MAGYAR VÁLOGATOTT
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Akkor nem én vagyok egyedül hülye:
Állítólag 2007-ig még tényleg EU-n kívülinek számítunk majd.
Állítólag 2007-ig még tényleg EU-n kívülinek számítunk majd.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Director del Fútbol
Engem az sem zavar, ha szakít belőle. Az is jól jár, aki külföldre szerződik, és, ha minden igaz, előbb-utóbb a válogatott is. Ha Matyi is, az már az ő dolga...Boixos írta:mondják azt is, bár nem tudom, h ez frankó-e, v csak a szokásos jószándékú szardobálás része, h a loddár is szakít abból, ha lelép egy gyerek.
Szerintem ezt csak valamelyik újságíró álmodta..Boixos írta:mondják azt is, bár nem tudom, h ez frankó-e, v csak a szokásos jószándékú szardobálás része, h a loddár is szakít abból, ha lelép egy gyerek.

-
- Director del Fútbol
Persze, azért is, de Matthäus nélkül nem figyelnének annyira rájuk. Nagyobbrészt Loddá személye miatt mehettek külföldre. Meg valahol azt olvastam, hogy még nem mindenhol számítanak EU-snak, de nem emlékszem, hogy hol, így talán rosszul emlékszem...
Szerintem is inkább azért kelendőbbek mostanában a magyarok, mert beléptünk az EU-ba...

-
- Director del Fútbol
Itt látszik a legnagyobb haszna annak, hogy Loddá lett a kapitány. Amióta itt van, azóta Gera, Torghelle
Anglia, Huszti, Vadócz
Franciaország, most Juhász került egy európai szinten is jegyzett csapatba. Csak így tovább, és ha ezek a srácok fejlődnek és bizonyítanak, igen jó válogatottunk lehet!

-
- Director del Fútbol
Böőr furcsa igazolásával kapcsolatban az egyik fórumon azt olvastam, hogy furcsa dolgok történnek a színfalak mögött a Lokinál is, ennek is szerepe van a srác távozásában. Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy mik azok a "furcsa dolgok" egy látszólag igen rendezetten működő klubnál...
Ha valaki információkkal rendelkezik a témában, arra kérném, ossza meg velem, és azokkal, akiket esetleg még érdekel!
Ha valaki információkkal rendelkezik a témában, arra kérném, ossza meg velem, és azokkal, akiket esetleg még érdekel!
hát nem sokáig lesz Kompany-Juhász tengely mert Kompany jön ideTaibi írta:Anderlecht védelmének közepén: Kompany-Juhász R.antiimperialista írta:Juhász Roland 300 millióért (persze forintban) az Anderlechté!
Komoly lenne.....
Szerintem csatárként nem vitte volna ilyen sokra....

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Anderlecht védelmének közepén: Kompany-Juhász R.antiimperialista írta:Juhász Roland 300 millióért (persze forintban) az Anderlechté!
Komoly lenne.....
Szerintem csatárként nem vitte volna ilyen sokra....

még nincs vége a nevezésnek, úgyhogy a BL-ben is láthatjuk majdBarcaforever írta:Böőr tényleg..........![]()
Sztem Juhász nem fog játszani.Már vége a nevezésnek.nem?
Én sajnálom a fiút.Csatár ként kezdte csak bélakirály miatt nem tudott játszani elöl és Komlósi sérülése miatt került hátvédnek.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Böőr tényleg..........
Én sajnálom a fiút.
Csatár ként kezdte csak bélakirály miatt nem tudott játszani elöl és Komlósi sérülése miatt került hátvédnek. 

Én sajnálom a fiút.

-
- Llegenda del Barça
böőr hülye volt, h a törökökhöz ment. gondolom, megkérdezték a testsúlyát, és odarakták mellé aranyban a végeredményt. sajnos elég tipikus döntés, nem kell megszakadni, ráadásul leesik egy csomó lóvé is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Juhász Roland 300 millióért (persze forintban
) az Anderlechté! Ez jó, mert így talán majd láthatjuk a BL-ben játszani. Én azért jobban örültem volna, ha rangosabb bajnokságba megy (pl. a Wiganbe), de szerintem innen lesz még neki feljebb út!
Böőr meg a török első osztályba most feljutott Manisasporba igazolt, hát, erről inkább nem mondok véleményt. Ha azt vesszük, hogy nemrég még az akkor Serie A-s Perugia figyelte...
Sok sikert mindkettőjüknek!

