FC Barcelona 09/10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki volt az idény legfontosabb játékosa?

Messi
122
69%
Xavi
32
18%
Piqué
9
5%
Iniesta
4
2%
Puyol
0
0 szavazat
Alves
0
0 szavazat
Váldes
6
3%
Pedro
3
2%
Más
1
1%

Szavazatok száma: 177
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.20. 14:14:25

Honnan a túróból tudja Rosell hogy 489 milliós adósságunk van? Már jó pár éve nincs ott az elnökségben, hogy ismerné már a klub jelenlegi anyagi helyzetét... :?
Ha már ilyeneket állít, akkor támassza alá konkrét bizonyítékokkal.
Stalkyard
Director del Fútbol

2010.05.20. 14:12:11

Rumig írta: A klub nincs jó gazdasági helyzetben, 489 M€ tartozása van
Ez nem semmi, erről nem is tudtam! Bár a klub anyagi helyzetét nyilván nem kötik a szurkolók orrára, de ez akkor is óriási összeg! Mondjuk én már régóta gyanakszom, hogy jelentős tartozásai vannak a klubnak, az utóbbi években elég sokat költöttünk igazolásokra, ezt egyetlen klub sem bírna anélkül, hoghy el ne adósodna!
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.20. 14:10:59

Hát ha ilyen vacak helyzetben van a klub anyagilag, nem értem mire fel ez a nagy költekezés, de hát...biztos tudja mindenki mit is csinál. :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Rumig
Entrenador del Barça

2010.05.20. 14:07:21

Interjú Rosellel
A klub nincs jó gazdasági helyzetben, 489 M€ tartozása van azonfelül, ami még csiga és ibra árából törlesztésre vár. Ezért bár sportszakmai szempontból támogatja Villa és Cesc esetleges leigazolását, de gazdaságilag nem. Aztán még hosszabban szó van arról, h fontos a gazdasági szempontokat is figyelembe venni.
Ibra helyzetéről azt mondja, h Peptől függ, meg ugye majd kiderül, mennyire tud együttjátszani Villával.
Arra a kérdésre, h ha ő lesz az elnök, lesz-e "galaktkus" igazolás, azt mondja, h esetleg javaslatokat tehet guardiolának, de ragaszkodik hozzá, h az edzőnek kell eldöntenie, h Villa és esetleg Cesc érdemes-e arra (megfelelő-e), h a világ legjobb klubja maradjunk.
Txikiről: ha megválasztják, majd leül vele beszélni a jövőről, de van B terv, ha Txiki nem marad. Az a fontos, h aki betölti ezt a posztot, jól együtt tudjon működni peppel
Pepet meg sokáig szeretné itt tudni, Ferguson-módra, bár pep korábbi nyilatkozata alapján más állásponton van.

Na vmi ilyesmi, de nem biztos ám, h mindent jól értettem :P

Amúgy csodálkoznék, ha tényleg így lenne, még ha a múlt nyári igazolások összegét és Villa árát (~130M€) hozzáadjuk az addigi tartozáshoz (ami emlékeim szerint már 200 alatt volt), úgysem lehet annyi. :roll: Érdekes mindenesetre
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rumig 2010.05.20. 14:11:55-kor.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Talma
Jugador d'estrella

2010.05.20. 14:03:40

A 489-es szám háromszor is szerepel a szövegben. Mire utal?!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.20. 13:59:23

Én is erre a cikkre akartam kérdezni...mennyi az igazságtartalma annak amit mond?Valóban ennyire rossz helyzetben van a klub?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.05.20. 13:00:56

Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.20. 09:59:50

Navas tényleg jól tolta idén, ráadásul ő azért alapember a Sevillában, míg Pedro még nem mondható annak. De azért lesz olyan idény, amikor ő is bekerülhet ebbe a tizenegybe, csak így kell folytatnia, mint idén. :)
Kép
Kép
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.20. 00:47:00

katalunya írta:
Azér itt vannak meglepetések...
Pl. Filipe Luis asszem márciusba eltörte a bokáját(az kemény volt :shock: ) és úgy bekerült...és márciusig nem volt túl meggyőző.Xabi Alonso valszeg a Marca Madrid iránti szimpátiája miatt.Cristiano Ronaldo pedig a neve miatt van ott,mer ha csatár,akkor gól,és Higuain lett a második a góllövőlistán.Pl Navas helyett is betoltam vna Pedro-t,de mondjuk talán akk nagy lett vna a Barca uralom.Azér érdekes lett :roll:
Navas simán befér szerintem.
katalunya
Jugador d'estrella

