Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
0-4 is volt sajnos, aztán hihetetlenül jöttek előre a hazaiak, elképesztő nyomást fejtettek ki, 2-4re alakították és még volt 1 harmad, ahol szintén meg voltak a lehetőségek, de többre már nem futotta. Pedig még ki kellett volna használni 1-2 emberelőnyös szitut, de úgy vettem észre, sima 5-5 ellen jobban toltuk.Krojf írta: 2-5 a vége a Montrealnak, így a Pens elbukott!
A legendás Mellon Arena utolsó mérkőzését láthattuk!
Sajnos a Pens most túlságosan is erőtlen volt ahhoz, hogy meghosszabbítsa legendás arénájának "sportkarrierjét"!
K.
2-5 a vége a Montrealnak, így a Pens elbukott!ozsimiki írta:Hajrá Pittsburgh!Krojf írta:Pittsburgh-Montreal Game7!!!
Aki győz, főcsoportdöntős!!
01:00, Sport2, ESPN America!
K.
Óriási meccs lesz (illetve már tart, 1-0 már is a Montrealnak...)
, egész párharcra jellemző volt az amiről a rájátszás szól
Hajrá Pittsburgh!Krojf írta:Pittsburgh-Montreal Game7!!!
Aki győz, főcsoportdöntős!!
01:00, Sport2, ESPN America!
K.
azt hiszem a bostoni 3. meccset elég lazán behúzta a Cavs, mind 4 negyedet megnyerve, az elsőben meg nagy különbséggel húzták le jamesék (CC 60%al volt eredményes mezőnyből, 41%al három pontosból, ami elég jó stat a Boston ellen) James sztem nagyon fel lesz pörögve a következő meccsre, nagyot fog alakítani, ebben biztos vagyok. Igazából csak az kérdés, h mellé érnek a társak, m egyedül kevés lesz legyőzni a Celticset. Mert akármennyire is kiemelkedő a KingJames, azért rajta kívül is vannak ott játékosok.. Nézegetve az nba.comot, eléggé érdekes ez a playoff eddig. a phoenix remeklése, a denver korai búcsúja. meg eléggé szokatlan 4-0ás elődöntőket látni. a Bostont se véltem ennyire jónak. (számomra) pozitívum, h végre időben kiesett a spursSlither írta:Végül mindkettő tudott söpörni, nagyon egyoldalúak voltak a párharcok.
Celtics is simán nyert most idegenben. Ha azt nézzük hogy a 2 Cavs győzelem is épphogy összejött, akkor látszik hogy ez a matchup is elég sima eddig. Ha James nem kapja össze magát, akkor esélytelenek lesznek Bostonban. Ha meg a Big4 jól nyomja és a pad is hozzá tud tenni, akkor a kelták lezárják a párharcot holnap.
Rondo tényleg nagyon jó, a 3 sztár helyett most már ő húzza a Boston szekerét. De én még mindig Paul-t vagy D-Will-t választanám. Amúgy szerintem a Cavs hazai pályán behúzza.Slither írta:...
Okés, köszi!fcbarca0827 írta:Nem ártana...levproff írta:Hali!
Egy kérdésem lenne.
A Lakersnek nyerni kell szerdán?Jelenleg 2:2 az állás és otthon játszanak. 4 győzelemig tart a párharc a 6. meccsre idegenbe mennek (asszem
). Biztos behúzzak a 3:2-t.
Nem ártana...levproff írta:Hali!
Egy kérdésem lenne.
A Lakersnek nyerni kell szerdán?
Úgy ám, egy 10-est.Levproff írta:Ahogy néztem Te hétvégén nagyot hasaltál rajtuk..
Jól számolom, hogy Magyar idő szerint ma este kilenckor lesz az első derbi ?ozsimiki írta:Én Lakers fan vagyok,de ezúttal szerintem behúzza a Cavs, most végre még James-t is pihentették ha jól tudom,az utolsó pár meccsen, ahogy kell is.
nem mint tavaly,amikor bődületes mérleggel zárták az alapszakaszt,aztán elfogytak a play offra...
szóval Lakers-Cavs nem meglepetés nagy döntőt várok, Cavs sikerrel.
persze,remélem,h Lakers húzza be.
Jets-be igazolt.Nem nagy értelme lett volna, a Vikingsba menni, bár nem tom onnan eddig ki ment el.Nekem maga a Jets annyira nem szimpi csapat.bali 15 írta:Aki jártas az NFL-ben gondolom nagyon jól tudja azt hogy kicsoda az a Ladanian Tomlinson.
Nos a srác eligazol, a Jets-el és a Vikings-el tárgyal.