Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az igazolásokkal és eligazolásokkal kapcsolatban nem igazán hiteles Guardiola.Enjoy írta:Ha a csapat úgy jár jobban, hogy elmegy Touré, akkor hát legyen.
Pep-ék jobban tudják, mint mi.
A szurkolók csak a legfelső réteget látják.
Bízzatok már Pep-ékben!
Én már annyira nem tudok bízni. A második szezonja nem tetszett egyáltalán az edzőnek. Elszórt egy csomó pénzt, és nem erősödtünk, hanem gyengültünkEnjoy írta:Ha a csapat úgy jár jobban, hogy elmegy Touré, akkor hát legyen.
Pep-ék jobban tudják, mint mi.
A szurkolók csak a legfelső réteget látják.
Bízzatok már Pep-ékben!
Csak úgy emlékeztetlek, h buzkec már akkor ugatott fizetés emelésért, amikor még egyáltalán nem tett semmit az asztalra. Megkapta simán. Vele nem statuált példát Guardiola. Azóta is a világ legjobb vkp-a padozik miatta, meg a mégnagyobbtudású Keita végett.nem értem, mi ezen olyan titokzatos. szerintem egyértelmű, hogy Pep megharagudott Yaya-ra, mert kizsarolta a klubtól a nagyobb fizut és ezzel akar/akart példát statuálni. És én ebben egyet értek.
Pontosan megértem Yaya-t, hogy rossz neki, hogy egy nála gyengébb képességű játékos, aki még rossz formában is volt, játszik helyette és pont ez erősíti bennem azt az érzést, hogy a szerződésével nem nyafogó mali, biztos kezdő. Nem biztos, hogy túl elegáns ezzel Pep én nem mondom, de ha ezzel a lépésével, eléri azt, hogy nem szállnak el a jövő nagy tehetségei (Bojan, Pedro, Thiago, Batra vagy bárki stb. stb.) az ilyen ügyekkel, igenis, egy nagyon okos húzás. Sajnálom Yaya-t, mert nem ezt érdemli, de könyörgöm, rúgja már ki a lófüttybe a menedzserét és keressen valami kevésbé pénzéhesebb kutyát. Ugyan az mint R10-el, dumálják tele a fejét... engem ez bosszantFecooo írta:kenny! azért próbáld meg megérteni Yayát is... ott volt egész évben, látta Keita teljesítményét, miközben ő a padon volt, látta, h a malit olyna szinten favorizálja Pep, h képes volt, még baltámadónak is berakni...
én inkább abban látom a magyarázatot, h Pep olyan emberektől akar megszabadulni, akiket nem ő hozott és nem is sajátnevelések... erre pedig (egyelőre) hadd ne írjak jelzőt... ha elmegy Touré, akkor le fogom írni...Mikaos írta:Ezen gondolatmenet alapján akkor nem is szabadott volna Ibrának idejönnie, hanem kapásból Bojant kellett volna favorizálni. Vagy Muniesa-t/Fontas-t Csigrinszkij helyett. Nem?baas11 írta:Engem leginkább az zavar ebben az egész ügyben és Pep-ben.....,h Busquets elsősorban nem azért játszik többet Toure helyett mert jobb, hanem csak azért mert katalán/spanyol/s.nevelés....
Szerintem másban kell keresni a probléma gyökerét. Én nem tudom az okát sajnos, de a gondolatmenetedet kizárnám teljesen, hiszen két erős cáfolat van rá.
És ez nem az első ilyen megindulása idén. Volt már nem is olyan rég egy hasonló kötényes megindulása csak akkor a balszélen, amiből Ibrának centerezett, aki gólt rúgott. Én is úgy látom, hogy mikor játszik, akkor jól teszi a dolgát. Jobban, mint Busquets. Ezen kár vitázni, bár nyilván lehet. Viszont vagy muszájból,vagy más miatt, de a szezon második felében, vagy inkább a végén már többet játszott. Merem remélni, hogy ez jó előjel, nem pedig puszta véletlen, vagy szükségszerűség. Nem adhatjuk el, nincs, aki pótolni tudná. Mascheranoval hagyjon mindenki békén. Nem való ő ide, messze nincs a barca szintjén a technikája. A többi vkp közül van egy-kettő (nem több),aki talán be tudna épülni és tudná pótolni, de egyrészt ők zsákbamacskák lennének a barca nagyon egyedi stílusa miatt, másrészt lehetetlen őket megszerezni kb. Szóval maradjon. Fabregas pedig érkezzen, Villaval és egy jobbhátvéddel egyetemben. Busquets pedig én Pep helyében kicsit előrébb játszatnám, Ini helyén (első csereként, illetve Fabregas esetében 3-ik opcióként), jobban feküdne egyelőre még neki. Persze szükségszerűség esetén jó beugró Toure helyett is,de nálam messze nem első opciós vkp.albicelesteX írta:Egyébként nem annyira hülye ez a Seluk!Ő a játékos érdekeit képviseli,és egy ilyen játékosnak tényleg nem az az érdeke hogy a padot koptassa igazságtalanul,jól tudván,hogy a jelenlegi keretben a posztján a legjobb!Busquets ide vagy oda!Nem érdekel nem tudtok meggyőzni azzal a hülye dumával,hogy gyengébb volt mint tavaly meg ilyenek...Keitáról már ne is beszéljek...Mikor láttunk olyat valamelyiktől is amit Yaya-tól most hétvégén???Nem nagyon, ellenben Touré számtalanszor bebizonyította,hogy a védekező feladatai mellett az előre játékból is hasznosan kiveszi a részét!A Világ röhögni fog rajtunk,ha elmegy,az esetleges új csapatában meg dörzsölni fogják a tenyerüket,hogy szereztek egy világklasszist...piti módon!Úgyhogy Én azt mondom ebből a szempontból a "hülye" jelzőt nem biztos, hogy a menedzserre kéne illetni...Én mást tisztelnék meg vele!!!