2010.05.19. 20:22:39

Lionel85 írta:A Marca.com szavazása szerint így néz ki a 2009/2010-es idény álomtizenegye:

Víctor Valdés - Dani Alvés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Filipe Luis - Jesús Navas, Xabi Alonso, Xavi Hernández, Juan Mata - Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
Azér itt vannak meglepetések...
Pl. Filipe Luis asszem márciusba eltörte a bokáját(az kemény volt :shock: ) és úgy bekerült...és márciusig nem volt túl meggyőző.Xabi Alonso valszeg a Marca Madrid iránti szimpátiája miatt.Cristiano Ronaldo pedig a neve miatt van ott,mer ha csatár,akkor gól,és Higuain lett a második a góllövőlistán.Pl Navas helyett is betoltam vna Pedro-t,de mondjuk talán akk nagy lett vna a Barca uralom.Azér érdekes lett :roll:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Pocs13
Barça C

2010.05.19. 20:21:19

ozsimiki írta:
Pocs13 írta: Mondjuk azt lehetett tudni, hogy nagyon szeretik Ibrát, már a viszonylag átlagos megmozdulásainál is lehet hallani, ahogy skandálják a nevét.
ahhoz képest egyesek szerint a szurkolók java nem csippázta...bár tény,h 2.félévben gyengült,de én nem vettem észre a KÖZVETÍTÉSEK alatt,h elégedetlenkednének vele. fehér zászló tuti nem volt.

ettől függetlenül butaság,h a 2.helyre szavazták, viszont Messi elsőségéhez nem fér kétség.
Jogos, tényleg nem kellett volna a közvetítésekből következtetést levonnom :)

épp azért emeltem ki, mert nem értek egyet azokkal akik szerint a többség nem kedveli. de csak a közvetítésekre tudok hagyatkozni, (az ilyen netes szavazásokat hadd kezeljem kétségekkel) mint ahogy a legtöbb magyarországi fan is. ott kimutatják a nézők az érzéseket.

szóval nem azért emeltem ki, mert problémám lett volna azzal, amit írsz :wink: Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.19. 20:13:18

Pocs13 írta: Mondjuk azt lehetett tudni, hogy nagyon szeretik Ibrát, már a viszonylag átlagos megmozdulásainál is lehet hallani, ahogy skandálják a nevét.
ahhoz képest egyesek szerint a szurkolók java nem csippázta...bár tény,h 2.félévben gyengült,de én nem vettem észre a KÖZVETÍTÉSEK alatt,h elégedetlenkednének vele. fehér zászló tuti nem volt.

ettől függetlenül butaság,h a 2.helyre szavazták, viszont Messi elsőségéhez nem fér kétség.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Pocs13
Barça C

2010.05.19. 20:10:34

Fecooo írta:http://www.fcbfans.com/ranking/en/ranking/Season.html

a szurkolók szavazatai alapján Messi lett (míly meglepő :D ) az év Barca-játékosa

de most nem is ezért hoztam ezt elsősorban, hanem nézzétek meg, h a szurkolók szerint Touré és Busi "helyét"....

több, mint 148 ezer szavazatot adtak le világszerte... ;)
Elég vicces ez a lista, főleg Ibra és Henry helye. Mondjuk azt lehetett tudni, hogy nagyon szeretik Ibrát, már a viszonylag átlagos megmozdulásainál is lehet hallani, ahogy skandálják a nevét.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.05.19. 19:51:24

menczel írta:Rekordok:
-Messi az első aki egy évben Aranylabda,Fifa World Player, Pichichi, és Aranycipő díjakat elhozta egy évben, és beállította Ronaldo rekordját 47 lött és 34 bajnokságban lött gollal
-első szezon a Barcának mikor a Pichichit és a Zamorát is mi kapjuk

