Lassan újjá kell építeni a csapatot, és megszerezni az új Döncit.

Ma este Magic és a LAL is söpörhet, bár azért meglepődnek ha mindkettőnek sikerülne.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.04. 11:21:41

Hehe, King James sérült könyöke eddig eléggé betett a Cavsnek. Első meccset is épphogy nyerték. Rondo meg hatalmasat játszik, egyértelmű hogy ő lesz a köv. évtized Celtics franchise játékosa. Mekkore cseleket nyom le az az ember néha... mintha streetball lenne. 8)
cps46
Entrenador del Barça

2010.05.02. 18:53:50

NHL

Keleten már az első körben kiesett a 3 legjobb kiemelt (Capitals, Devils, Sabres), ezzel gyakorlatilag ki van taposva a pingvinek útja a döntőig.
Szerintem újabb Pittsburgh - Detriot döntőt élvezhetünk, remélhetőleg a tavalyi kimenetellel. :wink:
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.04.28. 12:41:24

Keleten menetelnek a nagyok, ahogy az várható volt. Magic söprés egy gyengén játszó Howarddal. Cavs és Celtics taktikusan és éretten nyomták, szombaton egymás ellen kezdik meg a párharcot. Bulls egész jó volt, a Rose-Deng-Noah hármas jó kis magot alkot, nagy jövő előtt állnak. Heatsnél megint csak Wade tudott értékelhetőt mutatni, ha nyáron nem szereznek jó játékosokat mellé, akkor tutti megy NY-ba.

Nyugaton kicsit izgalmasabbak a párharcok, jóval kiegyensúlyozottabbak a csapatok. Utah sima vezetése azért kicsit meglep.
levproff
Director del Fútbol

2010.04.26. 14:43:27

fcbarca0827 írta:
levproff írta:Hali!
Egy kérdésem lenne.
A Lakersnek nyerni kell szerdán?
Nem ártana... :) Jelenleg 2:2 az állás és otthon játszanak. 4 győzelemig tart a párharc a 6. meccsre idegenbe mennek (asszem :roll: ). Biztos behúzzak a 3:2-t. :wink:
Okés, köszi! :)
Ahogy néztem Te hétvégén nagyot hasaltál rajtuk.. :?
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.04.26. 14:29:22

levproff írta:Hali!
Egy kérdésem lenne.
A Lakersnek nyerni kell szerdán?
Nem ártana... :) Jelenleg 2:2 az állás és otthon játszanak. 4 győzelemig tart a párharc a 6. meccsre idegenbe mennek (asszem :roll: ). Biztos behúzzak a 3:2-t. :wink:
Levproff írta:Ahogy néztem Te hétvégén nagyot hasaltál rajtuk..
Úgy ám, egy 10-est. :? Úgy gondoltam kétszer egymás után nem kapnak ki Oklahomában, de mégis...Attól, még a Lakers marad a kedvenc. :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.04.26. 14:45:31-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
levproff
Director del Fútbol

2010.04.26. 14:21:02

Hali!
Egy kérdésem lenne.
A Lakersnek nyerni kell szerdán?Mennyire fontos ez nekik?
Mármint, hogy azt vágom, hogy tét meccs, de azt nem, hogy komolyan veszek-e.

(Bocsi a hülye kérdésért, de nem vagyok valami penge ilyen téren.) :oops:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Krojf

2010.04.24. 21:46:54

Az idei NFL Draft ötödik körében a 150. helyen elkelt Meskó Zoltán temesvári születésű punter játékjoga!
A kiszemelő klub a legendás New England Patriots!!!
K.
Primitive
Entrenador del Barça

2010.04.18. 12:12:52

Hali.

