Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.18. 12:59:15

Szerintem azért túlzás ilyen szélsőséges véleményeket alkotni. Ahogy látom itt vagy Yayat elküldeni vágyók (illetve, aki nem akarja elküldeni, az kárhoztatja a fizetésemelés kérés miatt), a másik oldalon pedig azok, akik kis túlzással inkább Guardiolat küldenék el:D Várjuk ki a végét amondó vagyok, (és persze maradjon Toure,de ha nem maradna,akkor sem kell pálcát törni Pep feje felett) már hónapok óta futjátok itt a felesleges köröket, miközben semmit sem tudunk a sötét menedzser nyilatkozatain felül ( bocsánat a kifejezésért, de az a hangnem és stílus gusztustalan, még, ha van, amiben igaza is van. ráadásul nem is elegáns, az ilyen dolgokat másképp kell elintézni). A háttérben ki tudja mi zajlik, amibe sosem fogunk belelátni. Ezt a pár hetet vagy hónapot már elviseljük:)
duncan
Jugador del Barça

2010.05.18. 12:57:19

Enjoy írta:Ha a csapat úgy jár jobban, hogy elmegy Touré, akkor hát legyen.
Pep-ék jobban tudják, mint mi.
A szurkolók csak a legfelső réteget látják.

Bízzatok már Pep-ékben! :evil:
Az igazolásokkal és eligazolásokkal kapcsolatban nem igazán hiteles Guardiola.

Az első idényben idehozta: Alvest,Keitat,Piquet,Cácerest,Hlebet,valamint Henrique-t és felhozta Victor Sánchezt és Busquets-et.
Közülük ebben a szezonban (tehát jópáran csak egy szezont maradtak csak) Alves, Keita , Pique, valamint Busquets volt már csak a csapatban.Tehát a fele. Közülük is Keita eléggé kilóg a sorból a rossz teljesítményével...
Idén elhozta: Ibra,Maxwell,Keirrison,Csiga,valamint felhozta Pedrot és Jeffrent. Közülük igazán Pedro és Maxwell váltak be. Ibrát lehet vitatni,szerintem messze nem,de az eligazolásának felvetődése elárul valamit. Henrique-ről annyit,hogy Pepnek nem kellett,pedig játszot ta felkészüléseken, Keirrison pedig még a Benficában sem tudott a cserék közé sem kerülni.
A távozók közül pedig Eto'o elengedése nem hatott pozitívan a csapatra,a a többiekkel nem igazán tudok vitatkozni.
Az viszont szerintem nagyon durva,hogy Touréra sajnálja a klub ( Pep meg az összes fejes) a plusz 1-2 milliós fizetésemelést,de Csigrinszkij,Hleb ,Cáceres,stb szennyre pedig dobálják ki a 10milliókat. Ez aztán a hozzáértés mondhatom...
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.18. 12:47:47

Enjoy írta:Ha a csapat úgy jár jobban, hogy elmegy Touré, akkor hát legyen.

Én már annyira nem tudok bízni. A második szezonja nem tetszett egyáltalán az edzőnek. Elszórt egy csomó pénzt, és nem erősödtünk, hanem gyengültünk :roll:
Meg gondoljunk csak bele, Pepet mindenki a 6 kupa miatt tartja nagynak, de ha már az első nyáron sikerül neki elüldöznie Etoot, és jön helyette Adebayor, akkor nem biztos, h olyan sok mindent nyerünk :roll:
nem értem, mi ezen olyan titokzatos. szerintem egyértelmű, hogy Pep megharagudott Yaya-ra, mert kizsarolta a klubtól a nagyobb fizut és ezzel akar/akart példát statuálni. És én ebben egyet értek.
Csak úgy emlékeztetlek, h buzkec már akkor ugatott fizetés emelésért, amikor még egyáltalán nem tett semmit az asztalra. Megkapta simán. Vele nem statuált példát Guardiola. Azóta is a világ legjobb vkp-a padozik miatta, meg a mégnagyobbtudású Keita végett. :mrgreen:
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.18. 12:45:47

