Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a támadó alakzathoz felesleges vásárolni.. televagyunk klasszisokkal.. és szerintem suárez jó képességű játékos, de azért a spanyol bajnokság nem egy holland.. nézd meg mi lett a többi nagy sztárral akik hollandok és itt jáccotak a LaLigába : Sneijder, Robben, Huntelaar.. mondjuk ez lehet hogy a Real hibája..xDZibra16 írta:Szerintem ilyen játékosokat kellene igazolni még most nyáron:
csere jobboldali védő
baloldali védő pl.Filipe Luis
támadó balszélső pl.Luis Suárez
védekező kp
Ha Pep is látta a franciák vergődését a vb-n, akkor tutira nem fogja Abidalt középen játszatni. A Barçában maximum kényszermegoldás lehet, ha kiállítanak valakit, ha már elfogyott Pepnek a cserelehetőség. De konkrétan középen játszatni hülyeség. Domenech nem Guardiola, a sűrű szemöldökével inkább hasonlít egy tudálékos matektanárra, mint egy szövetségi kapitányra.Attika 25 írta:A másik variációtól meg a hátamon is feláll a szőr. Ez csak úgy nekem jutott eszembe,de mi van ha Marquez is távozik (még nincs eldöntve,Pep-é az utolsó szó) s Abidal-ból lesz középhátvéd,s azért hoznánk Filipe-t? A válogatottban láttuk mire képes középen Abidal,meg a Barca-ban is "bizonyitotta" már,szóval ha ez esetleg eszébe jutott valakinek akkor gyorsan felejtse is el.
1., miért akarnál bal védőt igazolni? ott van 2 olyan játékos, akik eléggé jól toják. sőt Maxwell még a jobb oldalon is tud játszani.Zibra16 írta:Szerintem ilyen játékosokat kellene igazolni még most nyáron:
csere jobboldali védő
baloldali védő pl.Filipe Luis
támadó balszélső pl.Luis Suárez
védekező kp
Nem tudom, hogy emlékszel-e arra, amikor Maxwell jobbhátvédet játszott, de biztosíthatlak, hogy az idényben nyújtott teljesítménye azon a poszton volt a legjobb.Attika 25 írta:Nekem egyáltalán nem tetszenek ezek a nem posztra menő dolgok,ez az "ott is tud játszani" téma,ennyi erővel akár Ibra lehetne vkp is,magas,erős, jól le tudná ütközni az ellenfelet (tudom ez azért túlzás,de akkor is). Ha jobb hátvéd kell akkor hozzunk jobb hátvédet,ne bal hátvédből csináljunk azt és hozzunk egy 3. bal hátvédet.Tocy írta: Sztem akkor Maxwell lenne a cserejobbhátvéd...
A másik variációtól meg a hátamon is feláll a szőr. Ez csak úgy nekem jutott eszembe,de mi van ha Marquez is távozik (még nincs eldöntve,Pep-é az utolsó szó) s Abidal-ból lesz középhátvéd,s azért hoznánk Filipe-t? A válogatottban láttuk mire képes középen Abidal,meg a Barca-ban is "bizonyitotta" már,szóval ha ez esetleg eszébe jutott valakinek akkor gyorsan felejtse is el.
Mondjuk erre azért nem sok esélyt látok,mert ezzel akkor a jhv kérdés még mindig nincs megoldva,s nem állunk úgy anyagilag,hogy csak úgy beruházzunk egy tök felesleges bal hátvédbe,de csináltunk azért már cifra dolgokat szóval......
Nekem egyáltalán nem tetszenek ezek a nem posztra menő dolgok,ez az "ott is tud játszani" téma,ennyi erővel akár Ibra lehetne vkp is,magas,erős, jól le tudná ütközni az ellenfelet (tudom ez azért túlzás,de akkor is). Ha jobb hátvéd kell akkor hozzunk jobb hátvédet,ne bal hátvédből csináljunk azt és hozzunk egy 3. bal hátvédet.Tocy írta: Sztem akkor Maxwell lenne a cserejobbhátvéd...
