Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.06.12. 23:03:19

Mihu írta:
kennyke04 írta:Mihu, ha még nincs szabály erre, akkor úgyse fogják, márpedig gondolom nincs, mert akkor nem veszélyben lenne, hanem már el is vették volna.
A cikkben benne van, hogy a Maláj Nagydíj után hoztam egy szabályt, miszerint a versenyzőnek bizonyos időn belül teljesíteni kell a levezető körét.

Na most ebbe lehet, hogy bele vehetjük az NSO faktort...
No, nem vették el, várható volt, hogy megint "csak" figyelmeztetés lesz...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.12. 22:44:12

kennyke04 írta:Mihu, ha még nincs szabály erre, akkor úgyse fogják, márpedig gondolom nincs, mert akkor nem veszélyben lenne, hanem már el is vették volna.
A cikkben benne van, hogy a Maláj Nagydíj után hoztam egy szabályt, miszerint a versenyzőnek bizonyos időn belül teljesíteni kell a levezető körét.

Na most ebbe lehet, hogy bele vehetjük az NSO faktort...
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.06.12. 22:38:51

Mihu, ha még nincs szabály erre, akkor úgyse fogják, márpedig gondolom nincs, mert akkor nem veszélyben lenne, hanem már el is vették volna.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.12. 22:33:24

SPOILER!!!!!!!!!!

Na majd most kiderül, hogy van-e igazság, vagy tényleg kivételezés van Hamiltonnal...Ha ezek után nem lesz dádá, akkor azt hiszem, hogy minden Hamilton fan elhallgathat legalább az idei szezon végéig, mert ez már mindennek a teteje lesz....
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.12. 22:23:49

SPOILER!! (csak az kattintson, aki nem nézi meg az időmérőt! )

ez gáz Miihii... :?

nem láttam az időmérőt, de ha ez igaz, az iszonyat amatőr dolog volt a felelősöktől...
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.06.12. 20:06:53

SPOILER ALERT :!:

Dzsízösz Krájszt milyen időmérő volt ez te jó Isten :!:
Szerintem az idei legjobb eddig. Frenetikusan fantasztikus volt, úgy izgultam mint egy kisgyerek, főleg, hogy Alo is majdnem megcsíphette volna...
A végén az utolsó szektorban nagyot ment Hamiton, gondolom köszönhetően az F csatornának, de amúgy is nagyon hibátlan kört futott, gratula neki :!:

Remélem holnap jó futam lesz, nagy kérdés, hogy meccsben ki milyen gyors, leginkább a Ferkára leszek kíváncsi, hogy tudja e Alo tartani a tempót az élen a hármassal. Massa megint kevés volt...

A sorrend időeredményekkel:

1. Hamilton McLaren-Mercedes 1:15.105
2. Webber Red Bull-Renault 1:15.373
3. Vettel Red Bull-Renault 1:15.420
4. Alonso Ferrari 1:15.435
5. Button McLaren-Mercedes 1:15.520
6. Liuzzi Force India-Mercedes 1:15.648
7. Massa Ferrari 1:15.688
8. Kubica Renault 1:15.715
9. Sutil Force India-Mercedes 1:15.881
10. Rosberg Mercedes 1:16.071
11. Barrichello Williams-Cosworth 1:16.434
12. Hulkenberg Williams-Cosworth 1:16.438
13. Schumacher Mercedes 1:16.492
14. Petrov Renault 1:16.844
15. Buemi Toro Rosso-Ferrari 1:16.928
16. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1:17.029
17. de la Rosa Sauber-Ferrari 1:17.384
18. Kobayashi Sauber-Ferrari 1:18.019
19. Kovalainen Lotus-Cosworth 1:18.237
20. Trulli Lotus-Cosworth 1:18.698
21. Glock Virgin-Cosworth 1:18.941
22. Senna HRT-Cosworth 1:19.484
23. di Grassi Virgin-Cosworth 1:19.675
24. Chandhok HRT-Cosworth 1:27.757

Számomra érdekes dolgok:
* Schumi és Petrov hibája/lassúsága
* Hihetetlen kis különbségek az élen
* A nullára leírt Ferrari teljesítménye
* A Sauber újabb vesszőfutása
* Liuzzi elverte Sutilt, és nem mellesleg a 6ik lett
* A Mercedes úgy látszik idénre feladta
* Hátul a Lotus nagyon közeledik, hol van már a több másodperces lemaradás?
* Egyértelmű, hogy a nem fejlesztett HRT jobb mint a Virgin, amit szerintem év eleje óta nem igazán fejlesztik, reklámfelületnek vannak itt...
* Ha már Virgin, akkor Timo Glock hihetetelen amit művel, vagy Di Grassi ennyire gyér....
miihii
KHAL