Barcelona Liga rekordok:
-legtöbb pont (99)
-legtöbb győzelem (31)
-legtöbb idegenbeli győzelem (13)
-legjobb gólkülönbség (+74)
-legtöbb veretlen meccs (21meccs-17gy,4döntetelen, ugye ezt azért nem tudtuk megdönteni mert az Atletico elleni vereség után nem volt hátra már csak 17 meccs :D )

Egész Liga rekordok:
-legtöbb pont (99) ez minden nagy európai bajnokságban a valaha elért legtöbb
-legtöbb győzelem (31 holtversenyben a madriddal)
-legtöbb idegenbeli győzelem(holtversenyben madriddal és tavalyi barcával

-Egész szezon:
-legtöbb győzelem 59 meccsből 45 győztes meccs (és csak 4 vereség!!)

-kicsit hihetetlen de 16. alkalommal zártuk veretlenül hazai pályán a bajnokságot. és ha azt hinnétek hogy viszont akkor a csak egy döntetlen az biztos csúcs, hát nem, mert 5 szezon is volt mikor minden hazai meccsüket megnyerték
le tudná valaki írni a tavalyi rekordjainkat is?:)
és a tavalyi liga álom11-et?
csak összehasonlításképpen.)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Stalkyard
Director del Fútbol

2010.05.19. 19:45:51

LG írta: Nálam Alves nem lenne benne. Sztem nem volt idén meggyőző.
Tény, hogy az idén nem tudta a tavalyi formáját hozni ( bár így sincs miért szégyenkeznie, a mutatói alapján ), de ebben az is közrejátszott, hogy a második évét játszotta végig úgy, hogy nem volt érdemleges helyettese! nem csoda, ha tavaszra kicsit elfáradt! Én mindenképpen hoznék a posztjára egy helyettest, akár az Atletic-ből is, aki a kisebb meccseken pótolni tudná!

Szerk: Fecooo, engem inkább Ibra második helye lepett meg egy kicsit! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2010.05.19. 19:53:13-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.19. 19:39:24

http://www.fcbfans.com/ranking/en/ranking/Season.html

a szurkolók szavazatai alapján Messi lett (míly meglepő :D ) az év Barca-játékosa

de most nem is ezért hoztam ezt elsősorban, hanem nézzétek meg a szurkolók szerint Touré és Busi "helyét"....

több, mint 148 ezer szavazatot adtak le világszerte... ;)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.19. 20:15:13-kor.
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.19. 14:10:14

Rekordok:
-Messi az első aki egy évben Aranylabda,Fifa World Player, Pichichi, és Aranycipő díjakat elhozta egy évben, és beállította Ronaldo rekordját 47 lött és 34 bajnokságban lött gollal
-első szezon a Barcának mikor a Pichichit és a Zamorát is mi kapjuk

Barcelona Liga rekordok:
-legtöbb pont (99)
-legtöbb győzelem (31)
-legtöbb idegenbeli győzelem (13)
-legtöbb veretlen meccs (21meccs-17gy,4döntetelen, ugye ezt azért nem tudtuk megdönteni mert az Atletico elleni vereség után nem volt hátra már csak 17 meccs :D )

Egész Liga rekordok:
-legtöbb pont (99) ez minden nagy európai bajnokságban a valaha elért legtöbb
-legtöbb győzelem (31 holtversenyben a madriddal)
-legtöbb idegenbeli győzelem(holtversenyben madriddal és tavalyi barcával

-Egész szezon:
-legtöbb győzelem 59 meccsből 45 győztes meccs (és csak 4 vereség!!)