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy deja vu lesz a dolog. Ugyanúgy fingunk nem lesz az okokról, mint Eto'o-nál tavaly. Pep majd elmondja, hogy nagyszerű játékos, sokat tett a klubért, sokoldalú stb., tehát felsorolja az összes okot amiért itt kellene hogy maradjon, akárcsak tette Eto'o-nál, és végül hozzáteszi: engem terhel a felelősség.albicelesteX írta:Azért kíváncsi lennék már nagyon a MIÉRT-re!!!
Valóban szerintem sem itt keresendő az ok!De én azt sem vagyok hajlandó elfogadni,hogy a teljesítménye miatt!Mert szerintem mikor játszott azt mindig jól tette sőt...Játszott a védelemben,játszott vkp-n és játszott a középpályán pl. Xavi helyett és hát láttuk,hogy hogy tette!!!Azért kíváncsi lennék már nagyon a MIÉRT-re!!!Mikaos írta:Ezen gondolatmenet alapján akkor nem is szabadott volna Ibrának idejönnie, hanem kapásból Bojant kellett volna favorizálni. Vagy Muniesa-t/Fontas-t Csigrinszkij helyett. Nem?
Szerintem másban kell keresni a probléma gyökerét. Én nem tudom az okát sajnos, de a gondolatmenetedet kizárnám teljesen, hiszen két erős cáfolat van rá.
Ezen gondolatmenet alapján akkor nem is szabadott volna Ibrának idejönnie, hanem kapásból Bojant kellett volna favorizálni. Vagy Muniesa-t/Fontas-t Csigrinszkij helyett. Nem?baas11 írta:Engem leginkább az zavar ebben az egész ügyben és Pep-ben.....,h Busquets elsősorban nem azért játszik többet Toure helyett mert jobb, hanem csak azért mert katalán/spanyol/s.nevelés....
Eazzy írta:Hali!
Szerintem Seluk egyáltalán nem egy szemét ember, legalábbis nem feltétlenül, ugyanazt csinálja mint amit Murinho. Leveszi a terhet a játékosa válláról. Magára vállalja, hogy olyat mond ami igaz, és ami fájó sokaknak, ahelyett hogy ezt Yayának kellene, így az unszimpátia lehetőségét is kizárják, és ő lesz a szemünkben rossz.
Teljesen igazat adok neki abban, hogy Yaya nem ezt érdemli.
Egy kis statisztika:
Busi: 33 meccs 2421 perc
Keita: 29 m 2187 p
Yaya: 23 m 1561 p
Persze mindenki tudja hogy mennyi lehetőséget kapott, csak számszerüsítve így látni még inkább fájó...gondolom neki is.
Az hogy mi lett volna az inter ellen ha benn van? Már lényegtelen. Egy ember nem csinál tavaszt.
Az Ibra Eto'o legalább posztról poszra volt.LG írta:Ebben az esetben az Ibra-Etoo cseréhez hasonlóan most sem mi járnánk jól.Marci írta:lehet páran már leírták, de el tudnám képzelni, hogy fabregas yaya touré-ért és némi készpénzért cserébe lenne csak megszerezhető. abszolút nem lepődnék meg, még úgy se, hogy yaya testvére már a manchaster city-t erősíti
Ebben az esetben az Ibra-Etoo cseréhez hasonlóan most sem mi járnánk jól.Marci írta:lehet páran már leírták, de el tudnám képzelni, hogy fabregas yaya touré-ért és némi készpénzért cserébe lenne csak megszerezhető. abszolút nem lepődnék meg, még úgy se, hogy yaya testvére már a manchaster city-t erősíti