2010.06.12. 19:43:22

SPOILER!
Eddig mindkettő etapban Hami volt a leggyorsabb 8)
Érdekesség még,h Sumi nem jutott be a Q3ba :twisted:

A vége:
HAMILTON 8)
Webber
Vettel
Alo
Button
Liuzzi
Massa
Kubica
Sutil
Rosberg

A vége durva volt.4 mp-cel a leintés előtt ért át Lewis,így mehetett egy utolsó utáni kört.Nem is kímélte a vasat,kinyomta a szemét,így megvan az IDEI ELSŐ POLE-JA!

LE-WIS HA-MIL-TON,SÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁÁÁÁÁÁ!!!
8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
miihii
KHAL

2010.06.11. 22:45:41

ab1daL írta:Ha értesüléseim nem csalnak, akkor a holnapi időmérőt nem közvetíti az RTL élőben?! :roll:
Nagyon úgy néz ki,h jól vagy értesülve.
Csak 22:50től nyomják.A német RTL élőben adja 18:55től.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ab1daL
Director del Fútbol

2010.06.11. 22:40:16

Ha értesüléseim nem csalnak, akkor a holnapi időmérőt nem közvetíti az RTL élőben?! :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.09. 22:08:56

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2010.06.07. 20:12:23

ebben a témában komolyan mondom, hogy ez az utolsó hsz-em.
szóval sehogy sem akarod megérteni, hogy a barcelonai egy olyan pálya,
ahol kumma nehéz előzni. a statisztika nem elég, a BCN-i verseny előélete
sem elég. ha nem hát nem. szerinted "meg kellett volna". legyen!
a diffúzor, a kocsiszekrény és a hátsó szárny által generált -szükséges rossz-turbulens áramlatot ugyan hogyan vezetné el (wtf?), egy folyamatosan mozgó, helyét változtató autó??? beszívja és közben kiegyenesíti az előtte lévőnek? vagy mi?!
költői kérdés volt, nem kell válaszolni.
de legyen igazad a turbulens levegő elvezetésében is!

arra a 100 LE eldobásra emlékszem, a futam végén, amikor megközelítették,
akkor hirtelen megtalálta azt az eldobott 100 lovat és újra begyorsult.
...
Hát akkor biztos direkt volt az is annyira hülye a német hogy
nyerni sem akart inkább lelassult hagy nyerjen Alonso. Hihetetlen Laughing
Amíg ilyeneket írkálsz nem feltétlenül kellene röhögnöd Wink
Nem is feltétlenül tartozik ez ahhoz amit írtam.
írtam olyat, hogy nem akart nyerni, vagy hagyta magát?
írtam? nem.
nézd vissza a versenyt, csak annyit írtam, ami történt: drasztikusan belassult, a mögötte lévők állva hagyták, majd amikor Rosberg beérte, akkor újra talált pár secet. az egészből annyit akartam kihozni (a másik két példával együtt, amire persze szokás szerint nem írtál semmit), hogy én nem hiszek el feltétlenül mindent a csapatok, csapatvezetők nyilatkozatainak. valahogy úgy vagyok velük, mint a politikusokkal és a sohasem doppingoló sportolókkal.
ha olyan lennék, mint te, akkor simán megkajáltam volna azt is, hogy az
ominózus Schumi parkolás nem direkt volt, hanem nemdirekt. előre elnézést kérek, hogy előhoztam ezt az ezer éve lerágott csontot, de jobb példát nem találtam.
18Barca99
Capitá del Barça

2010.06.07. 16:18:59

Gondolkodtam hogy hova írjam de inkább ide illik. Nagyon nagy videó :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=6Fi-OylU_x0
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
gergo9
Director del Fútbol