-kicsit hihetetlen de 16. alkalommal zártuk veretlenül hazai pályán a bajnokságot. és ha azt hinnétek hogy viszont akkor a csak egy döntetlen az biztos csúcs, hát nem, mert 5 szezon is volt mikor minden hazai meccsüket megnyerték
Saviola
Júdás 2, az áruló

2010.05.19. 13:58:11

LG írta:Nálam Alves nem lenne benne. Sztem nem volt idén meggyőző.
..mert szerelmes vagy Maiconba.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Titinho
Director del Fútbol

2010.05.19. 13:51:29

LG írta:
Lionel85 írta:A Marca.com szavazása szerint így néz ki a 2009/2010-es idény álomtizenegye:

Víctor Valdés - Dani Alvés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Filipe Luis - Jesús Navas, Xabi Alonso, Xavi Hernández, Juan Mata - Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
Nálam Alves nem lenne benne. Sztem nem volt idén meggyőző.
Hmm...
9 gólpasszal és 4 góllal tényleg ratyi volt. (csak a bajnokságban)

Azt leszámítva, hogy tavaszra már kipukkadt (mert szinte egyedül tolt végig 2 évet a jobb oldalon) és már nem úgy sikerültek a beadásai, meg volt egy pár gyengébb meccse attól szerintem még igenis ő volt a legjobb jhv.

Dehát ízlések és pofonok.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.19. 13:35:45

Nálam Alves nem lenne benne. Sztem nem volt idén meggyőző.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.19. 11:16:52

A Marca.com szavazása szerint így néz ki a 2009/2010-es idény álomtizenegye:

Kép
Kép
Kép
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.05.17. 22:17:42

Valaki nem tudna képeket linkelni az ünneplésről? zimbio-t már néztem de még kéne. amin nincs ilyen vízjel beágyazva, és jo minőségű
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
El fanático
Entrenador del Barça

2010.05.17. 21:17:54

Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.17. 20:31:01

ElBartimaeus, ha másik oldalról nézem, akkor azok a tényezők, amiket felsoroltál, magyarázatot jelenthetnek arra, miért ment el a Copa és a BL. A bajnokság viszont összejött és ennek kell örülni.
Az számomra egy kicsit eltúlzott kijelentés, hogy unalmas lesz a BL, mert mindig minden sikerért megkell majd küzdeni, akár könnyebb, akár nehezebb ellenfelekkel szemben. Talán kicsit ironikusan írtad, de a lényeg lényeg marad és azért mindig lesznek olyan csapatok, akik megnehezítik majd a Barcelona dolgát. :)
Kép
Kép
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.05.17. 18:23:10

Rivaldo11 írta:Ezek voltak a legjobb félidők-szerintem.
Bár csapatunkat tartom jelenlegi formájában is a világ legjobbjának, igen jó esély van arra, hogy jövőre minden eddiginél erősebb csapatunk legyen. :wink:
A félidőkhöz: azért a Valencia elleni második sem volt túl gyenge, ha jól emlékszem, de talán valóban a Sevilla ellen játszottunk olyan gyorsan, ahogy valóban tudunk.

A másikhoz: a csapatunk már most is a világ legjobbjának mondható szerintem, bár most nem sikerült a BL döntőbe jutni, de ettől függetlenül szerintem mi vagyunk a legerősebbek.* És hogy ezt még tényleg lehet fokozni! Ha a csapat nem lustul el és az igazolások is bejönnek, akkor már-már a bl is unalmas lesz, mert egyértelmű Barca sikert lehet majd előre írni. Az ellenfél szerencsés lesz, ha csak 2-vel kap ki. :twisted:

*Hogy miért gondolom azt, hogy már most a legerősebb a csapatunk? Úgy lettünk bajnokok, úgy értünk el a bl-ben a legjobb 4 közé, hogy:
-Iniesta szinte végig sérült volt, pedig ő nagyon sokat jelent a csapatnak. (Ezt gondolom nem kell részleteznem. :) )
-Abidal is sokat volt sérült, aki azért stabilabb volt, mint Maxwell.
-Bal szélünket év közben kezdte elfoglalni az új tehetség, Pedro, aki igazán jól csak a tavaszi szezontól kezdve játszott. (Bár gólokat szállított, de nem volt igazán jó mezőnyben, ami talán "gyengítette" a többieket, ezzel a CSAPAT játékát és akár az eredményességét is.)
-A középcsatárunk posztjára egy teljesen új stílusú játékos érkezett, akinek át kellett volna szoknia (ez nem jött össze még) és ezzel sokszor nagyban hátráltatta a játékunkat.

Ilyen tényezők mellett is sikerült ilyen eredményeket elérni. Gratulálok az egész csapatnak és köszönöm ezt az évet is. =D> :-({|=
Lezárt