Mennyire követitek a nyugati barátaink másik népszerű sportját az NHL rájátszást, és mit gondoltok az eredményekről:

Nekem eddig csalódás, a 'nagy' csapatok betliznek, és sorra vesztették el a pályaelőnyöket. A Capitals, aki nálam a legnagyobb esélyes volt a Stanley Kupára, hajnalban alig-alig húzta be a meccset hosszabbításban a 8. helyen végzett Motreal ellen, akik ellen az első meccset el is bukták :roll:

Vancouver is nyögvenyelősen vezet 2-0-ra két OT után.. San José is elvesztette a pályaelőnyét a Colorado ellen. Mondjuk a Colorado nálam az idei év titkos esélyese.

A másik esélyes (nálam) a Chicago Blackhawks is botlott a Nashville ellen.

Akkor leírnám, hogy nálam hogyan néz ki a rájátszás :

Pittsburgh - Ottawa - nehezen de továbbmennek Crosby-ék. (1-1 most)

New Jersey - Philadelphia - a nagy nevekből álló Devils nem tud egyszerűen kiegyensúlyozott formát mutatni. 1-1 most az állás. Nem lepődnék meg, ha kipottyanna a Devils.

Phoenix - Detroit - a Detroit a szezon elején sérülésekkel bajlódott, de a végére meggyógyultak a kulcsjátékosok. Filppula, Zetterberg, Datsyuk és a többiek szerintem átlépnek a Phoenix-en. 1-1 most, Detroit elvette a pályaelőnyt.

San José - Colorado - az Avalache egy nagyon szimpatikus kis csapat. A nagy San José meg első meccsen sima vereséget szenvedett. A második meccsen meg a Colorado egészen az 59. percig vezetett. Aztán viszont lehozták a kapust a Cápák, és egyenlítettet, majd OT-ban be is húzták a meccset. 1-1 most. Nehéz meccsen Sharks továbbjutást jósolok. Ja, és még egy kis érdekesség, a Sharks 60+ SOG-ból lőtt 5 gólt, a Colorado pedig 20 környékén lőtt kapura, és abból lett 5 gól.

Buffalo - Boston - a Buffalo egy masszív csapat benyomását keltik. nem parádéznak, nem lőnek 7-8 korongot, csupán csak nyernek. 1-1 az állás. Szerintem Buffalo továbbjutás lesz.

Washington
- Montreal - :roll: 1-1 a párharc. Remélem, csak egy kisiklás volt az első haza meccse a Capitals-nak. Ovechkin és a gárdája remélem továbbmegy.

Vancouver
- Los Angeles - Kedvenc csapatom a Canucks. Két OT-al vezetnek 2-0-ra, viszont nem lesz egyszerű. Luongo a kapuban egy nagy előny, a Sedin fivérek is jól nyomják... Vancouver továbbjutás lesz ebből. Hajrá, hátha összejön a döntő, én bízom benne. :)

Chicago
- Nashville - 1-0 a Predatorsnak. Chicago nagyon jó csapat, nem tudom, mit blfszkodnak :roll: Hossa egy félisten, remélem, hogy továbbmennek, mert nagyon szimpatikus csapat, és nem mellesleg nagyon jó is.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
madmushroom
Capitá del Barça

2010.04.18. 10:42:12

ozsimiki írta:Én Lakers fan vagyok,de ezúttal szerintem behúzza a Cavs, most végre még James-t is pihentették ha jól tudom,az utolsó pár meccsen, ahogy kell is.

nem mint tavaly,amikor bődületes mérleggel zárták az alapszakaszt,aztán elfogytak a play offra...

szóval Lakers-Cavs nem meglepetés nagy döntőt várok, Cavs sikerrel.

persze,remélem,h Lakers húzza be.
Jól számolom, hogy Magyar idő szerint ma este kilenckor lesz az első derbi ?

(Lakers-Thunder)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2010.04.18. 07:52:19

Cleveland - Chicago: sima Cavs továbbjutás, 4-0.
Orlando - Charlotte: Bobcats védekezése elég jó, de azért meglepetés lenne Howardék korai búcsúja, 4-2.
Atlanta - Milwaukee: Bogut sérülése nagyon rosszkor jött a Bucksnak, vele azért megizzasztották volna a Hawks-t, de így 4-1.
Boston - Miami: egyik legkiegyenlítettebb párharc, a Miaminak csak akkor van esélye, ha Wade mellé még felnő 2-3 játékos, 4-3.

