Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No, nem vették el, várható volt, hogy megint "csak" figyelmeztetés lesz...Mihu írta:A cikkben benne van, hogy a Maláj Nagydíj után hoztam egy szabályt, miszerint a versenyzőnek bizonyos időn belül teljesíteni kell a levezető körét.kennyke04 írta:Mihu, ha még nincs szabály erre, akkor úgyse fogják, márpedig gondolom nincs, mert akkor nem veszélyben lenne, hanem már el is vették volna.
Na most ebbe lehet, hogy bele vehetjük az NSO faktort...
A cikkben benne van, hogy a Maláj Nagydíj után hoztam egy szabályt, miszerint a versenyzőnek bizonyos időn belül teljesíteni kell a levezető körét.kennyke04 írta:Mihu, ha még nincs szabály erre, akkor úgyse fogják, márpedig gondolom nincs, mert akkor nem veszélyben lenne, hanem már el is vették volna.
Nagyon úgy néz ki,h jól vagy értesülve.ab1daL írta:Ha értesüléseim nem csalnak, akkor a holnapi időmérőt nem közvetíti az RTL élőben?!
írtam olyat, hogy nem akart nyerni, vagy hagyta magát?Hát akkor biztos direkt volt az is annyira hülye a német hogyarra a 100 LE eldobásra emlékszem, a futam végén, amikor megközelítették,
akkor hirtelen megtalálta azt az eldobott 100 lovat és újra begyorsult.
...
nyerni sem akart inkább lelassult hagy nyerjen Alonso. Hihetetlen Laughing
Amíg ilyeneket írkálsz nem feltétlenül kellene röhögnöd Wink
Nem is feltétlenül tartozik ez ahhoz amit írtam.
Vito írta:milyen számok? amiket leírtam. van egy pár, majd keresd vissza.
az ész érveidre meg nem emlékszem , szerinted lazán le kellett volna nyomnia az öreget..
az egész onnan indult, hogy Barcelonaban szerinted MSC oktatta Buttont, amire én megjegyeztem, hogy azon a pályán alapvetően kumma nehéz előzni, erre felsoroltam az összes előzést (na ott voltak például számok, de mondok még egyet: azt hiszem, hogy a '98-as barcelonai futamon 1, azaz egy darab előzés volt az egész versenyen)..
a pálya karakterisztikája alapján szerintem (nem csak szerintem) nagy sebességkülönbség kell egy előzéshez azon a pályán és, hogy ez ne csak egy saját, légből kapott vélemény legyen, ezért hoztam rá példákat.
nem teóriákat, hanem számokat.
Sumit pedig tartom olyan jó pilótának, hogy egy ilyen pályán vissza tudja verni a McLaren támadását, ahogy egyéb versenyeken Hamit is sikerült megállítani.
Legalább én eljutok addig hogy elolvasom az összes válaszodat a posztjaimraja, volt egy olyan, hogy a szélárnyékban lévő autó tolja maga előtt az előtte lévőt, remélem nem erre gondoltál, mert ezen azóta is röhögök
Hát akkor biztos direkt volt az is annyira hülye a német hogy nyerni sem akart inkább lelassult hagy nyerjen Alonso. Hihetetlenarra a 100 LE eldobásra emlékszem, a futam végén, amikor megközelítették, akkor hirtelen megtalálta azt az eldobott 100 lovat és újra begyorsult.
...
Egységesek a fékek asszem. A Brembo a beszállító. Ők is tagadták hogy fékek lennének a hibásak. A Red Bull meg biztos szívesebben viszi el a balhét minthogy rákenje egy független gyártóra[/i]én alapvetően nem hiszek a csapatok kommunikációjának a külvilág felé.
olvastad, hogy a RB-nál minden oké Vettelék között? el is hiszed? vagy, hogy a Ham és But csapatutasítása között teljes volt az összhang Törökországban? látszott is Hamin a futam végén. elhiszed?
ezt adom, én írtam. az MSC fan-klubot megalapítottam. új tagokat nem akarok felvenniAsszem kicsit alábecsülted az öreget Cool
Majd segítek a létrehozásban Mr. Green Cool
Milyen számok?Vito írta:jaj Miki
tedd be, mert ugyanazt gondolom. a véleményem nem változott Vettellel kapcsolatban, nem azt gondolom, h egy motorfüstölésről, vagy a fékproblémáról közvetlen Vettel tehet, de közvetetten igenis van 'beleszólása'.
ennyi.