2010.06.07. 14:18:26

Vito írta:milyen számok? amiket leírtam. van egy pár, majd keresd vissza.
az ész érveidre meg nem emlékszem , szerinted lazán le kellett volna nyomnia az öreget..
az egész onnan indult, hogy Barcelonaban szerinted MSC oktatta Buttont, amire én megjegyeztem, hogy azon a pályán alapvetően kumma nehéz előzni, erre felsoroltam az összes előzést (na ott voltak például számok, de mondok még egyet: azt hiszem, hogy a '98-as barcelonai futamon 1, azaz egy darab előzés volt az egész versenyen)..
a pálya karakterisztikája alapján szerintem (nem csak szerintem) nagy sebességkülönbség kell egy előzéshez azon a pályán és, hogy ez ne csak egy saját, légből kapott vélemény legyen, ezért hoztam rá példákat.
nem teóriákat, hanem számokat.
Sumit pedig tartom olyan jó pilótának, hogy egy ilyen pályán vissza tudja verni a McLaren támadását, ahogy egyéb versenyeken Hamit is sikerült megállítani.

Csak amiket már leírtam szval saját magamtól idézgetek:
Tessék:
1.
Az összes top10-es pilóta nem került olyan szituba hogy egy ennyivel lassabb autót kellet volna megelőzni. Főleg nem egy ennyire előzéshez "előnyös" Very Happy kocsival. Én Button támadó képességeit kritizáltam le is írtam a tényeket ill okokat miért kellett volna megoldania, nem igazán cáfolt meg egyszer sem tartósan 9-10 év alatt arra hogy köze lenne ebből a szempontból az élmezőnyhöz gyakoralilag mindenkinek ez a baja vele.

Egy előzési pont van a célegyenes vége, a Mclaren gyorsabb volt 10km per órával az egyenesben, annyi kellet volna hogy Button jól gyorsít ki a célegyenesre ráfordító kanyarban rajta marad Schumacheren a kigyorsításnál és cseszheti a pálya a karakterisztikáját. Hosszú a célegyenes megoldható feladat volt.

2.Nah akkor a végére sorold fel kik voltak az utolsó harmadot leszámítva előzési pozíción belül tehát körökön át folyamatosan 1mp-re vagy inkább belül. Webber,Hamilton,Vettel,Alonso ,Schumacher nem Button igen Massa nem utána Sutil-ék sem nagyon vagyis nem emlékszem rá , de ha eksön lett volna akkor pár képkocka erejéig biztos lekövették volna őket.
Hülkenberget érték utól aztán elején katalán kollégánk majd Rosberg előzte meg. Azon kívül tényleges támadási pozícióba nagyon, senki sem került vagy nem mutatták

ja, volt egy olyan, hogy a szélárnyékban lévő autó tolja maga előtt az előtte lévőt, remélem nem erre gondoltál, mert ezen azóta is röhögök
Legalább én eljutok addig hogy elolvasom az összes válaszodat a posztjaimra :wink:
Szintén leírtam akkor hogy mire is gondoltam

Nem írtam le pontosan, gondoltam némi logikával és F1 ismerettel ki lehet következtetni mire is gondoltam. Nem tényleges tolóerőről van szó hanem arról hogy a szélárnyékban lévő gép ahogy halad a másik mögött gyakorlatilag elvezeti a levegőt , így nem lesz levegő ami visszahasson az elől lévő kocsira csökken a leszorító erő és gyorsul ő is.
Remélem így világos már végre.

arra a 100 LE eldobásra emlékszem, a futam végén, amikor megközelítették, akkor hirtelen megtalálta azt az eldobott 100 lovat és újra begyorsult.
...
Hát akkor biztos direkt volt az is annyira hülye a német hogy nyerni sem akart inkább lelassult hagy nyerjen Alonso. Hihetetlen :lol:
Amíg ilyeneket írkálsz nem feltétlenül kellene röhögnöd :wink:
Nem is feltétlenül tartozik ez ahhoz amit írtam.
én alapvetően nem hiszek a csapatok kommunikációjának a külvilág felé.
olvastad, hogy a RB-nál minden oké Vettelék között? el is hiszed? vagy, hogy a Ham és But csapatutasítása között teljes volt az összhang Törökországban? látszott is Hamin a futam végén. elhiszed?
Egységesek a fékek asszem. A Brembo a beszállító. Ők is tagadták hogy fékek lennének a hibásak. A Red Bull meg biztos szívesebben viszi el a balhét minthogy rákenje egy független gyártóra[/i]
Vito
Llegenda del Barça

