Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig kér meghivó kódot a reggeléshez.hejnekem írta:regisztrálj a Beload-ra, ingyenes a regisztráció és a második legnagyobb torrent oldallui1698 írta:Mivel mindhárom általam eddig használt torrent oldal döglött, így bármilyen oldalra szívesen vennék meghívót. Nagyon megköszönném.
Csakhogy kell meghívókód hozzá. Ami nekem ugye nincs...hejnekem írta:regisztrálj a Beload-ra, ingyenes a regisztráció és a második legnagyobb torrent oldallui1698 írta:Mivel mindhárom általam eddig használt torrent oldal döglött, így bármilyen oldalra szívesen vennék meghívót. Nagyon megköszönném.
regisztrálj a Beload-ra, ingyenes a regisztráció és a második legnagyobb torrent oldallui1698 írta:Mivel mindhárom általam eddig használt torrent oldal döglött, így bármilyen oldalra szívesen vennék meghívót. Nagyon megköszönném.
Meghívó ment.lui1698 írta:Mivel mindhárom általam eddig használt torrent oldal döglött, így bármilyen oldalra szívesen vennék meghívót. Nagyon megköszönném.
Ebből kiindulva:FtcSikiHun írta:Áhh ezzel a cleverbottal olyan jó hülyéskedni, olyan hülye![]()
Én:Orbán Viktor vagyok
Ő:Az is hazudós, mint a másik. Az nem kurta el még annyira.
![]()
Olyanokat röhögök rajta
Értem.Krojf írta:Nálam Balassagyarmaton nem volt pénteken semmi, most viszont a zivatar második hulláma üzemel.
Az utcán hömpölyög a víz, szinte patak keletkezett (még Uhrin Benedek is megénekelné!), a villámok pedig szinte azonnal csattannak!
Jégeső, DigiTv-vétel nincs, meccset sem látok.
K.
Nálam Balassagyarmaton nem volt pénteken semmi, most viszont a zivatar második hulláma üzemel.lui1698 írta:A pénteki jégeső kit és hogy érintett?
Én: Tudsz magyarul?FtcSikiHun írta:
Én:nem vagy féltékeny, hogy lefeküdtem anyáddal?
Claverbot: De.
Áhh
Megkérsz egy moderátort hogy írjon be. Vegyük úgy hogy megkértél.[/quote]Tim írta:
Csak apád meg ne tudja..gygerike írta:User: Magyar vagyok.
Cleverbot: Kinai vagyok.
User: Anyád vagyok.
Cleverbot: Az nem lehet, mert én vagyok az apád!
Megkérsz egy moderátort hogy írjon be. Vegyük úgy hogy megkértél.FtcSikiHun írta:Egyébként a kalendárium topicba hogyan lehet bekerülni, mert beszeretnék![]()
FtcSikiHun-------1996.04.15-------------Markó