Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még nem hosszabbított szerintem, csak valami gesztusféle van tőle, hogy ő nem akar lelépni, csak megvárja, mi az új elnöknek az elképzelése.LG írta:Megint találtam egy gyöngyszemet az igazolások topicban, mely szerint Pep azzal a feltétellel hosszabbított, h teljhatalmat kap az igazolásoknál, ill. hasonló ügyeknél. Ennek van vmi valós alapja, vagy csak a szokásos fórumozó szülemény.
Nem volt ilyen feltétele,. Csak volt szó róla, hogy úgy legyen, mint Angliában, hogy az eddző igazol - amiben azért van logika... Szóval ez egy lelkes fórumozó újságírói ambícióinak a tökéletes megnyilvánulása - sok kishírből 1 nagy hülyeséget összehozni.LG írta:Megint találtam egy gyöngyszemet az igazolások topicban, mely szerint Pep azzal a feltétellel hosszabbított, h teljhatalmat kap az igazolásoknál, ill. hasonló ügyeknél. Ennek van vmi valós alapja, vagy csak a szokásos fórumozó szülemény.
Ne legyél már ilyen savanyú. Nem sértésnek szántam ezt a pelyhespöcsű jelzőt, felér egy tejfelesszájú vagy egy zöldfülű jelzővel. Nála sokkal tapasztaltabb edzőknek sincs joga egyedül dönteni az igazolásokról nem, hogy neki, akinek valljuk be több rossz igazolása volt eddig mint jó.istyke6 írta:En azt hiszem egy pelyhespöcsű edzovel nyert mindent tavaly a Barcelona.madmushroom írta:Én kizártnak tartom, hogy egy pelyhespöcsű edzőnek ekkora hatalmat adjanak a kezébe.LG írta:Megint találtam egy gyöngyszemet az igazolások topicban, mely szerint Pep azzal a feltétellel hosszabbított, h teljhatalmat kap az igazolásoknál, ill. hasonló ügyeknél. Ennek van vmi valós alapja, vagy csak a szokásos fórumozó szülemény.
En azt hiszem egy pelyhespöcsű edzovel nyert mindent tavaly a Barcelona.madmushroom írta:Én kizártnak tartom, hogy egy pelyhespöcsű edzőnek ekkora hatalmat adjanak a kezébe.LG írta:Megint találtam egy gyöngyszemet az igazolások topicban, mely szerint Pep azzal a feltétellel hosszabbított, h teljhatalmat kap az igazolásoknál, ill. hasonló ügyeknél. Ennek van vmi valós alapja, vagy csak a szokásos fórumozó szülemény.
Én kizártnak tartom, hogy egy pelyhespöcsű edzőnek ekkora hatalmat adjanak a kezébe.LG írta:Megint találtam egy gyöngyszemet az igazolások topicban, mely szerint Pep azzal a feltétellel hosszabbított, h teljhatalmat kap az igazolásoknál, ill. hasonló ügyeknél. Ennek van vmi valós alapja, vagy csak a szokásos fórumozó szülemény.
Mondasz valamit Magath kapcsán!ozsimiki írta:Ez teljesen Off téma lesz szinte, illetve remélem, hogy Pep lesz a Mi Sir Alex Fergusonunk![]()
de HA kellene valakit valamiért a helyére hozni,én egy bizonyos Felix Magath-nak örülnék a legjobban, szerintem legalább akkora edző mint Mourinho ( ha már megint őt divat Isteníteni),sőt...és emberileg is okés.
ha megvannak hozzá a játékosai nagyon szép focit nyomat (lásd tavalyi Wolfsburg), mind a mellett egyszerűen garanciát érzek ha meghallom a nevét:D jövőre bajnokot csinál a Schalkeból is.
de bármennyire is jó edzőnek tartom, remélem nem jön ide, mert az azt jelenti,hogy Pep marad hosszú évekig,és egyre csak jobb lesz Ő is.
Komolyan mondom neked, hogy még Bojan vagy Messi is veszélyesebb fejjel, mint Ibrahimovics... Egyébként a beívelések nem a Barça sajátosságai, egyszerűen ezt hagyta meg nekünk az Inter. Mivel a gyors passzok, a háromszögelések, összjátékok kicsiben nem váltak be, így Alvésre és Maxwellre maradt a szerep, hogy beívelésekkel operáljon. Persze center nélkül ez nehéz, de komolyan mondom, hogy ezekből a labdákból (főleg amiket Alvés ad) nem sokra ment volna a svéd sem, nemhogy Bojan. Érdekes módon azonban az egyik ilyen labda megtalálta Bojant, amiből majdnem gól lett, ez még 0-0-nál volt, Piqué gólja előtt.madmushroom írta:A fejes gólok egyáltalán nem jellemzőek ránk, mióta itt van Ibra rá sem jellemző de nem egy fejes gólt láttam már tőle.