2010.06.07. 13:28:48

milyen számok? amiket leírtam. van egy pár, majd keresd vissza.
az ész érveidre meg nem emlékszem, (ja, volt egy olyan, hogy a szélárnyékban lévő autó tolja maga előtt az előtte lévőt, remélem nem erre gondoltál, mert ezen azóta is röhögök), szerinted lazán le kellett volna nyomnia az öreget..
az egész onnan indult, hogy Barcelonaban szerinted MSC oktatta Buttont, amire én megjegyeztem, hogy azon a pályán alapvetően kumma nehéz előzni, erre felsoroltam az összes előzést (na ott voltak például számok, de mondok még egyet: azt hiszem, hogy a '98-as barcelonai futamon 1, azaz egy darab előzés volt az egész versenyen)..
a pálya karakterisztikája alapján szerintem (nem csak szerintem) nagy sebességkülönbség kell egy előzéshez azon a pályán és, hogy ez ne csak egy saját, légből kapott vélemény legyen, ezért hoztam rá példákat.
nem teóriákat, hanem számokat.
Sumit pedig tartom olyan jó pilótának, hogy egy ilyen pályán vissza tudja verni a McLaren támadását, ahogy egyéb versenyeken Hamit is sikerült megállítani.

arra a 100 LE eldobásra emlékszem, a futam végén, amikor megközelítették, akkor hirtelen megtalálta azt az eldobott 100 lovat és újra begyorsult.
...
én alapvetően nem hiszek a csapatok kommunikációjának a külvilág felé.
olvastad, hogy a RB-nál minden oké Vettelék között? el is hiszed? vagy, hogy a Ham és But csapatutasítása között teljes volt az összhang Törökországban? látszott is Hamin a futam végén. elhiszed?
Asszem kicsit alábecsülted az öreget Cool
Majd segítek a létrehozásban Mr. Green Cool
ezt adom, én írtam. az MSC fan-klubot megalapítottam. új tagokat nem akarok felvenni
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.06.07. 13:12:41

Webber hosszabbított. Ezzel számomra csak a Kimi féle visszatérés lesz izgalmas.. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gergo9
Director del Fútbol

2010.06.04. 14:15:51

Vito írta:jaj Miki :lol:
tedd be, mert ugyanazt gondolom. a véleményem nem változott Vettellel kapcsolatban, nem azt gondolom, h egy motorfüstölésről, vagy a fékproblémáról közvetlen Vettel tehet, de közvetetten igenis van 'beleszólása'.
ennyi.
látom, h Gergo9 kollégáddal karöltve folyamatosan keresitek rajtam a fogást és úgy látom, h sem a számok, sem a statisztikák nem tudnak meggyőzni titeket, ami egyébként nem gond, én viszont leginkább ezeknek hiszek, vegyítve saját meglátásokkal.
szerk:
nem kívánok belemenni a hsz-ek szétcincálásába, mert akkor megint egy olyan vitába keverednénk, aminek egyrészt nem látom a végét, másrészt pedig valószínűleg senkit sem érdekelne, úgy, mint a múltkori vitám Gergo9-cel (Schumi oktatta Buttont Barcelonaban), amit szellemesen meg is jegyeztél. én valószínűleg sokkal globálisabb értelemben vizsgálom a pilóták teljesítményét és az egész F1-et.
Milyen számok? :lol:
Pl Buttonnál jöttél az Overtakes Summary-val és észérvekkel le is írtam hogy miért nem ér semmit sem a statisztika, olvasd vissza :wink:
csak hasonlítsd össze Webber és Vettel eddigi be nem fejezett futamainak a számát. nekem ennyi statisztika bőven elé, mellé téve az objektív véleményem miatt gondolom azt Vettelről, amit gondolok. ami egyébként igencsak megegyezik nálam sokkal tapasztaltabb, elismertebb sportújságírókéval, volt versenyzőkével.
Aham. Vmikor igen tehet róla vmikor nem.
Itt például semmi köze sem volt egyik esethez sem még közvetetten sem. Bahreinben mikor a Rönó motor 100lovat dobott el magától akkor gyertyahiba volt aminek semmi köze ahhoz hogy vki széthajtja a motort.
Amikor "állítólag" fékhiba miatt esett ki késsőbb kiderült hogy egy hibás kerékanya okozta vesztét. Persze ennek a kumma sok köze van a fékek túlerőltetéséhez. Semmi :wink: Szval ennyit érnek a számok és a statisztikák ha nem vizsgáljuk meg alaposan azt hogy miről van szó.
Vito régebben írta:Sumi pedig az év végén szögre akasztja, 1mp-cel lassabb, mint Nico, ezt nem tudja ledolgozni.. képtelenség.
ha mégis így lesz, akkor ígérem, hogy alapítok egy MSC fan klubot.
Asszem kicsit alábecsülted az öreget 8)
Majd segítek a létrehozásban :mrgreen: 8)
Kralo
Entrenador del Barça

