Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem semmi, erről nem is tudtam! Bár a klub anyagi helyzetét nyilván nem kötik a szurkolók orrára, de ez akkor is óriási összeg! Mondjuk én már régóta gyanakszom, hogy jelentős tartozásai vannak a klubnak, az utóbbi években elég sokat költöttünk igazolásokra, ezt egyetlen klub sem bírna anélkül, hoghy el ne adósodna!Rumig írta: A klub nincs jó gazdasági helyzetben, 489 M€ tartozása van
Interjú RosellelRezi Torres írta:http://www.as.com/futbol/articulo/rosel ... es!!valaki fordítana???
Navas simán befér szerintem.katalunya írta:
Azér itt vannak meglepetések...
Pl. Filipe Luis asszem márciusba eltörte a bokáját(az kemény volt) és úgy bekerült...és márciusig nem volt túl meggyőző.Xabi Alonso valszeg a Marca Madrid iránti szimpátiája miatt.Cristiano Ronaldo pedig a neve miatt van ott,mer ha csatár,akkor gól,és Higuain lett a második a góllövőlistán.Pl Navas helyett is betoltam vna Pedro-t,de mondjuk talán akk nagy lett vna a Barca uralom.Azér érdekes lett
Azér itt vannak meglepetések...Lionel85 írta:A Marca.com szavazása szerint így néz ki a 2009/2010-es idény álomtizenegye:
Víctor Valdés - Dani Alvés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Filipe Luis - Jesús Navas, Xabi Alonso, Xavi Hernández, Juan Mata - Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
Jogos, tényleg nem kellett volna a közvetítésekből következtetést levonnomozsimiki írta:ahhoz képest egyesek szerint a szurkolók java nem csippázta...bár tény,h 2.félévben gyengült,de én nem vettem észre a KÖZVETÍTÉSEK alatt,h elégedetlenkednének vele. fehér zászló tuti nem volt.Pocs13 írta: Mondjuk azt lehetett tudni, hogy nagyon szeretik Ibrát, már a viszonylag átlagos megmozdulásainál is lehet hallani, ahogy skandálják a nevét.
ettől függetlenül butaság,h a 2.helyre szavazták, viszont Messi elsőségéhez nem fér kétség.
ahhoz képest egyesek szerint a szurkolók java nem csippázta...bár tény,h 2.félévben gyengült,de én nem vettem észre a KÖZVETÍTÉSEK alatt,h elégedetlenkednének vele. fehér zászló tuti nem volt.Pocs13 írta: Mondjuk azt lehetett tudni, hogy nagyon szeretik Ibrát, már a viszonylag átlagos megmozdulásainál is lehet hallani, ahogy skandálják a nevét.
Elég vicces ez a lista, főleg Ibra és Henry helye. Mondjuk azt lehetett tudni, hogy nagyon szeretik Ibrát, már a viszonylag átlagos megmozdulásainál is lehet hallani, ahogy skandálják a nevét.Fecooo írta:http://www.fcbfans.com/ranking/en/ranking/Season.html
a szurkolók szavazatai alapján Messi lett (míly meglepő) az év Barca-játékosa
de most nem is ezért hoztam ezt elsősorban, hanem nézzétek meg, h a szurkolók szerint Touré és Busi "helyét"....
több, mint 148 ezer szavazatot adtak le világszerte...
le tudná valaki írni a tavalyi rekordjainkat is?:)menczel írta:Rekordok:
-Messi az első aki egy évben Aranylabda,Fifa World Player, Pichichi, és Aranycipő díjakat elhozta egy évben, és beállította Ronaldo rekordját 47 lött és 34 bajnokságban lött gollal
-első szezon a Barcának mikor a Pichichit és a Zamorát is mi kapjuk
Barcelona Liga rekordok:
-legtöbb pont (99)
-legtöbb győzelem (31)
-legtöbb idegenbeli győzelem (13)
-legjobb gólkülönbség (+74)
-legtöbb veretlen meccs (21meccs-17gy,4döntetelen, ugye ezt azért nem tudtuk megdönteni mert az Atletico elleni vereség után nem volt hátra már csak 17 meccs)
Egész Liga rekordok:
-legtöbb pont (99) ez minden nagy európai bajnokságban a valaha elért legtöbb
-legtöbb győzelem (31 holtversenyben a madriddal)
-legtöbb idegenbeli győzelem(holtversenyben madriddal és tavalyi barcával
-legjobb gólkülönbség (+74)
-Egész szezon:
-legtöbb győzelem 59 meccsből 45 győztes meccs (és csak 4 vereség!!)
-kicsit hihetetlen de 16. alkalommal zártuk veretlenül hazai pályán a bajnokságot. és ha azt hinnétek hogy viszont akkor a csak egy döntetlen az biztos csúcs, hát nem, mert 5 szezon is volt mikor minden hazai meccsüket megnyerték
Tény, hogy az idén nem tudta a tavalyi formáját hozni ( bár így sincs miért szégyenkeznie, a mutatói alapján ), de ebben az is közrejátszott, hogy a második évét játszotta végig úgy, hogy nem volt érdemleges helyettese! nem csoda, ha tavaszra kicsit elfáradt! Én mindenképpen hoznék a posztjára egy helyettest, akár az Atletic-ből is, aki a kisebb meccseken pótolni tudná!LG írta: Nálam Alves nem lenne benne. Sztem nem volt idén meggyőző.
Hmm...LG írta:Nálam Alves nem lenne benne. Sztem nem volt idén meggyőző.Lionel85 írta:A Marca.com szavazása szerint így néz ki a 2009/2010-es idény álomtizenegye:
Víctor Valdés - Dani Alvés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Filipe Luis - Jesús Navas, Xabi Alonso, Xavi Hernández, Juan Mata - Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
Nálam Alves nem lenne benne. Sztem nem volt idén meggyőző.Lionel85 írta:A Marca.com szavazása szerint így néz ki a 2009/2010-es idény álomtizenegye:
A félidőkhöz: azért a Valencia elleni második sem volt túl gyenge, ha jól emlékszem, de talán valóban a Sevilla ellen játszottunk olyan gyorsan, ahogy valóban tudunk.Rivaldo11 írta:Ezek voltak a legjobb félidők-szerintem.
Bár csapatunkat tartom jelenlegi formájában is a világ legjobbjának, igen jó esély van arra, hogy jövőre minden eddiginél erősebb csapatunk legyen.