Sztem akkor Maxwell lenne a cserejobbhátvéd...Attika 25 írta:Ezt én is remélem,ehez képest a legujabb pletyka egy bal hátvéd,Filipe Luis ujra,csak tudnám ő minek kellene jelenleg.MessiFan írta:Nagyon remélem hogy úgy fognak mostantól igazolni hogy tuti 100% hogy(szóismétlééééééééééééés) kelleni fog a Barca játékába
Jóbeszélsz, és nem "lehet", hanem szinte biztos, hogy ez a dolog lényege, nagy játékos ez a Pep!:))galamb írta: Villának nagyon örülök, jól játszott végig, leszámítva a tegnapi meccset, ahol centerként számított rá a szöv. kapitány. Baloldalon jobban ment neki és lehet, hogy ez lesz Ibra esélye a maradásra.
Azért ezt nem csináljuk már, hogy Maicon 28 évesen öreg, meg hogy Villát kockázatos 29 évesen leigazolni..... Mi lesz a következő? Fabregasnál is keresünk fiatalabbat, mert 24 évesen már csak 7-8 jó évev lehet?zsoltfree írta:meg Maiconon, aki asszem 28? Nem beszélve ilyen Kolarov és Di Maria ügyeken.
Így van. A La liga legtöbb csapata egyszerűen annyival gyengébb a Barcánál, h még ha az öreganyám lenne a jhv, akkor is ke mernék állni ellenük. De pl. Zabaletával a Sevilla ellen is gond nélkül. Ha anno Presassal végigvertük Európát...Attika 25 írta: Igen,azért játszana,hogy tehermentesitve legyen,ne legyen kifacsarva és esetleg valami hasznát is vehessük a Bl-ben a komolyabb meccseken.
Lehet,hogy Sevilla ellen nem,de jelenleg a La Liga-ban van talán 5 csapat (Real,Sevilla,Villareal,Valencia,Atma) aki elen nem állnék ki Bartra-val vagy Zabaleta-val,de az összes többi ellenfél közül bármelyik ellen ki lehetne állni.
Még a Vb elött mikor szó volt az igazolásokról nem véletlenül mondta Txiki (asszem ő volt),hogy jobb hátvédet is akarunk hozni,ezekszerint ők is úgy gondolják,hogy az nem normális,hogy Alves ennyit játszik,s látszik is a teljesitményén.
Ezt én is remélem,ehez képest a legujabb pletyka egy bal hátvéd,Filipe Luis ujra,csak tudnám ő minek kellene jelenleg.MessiFan írta:Nagyon remélem hogy úgy fognak mostantól igazolni hogy tuti 100% hogy(szóismétlééééééééééééés) kelleni fog a Barca játékába
Igen,azért játszana,hogy tehermentesitve legyen,ne legyen kifacsarva és esetleg valami hasznát is vehessük a Bl-ben a komolyabb meccseken.sjd írta: Azon is gondolkodtam, hogy ha lenne egy ilyen tehermentesítő cserénk, akkor csak azért játszana, hogy Daninak ne menjen rosszul márciusban? Pályára küldene bárki is egy Bartrát vagy egy Zabaletát a Sevilla ellen?
Na ja, a felkészülést nem néztem, azért brazil védőtől elég gáz, amit írtálpalesz77 írta: De a Henrique ügyhöz... A felkészülés alatt rémes volt. Muniesa és Fontas sokkal jobb volt mint ő. Lehet hogy amúgy jó védő, de ez a Barca féle labdakihozatal nem ment neki... Szóval őt énis eladnám.
kerrisson meg szerintem nem vészes. Láttam pár meccsét, kényszerítőkben elég jó a gyerke, ami ide ugye kell... Gólt lőni meg szintén tud, nem véletlenül lett Brazil gólkirály. Csak szerintem azért Bojan többre fogja vinni a Barcában azon a poszton...