Ez igaz, de sztem nem a hozzáálláson múlott. Akartak a fiúk, csak nem ment. Nagyon jó volt az ellenfél.Ja és azért én úgy le..sztam volna a játékosokat az öltözőben, hogy ne olyan hozzáállással menjenek ki a 2. félidőre, mint az elsőre. Ötlettelen és töketlen volt a játékunk.
Ugyan már...Aki tud még egy olyan csapatot, amelyik elköltött cirka 150 millió eurót és nem hogy erősödött volna, hanem még gyengült is kérem írja meg....lehet ez is egy rekord amit pep állított fel...
Fejlődnie kell neki is,40alatt van még, Maldini akkor még játszott, nem hogy 6kupát nyert volna edzőként.kabekabe írta:Gyorsan kijelentem, hogy abszolút Pep híve vagyok, a hibáival együtt.
Hihetetlen. Itt tartunk. zsulter és fecooo hozzászólásai után... Az az ember, akit fél éve mindenki istenített, ő most egy senki, üldözzük el, nem tud igazolni, nem tud cserélni, csak Rijkard munkássága érett be.
Az igazolásainak egy része nem jött be, de ide sorolni Keitát abszurd. Szükségünk van rá, ezt majd ha kell leírom az ő topikjában. Keirrisonból még bármi lehet, Martinból is, ez igaz Csigára is. Ibrát sem szabad még temetni, szerintem is botrányosan játszik, de jövőre be fog érni, legalábbis az esélye meg van rá. Henrique vszleg elúszott, ő nem barca szint, meg Hleb. Ők ketten. Dani sikertörténet, pedig mostanában nem olyan jó, és Maxwell is.
Tavaly sem tudott cserélni, sem igazolni, akkor jóval halkabbak voltak ezek a hangok... Rijkard munkássága? Ezt eddig mért nem mondta senki?
Pep egy tehetséges edző, aki mindent tud a futballról, idővel meg fog tanulni cserélni, remélhetőleg igazolni is. Viszont így is remek játékot játszik a csapat (többnyire), tavaly a motiváció is megvolt, idén is a csapat nagy részén. És nagy taktikus, ez van, h bejön, van, h nem(Classico, Inter)
Én bizony sem a buzkecet, sem a kejtát nem sajnáltam volna kihagyni Touré kárára a kp-ról. Meddő volt a kp-nk, talán Yaya segithetett volna ezen. Ő remekül tud inditani, és a megindulásaival is veszélyeztethetett volna. Ill. én Ibrát a pályán hagytam volna. Gondolom nem kell megindokolnom, h miért.Egyrészt el kell ismerni hogy voltak nagyon jó húzásai. Úgyis mint Touré-Piqué kettős középre. Őszintén megmondom, nem gondoltam rá, és a kp-ről sajnáltam vna kihagyni Keitát és Busquetst is. Milito ellenben akármilyen jó formában van, Piqué és Touré is jobb középső védő és jobb labdakihozatalban, támadójátékban.
alapvetően igazad van, de én megpróbálom egy másik aspektusból megközelíteni. az ember egy ilyen szezon, egy ilyen barca láttán képes azt hinni, hogy a csapata legyőzhetetlen, ha mégis legyőzi valaki, akkor mindenképpen keresi a hibát valakiben. vannak törvényszerűségek a futballban (is), amiken egyszerűen nem lehet átlépni. ez a csapat másfél évig oktatta a világot. a szó szoros értelmében és nem úgy mint most az inter, hogy A4-es cikkekben kell megmagyarázni a negyérdeműnek, hogy miért is kellene tapsolni Mourinhonak, hogy miért is az inter most az olasz foci csúcsa, hanem élvezhető, gólgazdag játékkal. mindent megnyertek és ezt senki sem veheti el tőlük, ahogy Peptől sem.Andris írta:...
Én nem pont így emlékszek erre.Fecooo írta:tudjátok mi várható nyáron egyébként?
remélem emlékeztek, h Pep mindenható szeretne lenni az igazolásoknál, kb teljhatalmat akar, ha jól emlékszem...(~menedzser) sztem ez hiba lenne az új elnökségtől, azonban mi van, ha ettől besértődik és lemond... (ugyanis a makacssága miatt tartunk ott, ahol...)