2010.07.09. 09:17:02
Én továbbra sem bánnám, ha a kölcsönadottak közül a Caceres visszajönne, a többiből pénzt csinálni, a B-ből pedig felhozni 1 jobb hátvédet és a Tiago/Dos Santos párosból valakit.
Körbe nézve a Real azért egy olyan csapat aki hidegvérrel tud költekezni, de ő is egy Gerrardon erőlködik, aki kb 30 éves, meg Maiconon, aki asszem 28? Nem beszélve ilyen Kolarov és Di Maria ügyeken. Ezzel csak azt akarom mondani hogy a piacon tényleg nincsenek emberi árakon jó vételek. Ők vettek egy argentin játékost, aki eddig csak a portugál bajnokságban bizonyított majdnem annyiért, mint mi egy Villát, aki a spanyol bajnokságot nagyon ismeri, és minden évben termeli a gólokat. Szerintem nem lesz túlerőltetve ez a vásárlás dolog, mert szinte minden posztra meg vannak a srácok, és Pepet ismerve előszeretettel nyúl a B-kerethez is.
Nekem Fabregas még nem sürgős. 2014-ig van szerződése, tehá brutálisan drága. Őt ismerve, nem valószínű hogy menne más csapatba. A klubja sem akarja elengedni, ha pedig kiderül, hogy el akarja, akkor a Barcának adná el úgy is, és ha róla kiderülne mondjuk 2 év múlva hogy megszerezhető, akkor már az ára sem lenne 50 milla, aki hozzánk akar jönni, és 1-2 év van a szerződéséből....
Nekem bejön a hazai anyag. Ha a válogatottban egy exReal tréner is egy Pedrot állít a kezdőbe, egy Silva, Navas, Mata, Capel (őt nem vitte ki a VB-re, de akkor is előtte van a rangsorban) előtt, akkor valószínűleg tud valamit.