Fecooo írta:kenny! azért próbáld meg megérteni Yayát is... ott volt egész évben, látta Keita teljesítményét, miközben ő a padon volt, látta, h a malit olyna szinten favorizálja Pep, h képes volt, még baltámadónak is berakni...
Pontosan megértem Yaya-t, hogy rossz neki, hogy egy nála gyengébb képességű játékos, aki még rossz formában is volt, játszik helyette és pont ez erősíti bennem azt az érzést, hogy a szerződésével nem nyafogó mali, biztos kezdő. Nem biztos, hogy túl elegáns ezzel Pep én nem mondom, de ha ezzel a lépésével, eléri azt, hogy nem szállnak el a jövő nagy tehetségei (Bojan, Pedro, Thiago, Batra vagy bárki stb. stb.) az ilyen ügyekkel, igenis, egy nagyon okos húzás. Sajnálom Yaya-t, mert nem ezt érdemli, de könyörgöm, rúgja már ki a lófüttybe a menedzserét és keressen valami kevésbé pénzéhesebb kutyát. Ugyan az mint R10-el, dumálják tele a fejét... engem ez bosszant :evil:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
albicelesteX
A Vadász

2010.05.18. 12:29:31

[quote="Fecooo"][/quote]

Így van!Mondvacsinált indokok!Majd magyarázom a bizonyítványom!Itt a két ember közül (Pep illetve Touré) nem vitás ki a profibb!Yaya szinte tényleg csak kényszerből játszott és a besértődések,flegmázások helyett kitette a szívét a pályán és mit kapott cserébe???PADOT!!!!
Kép
baas11
Entrenador del Barça

2010.05.18. 12:24:35

Talán mindkettőtöknek igaza van....,egyfelől Toure ügynökének az "agresszív" nyilvános kijelentései/kritikái -még a télen- úgy látszik csak rontott ügyfele helyzetén, lehet h ez is felpiszkálta a mestert.....de ez akkor sem lehet ok...mindenesetre ez rejtély,másfelől meg tényleg ami igazán zavaró (legalább is számomra )...h "nem az a baj amit hanem ahogy" csinálja Pep és nem először....ebben teljesen egyetértek fecooo-val, ez nem az elegáns Guardiola-ra vall !!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.18. 12:12:59

kenny! azért próbáld meg megérteni Yayát is... ott volt egész évben, látta Keita teljesítményét, miközben ő a padon volt, látta, h a malit olyna szinten favorizálja Pep, h képes volt, még baltámadónak is berakni... aztán vegyük a Klasszikust: inkább Maxwell-t játszhatta középpályán, vagy Danit, mintsem őt, szted ez milyen érzés lehet egy ilyen szintű játékosnak? sztem ez MEGALÁZÓ! ő is tisztában van vele, h "elég jó" spieler, így igenis jogosan érezheti magát csalódottnak, hiszen ő megtett mindent, még sérvvel is hajlandó volt játszani, Pep meg minden előzmény nélkül kispadja rakja... tavaly ugyanezt eljátszotta,már akkor alig akarta játszatni, amikor edző lett itt,(ha emlékeztek, akkor mindenki arról beszélt, h a fontos meccseken már ő fog játszani, akkor MÉG bejött) csak akkor még észhez tért időben... most ez nem történt volna meg, ha nincs a sok sérülés és eltiltás :evil:
ha elmegy, nem szabad őt hibáztatni, ez nem a pénzről szól, hanem arról, h minek maradjon egy olyan csapatnál, ahol nem becsülik meg...
TELJESEN IGAZA VAN!

Pep a lehető legaljasabb módon akarja eltüntetni őt a csapatból, sőt kijelentem már most, h gerinctelenül!
ha nem akarja a csapatba, akkor legyen benne annyi gerinc, nem áltatja, nem dicsérgeti sajtón keresztül semmit mondó szavakkal. MONDJA KI NYÍLTAN h "nem kellesz, nem vagy szimpatikus, csinálhatsz bármit, én akkor is Keitát fogom előnyben részesíteni meg Sergit". nem ezt csinálja, hanem ezt a pszichológiai hadviselést, hiszen így nem kell a szemébe mondania semmit, megvárja, míg önként távozik, és ő tiszta marad úgymond, ő elmondhatja majd magáról, h ő szerette volna, ha marad, de hát ő így döntött, meg kell értenünk...
Elnézést kérek a kemény jelzőkért(!), de Pepet ebből a szempontból absz. nem tartom korrekt embernek... :roll: :oops: :(
számomra egyértelmű, h ugyanúgy nem volt neki Yaya szimpatikus kezdetttól fogva, mint Samu... de ezt sajnos sose fogjuk megtudni... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.18. 12:28:41-kor.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.18. 12:00:00