Los Angeles - Oklahoma: Bryant-nek már nincs ép testrésze, a Lakers erősebb a festékben, az Artest - Durant párharc érdekes lesz, 4-2.
Dallas - San Antonio: Dallast erősebbnek érzem, de a másik oldalon van egy Popovich, 4-3.
Phoenix - Portland: Roy nélkül szerintem nem sok esélye lesz a Portlandnek, 4-1.
Denver - Utah: ez is izgalmas párharcnak ígérkezik, Melo miatt 4-3.

Nálam az első fordulóban nincs meglepetés, az előrébb rangsorolt csapatokat "juttatam tovább".

Végső győzelemre szerintem a Cavs a legnagyobb esélyes, Jamesnek már illene nyernie egy gyűrűt (mellesleg már meg is érdemelné).
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.04.17. 23:15:08

Izgalmas playoff lesz, remélem az OKC legalább két meccsre kényszeríti Bryantéket. A Durrant-Artest duóra kíváncsi leszek.

Egyébként szerintem is a Celtics - Heat párharc lesz a legérdekesebb, habár a Jazz - Nuggets, na meg a két öreg banda (Mavs-Spurs) összecsapása is lehet 7 meccses.

Az Atlanta, a Cleveland, az Orlando és a Suns szerintem besétál.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.17. 23:00:01

Én Lakers fan vagyok,de ezúttal szerintem behúzza a Cavs, most végre még James-t is pihentették ha jól tudom,az utolsó pár meccsen, ahogy kell is.

nem mint tavaly,amikor bődületes mérleggel zárták az alapszakaszt,aztán elfogytak a play offra...

szóval Lakers-Cavs nem meglepetés nagy döntőt várok, Cavs sikerrel.

persze,remélem,h Lakers húzza be.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.04.17. 22:44:19

Ki mit vár az NBA playoff első körétől?

Cavs eddig nagyon simán veri a Bulls, ahogy az várható is volt.
A mai meccsek közül a Boston-Miami igérkezik a legérdekesebbnek. Vajon a Celtics veteránjai felpörögnek-e végre a PO-ra. :)
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.19. 14:34:21

Tegnap J.O'neal a meccs első 2 percében úgy betakarta Howard-ot, h egyből felkeltem.Jó az a srác. :wink:

Nem tudom, h áll a Pistons és a Heat pénzügyileg, de abszolut 2 olyan csapat, ahol + 2 emberrel mind2 csapat bajnok lehetne újra.Detroitba kéne egy jó center és egy irányító, amíg Miamiba vennék szintén egy jó irányítót és egy jó védőt.Mind2 csapat ezzel az "apró" kiegészítéssel bajnok lehetne.Detroitba adva van még mindig a Hamilton-Prince duó, akik engem a Walker-Pierce kettős emlékeztetnek. :roll:
Heatbe adva van Wade zsenialitása, aztán láthattuk, h egy "kiegészítő" Walkerrel és egy irányítóval mire voltak képesek.

Miamiba mi van?Tüntetnek a szurkolók?Miami - Orlando és nyögvenyelve volt talán félház. :shock: :oops:
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.15. 13:09:22

bali 15 írta:Aki jártas az NFL-ben gondolom nagyon jól tudja azt hogy kicsoda az a Ladanian Tomlinson.
Nos a srác eligazol, a Jets-el és a Vikings-el tárgyal.
Jets-be igazolt.Nem nagy értelme lett volna, a Vikingsba menni, bár nem tom onnan eddig ki ment el.Nekem maga a Jets annyira nem szimpi csapat. :?

Úgyh hajrá Saints & Giants! :wink:
Kép
Válasz küldése