2010.06.03. 19:02:20

ozsimiki írta:
Fernando írta:Nem mutatott semmit idén Fernando? hm. Érdekes. Kovalainen se.
számomra, aki nem szurkolója, nem mutatott SOKAT! nem semmit, hanem sokat. na de többet mint Massa,nem is írtam,h kevesebbet. és igen, tudom,h Ferrari nincs a toppon, ettől függetlenül,szerintem idén hibázott már annyit, hogy én így láthassam.
Sajnos csak hébe-hóba láttam utóbbi időben F1-es futamot, ezért véleményem nem lehet kompetens, de azt tudom, hogy Alonso mindigis olyan volt, aki többet és többet és többet akart. Határon túl autózik... aki pedig ezt teszi az többet hibázik.

Messze van még évvége, nagy a nyomás rajta, de ha egyszer nem éri baj egy hétvégén, akkor el fogja kapni a fonalat és fognak jönni a dobogók.

Hajrá Alonso!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.01. 21:57:42

Olyan hszek nem sokáig maradnak bent, mint láthatod :wink:

felesleges ezért ilyesmivel élcelődni.

Szép levezetés, majd elolvasnék egy Kimi szurkolós hszt is ez ügyben.

Abban természetesen egyetértünk, hogy ott is kell lennie valakinek,hogy megörökölje a győzelmet,ha a másik kiesik. Mivel két nyerő autó volt abban az évben (ugye Ferrari nem volt vmi jó 05ben), így azért nem volt nehéz teljesítmény 2.helyen autózni vele.

Az idei évet tekintve, Massát valóban konstans veri, már ha nem cseszi el az időmérőt pl.
Csapat is ludas,de neki is van azért köze a fejlesztésekhez, így abban,hogy a Ferrari le van maradva riválisaitól, neki is köze van, még ha nem is annyi mint a mérnököknek.

A show csináláshoz meg annyit, hogy többnyire akkor tud showt csinálni, ha hátulról kell előre jönni, azaz már valamit elrontott azon a 7végén, ha előrébb rajtolt, akkor olyan nagy showt idén nem láttunk még tőle véleményem szerint.

Persze a nézőknek (nekem meg főleg) jó ha hátulról rajtol Ő is,mert akkor annyival több látnivaló van egy-egy futamon
:D
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.06.01. 21:36:14

Látod Ozsi! Az én "személyeskedésem", ami nem arra ment ki, ahogyan azt meg is beszéltük, után ez az igen magas szintre visszafejlődött forum is tartogat ilyen szép kis hozzászólásokat, mint gianni "csak az alonsóóóó" mondata....

De amiért írok:

Alonso 05-ös idényére reagálva:
Abban az évben Alo 7 futamot nyert, az elején zsinórban kettőt ugye, meg a záró futamot ill. a Franci nagydíjat, ez ugye 4, és a maradék háromnál esett ki előle Kimi, abból is kettő volt az autó hibája, egy pedig Kimié, mert a gumi úgy elkopott, hogy a kerék is kitört ugye...cserélnie kellett volna...persze hogy megnyerje az ilyen futamokat is Alo, ahhoz ott kellett lenni a második helyen, az akkorra már sokkal gyorsabb Meki után közvetlenül...ergo a győzelmeinek nagyobb részét maga küzdötte ki, önerőből nyerte meg. Végül 29 ponttal lett neki több mint Kiminek, úgy, hogy 3 futamot ő is nullázott. Tehát felesleges is azt mondani, hogy ha nem esik ki Kimi előle háromszor, akkor -36 pont Kimihez képest, hiszen akkor rögtön felvethetjük, hogy ha pedig Alo sem esik ki a háromból csak egyszer, akkor már semmit nem is ér az előző ha....
Emellett tudjuk jól, hogy ahhoz hogy valaki nyerjen, elengedhetetlen a jó autó is. Márpedig a Meki nem volt az, hiába volt pokoli gyors, megbízhatatlan volt. Abban az évben az Alonso - Renault kettős volt a legjobb csomag. Ennyi. Innentől nincs értelme vitázni a ki érdemelte volna meg a címet dologról...