látom, h Gergo9 kollégáddal karöltve folyamatosan keresitek rajtam a fogást és úgy látom, h sem a számok, sem a statisztikák nem tudnak meggyőzni titeket, ami egyébként nem gond, én viszont leginkább ezeknek hiszek, vegyítve saját meglátásokkal.
szerk:
nem kívánok belemenni a hsz-ek szétcincálásába, mert akkor megint egy olyan vitába keverednénk, aminek egyrészt nem látom a végét, másrészt pedig valószínűleg senkit sem érdekelne, úgy, mint a múltkori vitám Gergo9-cel (Schumi oktatta Buttont Barcelonaban), amit szellemesen meg is jegyeztél. én valószínűleg sokkal globálisabb értelemben vizsgálom a pilóták teljesítményét és az egész F1-et.
Aham. Vmikor igen tehet róla vmikor nem.csak hasonlítsd össze Webber és Vettel eddigi be nem fejezett futamainak a számát. nekem ennyi statisztika bőven elé, mellé téve az objektív véleményem miatt gondolom azt Vettelről, amit gondolok. ami egyébként igencsak megegyezik nálam sokkal tapasztaltabb, elismertebb sportújságírókéval, volt versenyzőkével.
Asszem kicsit alábecsülted az öregetVito régebben írta:Sumi pedig az év végén szögre akasztja, 1mp-cel lassabb, mint Nico, ezt nem tudja ledolgozni.. képtelenség.
ha mégis így lesz, akkor ígérem, hogy alapítok egy MSC fan klubot.
Sajnos csak hébe-hóba láttam utóbbi időben F1-es futamot, ezért véleményem nem lehet kompetens, de azt tudom, hogy Alonso mindigis olyan volt, aki többet és többet és többet akart. Határon túl autózik... aki pedig ezt teszi az többet hibázik.ozsimiki írta:számomra, aki nem szurkolója, nem mutatott SOKAT! nem semmit, hanem sokat. na de többet mint Massa,nem is írtam,h kevesebbet. és igen, tudom,h Ferrari nincs a toppon, ettől függetlenül,szerintem idén hibázott már annyit, hogy én így láthassam.Fernando írta:Nem mutatott semmit idén Fernando? hm. Érdekes. Kovalainen se.
Mások is hibáztak idén már azért, igaz Fernando-nak két nagy hibája volt idén több nem fér bele, ha a 3.ért hajt. De sajnos erről a Ferrari-t értesítenie kellene valakinek.ozsimiki írta:számomra, aki nem szurkolója, nem mutatott SOKAT! nem semmit, hanem sokat. na de többet mint Massa,nem is írtam,h kevesebbet. és igen, tudom,h Ferrari nincs a toppon, ettől függetlenül,szerintem idén hibázott már annyit, hogy én így láthassam.Fernando írta:Nem mutatott semmit idén Fernando? hm. Érdekes. Kovalainen se.
számomra, aki nem szurkolója, nem mutatott SOKAT! nem semmit, hanem sokat. na de többet mint Massa,nem is írtam,h kevesebbet. és igen, tudom,h Ferrari nincs a toppon, ettől függetlenül,szerintem idén hibázott már annyit, hogy én így láthassam.Fernando írta:Nem mutatott semmit idén Fernando? hm. Érdekes. Kovalainen se.
Az előbb felsoroltak után ha te ezt kevésnek tartod...akkor sikeresen bohóckodsz. Bár gondolom a szemedben az nem sok, mert mindegy mit csinál a neve miatt ledegradálod úgyis. Persze Schumi idei teljesítménye mellett el is törpül. Pedig a fritz 3 évet is kihagyott...ozsimiki írta:Hát ahhoz képest,h nyugdíjba küldte a legendát, keveset mutat, nem?
a nem mutat sokat nálad egyenlő a semmivel? nah majd legközelebb
![]()
bohóckodjunk még
Hát ahhoz képest,h nyugdíjba küldte a legendát, keveset mutat, nem?Eazzy írta:mehetett volna Ő is,amennyit azóta mutatt Laughing de ha Téged megnyugtat ez, akkor örülök, elvégre legalább ennek örülsz, ha már Alonso nem mutat sokat, Ozsi![]()
Mi van![]()
A Renault-ból igenis kihozta a 110%-ot, amikor Hamilton lett a vb akkor választották őt Angliában az év versenyzájének... és idén bucira veri Massát is a Ferkában, valamint Hamilton mellett ő csinálja idén szinte csak a showt...hogy nem mutatott volna azóta semmi? Saját magadból csinálsz ezzel a kijelentéssel bohócot.