Rivaldo11 írta:Ezek voltak a legjobb félidők-szerintem.
Bár csapatunkat tartom jelenlegi formájában is a világ legjobbjának, igen jó esély van arra, hogy jövőre minden eddiginél erősebb csapatunk legyen.

A félidőkhöz: azért a Valencia elleni második sem volt túl gyenge, ha jól emlékszem, de talán valóban a Sevilla ellen játszottunk olyan gyorsan, ahogy valóban tudunk.
A másikhoz: a csapatunk már most is a világ legjobbjának mondható szerintem, bár most nem sikerült a BL döntőbe jutni, de ettől függetlenül szerintem mi vagyunk a legerősebbek.* És hogy ezt még tényleg lehet fokozni! Ha a csapat nem lustul el és az igazolások is bejönnek, akkor már-már a bl is unalmas lesz, mert egyértelmű Barca sikert lehet majd előre írni. Az ellenfél szerencsés lesz, ha csak 2-vel kap ki.
*Hogy miért gondolom azt, hogy már most a legerősebb a csapatunk? Úgy lettünk bajnokok, úgy értünk el a bl-ben a legjobb 4 közé, hogy:
-Iniesta szinte végig sérült volt, pedig ő nagyon sokat jelent a csapatnak. (Ezt gondolom nem kell részleteznem.

)
-Abidal is sokat volt sérült, aki azért stabilabb volt, mint Maxwell.
-Bal szélünket év közben kezdte elfoglalni az új tehetség, Pedro, aki igazán jól csak a tavaszi szezontól kezdve játszott. (Bár gólokat szállított, de nem volt igazán jó mezőnyben, ami talán "gyengítette" a többieket, ezzel a CSAPAT játékát és akár az eredményességét is.)
-A középcsatárunk posztjára egy teljesen új stílusú játékos érkezett, akinek át kellett volna szoknia (ez nem jött össze
még) és ezzel sokszor nagyban hátráltatta a játékunkat.
Ilyen tényezők mellett is sikerült ilyen eredményeket elérni. Gratulálok az egész csapatnak és köszönöm ezt az évet is.