Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott van a főoldalon is.
erre hivatkozva:Nem 150 millió euro felvételérõl van szó, hanem ÁTÜTEMEZÉSRÕL. Azaz most járnának le hitelek, amikre vissza kelleen fizetni kb 150 milliót, s ez Cash Flow szempontból nem túl jó, mert veszélybe kerülne a klub minennapi mûködése. Ezért kérték az átütemezést (kb. a hitel meghosszabbítását).Véleményem szerint valami forgóeszköz hitel lehetett, különben folyamatos törlesztés lenne. Semmi meglepõ nincs ebben.Persze Rosell most veri a mellét, hogy õ bizony megmondta...
Barcelona ask for a credit extension
Posted at: 02:30 on Wednesday, July 7, 2010 Category: News 7 Comments Written by: Ilko
According to sports.yahoo.com, FC Barcelona has asked for a massive 150 million euro credit extension to recoup the club’s liquidity, as was announced by newly elected president Sandro Rosell on Tuesday.
Itt a lényege az egésznek. A pénz világa ilyen magas szinten így működik. Sza.rhatod te a pénzt, akkor is hitelt veszel fel inkább.barcalaci84 írta:lehet velem van a baj , de én nem döbbentem meg ezen , hogy felvennénk 150 millió hitelt...a hitelfelvétel olyan természetes dolog a mai gazdálkodásban, mint reggel felkelni...
inkább a likviditási probléma lepett meg, miszerint annyira le vannak kötve a pénzek , hogy hirtelen nem tudunk hova nyúlni...
a két dolognak szerintem semmi köze egymáshoz, legalábbis ha a főoldali cikk fordítása helyes...
UI:a mai világ úgy működik , hogy hiába van rengeteg készpénzed, ha elindítasz pl egy vállalkozást , akkor nem a készpénzhez nyúlsz először , hanem felveszel egy olyan hitelt ,amit kockázatmentesen könnyűszerrel tudsz törleszteni hosszútávon...
a fizetési problémán döbbentem meg én is jobban. A cikk eleje zavart meg leginkábbbarcalaci84 írta:lehet velem van a baj , de én nem döbbentem meg ezen , hogy felvennénk 150 millió hitelt...a hitelfelvétel olyan természetes dolog a mai gazdálkodásban, mint reggel felkelni...
inkább a likviditási probléma lepett meg, miszerint annyira le vannak kötve a pénzek , hogy hirtelen nem tudunk hova nyúlni...
a két dolognak szerintem semmi köze egymáshoz, legalábbis ha a főoldali cikk fordítása helyes...
UI:a mai világ úgy működik , hogy hiába van rengeteg készpénzed, ha elindítasz pl egy vállalkozást , akkor nem a készpénzhez nyúlsz először , hanem felveszel egy olyan hitelt ,amit kockázatmentesen könnyűszerrel tudsz törleszteni hosszútávon...
igen, értem az okfejtést, csak bűzlik kicsit, hogy problémamentes évek után bevágnak egy ilyet a Barca háza tájáról, h majdnem nem tudtunk fizetést adni és gyorsan eladtuk csigát. ja meg főveszünk 150miliót, mert mennek pókerezni a srácokbarcalaci84 írta:ha jól olvasom ,akkor itt arról beszélt Rosell , hogy van most egy kisebb likviditási probléma és ETTŐL FÜGGETLENÜL kíván felvenni egy 150 milliós hitelt...gondolom ezt amúgy is így tervezte, szépen megforgatják a pénzt stb...
nem venni akar belőle valamit vagy valakit , hanem az ő gazdálkodási elképzeléseikben szerepel ez a 150 milliós mozgatható tőke...
mit meg nem adnék érte ha engem is idegesíthetne, hogy xx(x) ojróval drágább a bérlet1. Ki a f.aszt érdekel? 2. Nem is biztos, hogy az ő hibája, hogy fel kellett venni hitelt, lehet, hogy Laporta hibája...
1. Ki a f.aszt érdekel? 2. Nem is biztos, hogy az ő hibája, hogy fel kellett venni hitelt, lehet, hogy Laporta hibája...BlauGranaGroc írta:1. jegyáremelés, 2. 150m hitel,
szimpatikus figura
de valamivel be kell bizonyítani, hogy ők spílerek és mit letesznek az asztalra, hogy lássatok csodát kiket idehoztunk... de milyen mértékű lehet az a likviditási probléma amihez rövid távon kell 150M€? ez a lényeg! ez eszméletlen sok pénz! rövidtávra, sürgősen kell 40-50 azt mondom ok, Villa miatt megcsappant a le nem kötött és be nem fektetett úgymond KáPé, mert egyből adni kellett, de h éves költségvetésünk közel 1/3 szükség van rövid távon hátS.Agüero írta:Azért nehogy már 130 millió euro-t fizessünk ki 2 játékosért. Nem hinném, hogy erre kellene a pénz.![]()
kíváncsi is leszek Pep mit nyilatkozik ezzel kapcsolatban... már lentebb írtam én is, de szerintem is egy kis félemlítés szaga van a nyilatkozatnak, hogy sokan bólogassanak hogyhátha kell a mezszponzor... (összeesküvés elmélet power:egy 5éves évi 30miskás kb. reális lenne szerintem és jé, pont 150M€d írta:Nehezen tudom elképzelni, hogy Guardiola kiskedvencét beáldoznák megfelelő indok nélkül. Egyelőre nem látom az indokot.
pedig amiket írtak árakat, akörül jön ki (Csecs 60, Torres 70) többi meg kell a kenyérre a srácoknak, mert láthatjuk h lassan felkopik az álluk isSanama írta:Mire gondolsz?Mihu írta: Azt nem. Viszont azt nagyon is, hogy valami olyasmiben sántikál, amihez kell 150 millió euró. Csak éppen nem úgy van előadva a dolog, hanem úgy, hogy felvettünk 150 milliót, mert rövidtávú anyagi gondjai vannak a klubnak.
Ezt sokkal hihetőbbnek tartom.
Fabregas + Torres?Vagy mi? Még kettejükhöz sem kell 150millió
Bár én is inkább valami ilyesmire gondolok,hogy ne mondják azt,hogy zsebből meg van.
Mire gondolsz?Mihu írta: Azt nem. Viszont azt nagyon is, hogy valami olyasmiben sántikál, amihez kell 150 millió euró. Csak éppen nem úgy van előadva a dolog, hanem úgy, hogy felvettünk 150 milliót, mert rövidtávú anyagi gondjai vannak a klubnak.
Ezt sokkal hihetőbbnek tartom.