Hali.
Mennyire követitek a nyugati barátaink másik népszerű sportját az NHL rájátszást, és mit gondoltok az eredményekről:
Nekem eddig csalódás, a 'nagy' csapatok betliznek, és sorra vesztették el a pályaelőnyöket. A Capitals, aki nálam a legnagyobb esélyes volt a Stanley Kupára, hajnalban alig-alig húzta be a meccset hosszabbításban a 8. helyen végzett Motreal ellen, akik ellen az első meccset el is bukták
Vancouver is nyögvenyelősen vezet 2-0-ra két OT után.. San José is elvesztette a pályaelőnyét a Colorado ellen. Mondjuk a Colorado nálam az idei év titkos esélyese.
A másik esélyes (nálam) a Chicago Blackhawks is botlott a Nashville ellen.
Akkor leírnám, hogy nálam hogyan néz ki a rájátszás :
Pittsburgh - Ottawa - nehezen de továbbmennek Crosby-ék. (1-1 most)
New Jersey -
Philadelphia - a nagy nevekből álló Devils nem tud egyszerűen kiegyensúlyozott formát mutatni. 1-1 most az állás. Nem lepődnék meg, ha kipottyanna a Devils.
Phoenix -
Detroit - a Detroit a szezon elején sérülésekkel bajlódott, de a végére meggyógyultak a kulcsjátékosok. Filppula, Zetterberg, Datsyuk és a többiek szerintem átlépnek a Phoenix-en. 1-1 most, Detroit elvette a pályaelőnyt.
San José - Colorado - az Avalache egy nagyon szimpatikus kis csapat. A nagy San José meg első meccsen sima vereséget szenvedett. A második meccsen meg a Colorado egészen az 59. percig vezetett. Aztán viszont lehozták a kapust a Cápák, és egyenlítettet, majd OT-ban be is húzták a meccset. 1-1 most. Nehéz meccsen Sharks továbbjutást jósolok. Ja, és még egy kis érdekesség, a Sharks 60+ SOG-ból lőtt 5 gólt, a Colorado pedig 20 környékén lőtt kapura, és abból lett 5 gól.
Buffalo - Boston - a Buffalo egy masszív csapat benyomását keltik. nem parádéznak, nem lőnek 7-8 korongot, csupán csak nyernek. 1-1 az állás. Szerintem Buffalo továbbjutás lesz.
Washington - Montreal -

1-1 a párharc. Remélem, csak egy kisiklás volt az első haza meccse a Capitals-nak. Ovechkin és a gárdája remélem továbbmegy.
Vancouver - Los Angeles - Kedvenc csapatom a Canucks. Két OT-al vezetnek 2-0-ra, viszont nem lesz egyszerű. Luongo a kapuban egy nagy előny, a Sedin fivérek is jól nyomják... Vancouver továbbjutás lesz ebből. Hajrá, hátha összejön a döntő, én bízom benne.
Chicago - Nashville - 1-0 a Predatorsnak. Chicago nagyon jó csapat, nem tudom, mit blfszkodnak

Hossa egy félisten, remélem, hogy továbbmennek, mert nagyon szimpatikus csapat, és nem mellesleg nagyon jó is.