kabekabe írta:Gyorsan kijelentem, hogy abszolút Pep híve vagyok, a hibáival együtt.
Hihetetlen. Itt tartunk. zsulter és fecooo hozzászólásai után... Az az ember, akit fél éve mindenki istenített, ő most egy senki, üldözzük el, nem tud igazolni, nem tud cserélni, csak Rijkard munkássága érett be.
Az igazolásainak egy része nem jött be, de ide sorolni Keitát abszurd. Szükségünk van rá, ezt majd ha kell leírom az ő topikjában. Keirrisonból még bármi lehet, Martinból is, ez igaz Csigára is. Ibrát sem szabad még temetni, szerintem is botrányosan játszik, de jövőre be fog érni, legalábbis az esélye meg van rá. Henrique vszleg elúszott, ő nem barca szint, meg Hleb. Ők ketten. Dani sikertörténet, pedig mostanában nem olyan jó, és Maxwell is.
Tavaly sem tudott cserélni, sem igazolni, akkor jóval halkabbak voltak ezek a hangok... Rijkard munkássága? Ezt eddig mért nem mondta senki?
Pep egy tehetséges edző, aki mindent tud a futballról, idővel meg fog tanulni cserélni, remélhetőleg igazolni is. Viszont így is remek játékot játszik a csapat (többnyire), tavaly a motiváció is megvolt, idén is a csapat nagy részén. És nagy taktikus, ez van, h bejön, van, h nem(Classico, Inter)
Fejlődnie kell neki is,40alatt van még, Maldini akkor még játszott, nem hogy 6kupát nyert volna edzőként.
Amiben sokat kell fejlődnie a a meccs köözbeni tennivalók. Cserélés és a játék képének megváltoztatása,vagy 1-2 taktikai húzással,vagy cserével,vagy átszervezéssel.
A tavalyi évben is ugyanilyen makacs volt(ebben se ártana lejjebb adni), de akkor a csapat megállíthatatlan volt. Ezzel azt akarom mondani,hogy volt egy csúcsformában lévő :
Alves,Iniesta,Xavi,Toure,Messi,Eto'o, és év végén Henry is.
5-6-7ember folyamatosan toppon volt!
Idén pedig Messi és Xavi 2en viszik a csapatot, Iniesta sérült, Zlatan más dimenzióban sétálgat,néha gólt vág,de ez kevés.
Ezzel nem Pep erényeit akarom lejjebb venni,csak egyszerűen nincs annyi jó formában lévő játékos jelenleg a csapatban, és a kispad meg szűk. Igaz,hogy megemlítettem,hogy tudni kéne belenyúlni a játékba,de kivel? Kit tudna felhozni a padról,aki eldönthet 1 meccset?
Bojan, és kész. Középpályára senkit nem tud...
Ezért azt mondom, a nyáron jól kell igazolni, a padra egy középpályás muszáj, a többi Pep feladata.
Mentálisan gatyába rázza a brigádot,abban tuti biztos vagyok,a többiben meg fejlődni fog,ebben is biztos vagyok.
Ő egy(első évében) évben megnyerte mindazt,ami olyanoknak mint Wenger stb. talán darabokban sem sikerült....