nem értem, mi ezen olyan titokzatos. szerintem egyértelmű, hogy Pep megharagudott Yaya-ra, mert kizsarolta a klubtól a nagyobb fizut és ezzel akar/akart példát statuálni. És én ebben egyet értek. Csodálatos játékos, és csodálatos csapatmunka gyümölcse a tavalyi sikerszéria, de nem lehet mindenkinek 8-9-10 milliós fizetése sajnos és egy csatár mindig jobban fizetett lesz, mint egy zongora cipelő. Ez az agresszív fellépés a klubbal szemben nekem nem volt szimpatikus Seluktól, mert mondhat bárki bármit, Touré is itt szerzett magának igazi hírnevet, nem a korábbi csapataiban. A klub elé rakja mindenki elé a jobb szerződést, ha úgy véli, megérdemli az illető, de nem ezt kéne csinálni, hogy fél nyáron át fenyegetőzök, hogy itt hagyunk titeket.... Hasonló az eset, mint a Realnál volt Robinhó. Kérte a nagyobb lóvét, mert miért ne, ott a klub nem engedett, itt igen, csak lehet Pepnek nem tetszett. Jogos valamilyen szinten. Az ilyen menedzserek miatt mocskos a mai foci, több alázatra lenne szükség. Ha tényleg elmegy én Yaya-ban fogok csalódni. Ha nem érzi ezt a szeretet, minden szurkoló részéről és eladná a lelkét, pár plusz millió euroért egy arab senkinek (csak MC tudom elképezlni, hogy megveszik) és inkább az ügynökére hallgat a szíve helyet hát... :cry:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
baas11
Entrenador del Barça

2010.05.18. 11:59:05

Mikaos:

Bojan szitu annyiban más h ő csatár vagyis "látványos",és így azonnali visszacsatolásra van szüksége gólok formájában...ami egy Samuel Eto'o mellet nem kis feladat finoman fogalmazva....DE a Keita,Toure,Busquets 3asal szép "csöndben" el lehetett szórakozni amiből végül Yaya jött ki a legrosszabbul ,amire nem nagyon tudok racionális magyarázatot adni...csak amit már írtam !Mert az ,hogy egy ifi játékos -2 ről indulva 1-1,5 év alatt +2 ráverjen egy Yaya Toure-ra???....hát az ki van csukva :)

Lehet hülyeség,de ha valaki tudja az igazságot ne tartsa magában....tartók tőle h ez az ügy is el lesz sumákolva mint a kamerunié....ez nem túl elegáns, Toure pedig elmegy....:( és hoznak egy agyatlan Mascheranot !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.18. 11:51:55

Mikaos írta:
baas11 írta:Engem leginkább az zavar ebben az egész ügyben és Pep-ben.....,h Busquets elsősorban nem azért játszik többet Toure helyett mert jobb, hanem csak azért mert katalán/spanyol/s.nevelés....
Ezen gondolatmenet alapján akkor nem is szabadott volna Ibrának idejönnie, hanem kapásból Bojant kellett volna favorizálni. Vagy Muniesa-t/Fontas-t Csigrinszkij helyett. Nem?
Szerintem másban kell keresni a probléma gyökerét. Én nem tudom az okát sajnos, de a gondolatmenetedet kizárnám teljesen, hiszen két erős cáfolat van rá.
én inkább abban látom a magyarázatot, h Pep olyan emberektől akar megszabadulni, akiket nem ő hozott és nem is sajátnevelések... erre pedig (egyelőre) hadd ne írjak jelzőt... ha elmegy Touré, akkor le fogom írni... :evil:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.18. 11:22:20

