Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem az sem zavar, ha szakít belőle. Az is jól jár, aki külföldre szerződik, és, ha minden igaz, előbb-utóbb a válogatott is. Ha Matyi is, az már az ő dolga...Boixos írta:mondják azt is, bár nem tudom, h ez frankó-e, v csak a szokásos jószándékú szardobálás része, h a loddár is szakít abból, ha lelép egy gyerek.
Szerintem ezt csak valamelyik újságíró álmodta..Boixos írta:mondják azt is, bár nem tudom, h ez frankó-e, v csak a szokásos jószándékú szardobálás része, h a loddár is szakít abból, ha lelép egy gyerek.
hát nem sokáig lesz Kompany-Juhász tengely mert Kompany jön ideTaibi írta:Anderlecht védelmének közepén: Kompany-Juhász R.antiimperialista írta:Juhász Roland 300 millióért (persze forintban) az Anderlechté!
Komoly lenne.....
Szerintem csatárként nem vitte volna ilyen sokra....
Anderlecht védelmének közepén: Kompany-Juhász R.antiimperialista írta:Juhász Roland 300 millióért (persze forintban) az Anderlechté!
még nincs vége a nevezésnek, úgyhogy a BL-ben is láthatjuk majdBarcaforever írta:Böőr tényleg..........![]()
Sztem Juhász nem fog játszani.Már vége a nevezésnek.nem?
Én sajnálom a fiút.Csatár ként kezdte csak bélakirály miatt nem tudott játszani elöl és Komlósi sérülése miatt került hátvédnek.
Nagy öröm volt számunkra.Egyébként a legnagyobb emlékem amikor nálunk 4-2re böktünk titeket.De ti merészek vagytok mert elemertek jönni szurkolni hozzánk vagy 100an akárantiimperialista írta:Az biztos. Mondjuk a tavaszi 2-2 rossz élmény volt. Még most sem hiszem el, hogy hagytuk a csapatodat kiegyenlíteni...Charlie írta:Jólvanna,poén volt.De sztem gyertek fel,mert tudod egy DIÓSGYŐR-nyíregyháza meccs élményFelbecsülhetetlen.
C.
Az biztos. Mondjuk a tavaszi 2-2 rossz élmény volt. Még most sem hiszem el, hogy hagytuk a csapatodat kiegyenlíteni...Charlie írta:Jólvanna,poén volt.De sztem gyertek fel,mert tudod egy DIÓSGYŐR-nyíregyháza meccs élményFelbecsülhetetlen.
C.
Jólvanna,poén volt.De sztem gyertek fel,mert tudod egy DIÓSGYŐR-nyíregyháza meccs élményantiimperialista írta:Hahaha. Idén még nem jutottam ki meccsre, de emlékeim szerint [auto_cenzúra]...
Na igen lehet hogy az szól belőlem hogy Diósgyőrben játszott,és nagy kedvenc volt Máté.antiimperialista írta:Máté is jó, de Juhász azért jobb nála. Bár megértem, ha Mátét tartod jobbnak, Te rivális szurkolóCharlie írta:Máté elég jó,Juhász Rolandnál biztos hogy jobb!
C.
Máté is jó, de Juhász azért jobb nála. Bár megértem, ha Mátét tartod jobbnak, Te rivális szurkolóCharlie írta:Máté elég jó,Juhász Rolandnál biztos hogy jobb!
C.
mert öreg és lassúBarcaforever írta:Vki mondja már meg, h miért nem Sándor Tamás az irányító?
Máté elég jó,Juhász Rolandnál biztos hogy jobb!antiimperialista írta:Megnéztem a keretet a két selejtezőre, egész jó. Csak azt nem értem, miért kellett Mátét meghívni, amikor úgysem fog játszani (én legalábbis nem hagynám ki Juhász Rolandot), az U-21-nek meg nagy szüksége lenne rá.
Most már két játékosunk van a francia élvonalban! Sok sikert Vadócz Krisztián! És sok sikert (a lökött) Kerekes Zsombornak is Hollandiában!