Az idei teljesítményéről néhány szó:
Azzal, hogy 2008 majdnem világbajnokát püföli rendesen, mindent el is árultam. Persze rá lehet fogni hogy Massa még szenvedi a tavalyit, de ez szerintem nem így van, inkább az idei évet szenvedi, mert a Ferka kakis lett. Alonso hibáiról meg: tőle várják a Ferkánál a megváltást, és ő meg is tesz mindent, csak sajna a csapat ül ölbe tett kézzel, teljes határozatlanságban. Óriási a nyomás Alon, ő pedig meg akar felelni, ezért jócskán a kocsi határai felett próbál autózni, keresi a végét a dolognak, és hát néha nem jön össze. Viszont cserébe mindig igyekszik javítani, az első számú showman Hamilton után ő csinálja a partyt még. Viszont mivel nem jön az eredmény, egyre ingerültebb lesz, a Ferkánál meg azok a homár vezetők kizárt hogy kezelni tudják majd....egy tökös vezető, pl Briós rendbe rakná Alot is meg a csapatot is, és menne akkor a szekér. Schuminak is kellett Ross Brawn meg Todt annó, ők fogták meg, és terleték a helyes ívre.

Remélem egy csak az alonsóóóóóó-s mondatnak súrolhatja a cipőjét nagy meghajolva ez a hsz.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.06.01. 20:53:40

ozsimiki írta:
számomra, aki nem szurkolója, nem mutatott SOKAT! nem semmit, hanem sokat. na de többet mint Massa,nem is írtam,h kevesebbet. és igen, tudom,h Ferrari nincs a toppon, ettől függetlenül,szerintem idén hibázott már annyit, hogy én így láthassam.
Mások is hibáztak idén már azért, igaz Fernando-nak két nagy hibája volt idén több nem fér bele, ha a 3.ért hajt. De sajnos erről a Ferrari-t értesítenie kellene valakinek.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.01. 20:45:33

Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.06.01. 19:59:17

Nem mutatott semmit idén Fernando? hm. Érdekes. Kovalainen se.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.01. 19:58:33

Ki kezdte a bohóckodást? Én 05re utalva, Alonsóra írtam valamit, te meg elkezdtél velem személyeskedni.

kettejük összehasonlítása nem is volt téma, és nem is írtam,h idén jobb lenne Schumi. mert nem is az, én meg vagyok elégedve vele, ezek szerint Te is a te kedvenceddel. akkor hol a gond?
Remélem folytatja a hasonló teljesítményét még évekig, és akkor meglátjuk ki fog ennek jobban örülni. Te vagy én.

nah ezentúl aktualizálódok megint, múltról már sok újjat nem tudsz te se írni nekem, meg fordítva se.
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.06.01. 19:54:42

ozsimiki írta:Hát ahhoz képest,h nyugdíjba küldte a legendát, keveset mutat, nem?
a nem mutat sokat nálad egyenlő a semmivel? nah majd legközelebb
:wink:

bohóckodjunk még :D
Az előbb felsoroltak után ha te ezt kevésnek tartod...akkor sikeresen bohóckodsz. Bár gondolom a szemedben az nem sok, mert mindegy mit csinál a neve miatt ledegradálod úgyis. Persze Schumi idei teljesítménye mellett el is törpül. Pedig a fritz 3 évet is kihagyott...
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.06.01. 19:46:11

Eazzy írta:
mehetett volna Ő is,amennyit azóta mutatt Laughing de ha Téged megnyugtat ez, akkor örülök, elvégre legalább ennek örülsz, ha már Alonso nem mutat sokat, Ozsi
:lol:
Mi van :?:
A Renault-ból igenis kihozta a 110%-ot, amikor Hamilton lett a vb akkor választották őt Angliában az év versenyzájének... és idén bucira veri Massát is a Ferkában, valamint Hamilton mellett ő csinálja idén szinte csak a showt...hogy nem mutatott volna azóta semmi? Saját magadból csinálsz ezzel a kijelentéssel bohócot.
Hát ahhoz képest,h nyugdíjba küldte a legendát, keveset mutat, nem?
a nem mutat sokat nálad egyenlő a semmivel? nah majd legközelebb
:wink:

bohóckodjunk még :D
Kép
Válasz küldése