albicelesteX írta:Egyébként nem annyira hülye ez a Seluk!Ő a játékos érdekeit képviseli,és egy ilyen játékosnak tényleg nem az az érdeke hogy a padot koptassa igazságtalanul,jól tudván,hogy a jelenlegi keretben a posztján a legjobb!Busquets ide vagy oda!Nem érdekel nem tudtok meggyőzni azzal a hülye dumával,hogy gyengébb volt mint tavaly meg ilyenek...Keitáról már ne is beszéljek...Mikor láttunk olyat valamelyiktől is amit Yaya-tól most hétvégén???Nem nagyon, ellenben Touré számtalanszor bebizonyította,hogy a védekező feladatai mellett az előre játékból is hasznosan kiveszi a részét!A Világ röhögni fog rajtunk,ha elmegy,az esetleges új csapatában meg dörzsölni fogják a tenyerüket,hogy szereztek egy világklasszist...piti módon!Úgyhogy Én azt mondom ebből a szempontból a "hülye" jelzőt nem biztos, hogy a menedzserre kéne illetni...Én mást tisztelnék meg vele!!!
És ez nem az első ilyen megindulása idén. Volt már nem is olyan rég egy hasonló kötényes megindulása csak akkor a balszélen, amiből Ibrának centerezett, aki gólt rúgott. Én is úgy látom, hogy mikor játszik, akkor jól teszi a dolgát. Jobban, mint Busquets. Ezen kár vitázni, bár nyilván lehet. Viszont vagy muszájból,vagy más miatt, de a szezon második felében, vagy inkább a végén már többet játszott. Merem remélni, hogy ez jó előjel, nem pedig puszta véletlen, vagy szükségszerűség. Nem adhatjuk el, nincs, aki pótolni tudná. Mascheranoval hagyjon mindenki békén. Nem való ő ide, messze nincs a barca szintjén a technikája. A többi vkp közül van egy-kettő (nem több),aki talán be tudna épülni és tudná pótolni, de egyrészt ők zsákbamacskák lennének a barca nagyon egyedi stílusa miatt, másrészt lehetetlen őket megszerezni kb. Szóval maradjon. Fabregas pedig érkezzen, Villaval és egy jobbhátvéddel egyetemben. Busquets pedig én Pep helyében kicsit előrébb játszatnám, Ini helyén (első csereként, illetve Fabregas esetében 3-ik opcióként), jobban feküdne egyelőre még neki. Persze szükségszerűség esetén jó beugró Toure helyett is,de nálam messze nem első opciós vkp.
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.05.18. 11:17:11

albicelesteX írta:Azért kíváncsi lennék már nagyon a MIÉRT-re!!!
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy deja vu lesz a dolog. Ugyanúgy fingunk nem lesz az okokról, mint Eto'o-nál tavaly. Pep majd elmondja, hogy nagyszerű játékos, sokat tett a klubért, sokoldalú stb., tehát felsorolja az összes okot amiért itt kellene hogy maradjon, akárcsak tette Eto'o-nál, és végül hozzáteszi: engem terhel a felelősség.
Én meg hozzá teszem majd: hülye vagy Pep!
Enjoy
Capitá del Barça

2010.05.18. 11:07:39

Ha a csapat úgy jár jobban, hogy elmegy Touré, akkor hát legyen.

Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.05.18. 11:05:54

Mikaos írta:Ezen gondolatmenet alapján akkor nem is szabadott volna Ibrának idejönnie, hanem kapásból Bojant kellett volna favorizálni. Vagy Muniesa-t/Fontas-t Csigrinszkij helyett. Nem?
Szerintem másban kell keresni a probléma gyökerét. Én nem tudom az okát sajnos, de a gondolatmenetedet kizárnám teljesen, hiszen két erős cáfolat van rá.
Valóban szerintem sem itt keresendő az ok!De én azt sem vagyok hajlandó elfogadni,hogy a teljesítménye miatt!Mert szerintem mikor játszott azt mindig jól tette sőt...Játszott a védelemben,játszott vkp-n és játszott a középpályán pl. Xavi helyett és hát láttuk,hogy hogy tette!!!Azért kíváncsi lennék már nagyon a MIÉRT-re!!!
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.18. 11:00:24

baas11 írta:Engem leginkább az zavar ebben az egész ügyben és Pep-ben.....,h Busquets elsősorban nem azért játszik többet Toure helyett mert jobb, hanem csak azért mert katalán/spanyol/s.nevelés....
Ezen gondolatmenet alapján akkor nem is szabadott volna Ibrának idejönnie, hanem kapásból Bojant kellett volna favorizálni. Vagy Muniesa-t/Fontas-t Csigrinszkij helyett. Nem?
duncan
Jugador del Barça