Böőr meg a török első osztályba most feljutott Manisasporba igazolt, hát, erről inkább nem mondok véleményt. Ha azt vesszük, hogy nemrég még az akkor Serie A-s Perugia figyelte...
Sok sikert mindkettőjüknek!
-
- Director del Fútbol
Minimum 3-400-an szoktunk elmenni Debrecenbe és Diósgyőrbe. Ha megnéznéd a hazai meccseinket, tudnád, hogy ennél lényegesen kevesebben vannak olyankor a B-középben. Tehát ez ahhoz képest igen jó. Amúgy meg mindkét város legalább kétszer akkora, mint Nyíregyháza. A minőség egyébként fontosabb a mennyiségnél. Még a 90-es években volt egy Hajrá Diósgyőr! című film, hát ott igen érdekes miskolci "szurkolókat" mutattak...
OFF vége!
OFF vége!
- Charlie
- Öreg Harcos
Nagy öröm volt számunkra.Egyébként a legnagyobb emlékem amikor nálunk 4-2re böktünk titeket.De ti merészek vagytok mert elemertek jönni szurkolni hozzánk vagy 100an akárantiimperialista írta:Az biztos. Mondjuk a tavaszi 2-2 rossz élmény volt. Még most sem hiszem el, hogy hagytuk a csapatodat kiegyenlíteni...Charlie írta:Jólvanna,poén volt.De sztem gyertek fel,mert tudod egy DIÓSGYŐR-nyíregyháza meccs élményFelbecsülhetetlen.
C.

C.
-
- Director del Fútbol
Az biztos. Mondjuk a tavaszi 2-2 rossz élmény volt. Még most sem hiszem el, hogy hagytuk a csapatodat kiegyenlíteni...Charlie írta:Jólvanna,poén volt.De sztem gyertek fel,mert tudod egy DIÓSGYŐR-nyíregyháza meccs élményFelbecsülhetetlen.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Jólvanna,poén volt.De sztem gyertek fel,mert tudod egy DIÓSGYŐR-nyíregyháza meccs élményantiimperialista írta:Hahaha. Idén még nem jutottam ki meccsre, de emlékeim szerint [auto_cenzúra]...

C.
-
- Director del Fútbol
Hahaha. Idén még nem jutottam ki meccsre, de emlékeim szerint [auto_cenzúra]...
- Charlie
- Öreg Harcos
Na igen lehet hogy az szól belőlem hogy Diósgyőrben játszott,és nagy kedvenc volt Máté.antiimperialista írta:Máté is jó, de Juhász azért jobb nála. Bár megértem, ha Mátét tartod jobbnak, Te rivális szurkolóCharlie írta:Máté elég jó,Juhász Rolandnál biztos hogy jobb!
C.
Egyébként mien a 2.osztály?

C.
-
- Director del Fútbol
Máté is jó, de Juhász azért jobb nála. Bár megértem, ha Mátét tartod jobbnak, Te rivális szurkolóCharlie írta:Máté elég jó,Juhász Rolandnál biztos hogy jobb!
C.

mert öreg és lassúBarcaforever írta:Vki mondja már meg, h miért nem Sándor Tamás az irányító?
- Charlie
- Öreg Harcos
Máté elég jó,Juhász Rolandnál biztos hogy jobb!antiimperialista írta:Megnéztem a keretet a két selejtezőre, egész jó. Csak azt nem értem, miért kellett Mátét meghívni, amikor úgysem fog játszani (én legalábbis nem hagynám ki Juhász Rolandot), az U-21-nek meg nagy szüksége lenne rá.
Most már két játékosunk van a francia élvonalban! Sok sikert Vadócz Krisztián! És sok sikert (a lökött) Kerekes Zsombornak is Hollandiában!
C.