2010.05.18. 10:54:20

Ezzel egyet tudok érteni. Sokan szidják itt,hogy így meg úgy az ukrán,de lássuk be igaza van. Az ő dolga az,hogy minél jobban képviselje a játékost,ezt pedig megteszi,mert Tourénak több játék kell.
Abban is teljesen igazat adok,hogy ha Touré játszik Milánóban nem kapunk 3-at. Ha valaki nézett az elmúlt 3 évben Barca-meccset,akkor annak is látnia kell,hogy vele sokkal stabilabb a kp,sőt az egész csapat,mint Busival vagy Keitával.
Guardioláról annyit,hogy ugyanígy pazarolta el Eto'o-t Ibra kedvéért,mint most Tourét Busquets vagy egy új érkező kedvéért. Láthatjuk annak mi lett az eredménye, pocsék szezon ( a svédnek ), az utolsó pár meccsen,amik döntő meccsek voltak(!!!), csak csere volt,nyáron pedig el is mehet.Nem kellene ezt Touréval is eljátszani,hogy aztán két év múlva rájöjjön,hogy hoppá,ez hiba volt.
Eazzy írta:Hali!

Szerintem Seluk egyáltalán nem egy szemét ember, legalábbis nem feltétlenül, ugyanazt csinálja mint amit Murinho. Leveszi a terhet a játékosa válláról. Magára vállalja, hogy olyat mond ami igaz, és ami fájó sokaknak, ahelyett hogy ezt Yayának kellene, így az unszimpátia lehetőségét is kizárják, és ő lesz a szemünkben rossz.
Teljesen igazat adok neki abban, hogy Yaya nem ezt érdemli.

Egy kis statisztika:
Busi: 33 meccs 2421 perc
Keita: 29 m 2187 p
Yaya: 23 m 1561 p

Persze mindenki tudja hogy mennyi lehetőséget kapott, csak számszerüsítve így látni még inkább fájó...gondolom neki is.

Az hogy mi lett volna az inter ellen ha benn van? Már lényegtelen. Egy ember nem csinál tavaszt.
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.05.18. 10:48:21

Hali!

Szerintem Seluk egyáltalán nem egy szemét ember, legalábbis nem feltétlenül, ugyanazt csinálja mint amit Murinho. Leveszi a terhet a játékosa válláról. Magára vállalja, hogy olyat mond ami igaz, és ami fájó sokaknak, ahelyett hogy ezt Yayának kellene, így az unszimpátia lehetőségét is kizárják, és ő lesz a szemünkben rossz.
Teljesen igazat adok neki abban, hogy Yaya nem ezt érdemli.

Egy kis statisztika a bajnokságból:
Busi: 33 meccs 2421 perc
Keita: 29 m 2187 p
Yaya: 23 m 1561 p

Persze mindenki tudja hogy mennyi lehetőséget kapott, csak számszerüsítve így látni még inkább fájó...gondolom neki is.

Az hogy mi lett volna az inter ellen ha benn van? Már lényegtelen. Egy ember nem csinál tavaszt.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.18. 10:29:48

Védekező középpályás poszton játszó játékostól ritkán láthatóak a megkerülős cselek, a megindulások és a kreatív játék. Touré nagyszerűen ötvözi a támadást és a védekezést, sokoldalú játékos, igazi értéke a csapatnak. Cesc nem az a labdaszerző-fajta, nem tud úgy ütközni, mint Touré, a lábai sem olyan hosszúak, hogy még egy méteres különbséggel is simán szereljen. Nagyon nagy hiba lenne Touré eladása, de hát nem ez lenne az első fekete pontja a vezetőségnek.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.18. 10:23:41

LG írta:
Marci írta:lehet páran már leírták, de el tudnám képzelni, hogy fabregas yaya touré-ért és némi készpénzért cserébe lenne csak megszerezhető. abszolút nem lepődnék meg, még úgy se, hogy yaya testvére már a manchaster city-t erősíti
Ebben az esetben az Ibra-Etoo cseréhez hasonlóan most sem mi járnánk jól. :?
Az Ibra Eto'o legalább posztról poszra volt.
Ez meg nem,úgyhogy ez bazinagy gáz lenne
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.18. 09:41:32

Marci írta:lehet páran már leírták, de el tudnám képzelni, hogy fabregas yaya touré-ért és némi készpénzért cserébe lenne csak megszerezhető. abszolút nem lepődnék meg, még úgy se, hogy yaya testvére már a manchaster city-t erősíti
Ebben az esetben az Ibra-Etoo cseréhez hasonlóan most sem mi járnánk jól. :?
albicelesteX
A Vadász

2010.05.18. 09:34:34

Egyébként nem annyira hülye ez a Seluk!Ő a játékos érdekeit képviseli,és egy ilyen játékosnak tényleg nem az az érdeke hogy a padot koptassa igazságtalanul,jól tudván,hogy a jelenlegi keretben a posztján a legjobb!Busquets ide vagy oda!Nem érdekel nem tudtok meggyőzni azzal a hülye dumával,hogy gyengébb volt mint tavaly meg ilyenek...Keitáról már ne is beszéljek...Mikor láttunk olyat valamelyiktől is amit Yaya-tól most hétvégén???Nem nagyon, ellenben Touré számtalanszor bebizonyította,hogy a védekező feladatai mellett az előre játékból is hasznosan kiveszi a részét!A Világ röhögni fog rajtunk,ha elmegy,az esetleges új csapatában meg dörzsölni fogják a tenyerüket,hogy szereztek egy világklasszist...piti módon!Úgyhogy Én azt mondom ebből a szempontból a "hülye" jelzőt nem biztos, hogy a menedzserre kéne illetni...Én mást tisztelnék meg vele!!!
Kép
Goikoechea
Jugador del Barça

2010.05.18. 09:00:21

Yayat eladni a legnagyobb butaság lenne, amint már jó páran írták előttem. A Barca kerete bivaly erős, pláne, ha jönnek Villáék. Nehéz lehet megtalálni azt a rotációs rendszert amiben elég játéklehetőséget kap minden játékos. Talán Keita padoztatásával jobban járt volna a csapat. Anyagi okokra hivatkozni ekkora klubbnál?
Bármi is legyen az ügy vége, remélem a lehető legjobb megoldást fogják megtalálni.

Én Yaya mellett vagyok. Nagy kedvenc.
baas11
Entrenador del Barça

2010.05.18. 08:24:17

Engem leginkább az zavar ebben az egész ügyben és Pep-ben.....,h Busquets elsősorban nem azért játszik többet Toure helyett mert jobb, hanem csak azért mert katalán/spanyol/s.nevelés....ez teljesen világos,és nagyon nem szimpi ,nekem ez már túl Bilbaó-s..... :evil:
Marci
Capitá del Barça

2010.05.18. 07:59:45

lehet páran már leírták, de el tudnám képzelni, hogy fabregas yaya touré-ért és némi készpénzért cserébe lenne csak megszerezhető. abszolút nem lepődnék meg, még úgy se, hogy yaya testvére már a manchaster city-t erősíti
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.05.18. 07:45:59

A főoldali cikkben nem említették a nevét... Reménykedjünk, hogy vaklárma volt, amivel az ügynök üzenni akart Pepnek...
Egyébként engem csak az idegesít az egészben, hogy így néz ki a rangsor:
1. Busquets
2. Keita
3. Yaya
Kérdem én: miért? Ha már Pep Sergiot preferálja, mert tehetséges is, fiatal is, katalán is, legalább a 2. számú kp legyen már Yaya --> alig kapott volna kevesebb lehetőséget, mint tavaly, Iniesta sérülése miatt.
Més que un club.
Lezárt